کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-26 ساعت 19:11)آنالیا نوشته:  باسلام لطفا درمورد این کلاسهای زبان در کالج سانتامونیکا که صحبت کردید آیا شرایط سنی داره یا شامل همه میشود؟ من و همسرم بالای 50 هستیم میتوانیم از این کلاسها استفاده کنیم و امکانات دیگر آن؟ ممنون اگر پاسخ بدهید
دوست گرامی
شما به هر ایالت و شهری که میخواید برید توی گوگل سرچ کنید و ببینید کدوم کالج در نزدیکی شما دوره های ESL رو برگزار میکنه. دوره های ESL بیشتر به درد کسانی میخوره که قصد تحصیل در امریکا دارن و نیاز دارن تا از لحاظ گرامری و نوشتاری زبان خودشونو تقویت کنند، ولی از اونجایی که شامل کمک مالی دولت میشه بهتره که ازش استفاده کنید، بعضی کالج ها مقدار کمی شهریه میگیرن و بعضی از کالج ها هم مجانی این دوره ها رو برگزار میکنن (البته مجانی نیست، همونطور که گفتم کسانی که گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر دارن شامل کمک مالی دولت میشن و لازم نیست شهریه بپردازن یا شاید شهریه خیلی کمی در حد 80 دلار بپردازن)
برای تقویت زبان گفتاری یا به اصطلاح Speaking میتونید به کلاس های مجانی که در کلیساها برگزار میشه مراجعه کنید، یا به کتابخانه ها مراجعه کنید، اکثر کتابخانه ها هم کلاس های مجانی برای گفتگوی محاوره ای برگزار میکنن که حالت کلاس و کتاب و درس نداره، چند نفر دور هم میشینن و با هم صحبت میکنن.
هرگز به این جمله کلیشه ایه " میرید اونجا توی محیط زبان یاد میگیرید" گوش نکنید، هیچ کس همینطوری توی محیط زبان یاد نمیگیره، نتیجه ش میشه افرادی که من باهاشون برخورد کردم که بعد از دو تا سه سال حضور در امریکا تازه یادشون افتاده بود بیان کلاس زبان. بله کسی توی محیط زبان یاد میگیره که کاملا با افراد امریکایی زندگی کنه و نشست و برخواست کنه، وگرنه توی محیط کار و خیابون زبان شما خوب نمیشه.
یاد گرفتن زبان انگلیسی در امریکا کار خیلی راحتیه، قبلا هم فکر کنم توی همین تاپیک بهش اشاره کرده بودم، امریکایی ها وقتی میبینن کسی داره برای یادگیری زبانشون تلاش میکنه خیلی روی خوش نشون میدن و کمکش میکنن. دلیلش هم حضور بیش از حد اسپنیش هاست که تقریبا دارن زبان امریکا رو به اسپنیش تغییر میدن، و خود امریکاییها از این موضوع ناراحت هستند و خیلی سرمایه گذاری دارن میکنن که زبان انگلیسی رو حفظ کنند.
(2013-07-26 ساعت 12:29)mgolchin13 نوشته:  بقیه داستان باشه واسه بعد انگشتام ارتروز گرفتن امشب.الانم ساعت یک صبح جمعه 26 جولای در ایرواینه و چهار ساعته که دارم میتایپم! شب خوش!
خيلي عالي و با تشكر از شما.
ديكه وقتش نيست تاپيك سفرنامه usa هم راه بيفته؟اينجوري دوستان بيشتر تشويق ميشن براي سفرنامه نوشتن .
شاهد بودين كه سفرنامه هاي مربوط به مصاحبه با اينكه يه سفر يك هفته اي بوده و مهمترين قسمتش فقط يه مصاحبه بود چقدر كاربرد داشت و استفاده شد ازش.
بچه هايي كه آزاد شديد از انتظار اينم جزو دين هاييه كه بايد ادا بشه!
مديران محترم لطفا بسترش رو فراهم بفرماييد.باتشكر.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
سلام دوستان. روز همگی بخیر.
من از برندگان 2014 هستم . تحصیلاتم فوق دیپلم الکترونیک و تخصص من تعمیر مشکلات برقی دستگاههای ساخت و تولیده. یه سوال داشتم من هنوز برا انتخاب ایالت اقدامی نکردم و نمیدونم با توجه به رشته و تخصص ام. کدوم ایالت بهتر میتونم کار پیدا.
کنم؟
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: zohre02 ، tajhizgaran ، man.u65a ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، shatsi
دوست عزيز بهتون خسته نباشين ميگم ، اميدوارم كه خستگى راه از بدنتون در اومده باشه و جا افتاده باشين. ميتونم بپرسم چرا ميگين كه با زور دلاراتونو گرفتين؟ از بابت شلوغى فرودگاه و اينا ميگين يا اينكه بخاطر نوع ويزاى ماها ؟
بعد يه سوال ديگه، مواد غذايى نداشتين كه توفرودگاه مقصد باراتونو از زير ايكس رى رد نكردن؟
سپاس
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: sce ، man.u65a ، bayat_r ، afshinghwink ، farshadsh ، Alirezaa2013 ، azar1348
خاله قزی جان (r_ent ) سلام، امیدوارم که در بلاد کفر خیلی خیلی خوش گذشته باشه تا به الان...
یادمه قبل از رفتن، از شرکت بیمه ماشینتون در ایران، یه نامه عدم خسارت گرفته بودین، حالا میخواستم بدونم که آیا این نامه اصلاً به دردتون خورد؟ یعنی تونستید باهاش از بیمه، تخفیفی بگیرین؟ 
در مورد CPA تحقیقی کردین یا اطلاعاتی به دست آوردین؟ 
بابت ارزیابی مدارک تحصیلی آیا اقدامی کردین؟

درهر صورت ممنون میشم اطلاعاتی بهم بدین، هر چند بعد از گذشت 8 ماه هنوز کیلیر نشدم، اما همچنان امیدوار و مطمئن به دنبال کسب اطلاعات بیشتر هستم، باشد که بالاخره ماهم رستگار شویم... Big Grin Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام دوستان
کسی اطلاعاتی از ایالت آلاباما و شهر بیرمبنگهام داره. من باید اولش برم اونجا پیش اسپانسرم ولی میخوام بعدش برم یه شهر دیگه. راستش من تخصص خاصی ندارم کسی میدونه چه شهری واسه یه آدم مجرد خوبه و کار توش گیر میاد
راستی کسی اطلاعاتی از دالاس نداره؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: m.taj ، man.u65a ، Alirezaa2013 ، azar1348
(2013-07-27 ساعت 19:57)amiro0008 نوشته:  سلام دوستان
کسی اطلاعاتی از ایالت آلاباما و شهر بیرمبنگهام داره. من باید اولش برم اونجا پیش اسپانسرم ولی میخوام بعدش برم یه شهر دیگه. راستش من تخصص خاصی ندارم کسی میدونه چه شهری واسه یه آدم مجرد خوبه و کار توش گیر میاد
راستی کسی اطلاعاتی از دالاس نداره؟
جدول مقايسه شهرهاي آمريكا رو از امضاي اميرمهاجر مطالعه كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: romance33 ، aghaghia ، sce ، afshinghwink ، rozelo ، man.u65a ، farshadsh ، Alirezaa2013 ، azar1348
تو این چند روزه که ما اومدیم ایرواین هرروز صبح هوا ابریه! و کمی هم سرد. خانمم میخواست تمام لباس زمستونی های خودش و بچه ها رو بیاره و من با کلی قرقر همه رو گذاشتم موند. حالا جای قر بزن و قر بشنو عوض شدهBig Grin
پریروز رفتم اداره سوشال سکیوریتی توی میشن ویه هو که کمی شلوغ بود ولی کارها رو سریع انجام میدادن .نوبتم که شد خانومه گفت که باید 21 روز از ورودتون بگذره تا بتونیم اقدام کنیم وگفت دلیلش اینه که از صدور دو شماره برای یک نفر جلوگیری بشه. مثل این که یک رویه جدیده و از این به بعد همه کسانی که میان اینجا این رو در نظر بگیرن. دیروز با این که توی سایت dmv نوشته بود که باید سوشال نامبر داشته باشید ولی رفتم و با 2 ساعت معطلی گفت بعد از گرفتن سوشال بیاSad خلاصه فعلا هیچ کاری نکردم.ضمنا توی فرودگاه هم یادم رفته که ادرس رو عوض کنم و احتمالا مدارکمون میره واشنگتن! الانم با چند تا شماره تماس گرفتم که فایده ای نداشت.فقط شانسی که اوردم همون ماشینیه که داییم اجاره کرده. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد چون همه چیز تو سطح و افقی هستش و فاصله ها زیاده.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-07-27 ساعت 20:35)mgolchin13 نوشته:  تو این چند روزه که ما اومدیم ایرواین هرروز صبح هوا ابریه! و کمی هم سرد. خانمم میخواست تمام لباس زمستونی های خودش و بچه ها رو بیاره و من با کلی قرقر همه رو گذاشتم موند. حالا جای قر بزن و قر بشنو عوض شدهBig Grin
پریروز رفتم اداره سوشال سکیوریتی توی میشن ویه هو که کمی شلوغ بود ولی کارها رو سریع انجام میدادن .نوبتم که شد خانومه گفت که باید 21 روز از ورودتون بگذره تا بتونیم اقدام کنیم وگفت دلیلش اینه که از صدور دو شماره برای یک نفر جلوگیبببری بشه. مثل این که یک رویه جدیده و از این به بعد همه کسانی که میان اینجا این رو در نظر بگیرن. دیروز با این که توی سایت dmv نوشته بود که باید سوشال نامبر داشته باشید ولی رفتم و با 2 ساعت معطلی گفت بعد از گرفتن سوشال بیاSad خلاصه فعلا هیچ کاری نکردم.ضمنا توی فرودگاه هم یادم رفته که ادرس رو عوض کنم و احتمالا مدارکمون میره واشنگتن! الانم با چند تا شماره تماس گرفتم که فایده ای نداشت.فقط شانسی که اوردم همون ماشینیه که داییم اجاره کرده. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد چون همه چیز تو سطح و افقی هستش و فاصله ها زیاده.

با سلام من هم که سوشىالم نىامده بود به شعبه مىشن وىهو رفتم و قبل از ببست و ىک روز تشکىل پرونده دادم و ىک هفته بعد سوشىالم امد البته پس از اتمام بىست و ىک روز براىم
اقدام کرده بودند
تشکر کنندگان: sce ، afshinghwink ، rozelo ، NarcisJ ، Alirezaa2013
(2013-07-27 ساعت 16:42)ranebr نوشته:  دوست عزيز بهتون خسته نباشين ميگم ، اميدوارم كه خستگى راه از بدنتون در اومده باشه و جا افتاده باشين. ميتونم بپرسم چرا ميگين كه با زور دلاراتونو گرفتين؟ از بابت شلوغى فرودگاه و اينا ميگين يا اينكه بخاطر نوع ويزاى ماها ؟
بعد يه سوال ديگه، مواد غذايى نداشتين كه توفرودگاه مقصد باراتونو از زير ايكس رى رد نكردن؟
سپاس

بعضی روزها مصادف میشه با رفتن زائرین سوریه و اینا و خیلی شلوغ میشه بزن بزن بود برای گرفتن دلار و بعضی ها بی خیال میشدن و بعضی ها هم به پرواز نمی رسیدن اما من چون وقت کافی داشتم صبر کردم و گرفتم.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-27 ساعت 20:35)mgolchin13 نوشته:  تو این چند روزه که ما اومدیم ایرواین هرروز صبح هوا ابریه! و کمی هم سرد. خانمم میخواست تمام لباس زمستونی های خودش و بچه ها رو بیاره و من با کلی قرقر همه رو گذاشتم موند. حالا جای قر بزن و قر بشنو عوض شدهBig Grin
پریروز رفتم اداره سوشال سکیوریتی توی میشن ویه هو که کمی شلوغ بود ولی کارها رو سریع انجام میدادن .نوبتم که شد خانومه گفت که باید 21 روز از ورودتون بگذره تا بتونیم اقدام کنیم وگفت دلیلش اینه که از صدور دو شماره برای یک نفر جلوگیری بشه. مثل این که یک رویه جدیده و از این به بعد همه کسانی که میان اینجا این رو در نظر بگیرن. دیروز با این که توی سایت dmv نوشته بود که باید سوشال نامبر داشته باشید ولی رفتم و با 2 ساعت معطلی گفت بعد از گرفتن سوشال بیاSad خلاصه فعلا هیچ کاری نکردم.ضمنا توی فرودگاه هم یادم رفته که ادرس رو عوض کنم و احتمالا مدارکمون میره واشنگتن! الانم با چند تا شماره تماس گرفتم که فایده ای نداشت.فقط شانسی که اوردم همون ماشینیه که داییم اجاره کرده. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد چون همه چیز تو سطح و افقی هستش و فاصله ها زیاده.

ببخشین، شما با گواهی نامه بین المللی رانندگی می کنین؟ پلیس گیر نمی ده؟
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: romance33 ، sce ، usa lover ، azar1348
(2013-07-27 ساعت 22:26)ALNB نوشته:  

ببخشین، شما با گواهی نامه بین المللی رانندگی می کنین؟ پلیس گیر نمی ده؟

من ىک ماه ىک ماه با گواهىنامه بىن المللى در اورنح کانتى رانندگى کردم و مشکلى پىش نىامد
بعضی روزها مصادف میشه با رفتن زائرین سوریه و اینا و خیلی شلوغ میشه بزن بزن بود برای گرفتن دلار و بعضی ها بی خیال میشدن و بعضی ها هم به پرواز نمی رسیدن اما من چون وقت کافی داشتم صبر کردم و گرفتم.

ممنونم، اميدوارم زندگى جديد براتون پر از موفقيت باشه
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: romance33 ، sce ، bayat_r ، nirvana_kobin ، amiz.abdollah ، hana_fd ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، azar1348
بالاخره اين گرين كارت اومد. دقيقا ٣٠ روزه
**2013As000025 مصاحبه jan w9
دوستان عزیز با یکی‌ از دوستام تو آمریکا که مسئول یه قسمتی‌ از دانشگاه معروفه صحبت می‌کردم به من گفت که تا وقتی‌ به اصطلاح in state بشیم زمان رو کلاسای زبان باید گذشت تا فول شی‌‌ و همینطور پیشنهاد میکرد که می‌شه کمتر از ۳ ماه وام تحصیلی‌ و کمک بلا عوض فدرال گرفت مشروط بر اینکه برای لیسانس تحصیل کنید.اینطور که ایشون میگفت وام تحصیلی‌ تا سالی‌ ۹۵۰۰ دلار برای هر نفر و کمک بلا عوض هم سالی‌ تا ۵۶۰۰ دلار برای هر نفر تعلق میگیره و همینطور سوالی در رابطه با تاثیر منفی‌ این بر روی سیتیزنی پرسیدم که گفت ۱۰۰ % خیالت راحت که هیچ تاثیر منفی‌ روی پروسه سیتیزینی نداره.

راستی‌ اسم گرنت که دولت فدرال میده هم هست federal pell grant
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان