آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

شرایط و قوانین صدور ویزای گوناگونی (DV)
.
‎----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------‎
برای طبقه بندی و تفکیک پستهای مفید و غیرتکراری از سایر پستها و دسترسی سریع و راحت کاربران به جدیدترین و معتبرترین اطلاعات،
لطفاً به انتهای پستهای خود که دارای شرایط زیر هستند، یکی از هشتگهای #راهنما# #تجربه# #اطلاعات# #مبهم# و #بحث# را اضافه کنید.
همچنین می توانید پستها و مطالب سالهای گذشته را که هنوز معتبر است، نقل قول کرده (یا لینک داده) و هشتگهای مرتبط را اضافه کنید.
پستهای هشتگ دار بصورت دوره ای بررسی شده و لینک آن به صفحه اول تاپیک اضافه خواهد شد.

توجه: کلمه هشتگ شده باید بین دو کاراکتر # قرار بگیرد. (بدون فاصله)
نمونه: #هشتگ# پس از ارسال توسط سیستم به #هشتگ تبدیل خواهد شد.

#راهنما#
پستهای حاوی راهنما و مطالب آموزشی (جزئی و کلی) در مواردی که قبلاً ارائه نشده و یا بصورت ناقص ارائه شده

#تجربه#
بیان مواردی که شخصاً تجربه کرده و یا از نزدیک شاهد بودید.
(از این هشتگ برای شنیده‌ها، شایعات و سایر مواردی که مطمئن نیستید، استفاده نکنید.)

#اطلاعات#
نمونه مدارک (ترجمه رسمی، تمکن مالی، مدارک پزشکی، نظام وظیفه، تحصیلی و ‎...)‎
تصویر فرمها و صفحات سایت در حالت خاص
متن و فرمت پیامها و ایمیلهای دریافتی (رسمی)
و موارد مشابه
توجه: قبل از ارسال موارد فوق، اطلاعات حساس و شخصی خود را پاک کنید.

#مبهم#
سوالاتی که بدون پاسخ مانده یا نظرات مختلف و متناقضی در مورد آن ارائه شده
مواردی که تاکنون توضیح مشخصی برای آن ارائه نشده
پاسخ به موارد مبهم (حتماً پست مربوطه را نقل قول کرده و یا لینک پست را در متن پاسخ قرار دهید)

#بحث#
اصلاح مطالب موحود در لیست صفحه اول و درخواست ایجاد بحث در مورد موضوع مشخص
* پس از بررسی، در صورت نیاز موضوع مورد نظر در بخش "بحث تخصصی" ایجاد خواهد شد تا سایر کاربران هم نظرات خود را در مورد این موضوع اظهار کنند.

.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
مطالب و فایلهای مفید:

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سوالات متداول:


موارد مبهم و بدون پاسخ مشخص:

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
.
Child Status Protection Act (CSPA)
قانون حفظ وضعیت فرزند

فرزندان برندگان لاتاری فقط در صورتی که سن آنها در روز مصاحبه، زیر 21 سال تمام باشد، می توانند به عنوان همراه، ویزا دریافت کنند.
ولی برای حفظ وضعیت فرزندانی که به علت طولانی بودن پروسه، شرایط دریافت ویزا بعنوان همراه را از دست می دهند، قانون ‎CSPA‎ در نظر گرفته شده است که طبق آن، بجای سن واقعی، سن ‎CSPA‎ فرزندان ملاک صدور ویزا قرار می گیرد.


نحوه محاسبه سن ‎CSPA

1. تفاضل تاریخ ‎Approval‎ و ‎Priority‎ را بدست آورید.
تاریخ ‎Priority‎ در کیسهای لاتاری، اولین روز شروع ثبت نام لاتاری ‎(01-Oct-2015)‎
و تاریخ ‎Approval‎ در کیسهای لاتاری، تاریخ صدور نامه قبولی ‎(03-May-2016)‎ است.
بنابرین تفاضل این دو تاریخ در دوره ‎2017‎ برابر با ‎215‎ روز می باشد.

* در صورت چند مرحله ای شدن اعلام نتایج، تاریخ صدور نامه قبولی برندگان جدید متفاوت خواهد بود.

2. عدد بدست آمده را از سن واقعی فرزند در اولین روز ماهی که کیس کارنت شده است، کم کنید.
نتیجه، سن ‎CSPA‎ فرزند خواهد بود که اگر کمتر از 21 سال تمام باشد، ‎CHILD‎ محسوب شده و می تواند بعنوان همراه، ویزای مهاجرتی DV دریافت کند.

مثلاً فرض کنید تاریخ تولد واقعی فرزند ‎10-Jul-1995‎ باشد و کیس در ژانویه ‎2017‎ کارنت شود، (که در بولتن ویزا دسامبر ‎2016‎ مشخص خواهد شد.)
در این حالت سن واقعی فرزند در اولین روز ماه کارنت شده، 21 سال و ‎175‎ روز خواهد بود.
با کم کردن ‎215‎ روز، سن ‎CSPA‎ بدست می آید که برابر است با 20 سال، 10 ماه و 21 روز ‎(40‎ روز کمتر از 21 سال تمام)
بنابرین چون سن بدست آمده کمتر از 21 سال تمام است، وضعیت ‎CHILD‎ حفظ شده و می تواند بعنوان همراه ویزا دریافت کند.

توجه: سن ‎CSPA‎ در روز مصاحبه توسط آفیسر محاسبه شده و طبق آن، درخواست ویزای فرزندان قبول یا رد خواهد شد.
البته آفیسر ممکن است در محاسبه سن اشتباه کند و به نفع یا ضرر شما باشد.
بنابرین توصیه می شود فرزندان زیر 21 سال در زمان ثبت نام را همراه خود به مصاحبه ببرید حتی اگر مشمول ‎CSPA‎ نباشند.
در صورتی که آفیسر سن ‎CSPA‎ را اشتباه محاسبه کرده و درخواست ویزای فرزند را رد کند، چهار تاریخ ‎Priority‎ و ‎Approval‎ و ‎Birth‎ و ‎Current‎ و سن ‎CSPA‎ را که بدست آوردید، به آفیسر نشان داده و از او درخواست کنید تا مجدداً محاسبه کند.


وضعیت کلی فرزندان در دوره ‎2017

متولدین ‎01-Oct-1994‎ و قبل از آن در زمان شروع ثبت نام، 21 سال یا بیشتر سن داشته و در صورت ثبت نام به عنوان همراه، معمولاً به مصاحبه دعوت نمی شوند.
متولدین ‎02-Oct-1994‎ تا ‎28-Feb-1995‎ با اینکه سن آنها هنگام ثبت نام کمتر از 21 سال است ولی در بهترین حالت نیز مشمول ‎CSPA‎ نخواهد شد.
متولدین ‎01-Mar-1995‎ تا ‎31-Mar-1995‎ فقط در صورت کارنت شدن کیس در ‎OCT 2016‎ مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎01-Apr-1995‎ تا ‎30-Apr-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎NOV 2016‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎01-May-1995‎ تا ‎31-May-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎DEC 2016‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎01-Jun-1995‎ تا ‎01-Jul-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎JAN 2017‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎02-Jul-1995‎ تا ‎29-Jul-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎FEB 2017‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎30-Jul-1995‎ تا ‎29-Aug-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎MAR 2017‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎30-Aug-1995‎ تا ‎28-Sep-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎APR 2017‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎29-Sep-1995‎ تا ‎29-Oct-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎MAY 2017‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎30-Oct-1995‎ تا ‎28-Nov-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎JUN 2017‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎29-Nov-1995‎ تا ‎29-Dec-1995‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎JUL 2017‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎30-Dec-1995‎ تا ‎29-Jan-1996‎ در صورت کارنت شدن کیس در ‎AUG 2017‎ یا قبل از آن، مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
متولدین ‎30-Jan-1996‎ و بعد از آن در هر حالت مشمول ‎CSPA‎ خواهند بود.
.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، KORYO
سلام یه سوال برا فرزندی که موقع ثبت نام زیر 21 سال بوده و الان پدر خانواده برنده شده و سن فرزند بالای 21 شده آیا میشه فرم پر کرد و جر برنده ها حساب میشه؟
شماره کیس: ‎**3‎
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول ‎: 6‎ جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به آمریکا: 7 می ‎2014‎
دریافت سوشیال: 18 می ‎2014‎
دریافت گرین کارت: 15 جون ‎2014‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter
(2016-05-11 ساعت 10:55)vistac نوشته:  
سلام یه سوال برا فرزندی که موقع ثبت نام زیر 21 سال بوده و الان پدر خانواده برنده شده و سن فرزند بالای 21 شده آیا میشه فرم پر کرد و جر برنده ها حساب میشه؟

فرم رو حتما براش پر کنید. اگه مشمول قانون ‎CSPA‎ شد، بعنوان همراه ویزا میگیره، اگه نشد فقط فرزند ریجکت میشه و بقیه اعضای کیس ویزا میگیرن
در کیسهای لاتاری با توجه به ثابت بودن بعضی از پارامترها، سن ‎CSPA‎ به تاریخ کارنت شدن کیس بستگی داره
تاریخ تولد دقیق رو بنویسید تا وضعیت فرزند رو بررسی کنم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter
سلاملکم، اگر در روز ثبت نام زیر 21 سال داشته ویزا رو می گیره، توی دستورالعمل شرکت در قرعه کشی ویزای گوناگونی نوشته شده:

Married children and children who are already aged 21 or older when you submit your entry are not eligible for the DV program. However, the Child Status Protection Act protects children from‎ “aging out” ‎in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes..


(2016-05-11 ساعت 10:55)vistac نوشته:  
سلام یه سوال برا فرزندی که موقع ثبت نام زیر 21 سال بوده و الان پدر خانواده برنده شده و سن فرزند بالای 21 شده آیا میشه فرم پر کرد و جر برنده ها حساب میشه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-05-11 ساعت 15:39)Kaveh نوشته:  
(2016-05-11 ساعت 10:55)vistac ‎pid='710689 نوشته:  
سلام یه سوال برا فرزندی که موقع ثبت نام زیر 21 سال بوده و الان پدر خانواده برنده شده و سن فرزند بالای 21 شده آیا میشه فرم پر کرد و جر برنده ها حساب میشه؟

فرم رو حتما براش پر کنید. اگه مشمول قانون ‎CSPA‎ شد، بعنوان همراه ویزا میگیره، اگه نشد فقط فرزند ریجکت میشه و بقیه اعضای کیس ویزا میگیرن
در کیسهای لاتاری با توجه به ثابت بودن بعضی از پارامترها، سن ‎CSPA‎ به تاریخ کارنت شدن کیس بستگی داره
تاریخ تولد دقیق رو بنویسید تا وضعیت فرزند رو بررسی کنم


تاریخ تولد 4 تیر سال 73
شماره کیس: ‎**3‎
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول ‎: 6‎ جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به آمریکا: 7 می ‎2014‎
دریافت سوشیال: 18 می ‎2014‎
دریافت گرین کارت: 15 جون ‎2014‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-05-11 ساعت 18:10)vistac نوشته:  
(2016-05-11 ساعت 15:39)Kaveh ‎pid='710756 نوشته:  
(2016-05-11 ساعت 10:55)vistac ‎pid='710689 نوشته:  
سلام یه سوال برا فرزندی که موقع ثبت نام زیر 21 سال بوده و الان پدر خانواده برنده شده و سن فرزند بالای 21 شده آیا میشه فرم پر کرد و جر برنده ها حساب میشه؟

فرم رو حتما براش پر کنید. اگه مشمول قانون ‎CSPA‎ شد، بعنوان همراه ویزا میگیره، اگه نشد فقط فرزند ریجکت میشه و بقیه اعضای کیس ویزا میگیرن
در کیسهای لاتاری با توجه به ثابت بودن بعضی از پارامترها، سن ‎CSPA‎ به تاریخ کارنت شدن کیس بستگی داره
تاریخ تولد دقیق رو بنویسید تا وضعیت فرزند رو بررسی کنم

تاریخ تولد 4 تیر سال 73

تاریخ تولد میلادی: ‎June 25, 1994‎
یعنی در شروع ثبت نام (اول اکتبر 2015)، بیشتر از 21 سال بوده!!! ‎(21‎ سال، 3 ماه و 6 روز)
اگه تاریخ تولد درست باشه، متاسفانه ایشون حتی در صورت تکمیل فرم ‎DS-260‎ به مصاحبه دعوت نمیشه و فقط بقیه اعضای کیس مصاحبه انجام میدن
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ELNAZ21 ، vistac ، matin.sh ، storagemeter




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان