(2014-06-21 ساعت 11:53)hs6467 نوشته:اينجا دكتر و مهندس و اشپز و غيره نداره ، همه بايد سخت كار كنن . خيلي سخت ! مدرك هم به هيچ دردي نميخوره ، بهترين مدرك رو هم داشته باشي اينجا بهش نگاه نميكنن ، بايد كار بلد باشي ، غذاي امريكايي و مکزیکی بلد باشي ، من تابحال نشنيدم كه كسي رو يكباره با حقوق بالا به عنوان اشپز استخدام كنن حتي اگر مدرك داشته باشي ، بايد از صفر شروع كني و البته شايد ( يك درصد ) بتوني تو يه رستوران ايراني كار پيدا كني كه اونم مطمين باش چندر غاز حقوق ميدن ! ايراني به راحتي پول به هموطن نميده ! يكي از بديهاي كار رستوران و البته فروشگاه اينه كه معمولاً تعطيلي اخر هفته نداري ، روزهاي تعطيل رسمي كشوررو هم بايد بري سركار ، مثلاً تو فروشگاه ، تنها تعطيلي كه وجود داره نصفه روز براي روز بوقلمون خوريه ! يه روز هم كريسمس تعطيله ! تازه همينم فكر نكنم رستورانها تعطيل باشن . البته نميدونم كي گفته كه دووم نمياري ، فكر نكنم كسي بتونه بگه كه دووم مياري يا نه ، نميشه براي همه يه نسخه پيچيد ، وقتي خودت اومدي و همه چيز رو از نزديك لمس كردي بعد ميتوني در مورد خودت قضاوت كني .(2014-06-19 ساعت 20:31)hs6467 نوشته: سلام دوستان،وقتتون بخیر، من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم آیا درصورت پیدا کردن کار در دالاس،بازهم باید سخت کارکنم؟یه چیز دیگه ام که تو تاپیک " آمریکا از خیال تا واقعیت" دیدم این بوده که همه جاش نوشتن آمریکا کار سخته دووم نمیاری نمیدونم صبح تاشب باید کارکنی و از این حرف ها،خداییش واقعیت داره این قضیه؟لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج هستم...
عزیزان این همه به سوالات هم پاسخ دادید،یکی نبود لطف کنه به این سوالم پاسخ بده...؟
موفق باشي
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامه ღ اطلاعات کلیرنس ღ منتظر سرا ღ ۱۱۸ مهاجرسرا