آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

لاتاری گرین کارت
میخواستم بدونم مدارک سابقه کار یا تحصیلات رو کی باید ارائه داد؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
احسان جان
در روز مصاحبه،مدارک تحصیلی رو حتما باید ارائه بکنی و اگه نباشه ویزا نمیدن مگر اینکه مدرک تحصیلی شما کمتر از دیپلم باشه كه در اینصورت باید مدارک سابقه کار (2سال یا بیشتر) رو ارائه بکنی. حالا اينكه به همراه سابقه كار،آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان یا نه، من نمیدونم.
در ضمن یکی از دوستان من که در ابوظبی مصاحبه شده بود به من گفت که اگر شما در ارگانهای دولتی کار بکنی حتما ‎FBI check‎ ميشی.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوست من

البته ترجیح میدم این سوال ها رو بچه های جدید تر جواب بدند ولی چیزی که باید دقت کنی اینه که اگه حد اقل دیپلم رو داری دنبال سابقه کار نباش که به دردت نمیخوره. دقت کن که اصلا چیزی که نخواستند بهشون ندی. توی مدارک برای تحصیل کرده ها چیزی مبنی بر گواهی سابقه کار نبود تا جایی که من میدونم پاکتهایی هم که به دست بچه های ۲۰۰۸ رسیده همین شکلی بود. ولی اگر زیر دیپلم هستی که خوب باید این کار رو بکنی و تا میتونی محکمش کنی چون بودند کسانی در ترکیه که مدارک تایید کارشون رو قبول نکردند.

پس خلاصه اینکه اگه حد اقل دبپلم رو داری بی خیال سابقه کار

به محض اینکه شمارت کارنت شد اگه پستت ترکیه باشه که باید سریعا مدارکی رو که خواستند از جمله مدارک تحصیلی کپیشو پست کنی. اگه پستت ابوظبی باشه تا جایی که من میدونم اونا ارسال کپی از قبل رو نمیخوان برا همین کافیه موقع مصاحبه مدارک پیشت باشه. البته در ترکیه هم علی رغم ارسال کپی مدارک قبل از مصاحبه اصل و ترجمه مدارک تحصیل هم موقع مصاحبه باید همراهتون باشه.


سعید
هارمونی رمز زیبایی و راز زندگیست
‎www.nimfasl.com‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
درود به همه.دوستان یه جایی تو مهاجر سرا دیدم یکی از دوستان مدارکی که برای ‎dv2009‎ می خاستو به فارسی ترجمه کرده بود ولی حالا هر چی می گردم پیداش نمی کنم میشه ادرسشو بدین.با تشکر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من هم دنبال ترجمه فارسي dv2009مي گردم لطفا برام ارسال كنيد
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
6sikh8mikh نوشته:
درود به همه.دوستان یه جایی تو مهاجر سرا دیدم یکی از دوستان مدارکی که برای ‎dv2009‎ می خاستو به فارسی ترجمه کرده بود ولی حالا هر چی می گردم پیداش نمی کنم میشه ادرسشو بدین.با تشکر


behnam نوشته:
من هم دنبال ترجمه فارسي dv2009مي گردم لطفا برام ارسال كنيد


من منظورتون رو از مدارک لازم دقیقا متوجه نشدوم ولی شاید این دوتا لینک کمک کنه:

‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=11‎

‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=10‎
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: respecttousa
سلام

چه موقع شماره های کارنت شده ‎2009‎ در بولتن اعلام می شود ؟

چه مدت طول می کشد که همه شماره ها را اعلام کنند؟

با تشکر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام

عذر می خوام که سوال اول خود را تکرار کردم.
با تشکر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سنایی نوشته: سلام

چه موقع شماره های کارنت شده ‎2009‎ در بولتن اعلام می شود ؟

چه مدت طول می کشد که همه شماره ها را اعلام کنند؟

با تشکر


شکر خدا فرصتی شد به مهاجر سرای آقا مسعود هم سری بزنم! منی که شرمنده خوانندگان وبلاگم هستم بچه های مهاجر سرا هم روش!
ببین دوست من اولین گروه مصاحبه شونده ها برای اکتبر دعوت میشوند که طبیعتا حدود دو ماه قبل باید به ایشان ابلاغ کنند. به عبارت بهتر ماه آگوست یا همون مرداد ماه خودمون اولین سری شماره های کارنت شده اعلام میشه. که این افراد در ماه اکتبر مصاحبه خواهند شد. بعد به ترتیب هر ماه سری جدید شماره ها. این کار ادامه پیدا میکنه تا سپتامبر سال بعد. البته در حقیقت آخرین شماره ها در جولای اعلام میشه برای سپتامبر.
در سالهای اخیر به دلیل اینکه سرعت بررسی مدارک نسبتا زیاد بوده، یک و یا حتی دو ماه آخر به جای اعلام شماه کلمه "کارنت" نوشته شد. یعنی تمامی برندگان با هر شماره ای که دارند به مصاحبه دعوت شدند.
و اینکه نوبت شما کی میرسه، این سوالی هست که جواب قطعی نداره ولی میشه حدس زد البته با توجه به اینکه امسال شماره های برندگان ایرانی تا مرز سی و چند هزار هم رسیده، هر گونه پیشبینی غیر ممکن هست. باید منتظر باشیم و ببینیم برای ماه اول تا چه شماره ای اعلام میکنند. با مشاهده تعداد دعوت شدگان در ماههای اول، گر چه نه به دقت، ولی تا اندازه ای میتوان روند پیشروی شماره ها را پیشبینی کرد.
امیدوارم کافی بوده باشه.
هارمونی رمز زیبایی و راز زندگیست
‎www.nimfasl.com‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
nimfaslخیلی ممنون از راهنمایی های ارزشمند شما
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام با تشكر از شما
من جزء برندگان لاتاري ‎2009‎ هستم هنوز فرمها را پر نكرده ام و نفرستاده ام .امروز 14 تير است . آيا دير نشده ؟ من هنوز پاسپورت ندارم تا اول مهر سربازي تمام مي شود و الان پاسپورت ندارم كه شماره آن را در فرم مخصوص سفارت بنويسم آيا مي توانم جاي آن را خالي بگذارم و بعدا شما را ميل كنم
با تشكر فراوان از شما
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام به عزیزان
من در فرم اول فراموش کردم بنویسم دانشجو هستم بلکه اخرین مدرک تحصیلی که دارم می گیرم رو نوشتم و کنار آن کلمه دانشجو را ذکر نکردم ولی تا روز مصاحبه درسم تموم میشه به نظر شما نیاز هست که نامه به ‎kcc‎ بزنم؟ و در ضمن سابقه کاری که در فرم اول ذکر کردیم نیازی هست گواهی بگیریم؟ (با توجه به اینکه فرد تحصیل کرده باشد ).
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
alireza3105 نوشته:
سلام با تشكر از شما
من جزء برندگان لاتاري ‎2009‎ هستم هنوز فرمها را پر نكرده ام و نفرستاده ام .امروز 14 تير است . آيا دير نشده ؟ من هنوز پاسپورت ندارم تا اول مهر سربازي تمام مي شود و الان پاسپورت ندارم كه شماره آن را در فرم مخصوص سفارت بنويسم آيا مي توانم جاي آن را خالي بگذارم و بعدا شما را ميل كنم
با تشكر فراوان از شما


آقا جون خودت ما رو میل نکن! به قول کوچولوی پفک نمکی... تو رو خدا منو نخور!
Big Grin
آره عزیز شما در هر شرایطی میتونی برای فرمهات اصلاحیه بفرستی. بهتر بود پاسپورت رو بگیری و کاملش کنی ولی در شرایط فعلی شما زیاد تاخیر نکن. بدون شماره فرمهات رو بفرست. بعدا با کی سی سی تماس میگیری و میگی فرمم این ناقصی رو داره یا میگن فرم کامل رو بفرست یا میگن مصاحبه توی سفارت به افسر کنسول بده.
هارمونی رمز زیبایی و راز زندگیست
‎www.nimfasl.com‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ایرانبان1 نوشته: با سلام به عزیزان
من در فرم اول فراموش کردم بنویسم دانشجو هستم بلکه اخرین مدرک تحصیلی که دارم می گیرم رو نوشتم و کنار آن کلمه دانشجو را ذکر نکردم ولی تا روز مصاحبه درسم تموم میشه به نظر شما نیاز هست که نامه به ‎kcc‎ بزنم؟ و در ضمن سابقه کاری که در فرم اول ذکر کردیم نیازی هست گواهی بگیریم؟ (با توجه به اینکه فرد تحصیل کرده باشد ).


سلام
متوجه منظور شما از فرم اول نشدم. ولی به هر حال بهتر بود به دانشجو بودنتون اشاره میکردید. تماس با کی سی سی ضرری نداره. ولی به هر حال شما حداقل میزان تحصیلات یعنی دیپلم رو داری و مشکلی نخواهی داشت. البته اگه در فرم ثبت نام لاتاری به تحصیلات دانشگاهی اشاره کرده ای، بهتر هست یا با هماهنگی با کی سی سی و یا موقع مصاحبه و قبل از قسم خوردن موضوع را به افسر کنسول بگین و فرم رو اصلاح کنید. در هر صورت موضوعی نیست که به خاطرش نگران باشید.
در ضمن شما نیازی به گواهی سوابق کار نداری، بی خود مدارکت رو سنگین نکین که اصلا کار خوبی نیست. مدارکت باید کامل ولی خلاصه باشه.
موفق باشید
هارمونی رمز زیبایی و راز زندگیست
‎www.nimfasl.com‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
تصمیم دارم در لاتاری ‎2010‎ به امید خدا ثبت نام کنم اما چند سوال از محضر دوستان دارم لطفا کمکم کنید.
1-من خودم مدرک لیسانس دارم ولی خانمم فقط دوم دبیرستان درس خونده و
دیپلم نداره و خانه دار ه و دوتا فرزند 10و3 ساله داریم آیا ما میتونبم ثبت نام کنیم؟
2-از نظر اسپانسر در آمریکا کسی رو نداریم این مشکل چگونه قابل حله؟
3- هزینه های ویزا برای 4نفر +سایر هزینهای مراجعه جهت مصاحبه حدودا چقدر (نرخ حال) ؟
4-آیا برای مصاحبه فرزندان هم باید باشند؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان