آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

یک سوال تخصصی
با سلام به دوستان
اسپانسر من تمام مدارک را فرستاده ولی توی فرم ‎I-134‎ هیچ چیزی را مثل
‎Room & board‎ را تعهد نکرده حالا باید روز مصاحبه بگیم کجا می رویم !مشکل ایجاد نمی شود؟بهتر نیست یک فرد دیگر را که این تعهدات را قبول کند به عنوان اسپانسر انتخاب کنیم؟ممنون می شم اگه جواب سوال من را بدهید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
آیا اسپانسر شما در قسمت 11 فرم ‎I-134‎ چک باکس را پر کرده است؟ سال گذشته با موردی این چنین برخورد کردم که تنها چک باکس آن پر شده بود. افسر مربوطه مدارک را قبول کرد و همه چیز به خوبی به پایان رسید.
حالا شما اگر می توانید با اسپانسر تان تماس بگیرید، احتمالاً او نمی دانسته که باید چیزی در ادامه بند 11 بنویسد. از او بخواهید که مشکل تان را حل کند. اگر امکان پذیر نبود، تنها به خاطر این که خیالتان راحت باشد، اسپانسر دیگری پیدا کنید. اگر هم نمی توانید دل به دریا بزنید و به شانس تان اطمینان کنید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام و تشکر فراوان از راهنمایی شما
اسپانسر ما در در قسمت 11 فرم ‎I-134‎ ،چک باکس را در قسمتی که هیچ چیزی خاصی را برای ما بفرض مثل ‎room& board‎ نمی خواهد در نظر داشته باشد را علامت زده بنابراین نیاز نبوده در پائین چیزی را قید کند و از آنجائیکه یکی از آشنایان خیلی دور است نمی توان بیشتر از این انتظار داشت ولی حالا نمی دانیم چکار کنیم. تا حالا چنین موردی پیش آمده که اسپانسر نخواهد چیزی را تعهد کند؟به نظر شما سفارت قبول می کند یا باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشیم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
آروین نوشته: تا حالا چنین موردی پیش آمده که اسپانسر نخواهد چیزی را تعهد کند؟به نظر شما سفارت قبول می کند یا باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشیم.


برایتان نوشتم که سال گذشته کسی با همین شرایط شما به راحتی ویزا گرفت. به طور کلی اسپانسر برای این است که افسر مربوطه مطمئن بشود که شما از زمانی که وارد آمریکا می شوید، تا زمانی که بتوانید به طور مستقل زندگی کنید، کسی را دارید که بتواند پشتیبان شما باشد. افسر های سفارت با زندگی آمریکایی کاملاً آشنا هستند و می دانند که آمریکایی ها دوست ندارند که شخصی را مدت زیادی در خانه خود مهمان کنند.Big Grin‎ بنابر این همان "پشتیبانی" فرد اسپانسر به نظر من کافی به نظر می رسد.
البته این تصمیم گیری به ابن مسئله که شما در چه مدت می توانید مستقل شوید هم مربوط می شود. بطور مثال اگر حرفه ای را بلدید که به واسطه آن می توانید به سرعت وارد بازار کار بشوید، یا به خوبی انگلیسی صحبت می کنید، یا تحصیلات خوبی دارید و یا هر مورد دیگری که بتواند ثابت کند که شما در مدت کوتاهی مستقل می شوید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad_usa
سلام ‎samad‎ عزیز
در این مورد اسپانسر من هم در قسمت 11 نوشته ‎None .‎ حالا با توجه به نوشته های بالا من چکار کنم؟ مشکلی ممکنه ایجاد بشه؟؟
‎Hope Never Die‎


شماره کیس: ‎***31‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:may ‎2008‎
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎july 2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:May ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:31 ‎may‎
تاریخ مصاحبه:14 ‎july‎
دریافت ویزا: ‎30 september‎ (روز آخر)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
چرا نگرانید؟ شما اسپانسر دارید. کسانی هستند که بدون اسپانسر ویزا گرفته اند. نوشته من را دوباره بخوانید:

samad نوشته:
برایتان نوشتم که سال گذشته کسی با همین شرایط شما به راحتی ویزا گرفت. به طور کلی اسپانسر برای این است که افسر مربوطه مطمئن بشود که شما از زمانی که وارد آمریکا می شوید، تا زمانی که بتوانید به طور مستقل زندگی کنید، کسی را دارید که بتواند پشتیبان شما باشد. افسر های سفارت با زندگی آمریکایی کاملاً آشنا هستند و می دانند که آمریکایی ها دوست ندارند که شخصی را مدت زیادی در خانه خود مهمان کنند.Big Grin‎ بنابر این همان "پشتیبانی" فرد اسپانسر به نظر من کافی به نظر می رسد.
البته این تصمیم گیری به ابن مسئله که شما در چه مدت می توانید مستقل شوید هم مربوط می شود. بطور مثال اگر حرفه ای را بلدید که به واسطه آن می توانید به سرعت وارد بازار کار بشوید، یا به خوبی انگلیسی صحبت می کنید، یا تحصیلات خوبی دارید و یا هر مورد دیگری که بتواند ثابت کند که شما در مدت کوتاهی مستقل می شوید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان