آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدت اعتبار ویزای مهاجرت آمریکا
‎BA SALAM‎
‎MAN BARANDEH LOTTERY 2009 HASTAM ALBATE BA SHOMARE BALA. HAMSARAM ARTESHY AST‎
‎PASSPORT NADARAD‎
‎AYA MAN MITAVANAM BE SEFARAT BEGAM KE FAGHAT MAN VA DOKHTARAM MYRYM AMRICA‎
AYA ‎IN GHABEL GHABOOL AST‎
‎FARSI HAM BENEVISYD MAMNOON MISHAM‎
‎VALI KHODAM SOFTWARE FARSI NADARAM‎
‎BA DOROD BE SHOMA BYE‎
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز حتماً نوشته هایتان را فارسی بنویسید. اگر امکان فارسی نوشتن ندارید به راحتی می توانید از مترجم پینگلیش به فارسی: ‎http://www.pinglish.org‎
که در اطلاعیه انجمن هم آمده است، برای تبدیل نوشته های فینگلیسی خود به فارسی استفاده کنید.
‎---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------‎
با سلام
من برنده لاتاری ‎2009‎ هستم، البته با شماره بالا. همسرم ارتشی است و پاسپورت ندارد. آیا من می توانم به سفارت بگم که فقط من و دخترم می ریم آمریکا. آیا این قابل قبول است؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
تا آنجا که من می دانم چنین چیزی امکان پذیر نیست.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
به نظر من امکانپذیر است. همونطور که انها ممکن است به افراد وابسته ویزا بدهند یا ندهند. و در فرم ‎DS-230‎ میپرسد که آیا همسر یا فرزندان شما را همراهی می کنند یا نه. در این مرحله اگر همسرتان همراه شما نیاید تا وقتی سیتیزن نشده اید نمیتوانید برای همسر خود اقدام کنید یا اگر هم بتوانید احتمالا با وکیل و دردسر فراوان. در این زمینه فرمها و راهنما را با دقت بیشتری بخوانید. در صورت لزوم می توانید از ‎KCC‎ با ای میل سوال کنید.

فقط یک مشکل اساسی اینه که شما چطور میخواهید ثابت کنید که اونجا میمونید و بخاطر شوهرتون مجبور به زندگی در ایران نیستید. در این مورد فکر کنید چه مدارکی لازمه. مثل نداشتن وابستگی مالی و غیره.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
من کسی رو سراغ دارم که 2 سال پیش بدون همسرش رفت (البته آقا بود) ، با اینکه در فرم لاتاری اسم همسر و فرزندش هم پر کرده بود اما به تنهایی به سفارت رفت و ویزا رو گرفت.
البته با کمال تأسف و دور از شما و خانواده محترم ،بعد از یکسال از همسرش جدا شد.
امیدوارم که شما و همسر و فرزندتون هر جا هستید موفق و پیروز باشید.

فقط خواستم بگم که میشه !
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mitr.p
‎thank you‎
‎pas dige nemikhad shenasname hamsaram ra tarjome konam‎
‎ya madareke dygasho‎


‎hamsare man nemitoone byad chon alan karmande artesh ast behesh passport nemidan ta zamany ke bazneshasteh beshe ke mishe 2 sale dyge va ela ba sar miamad‎

‎baz ham tashakor‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با تشكر از رهنميى بريه فرسى نوشتن
خيلى ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
همسره من نميتانه بياد چون الان كارمنده ارتش است بهش پاسسپورت نميدن تا زمانى كه بازنشسته بشه كه ميشه 2 ساله ديگه وا الا با سر ميامد
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
اما خواهش میکنم حتماً یه ایمیل به ‎KCC‎ بزنید ضرر که نداره هیچ خیالتون هم راحت میشه.
و در مورد ترجمه شناسنامه همسرتون هم ازشون بپرسین.
امیدوارم موفق باشین.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
از آنجایی که معلومه با ابن اوضاع که کلرینس ها خیلی طول میکشه مدت زمان اعتبار ویزای مهاجرت ما برنده گان گرین کارت هم کم میشود یعنی الان یک مها گذشته و خبری از کلرینس کیس نامبر ما نیست و اگر 2 ماه دیگر هم صبر کنیم تا کلرینس ما انجام بشه جما 3 ماه از 6 ماه مدت اعتبار ویزا را به همین راحتی از دست داده ایم و به این ترتیب همه محاسبات ما بهم می خوره و تنها را عقب انداختن سفر به آمریکا و استفاده از مدت ماکسیمم 6 ماهه هزینه مجدد و رفتن با خانواده و آزمایشات پزشکی مجدد این موضوع خیلی مهم و خیلی خبر بدی بری کسانی مثل من است که نمیتوانند در مدت کوتاهی مقدمات سفرشان را بچینند و در ذیل میتوانید متن همین موضوع را که هیچ وقت به آن دقت نکردم که در وب سایت سفارت درج شده برای اطمینان مشاهده کنید:
‎IMPORTANT REMINDER REGARDING MEDICAL EXAMINATIONS‎

‎Medical examinations classified as "Class B (TB)" are valid for 3 months from the date the doctor signed the report. All other medical examinations classified as "No apparent decease or defect" are valid for 6 months after the‎ doctor’s ‎signature date. If your case is subject to further administrative processing, your medical report may expire during the process. In that case, you are required to renew your examination and submit an updated medical report to our office when you come here to receive your immigrant visa. Your visa validity will be limited with the validity of your medical report. If you plan to travel at a later date, you are advised to renew your medical report and get a visa with a longer validity.‎

‎[/align]‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام
والا دوستانی که رفتند مصاحبه و ویزا گرفتند خودشان گفته اند که افسر مهاجرت گفته از زمان صدور ویزا تا 6 ماه فرصت دارید به آمریکا بروید.
ولی مدت زمان انتظار برای کلیرنس اصلا" حساب نمیشه و اصلا" ربطی به مسئله فرصت 6ماهه رفتن به آمریکا ندارد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان