آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

بعد از گرفتن ویزا....
ویزا رو گرفتی , مارو هم بی خبر نذار..بدون که خیلیها دوست دارن بدونن چه کار کردی از اول تا تو سفارت ؟ از حالا به بعد که ویزا گرفتی میخوای جه کنی؟
خلاصه از سیر تا پیاز بنوس تا استفاده کنیم
ممنون
شماره کیس: ‎136XX‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
کنسولگری:Abu ‎Dahbi‎
تاریخ ارسال فرمهای سری اول;28May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:10Feb ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:Waiting
تاریخ مصاحبه:14Apr2009
تاریخ دریافت کلیرنس:بدون کلیرنس
دریافت ویزا: ‎15April 2009‎
جمع تقریبی هزینه ها:هر نفر ‎2000000‎ تومان
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام
در مورد این تایپک صحبت زیاد هست .اگر دوستان لطف کنند و سوال ها رو با جزئیات کامل تر بپرسند خیلی بهتره، چون این طوری که شما می پرسید جوابتون هم میتونه کلی باشه : بگیم که آره، اوضاع اینجا الان یه مقدار بده ولی بعدا خوب میشه. ولی کلا اینجا خوبه .
یه لطف کنید و سوالهاتون رو روشن تر بپرسید که ما بتونیم جواب خوبی رو ارائه بدیم.

سلامت وشاداب باشید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من مي خواستم بدونم كه دريافت مدرك تافل تو آمريكا چقدر هزينه داره ؟
1- براي شركت در امتحانش چقدر بايد پرداخت كرد ؟
2- براي شركت در كلاس هاش چقدر بايد پرداخت كرد ؟
من قصد داشتم اينجا(ايران) برم كلاس تافل ، اما اگه امتحانش رو قبول هم نشدم(نمره خوب نياوردم)، مي رم اونجا و دوباره فقط امتحان مي دم. آيا به نظر شما اين كار درسته؟ امتحان تافلي كه اونجا برگزار ميشه درست مثل اينجاست ؟ سخت تر كه نيست ، اونجا قبول شدن ؟ ضمنا دانشگاه ها تمام انواع مدارك تافل ‎(paper, IBT,EBT‎ )رو مي پذيرند يا مثلا يكي از اون يكي معتبرتره ؟ چون تا جايي كه من مي دونم ‎paper‎ خيلي راحت تر از اون يكي هاست.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، 10 روز پیش وارد آمریکا شدم و دیشب بعد از 2 ساعت سفرنامه رو نوشتم، آخرش بودم که دستم خورد به ‎ctrl+w‎ و صفحه، ذخیره نشده بسته شد. سر فرصت دوباره می نویسم. اینو گفتم که فکر نکنید خرم از پل گذشت دیگه کاری با بقیه ندارم. ‎Smile
از با تجربه ها چندتا سئوال دارم:
1.موقع ورود در فرودگاه، از افسری که تشریفات اداری مهاجرت رو انجام میداد، پرسیدم اگر بخوام اجازه خروج از دولت آمریکا برای یک سال بگیرم باید چه کار کنم، گفت باید فرمI-131 رو از سایت ‎uscis.gov‎ پر کنم و تا 2 سال هم میتونم درخواست کنم.
از دوستانی که اطلاع دارند: اگر درخواست 2 ساله کنم، برای ‎Citizenship‎ این 2 سال کلا حساب نمیشه؟ حتی اگر در این مدت وارد آمریکا بشم؟

2. تشکیل پرونده مالیاتی شامل چه کسانی نمیشه؟ کسی که درآمد نداره چه داخل،چه خارج آمریکا؟ من خارج از آمریکا دانشجو هستم و درامد ندارم. یا اینکه تشکیل پرونده مالیاتی برای همه اجباریه حتی اگر مالیات پرداختی ‎0 $‎ باشه؟

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
بوف نوشته: من مي خواستم بدونم كه دريافت مدرك تافل تو آمريكا چقدر هزينه داره ؟
1- براي شركت در امتحانش چقدر بايد پرداخت كرد ؟
2- براي شركت در كلاس هاش چقدر بايد پرداخت كرد ؟
من قصد داشتم اينجا(ايران) برم كلاس تافل ، اما اگه امتحانش رو قبول هم نشدم(نمره خوب نياوردم)، مي رم اونجا و دوباره فقط امتحان مي دم. آيا به نظر شما اين كار درسته؟ امتحان تافلي كه اونجا برگزار ميشه درست مثل اينجاست ؟ سخت تر كه نيست ، اونجا قبول شدن ؟ ضمنا دانشگاه ها تمام انواع مدارك تافل ‎(paper, IBT,EBT‎ )رو مي پذيرند يا مثلا يكي از اون يكي معتبرتره ؟ چون تا جايي كه من مي دونم ‎paper‎ خيلي راحت تر از اون يكي هاست.


بوف جان. به نظر من بهتر است كه در ايران امتحان TOEFLبدى و فكر اينكه در آمريكا امتحان ‎TOEFL‎ شركت كنى بيرون كن. چون اينجا كه بيايى وقت زيادى ندارى كه شركت كنى. دانشگاهاى امريكا همه انواع امتحان ‎TOEFL‎ را قبول دارند ولى خوب ‎PAPER BASED TOEFL‎ راحت تره خوب. فرقى نميكنه كه كجا امتحان ميدى همه جا ‎TOEFL‎ سوالاش يكى چه در ايران چه در امريكا. براى اطلاعات بيشتر براى ادامه تحصيل ميتونى به گروه ‎APPLYABROAD‎ مراجعه كنى: ‎http://www.applyabroad.org/forum/index.php‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
farshadz نوشته:
سلام دوستان، 10 روز پیش وارد آمریکا شدم و دیشب بعد از 2 ساعت سفرنامه رو نوشتم، آخرش بودم که دستم خورد به ‎ctrl+w‎ و صفحه، ذخیره نشده بسته شد. سر فرصت دوباره می نویسم. اینو گفتم که فکر نکنید خرم از پل گذشت دیگه کاری با بقیه ندارم. ‎Smile
از با تجربه ها چندتا سئوال دارم:
1.موقع ورود در فرودگاه، از افسری که تشریفات اداری مهاجرت رو انجام میداد، پرسیدم اگر بخوام اجازه خروج از دولت آمریکا برای یک سال بگیرم باید چه کار کنم، گفت باید فرمI-131 رو از سایت ‎uscis.gov‎ پر کنم و تا 2 سال هم میتونم درخواست کنم.
از دوستانی که اطلاع دارند: اگر درخواست 2 ساله کنم، برای ‎Citizenship‎ این 2 سال کلا حساب نمیشه؟ حتی اگر در این مدت وارد آمریکا بشم؟

2. تشکیل پرونده مالیاتی شامل چه کسانی نمیشه؟ کسی که درآمد نداره چه داخل،چه خارج آمریکا؟ من خارج از آمریکا دانشجو هستم و درامد ندارم. یا اینکه تشکیل پرونده مالیاتی برای همه اجباریه حتی اگر مالیات پرداختی ‎0 $‎ باشه؟


فرشاد جان سوالات خوبى كردى و من هم مايلم جوابشنو بدونم. حالا يه سوال: شما اسپانسر داشتى براى ويزا گرفتن؟ اگر كه نداشتيد چه مبلغى در حسابتون بود كه ‎OFFICER‎ را قانع كرده بود كه شما توانايى مالى دريد؟ از پيش ممنونم از پاسختون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎sponser‎ داشتم، هیچی دیگه ازم نخواست.

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
بوف
به نظر من همین جا هم میتونی امتحان بدی من قبل از عید امتحان ‎toefl paper‎ در دانشگاه ازاد دادم یک ماهه هم جوابش امد فکر کنم این امتحان در اصفهان و کیش هم برگزار میشود
موفق باشی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان