آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

چند سئوال مهم و درخواست جواب
با سلام خدمت همه دوستان عزيز

چند سئوال دارم كه گرچه ممكن است قبلا به آنها به طرق مختلف جوابهاي مختلف داده شده باشد لذا ممنون ميشوم چنانچه مجددا و به اختصار دوستان مطلع جواب دهند:
1- مبلغي كه اسپانسر در برگه ‎i-134‎ قيد ميكند براي يك خانواده 4 نفري تا چه حدودي بايد باشد تا كسري نداشته و نياز به تقويت مبلغ نداشته باشد (مبلغ پس انداز و ميزان درامد ماهيانه ) در ضمن دوستي در جايي اشاره كرده بود كه مبلغ خيلي بالا نيز مناسب نمي باشد ايا اين حرف هم درست است
2- سفارت در ابوظبي در چه روزهايي تعطيل است و در روزهاي كاري تا چه ساعتي باز است
3- كلينيكهاي پزشكي در دوبي در چه روزهايي تعطيل هستندو در روزهاي كاري تا چه ساعتي كار ميكنند.بهترين ساعت مراجعه به كلينيك چه هنگام است
4- كساني كه كودك همراه دارند در امارات چند روز (كاري) قبل از مصاحبه بايد به كلينيك مراجعه كنند
5- هتل مناسب و نسبتا ارزان در كجاي دوبي قابل دسترس است
6- هزينه رفت و برگشت يك خانواده 4 نفري از دوبي به ابوظبي و برگشت چنانچه ماشين در اختيار بگيرند چه ميزان است
7- اصولا ميزان متوسط هزينه يك خانواده 4 نفره (با 2 كودك) در اقامت يك هفته اي به امارات با تمام هزينه هاي ويزا،هتل ،ترانسفر،كلينيك چه ميزان
است
بسيار ممنون ميشوم چنانچه مطلعين به اين سئوالات پاسخ دهند
به اميد موفقيت همگي دوستان منتظر و ويزا گرفته
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام تارا خانوم
1-از این لینکی که در آخر مینویسم استفاده کنید تا مبلغ رو متوجه بشید...
مثلاً شما 4 نفر اگه هستید و اسپانسرتون به اضافه زن و بچش 3 نفر باشن و 1 نفر رو قبل از شما هنوز در تعهد ساپورت داشته باشه عدد سمت چپ جدول رو باید اینجوری در نظر بگیری: ‎4+3+1=8‎ بعد اگه اسپانسرتون طبق فرمی که لینکش رو آخر میذارم در 48 ایالت آمریکا بجز هاوایی و آلاسکا باشه و هر شغل غیر نظامیی داشته باشه...مبلغ درامد سالیانش باید ‎46262$‎ باشه اگه بیشتر از 8 تا شدین هم به ازی هر نفر بیشتر به این مبلغ ‎4675$‎ اضافه کن...
‎http://www.uscis.gov/files/form/I-864P.pdf‎
در مورد اینکه مبلغ خیلی زیاد خوب نیست واقعاً نظری ندارم ولی اگه از من میپرسی میگم هرچی بیشتر بهتر.
2-این هم جدول تعطیلات سفارت ابوظبی:
‎http://abudhabi.usembassy.gov/holidays.html‎
من مصاحبم در آنکارا بوده در مورد بقیه سوالها نمیدونم...ولی در آنکارا قرار مطب برای کسایی که فرزند زیر 15 سال دارند باید حداقل 4 روز کاری قبل از روز مصاحبه سفارت باشه...
موفق باشید
امیر ‎2009as4###‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payam_prz ، mohammad_usa
امیر مطمئنی منظورش درآمد سالیانه است؟ نکنه ماهیانه باشه آخه اینقدر کم مشکوک میزنه...
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
آره پیام جان...سالیانست
امیر ‎2009as4###‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎Amirbk‎ عزيز من نمي تونم از اون لينكي كه گفتي استفاده كنم. روش كليك مي كنم ولي جدولي وجود نداره فقط يكي دوخط با فرمت ‎pdf‎ مياد.مي خواستم بدونم اگه اسپانسرما ساكن كاليفرنيا باشه و اعضاي خانواده اش (باخودش)4 نفر باشند و مارو كه 2 نفريم بخوان ساپورت كنند، سالانه بايد چقدردرآمد داشته باشن يا چقدر ماليات پرداخت كرده باشن ؟ در واقع من مي خوام مطمئن بشم اسپانسرمون مورد قبوله يا نه. ضمنا مي خواستم بدونم اگه به فرض ، اسپانسر شرايط لازم رو نداشته باشه (به هردليلي)، درچه مرحله اي معلوم ميشه ؟ كلا چه اتفاقي مي افته و آيا اون موقع فرصتي براي پيدا كردن يه اسپانسر ديگه وجود داره يا ممكنه كسي به خاطر اين ويزاشو از دست بده ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
6 نفر میشه ‎36912$‎
چون بقیه دوستان مشکلی با لینک نداشتن فکر کنم شاید ورژن ‎pdf reader‎ جدید رو باید دانلود کنی...
فکر میکنم وقت مصاحبه معلوم میشه...ولی این مشکل واسه کسی پیش نیومده تا اونجا که من میدونم...ولی اگر 1% هم پیش اومد ردتون نمیکنن بهتون مهلت میدن که حل کنید این مساله رو....به نظر من با اسپانسرتون این مساله رو در میون بذارید....شاید اصلاً اسپانسره 2 نفر دیگه هم شده باشه و شما خبر نداشته باشید....اگه از این مبلغ کمتر بود درآمد اسپانسرتون من توصیه میکنم که اسناد مالی خودتون رو هم به عنوان محکم کاری ترجمه کنید و ببرید.
امیر ‎2009as4###‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان