2014-06-30 ساعت 22:12
(2014-06-25 ساعت 13:23)mohammad19911991 نوشته:(2014-06-22 ساعت 01:42)sayeh_m نوشته:(2014-06-21 ساعت 11:53)hs6467 نوشته:اينجا دكتر و مهندس و اشپز و غيره نداره ، همه بايد سخت كار كنن . خيلي سخت ! مدرك هم به هيچ دردي نميخوره ، بهترين مدرك رو هم داشته باشي اينجا بهش نگاه نميكنن ، بايد كار بلد باشي ، غذاي امريكايي و مکزیکی بلد باشي ، من تابحال نشنيدم كه كسي رو يكباره با حقوق بالا به عنوان اشپز استخدام كنن حتي اگر مدرك داشته باشي ، بايد از صفر شروع كني و البته شايد ( يك درصد ) بتوني تو يه رستوران ايراني كار پيدا كني كه اونم مطمين باش چندر غاز حقوق ميدن ! ايراني به راحتي پول به هموطن نميده ! يكي از بديهاي كار رستوران و البته فروشگاه اينه كه معمولاً تعطيلي اخر هفته نداري ، روزهاي تعطيل رسمي كشوررو هم بايد بري سركار ، مثلاً تو فروشگاه ، تنها تعطيلي كه وجود داره نصفه روز براي روز بوقلمون خوريه ! يه روز هم كريسمس تعطيله ! تازه همينم فكر نكنم رستورانها تعطيل باشن . البته نميدونم كي گفته كه دووم نمياري ، فكر نكنم كسي بتونه بگه كه دووم مياري يا نه ، نميشه براي همه يه نسخه پيچيد ، وقتي خودت اومدي و همه چيز رو از نزديك لمس كردي بعد ميتوني در مورد خودت قضاوت كني .(2014-06-19 ساعت 20:31)hs6467 نوشته: سلام دوستان،وقتتون بخیر، من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم آیا درصورت پیدا کردن کار در دالاس،بازهم باید سخت کارکنم؟یه چیز دیگه ام که تو تاپیک " آمریکا از خیال تا واقعیت" دیدم این بوده که همه جاش نوشتن آمریکا کار سخته دووم نمیاری نمیدونم صبح تاشب باید کارکنی و از این حرف ها،خداییش واقعیت داره این قضیه؟لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج هستم...
عزیزان این همه به سوالات هم پاسخ دادید،یکی نبود لطف کنه به این سوالم پاسخ بده...؟
موفق باشي
دوستان به نظرم باید همگی بیان اینجا و تجربه کنن، واقعا موقعیت ها متفاوته، خیلی خیلی متفاوته، شیوه کار کردن با ایران فرق میکنه، سخت نیست، به نظر ایرانی و بعضا غیر آمریکایی ممکنه سخت باشه، اما خودشون شکایتی ندارن از شیوه ی کار.
بهتره بجای اینکه بیایم اینجا و از سخت کار کردن و تعطیلی نداشتن اینجا گلایه کنیم، بهتره اصن نیام اینجا و اونموقع هم طبیعتا گلایه ای نداریم
دالاس واقعا جای عالی هستش برا شروع، سر هر تقاطعی 20 تا بیزنس و فست فود و فلان و بهمان هست. دنبال هرچی باشین پیداش خواهین کرد، شخصا بعد مدت خیلی کوتاهی کار پیدا کردم، حقوق عالی به نسبت اولین کار بم میدن، و کار آنچنان سختی هم که من قبل از اومدنم با توجه به مهاجرسرا فکر میکردم در حد کار کردن در " معدن سنگ " باشه نیست. بعد از یه مدت دو تا کمپانی بزرگ که تو زمینه IT فعالیت میکردن بم زنگ زدن، یکی رو بیخیال شدم، و دومی رو تو تستی که ازم گرفتن با 2% رد شدم و همین افراد به واسطه مدرکت بات تماس میگیرن، مطمئنا مدرک آشپزیتون به درد خواهد خورد، حداقلش اینه که با کسی که مدرک نداره فرق میکنی و یه سر و گردن ازش بالاتری و صد البته هم مهارتت مهمه.
اتفاقا دیروز با یه پیرمرد پاکستانی صحبت میکردم، یه آشپز توی یه فست فود خیلی معمولی و بی اسم و رسم گفت ماهی 2000تا در میاره و براش کافیه، بدون شک باید با همت زیاد دنبال خواستتون باشین، اگه به هدفتون ایمان داشته باشین پیشرفت رو هر روز تو زندگیتون احساس میکنین ... متاسفانه افرادی که میان اینجا و دووم نمیارن یا افرادی هستن که مثلا بعد از یکسال اینجا موندن به زندگی ایرانشون نگاه میکنن و شروع به مقایسه کردن میکنن و میبینن که به ربع اون هم نرسیدن، هم حق دارن و هم اشتباه کردن خوب طبیعیه که دووم نمیارن، هیچ زندگی 6 ماهه و یکساله ساخته نمیشه و یا افرادی که میان و دلشون برا چلو کباب و نون بربری تنگ میشه بعد یه مدت یه جا جمع میشن، که اینجا هم یه جا هست اتحاد جماهیر بناید توحید بش میگن، اونا هم بعد یه مدت دل تنگی میکشن دووم نمیارن، خلاصه که دنبال هرچی که باشی بدستش میاری نمومش همسایه ایرانی ما هستش که با فکر و خلاقیتی که داره بیزنس خودشو زده و درامد عالی داره، و دلش هم برا چلو کباب تنگ نشده
من حرف sayeh رو تایید میکنم بچه هایی که با پول کم می یاند اینجا خیلی بدبختی می کشن اینجا فقط پولتو می شناسن وبس. اگر بخواهی بری تو فروشگاه کار کنی اون هم با ساعتی 8 دلار و به احتمال زیاد اون هم part time خیلی دستت بگیره 800 تا 900 در ماه اگر دنبال 2 تا کار باشی تا زندگیت بگذره دیگه بعد از مدتی به غلط کردن می افتی از بس کار می کنی و نمی فهمی چه باید کرد در ضمن به هموطن که زیاد اینجا م.ندن و بیزینس دارن اعتماد نکن چون پول نمیدن ایرانی به ایرانی پول نمیده این رو تو گوشتون فرو کنید وگول احوال پرسی که با هاتون می کنن نخورید