چقدر دلم هوای این تایپیک را کرده بود .چه روز های به یاد ماندنی و چه روزهای سختی بود .اما پایان خوشی داشت .یاد دوستان عزیز به خیر.3trip-kopol-armanbala-hadiseh-sam111-bogati-beh gole و خیلی از دوستان دیگه---امیدوارم همه اشون موفق باشند...از دوستان 2013 هم معذرت می خوام بدون اجازه وارد این تایپیک شدم.امیدوارم این صفحه خالی بمونه و همگی ویزای یکضرب بگیرند.در خدمت همه شما هستم
سلام به دوستان
بعد اینکه از ارمنستان برگشتم و یه برگه آبی دستم هست و 18اکتبر مصاحبه ام بود طبق عادت همیشه اولین کارم اومدن تو این سایت بود اما هیچ تایپکی نبود که بتونم ازش اطلاعات بگیرم و اروم شم. خیلی حالم گرفته شد وقتی برگه ابی بهم دادن و...........
امیدوارم من اولین و اخرین نفر در این تاپیک باشم و دوستای دیگه به اینجا اصلا وارد نشن....
سلام و خسته نباشید
لطفا در رابطه با دکتر معتمد در ارمنستان ، یا سوال و جواب در سفارت ارمنستان توضیح می دهید .
سلام به دوستان عزیز ۲۰۱۳
امیدوارم که همه یک ضرب بگیرید اما اگه برگه آبی هم گرفتید اصلن نگران نباشید
مطمین هستم که زیاد به این تاپیک خواهید آمد اما خواهشن فقط بدانید که کلیرنس فرایندی است که باید طی شود و فقط باید طی شود و می شود اصلن نگران نباشید ولی با سر زدن به این تاپیک هیجان استرس و دوست های زیادی خواهید یافت
موفق باشید
یکی از دوستان من که در ابوطبی مصاجبه داشتن خودش و فرزندشون یکضرب گرفتن ولی همسرشون کلیرنس خوردن ایشون سرباری ارتش بودن