آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

شرایط ثبت نام | مزایا و معایب
.
لطفاً برای موارد کلی مربوط به شرایط ثبت نام و همچنین مزابا و معایب آن، از این تاپیک استفاده کنید.
.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: milaveh ، FLY ، saber enrique ، amin_j
سلام من می خواستم بدون ثبت نام کردن در لاتاری در پروسه ویزای توریستی تاثیر داره یا نه منظورم فقط ثبت نام لاتاری هست و نه هیچ چیز دیگه. ممنون
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-04 ساعت 14:02)arash12 نوشته:  
سلام من می خواستم بدون ثبت نام کردن در لاتاری در پروسه ویزای توریستی تاثیر داره یا نه منظورم فقط ثبت نام لاتاری هست و نه هیچ چیز دیگه. ممنون


بله معمولاً چون افیسر ممکنه سوال کنه و شمام باید راستش رو بگید ( که اگر نگید خودشون متوجه میشن و برای چند سال به علت دروغ گفتن محروم میشوید ) و اینطور برداشت میشه که شما قبلا تصمیم به مهاجرت دائم گرفتید و نه موقت. به همین دلیل ممکنه به دلیل امکان عدم بازگشت پس از اتمام ویزا ریجکت بشوید.

موفق باشید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: j@vad
(2016-10-04 ساعت 14:12)milade نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 14:02)arash12 ‎pid='726351 نوشته:  
سلام من می خواستم بدون ثبت نام کردن در لاتاری در پروسه ویزای توریستی تاثیر داره یا نه منظورم فقط ثبت نام لاتاری هست و نه هیچ چیز دیگه. ممنون


بله معمولاً چون افیسر ممکنه سوال کنه و شمام باید راستش رو بگید ( که اگر نگید خودشون متوجه میشن و برای چند سال به علت دروغ گفتن محروم میشوید ) و اینطور برداشت میشه که شما قبلا تصمیم به مهاجرت دائم گرفتید و نه موقت. به همین دلیل ممکنه به دلیل امکان عدم بازگشت پس از اتمام ویزا ریجکت بشوید.

موفق باشید.


نه منظورم اینکه منبع قابل ذکری هست ببینید شما وقتی دارید جواب میدید باید منبع قابل ذکر داشته باشید.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-04 ساعت 19:48)arash12 نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 14:12)milade ‎pid='726353 نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 14:02)arash12 ‎pid='726351 نوشته:  
سلام من می خواستم بدون ثبت نام کردن در لاتاری در پروسه ویزای توریستی تاثیر داره یا نه منظورم فقط ثبت نام لاتاری هست و نه هیچ چیز دیگه. ممنون


بله معمولاً چون افیسر ممکنه سوال کنه و شمام باید راستش رو بگید ( که اگر نگید خودشون متوجه میشن و برای چند سال به علت دروغ گفتن محروم میشوید ) و اینطور برداشت میشه که شما قبلا تصمیم به مهاجرت دائم گرفتید و نه موقت. به همین دلیل ممکنه به دلیل امکان عدم بازگشت پس از اتمام ویزا ریجکت بشوید.

موفق باشید.


نه منظورم اینکه منبع قابل ذکری هست ببینید شما وقتی دارید جواب میدید باید منبع قابل ذکر داشته باشید.


متوجه منظورتون نشدم. شاید فعل رو اشتباه نوشتید ( ببینید/ببینید ) و یا .. ، لطفا سوالتون رو واضح تر بیان کنید.

در هر حال، اونها از اینکه شما رجیستر کردید مطلع هستند ( اطلاعات کامل ثبت نامیتون توی لاتاری ثبت شده ) ، افیسر ویزا هم باید اطمینان داشته باشه که پس از اتمام زمان ویزا شما کشور رو ترک میکنید. اگر شما برای هر نوع گرین کارت اقدام کرده باشید که لاتاری هم منجر به گرین کارت میشه یعنی قصد شما مهاجرت موقت نیست (فقط ازتون میپرسه در حالی که خودش میدونه/ممکنه بدونه)، افیسر میتونه/باید/ممکنه شما رو رد کنه بسته به ادله شما و یا اینکه شما باید دلایل محکم تری برای بازگشت ارائه بده تا ظن ایشون به شما کم بشه.

مطالعه بیشتر برای شما در ویکی پدیا ( پاراگراف آخر ، برای ویزای توریستی ‎Dual intent‎ پذیرفته نیست )

موفق باشید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: j@vad
(2016-10-04 ساعت 22:57)milade نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 19:48)arash12 ‎pid='726430 نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 14:12)milade ‎pid='726353 نوشته:  

بله معمولاً چون افیسر ممکنه سوال کنه و شمام باید راستش رو بگید ( که اگر نگید خودشون متوجه میشن و برای چند سال به علت دروغ گفتن محروم میشوید ) و اینطور برداشت میشه که شما قبلا تصمیم به مهاجرت دائم گرفتید و نه موقت. به همین دلیل ممکنه به دلیل امکان عدم بازگشت پس از اتمام ویزا ریجکت بشوید.

موفق باشید.


نه منظورم اینکه منبع قابل ذکری هست ببینید شما وقتی دارید جواب میدید باید منبع قابل ذکر داشته باشید.


متوجه منظورتون نشدم. شاید فعل رو اشتباه نوشتید ( ببینید/ببینید ) و یا .. ، لطفا سوالتون رو واضح تر بیان کنید.

در هر حال، اونها از اینکه شما رجیستر کردید مطلع هستند ( اطلاعات کامل ثبت نامیتون توی لاتاری ثبت شده ) ، افیسر ویزا هم باید اطمینان داشته باشه که پس از اتمام زمان ویزا شما کشور رو ترک میکنید. اگر شما برای هر نوع گرین کارت اقدام کرده باشید که لاتاری هم منجر به گرین کارت میشه یعنی قصد شما مهاجرت موقت نیست (فقط ازتون میپرسه در حالی که خودش میدونه/ممکنه بدونه)، افیسر میتونه/باید/ممکنه شما رو رد کنه بسته به ادله شما و یا اینکه شما باید دلایل محکم تری برای بازگشت ارائه بده تا ظن ایشون به شما کم بشه.

مطالعه بیشتر برای شما در ویکی پدیا ( پاراگراف آخر ، برای ویزای توریستی ‎Dual intent‎ پذیرفته نیست )

موفق باشید.


مرسی از پاسختون
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام. یکی از دوستان سوالی پرسید که بهتر دیدم ناظم محترم هم نظر خودشان را بدهند.سوال: آیا فرزند 19 ساله و دیپلمه خانواده میتواند هم زیر مجموعه پدر و مادر ثبت نام کند و هم اینکه خودش به تنهایی ثبت نام کند؟ (یعنی سه مرتبه شانس شرکت در قرعه کشی) و آیا ثبت نام قبلی باطل نمیشود؟
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ‎-------‎ بازمانده لاتاری ‎2015‎

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sherwean001
(2016-10-05 ساعت 13:42)shahin2737 نوشته:  
با سلام. یکی از دوستان سوالی پرسید که بهتر دیدم ناظم محترم هم نظر خودشان را بدهند.سوال: آیا فرزند 19 ساله و دیپلمه خانواده میتواند هم زیر مجموعه پدر و مادر ثبت نام کند و هم اینکه خودش به تنهایی ثبت نام کند؟ (یعنی سه مرتبه شانس شرکت در قرعه کشی) و آیا ثبت نام قبلی باطل نمیشود؟

بله. افراد زیر 21 سال این امکان رو خواهند داشت که به همین ترتیب ثبت نام کنند اما باید در ردیف دیپندنت وارد بشوند برای پدر و مادر ( شرایط مدرک تحصیلی برای ثبت نام مجزا وجود دارد که باید دیپلم 12 ساله داشته باشد )
اما سوال این هست که ایا تا سال ‎2018‎ سن فرزند به 21 سال نمیرسد؟ که اگر 21 ساله شوند امکان دریافت ویزا رو از دست خواند داد و فقط آه و فقان خواهد ماند :دی

شما شانستون رو امتحان کنید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من برنده لاتاري ٢٠١٧ هستم

بنظرتون ٢٠١٨ هم ثبت نام بكنم؟!
 Case ‎Number‎  :   ٤٥٠٠
🎼 تعداد افراد منظور در کیس  :   1 نفر ( خودم )

🎼 مشاهده قبولی   :    2 ‎Of May‎

🎼تاریخ ارسال فرم  :   ‎5th‎ ‎Of May‎

🎼سفارت   :  آنکارا تغییر به ابوظبي

🎼تاریخ نامه دعوت به مصاحبه : ان شاء الله به زودی ‎😘
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-05 ساعت 17:27)saraeesara نوشته:  
سلام دوستان

من برنده لاتاري ٢٠١٧ هستم

بنظرتون ٢٠١٨ هم ثبت نام بكنم؟!


سلام
بله ثبت نام کنین. کار از محکم کاری عیب نمی کنه.
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: m_ganj
(2016-10-05 ساعت 16:27)milade نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 13:42)shahin2737 ‎pid='726600 نوشته:  
با سلام. یکی از دوستان سوالی پرسید که بهتر دیدم  ناظم محترم هم نظر خودشان را بدهند.سوال: آیا فرزند 19 ساله و دیپلمه خانواده میتواند هم زیر مجموعه پدر و مادر ثبت نام کند و هم اینکه خودش به تنهایی ثبت نام کند؟ (یعنی سه مرتبه شانس شرکت در قرعه کشی) و آیا ثبت نام قبلی باطل نمیشود؟

بله. افراد زیر 21 سال این امکان رو خواهند داشت که به همین ترتیب ثبت نام کنند اما باید در ردیف دیپندنت وارد بشوند برای پدر و مادر ( شرایط مدرک تحصیلی برای ثبت نام مجزا وجود دارد که باید دیپلم 12 ساله داشته باشد )
اما سوال این هست که ایا تا سال ‎2018‎ سن فرزند به 21 سال نمیرسد؟ که اگر 21 ساله شوند امکان دریافت ویزا رو از دست خواند داد و فقط آه و فقان خواهد ماند :دی

شما شانستون رو امتحان کنید.


من نميفهمم چطور بچه ١٩ ساله يهو ميشه ٢١ ساله
 Case ‎Number‎  :   ٤٥٠٠
🎼 تعداد افراد منظور در کیس  :   1 نفر ( خودم )

🎼 مشاهده قبولی   :    2 ‎Of May‎

🎼تاریخ ارسال فرم  :   ‎5th‎ ‎Of May‎

🎼سفارت   :  آنکارا تغییر به ابوظبي

🎼تاریخ نامه دعوت به مصاحبه : ان شاء الله به زودی ‎😘
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shahin2737
(2016-10-05 ساعت 23:42)saraeesara نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 16:27)milade ‎pid='726626 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 13:42)shahin2737 ‎pid='726600 نوشته:  
با سلام. یکی از دوستان سوالی پرسید که بهتر دیدم  ناظم محترم هم نظر خودشان را بدهند.سوال: آیا فرزند 19 ساله و دیپلمه خانواده میتواند هم زیر مجموعه پدر و مادر ثبت نام کند و هم اینکه خودش به تنهایی ثبت نام کند؟ (یعنی سه مرتبه شانس شرکت در قرعه کشی) و آیا ثبت نام قبلی باطل نمیشود؟

بله. افراد زیر 21 سال این امکان رو خواهند داشت که به همین ترتیب ثبت نام کنند اما باید در ردیف دیپندنت وارد بشوند برای پدر و مادر ( شرایط مدرک تحصیلی برای ثبت نام مجزا وجود دارد که باید دیپلم 12 ساله داشته باشد )
اما سوال این هست که ایا تا سال ‎2018‎ سن فرزند به 21 سال نمیرسد؟ که اگر 21 ساله شوند امکان دریافت ویزا رو از دست خواند داد و فقط آه و فقان خواهد ماند :دی

شما شانستون رو امتحان کنید.


من نميفهمم چطور بچه ١٩ ساله يهو ميشه ٢١ ساله


خب معادله خیلی پیچیده ای نیست.
امسال ‎2016‎ هست و تا ‎2018‎ دو سال داریم.
یعنی ‎: 2018-2016=2 .‎
اگر سن بچه 19 ساله ‎+ 2‎ بشود خواهیم داشت ‎21.‎

میتونید بگید بهش کمتر غذا بدن شاید رشدش کمتر بشه!
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-06 ساعت 01:23)milade نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 23:42)saraeesara ‎pid='726686 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 16:27)milade ‎pid='726626 نوشته:  
بله. افراد زیر 21 سال این امکان رو خواهند داشت که به همین ترتیب ثبت نام کنند اما باید در ردیف دیپندنت وارد بشوند برای پدر و مادر ( شرایط مدرک تحصیلی برای ثبت نام مجزا وجود دارد که باید دیپلم 12 ساله داشته باشد )
اما سوال این هست که ایا تا سال ‎2018‎ سن فرزند به 21 سال نمیرسد؟ که اگر 21 ساله شوند امکان دریافت ویزا رو از دست خواند داد و فقط آه و فقان خواهد ماند :دی

شما شانستون رو امتحان کنید.


من نميفهمم چطور بچه ١٩ ساله يهو ميشه ٢١ ساله


خب معادله خیلی پیچیده ای نیست.
امسال ‎2016‎ هست و تا ‎2018‎ دو سال داریم.
یعنی ‎: 2018-2016=2 .‎
اگر سن بچه 19 ساله ‎+ 2‎ بشود خواهیم داشت ‎21.‎

میتونید بگید بهش کمتر غذا بدن شاید رشدش کمتر بشه!

يعني من ترشي خوردم!؟
ةفكردم لاتاري ٣٠١٧ بنده شدن

يك قانوني هم بود براي بچه ها كه ٢١ساله ميشن تا زمان مصاحبه زير سيبيلي رد ميشن

از اون اطلاع دارين؟،
 Case ‎Number‎  :   ٤٥٠٠
🎼 تعداد افراد منظور در کیس  :   1 نفر ( خودم )

🎼 مشاهده قبولی   :    2 ‎Of May‎

🎼تاریخ ارسال فرم  :   ‎5th‎ ‎Of May‎

🎼سفارت   :  آنکارا تغییر به ابوظبي

🎼تاریخ نامه دعوت به مصاحبه : ان شاء الله به زودی ‎😘
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: milade
(2016-10-06 ساعت 01:23)milade نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 23:42)saraeesara ‎pid='726686 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 16:27)milade ‎pid='726626 نوشته:  
بله. افراد زیر 21 سال این امکان رو خواهند داشت که به همین ترتیب ثبت نام کنند اما باید در ردیف دیپندنت وارد بشوند برای پدر و مادر ( شرایط مدرک تحصیلی برای ثبت نام مجزا وجود دارد که باید دیپلم 12 ساله داشته باشد )
اما سوال این هست که ایا تا سال ‎2018‎ سن فرزند به 21 سال نمیرسد؟ که اگر 21 ساله شوند امکان دریافت ویزا رو از دست خواند داد و فقط آه و فقان خواهد ماند :دی

شما شانستون رو امتحان کنید.


من نميفهمم چطور بچه ١٩ ساله يهو ميشه ٢١ ساله


خب معادله خیلی پیچیده ای نیست.
امسال ‎2016‎ هست و تا ‎2018‎ دو سال داریم.
یعنی ‎: 2018-2016=2 .‎
اگر سن بچه 19 ساله ‎+ 2‎ بشود خواهیم داشت ‎21.‎

میتونید بگید بهش کمتر غذا بدن شاید رشدش کمتر بشه!


از نظر محاسبه با شما مخالفم .الان 19 سالشه اردیبهشت اگر اسمش دربیاد و مهر سال دیگه بره مصاحبه تازه 20 ساله است. ملاک زمان مصاحبه است.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ‎-------‎ بازمانده لاتاری ‎2015‎

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: milade
(2016-10-05 ساعت 17:27)saraeesara نوشته:  
سلام دوستان

من برنده لاتاري ٢٠١٧ هستم

بنظرتون ٢٠١٨ هم ثبت نام بكنم؟!


پیشنهاد میشه ثبت نام نکنید اگر از مدارک و رفتن خودتون مطمعن هستید. چون دیده شده افیسر به ثبت نامی که بعدش هم میکنید توجه میکنه و ازتون سوال میپرسه که چرا ذوباره برای لاتاری ثبت نام کردی؟ شک داشتی که قبول شی؟ دلیل داشت؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: reza12




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان