2012-11-13 ساعت 15:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-13 ساعت 15:56 توسط andrewlachina.)
(2012-11-13 ساعت 08:39)kobrik نوشته:شاورما ( همون کبات ترکی به قول شما ) غذای سنتی گرجی هاست و فست فود محصوب نمیشود .(2012-11-13 ساعت 01:37)andrewlachina نوشته:ممنون .ولی من این چند باری که تفلیس بودم ودیدم مردم برای کباب ترکی(2012-11-12 ساعت 23:01)alibati نوشته: یه سوال از دوستانی که راهنمایی می کنند داشتمتا اونجایی که من میدونم حدود 80 کشور . چطور مگه ؟ کسی بهتون گفته که میتونه براتون تابعیت بگیره ؟
اتباع گرجستان امکان رفتن بدون ویزا به چند کشور رو دارن ؟
(2012-11-13 ساعت 00:14)kobrik نوشته: با سلام .از دوستان یه سوال داشتم.به نظرتون کدوم خیابون تفلیس برای راه اندازی فست فود بهتره .یعنی شلوغتر و مردم بیشتر رفت و امد میکنن.در کل کجا رو شما پیشنهاد میکنید؟ ممنونبا توجه به این که خود گرجی ها علاقه چندانی به فست فود ندارند به نظرم روستاولی چون توریست ها بیشتر می ایند . البته توجه داشته باشید که باید با غولی مثل مک دونالد در ان خیابان رقابت کنید .
صف کشیده بودن
(2012-11-13 ساعت 11:15)aminghshiraz نوشته: با سلامبا شرایط شما احتمال تمدید اقامت نزدیک به صفر است . من جای شما بودم بی خیالش میشدم و وقت و هزینه ام را تلف نمیکردم .
من دارای کارت اقامت یکساله گرجستان هستم که متاسفانه بدلایل زیادی که آخریش مربوط به نوسانات ارزی می شود نتوانستم که شرکتم را در تفلیس راه اندازی کنم و فقط 30 روز دیگر مهلت دارم خواهشمند است در صورت آگاهی مرا راهنمایی بفرمایید تمدید اعتبار کارت آقامت نیاز به چه آیتم هایی دارد و آیا چنانچه در 30 روز آینده من دفتری را در آنجا فعال کنم تاثیری در روند تمدید اقامت اینجانب خواهد داشت یا اینکه با توجه ب گذشت 11 ماه و عدم فعالیت اقتصادی این کار فقط هدر رفتن هزینه خواد بود و اساسا اقامت ایرانی ها تمدید می شود یا خیر؟
با سپاس