موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-27 ساعت 09:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 09:29 توسط r91.)
(2013-07-26 ساعت 12:29)mgolchin13 نوشته: بقیه داستان باشه واسه بعد انگشتام ارتروز گرفتن امشب.الانم ساعت یک صبح جمعه 26 جولای در ایرواینه و چهار ساعته که دارم میتایپم! شب خوش!
خيلي عالي و با تشكر از شما.
ديكه وقتش نيست تاپيك سفرنامه usa هم راه بيفته؟اينجوري دوستان بيشتر تشويق ميشن براي سفرنامه نوشتن .
شاهد بودين كه سفرنامه هاي مربوط به مصاحبه با اينكه يه سفر يك هفته اي بوده و مهمترين قسمتش فقط يه مصاحبه بود چقدر كاربرد داشت و استفاده شد ازش.
بچه هايي كه آزاد شديد از انتظار اينم جزو دين هاييه كه بايد ادا بشه!
مديران محترم لطفا بسترش رو فراهم بفرماييد.باتشكر.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. روز همگی بخیر.
من از برندگان 2014 هستم . تحصیلاتم فوق دیپلم الکترونیک و تخصص من تعمیر مشکلات برقی دستگاههای ساخت و تولیده. یه سوال داشتم من هنوز برا انتخاب ایالت اقدامی نکردم و نمیدونم با توجه به رشته و تخصص ام. کدوم ایالت بهتر میتونم کار پیدا.
کنم؟
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز بهتون خسته نباشين ميگم ، اميدوارم كه خستگى راه از بدنتون در اومده باشه و جا افتاده باشين. ميتونم بپرسم چرا ميگين كه با زور دلاراتونو گرفتين؟ از بابت شلوغى فرودگاه و اينا ميگين يا اينكه بخاطر نوع ويزاى ماها ؟
بعد يه سوال ديگه، مواد غذايى نداشتين كه توفرودگاه مقصد باراتونو از زير ايكس رى رد نكردن؟
سپاس
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
کسی اطلاعاتی از ایالت آلاباما و شهر بیرمبنگهام داره. من باید اولش برم اونجا پیش اسپانسرم ولی میخوام بعدش برم یه شهر دیگه. راستش من تخصص خاصی ندارم کسی میدونه چه شهری واسه یه آدم مجرد خوبه و کار توش گیر میاد
راستی کسی اطلاعاتی از دالاس نداره؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 20:35)mgolchin13 نوشته: تو این چند روزه که ما اومدیم ایرواین هرروز صبح هوا ابریه! و کمی هم سرد. خانمم میخواست تمام لباس زمستونی های خودش و بچه ها رو بیاره و من با کلی قرقر همه رو گذاشتم موند. حالا جای قر بزن و قر بشنو عوض شده
پریروز رفتم اداره سوشال سکیوریتی توی میشن ویه هو که کمی شلوغ بود ولی کارها رو سریع انجام میدادن .نوبتم که شد خانومه گفت که باید 21 روز از ورودتون بگذره تا بتونیم اقدام کنیم وگفت دلیلش اینه که از صدور دو شماره برای یک نفر جلوگیری بشه. مثل این که یک رویه جدیده و از این به بعد همه کسانی که میان اینجا این رو در نظر بگیرن. دیروز با این که توی سایت dmv نوشته بود که باید سوشال نامبر داشته باشید ولی رفتم و با 2 ساعت معطلی گفت بعد از گرفتن سوشال بیا
خلاصه فعلا هیچ کاری نکردم.ضمنا توی فرودگاه هم یادم رفته که ادرس رو عوض کنم و احتمالا مدارکمون میره واشنگتن! الانم با چند تا شماره تماس گرفتم که فایده ای نداشت.فقط شانسی که اوردم همون ماشینیه که داییم اجاره کرده. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد چون همه چیز تو سطح و افقی هستش و فاصله ها زیاده.
ببخشین، شما با گواهی نامه بین المللی رانندگی می کنین؟ پلیس گیر نمی ده؟
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بعضی روزها مصادف میشه با رفتن زائرین سوریه و اینا و خیلی شلوغ میشه بزن بزن بود برای گرفتن دلار و بعضی ها بی خیال میشدن و بعضی ها هم به پرواز نمی رسیدن اما من چون وقت کافی داشتم صبر کردم و گرفتم.
ممنونم، اميدوارم زندگى جديد براتون پر از موفقيت باشه
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره اين گرين كارت اومد. دقيقا ٣٠ روزه
**2013As000025 مصاحبه jan w9
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-28 ساعت 00:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-28 ساعت 00:46 توسط mani.iht.)
دوستان عزیز با یکی از دوستام تو آمریکا که مسئول یه قسمتی از دانشگاه معروفه صحبت میکردم به من گفت که تا وقتی به اصطلاح in state بشیم زمان رو کلاسای زبان باید گذشت تا فول شی و همینطور پیشنهاد میکرد که میشه کمتر از ۳ ماه وام تحصیلی و کمک بلا عوض فدرال گرفت مشروط بر اینکه برای لیسانس تحصیل کنید.اینطور که ایشون میگفت وام تحصیلی تا سالی ۹۵۰۰ دلار برای هر نفر و کمک بلا عوض هم سالی تا ۵۶۰۰ دلار برای هر نفر تعلق میگیره و همینطور سوالی در رابطه با تاثیر منفی این بر روی سیتیزنی پرسیدم که گفت ۱۰۰ % خیالت راحت که هیچ تاثیر منفی روی پروسه سیتیزینی نداره.
راستی اسم گرنت که دولت فدرال میده هم هست federal pell grant
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه