آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

میزان تحصیلات | استفاده از سابقه کار بجای تحصیلات
.
لطفاً برای موارد مربوط به شرط میزان تحصیلات، نحوه انتخاب سطح تحصیلات در فرم ثبت نام و همچنین شرایط استفاده از سابقه کار، از این تاپیک استفاده کنید.
.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Richard ، farh@d
با سلام
اگه متقاضی که دارای تحصیلات 12 ساله نیست در لاتاری ‎2018‎ شرکت کنه و بعد از 7 یا 9 ماه دیگه موفق به کسب تحصیلات 12 ساله بشه آیا در صورت برنده شدن سفارت ممکنه پرونده رو ریحکت کنه؟
آیا کسی شنیده که فردی به این دلیل ریجکت شده باشه؟
‎2012-2017‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farh@d
درود.


دوستان من الان یه دو سالی میشه که ثبت نام نمیکنم. چون شرایطش رو نداشتم. بنده دیپلم (11ساله. دارم والان هم دیپلم تعمیرات موبایل رو از سازمان فنی حرفه ای گرفتم. میخواستم بدونم ایا با اینها ثبت کنم؟ نمیخوام الکی اسم نویسی کنم جا پر کنم. ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-04 ساعت 05:33)Richard نوشته:  
با سلام
اگه متقاضی که دارای تحصیلات 12 ساله نیست در لاتاری ‎2018‎ شرکت کنه و بعد از 7 یا 9 ماه دیگه موفق به کسب تحصیلات 12 ساله بشه  آیا در صورت برنده شدن سفارت ممکنه پرونده رو ریحکت کنه؟
آیا کسی شنیده که فردی به این دلیل ریجکت شده باشه؟


سلام
توی فایل دستورالعمل ثبت نام صراحتا اومده اگه شرط تحصل یا کار رو نداشته باشین، اگه برنده بشین توی مصاحبه، درخواست دریافت ویزاتون رد می شه.

بیشتر افراد شرط 12 سال تحصیل یا 2 سال اشتغال رو دارن. در نتیجه احتمال دیدن رد شدن پرونده به خاطر این موضوع خیلی کمه.

دریافت دستورالعمل ثبت نام:
‎https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2018-Instructions-Translations/DV-2018%20Instructions%20English.pdf‎
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، Richard
(2016-10-04 ساعت 10:32)m64kh نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 05:33)Richard ‎pid='726315 نوشته:  
با سلام
اگه متقاضی که دارای تحصیلات 12 ساله نیست در لاتاری ‎2018‎ شرکت کنه و بعد از 7 یا 9 ماه دیگه موفق به کسب تحصیلات 12 ساله بشه  آیا در صورت برنده شدن سفارت ممکنه پرونده رو ریحکت کنه؟
آیا کسی شنیده که فردی به این دلیل ریجکت شده باشه؟


سلام
توی فایل دستورالعمل ثبت نام صراحتا اومده اگه شرط تحصل یا کار رو نداشته باشین، اگه برنده بشین توی مصاحبه، درخواست دریافت ویزاتون رد می شه.

بیشتر افراد شرط 12 سال تحصیل یا 2 سال اشتغال رو دارن. در نتیجه احتمال دیدن رد شدن پرونده به خاطر این موضوع خیلی کمه.

دریافت دستورالعمل ثبت نام:
‎https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2018-Instructions-Translations/DV-2018%20Instructions%20English.pdf‎

ببخشید، جوابم کامل نبود.

کسی که 9 ماه دیگه تحصیلاتش تموم می‌شه، می‌تونه ثبت‌نام کنه. منتها اگه برنده بشه، درخواست ویزا یا همون فرم ‎260‎ رو باید بذاره وقتی مدرکش کامل شد ارسال کنه.

ویدئوی آموزش نحوه ثبت نام این موضوع رو توضیح داده: دقیقه ‎5:24‎
https://youtu.be/tOQlh2d2EbQ
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Richard
سلام خدمت دوستان عزیزم..
من ترم 2 دانشگاه هستم و دیپلم من هم کار دانش بوده ...سوالم اینه من که مدرک پیش دانشگاهی ندارم برای ثبت نام امسال تو قسمت مدرک تحصیلی کدوم گزینه رو انتخاب کنم بزنم دیپلم یا گزینه دیگه ای رو باید انتخاب کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-04 ساعت 16:49)hesam.inanloo نوشته:  
سلام خدمت دوستان عزیزم..
من ترم 2 دانشگاه هستم و دیپلم من هم کار دانش بوده ...سوالم اینه من که مدرک پیش دانشگاهی ندارم برای ثبت نام امسال تو قسمت مدرک تحصیلی کدوم گزینه رو انتخاب کنم بزنم دیپلم یا گزینه دیگه ای رو باید انتخاب کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید


‎some university courses‎

این تاپیک
‎ از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی هایی که اینجا داری و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا هر چیز دیگه.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jack87
(2016-10-04 ساعت 16:49)hesam.inanloo نوشته:  
سلام خدمت دوستان عزیزم..
من ترم 2 دانشگاه هستم و دیپلم من هم کار دانش بوده ...سوالم اینه من که مدرک پیش دانشگاهی ندارم برای ثبت نام امسال تو قسمت مدرک تحصیلی کدوم گزینه رو انتخاب کنم بزنم دیپلم یا گزینه دیگه ای رو باید انتخاب کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید


با این حساب تا اون زمان شما کاردانی رو گرفتید و میتونید سام یونیورسیتی کورسز رو بزنید. اگر نتونید کاردانی رو بگیرید شما ریجکت خواهید شد چون کاردانش دیپلم نیست از نظر اونها! ‎( 11‎ ساله )
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jack87 ، hesam.inanloo
سلام
من دیپلم نظری با پیش دانسگاهی دارم
سالهای گذشته دیپلم رو انتخاب میکردم
امسال در حال حاضر ترم دوم دانشگاه هستم همون دیپلم باید انتخاب کنم یا ‎Some uinversity courses‎ ؟
...
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-05 ساعت 22:54)Yashar1989 نوشته:  
سلام
من دیپلم نظری با پیش دانسگاهی دارم
سالهای گذشته دیپلم رو انتخاب میکردم
امسال در حال حاضر ترم دوم دانشگاه هستم همون دیپلم باید انتخاب کنم یا ‎Some uinversity courses‎  ؟


‎some university courses‎
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-04 ساعت 08:43)farh@d نوشته:  
درود.


دوستان من الان یه دو سالی میشه که ثبت نام نمیکنم. چون شرایطش رو نداشتم. بنده دیپلم (11ساله. دارم والان هم دیپلم تعمیرات موبایل رو از سازمان فنی حرفه ای گرفتم. میخواستم بدونم ایا با اینها ثبت کنم؟ نمیخوام الکی اسم نویسی کنم جا پر کنم. ممنون


دوستان جواب این سوال رو هم بدن
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام خدمت همه دوستان
اگه کسی دانشجو باشه و خدمت هم نرفته ثبت نام کنه و برنده بشه چون پایان خدمت نداره بهش مدرکو نمیدن بعدا باید چکار کنه چی بنویسه تو فرم ثبت نام؟؟؟؟؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یه سوال
مدرک کاردانی کدوم گزینه رو انتخاب کنیم: ‎Some University Courses‎ یا ‎University Degree‎ ؟
دوست عزیز
بله خود شما
10 ثانیه بخند ‎:-)‎
مرسی



یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-10-06 ساعت 12:25)Ashkan3832 نوشته:  
سلام خدمت همه دوستان
اگه کسی دانشجو باشه و خدمت هم نرفته ثبت نام کنه و برنده بشه چون پایان خدمت نداره بهش مدرکو نمیدن بعدا باید چکار کنه چی بنویسه تو فرم ثبت نام؟؟؟؟؟


شما اگه دانشجویی باید گزینه ‎Some University Courses‎ رو بزنی و وقتی قبول شدی ریز نمراتتو از دانشگاه بگیری و ترجمه کنی یه پولی بزاری گرو نظام وظیفه و بری مصاحبه به امید خدا و ویزای یکضرب رو اگه بگیری از همونجا مستقیم بلیط بگیری و بریی
دوست عزیز
بله خود شما
10 ثانیه بخند ‎:-)‎
مرسی



یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ashkan3832
(2016-10-06 ساعت 08:48)farh@d نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 08:43)farh@d ‎pid='726325 نوشته:  
درود.


دوستان من الان یه دو سالی میشه که ثبت نام نمیکنم. چون شرایطش رو نداشتم. بنده دیپلم (11ساله. دارم والان هم دیپلم تعمیرات موبایل رو از سازمان فنی حرفه ای گرفتم. میخواستم بدونم ایا با اینها ثبت کنم؟ نمیخوام الکی اسم نویسی کنم جا پر کنم. ممنون


دوستان جواب این سوال رو هم بدن


دیپلم یازده ساله رو که قبول نمیکنن و اون دیپلم تعمیرات رو هم فکر میکنم همینطور باشه مگر اینکه از طریق سابقه کار و اینکه کارتون جزو اون مشاغلی باشه که قبول میکنن
دوست عزیز
بله خود شما
10 ثانیه بخند ‎:-)‎
مرسی



یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان