با این روحیه فوق بشری که شماها دارین بخدا حیفه که برنده نشین...مخصوصآ اگه مقصدتون تگزاس باشه !!!
سلام
انشالله هر چیزی که تو دلتون هست همونی باشه که براتون خیر و برکت داشته باشه .... اوایل عید حتی 2 ساعت 2 ساعت میومدم اینجا .... الان دو روز دو روز ... یهو دیدی سه روز سه روز و هفتگی ... و یادم بره روز نتایج کی هست
دوستان همیشه روی دیگه سکه هم هست ... از این که دوستان با شوق و اشتیاق هستن خوشحالم ... اما همیشه این احتمال رو بدین که امسال سال شما نیست . این مدت نشستم یه حساب کتاب سر انگشتی کردم دیدم اگه قبول نشم خلاصه حداقل برای یکسال راحت زندگی مو میکنم اما اگه قبول بشم تازه اول استرس هست که نهایت آیا ویزا بهم برسه و یکضرب بشه و دو ضربو .. ap و برو آخر
منتها زندگی ارزش اینو داره که هر آدمی از هر سنی از هر قشری از هر مذهبی از هر قومی برای هدفش بجنگه و تلاش کنه و سختی بکشه و این آدما موفق تر هستن
نمیخوام فاز منفی بدم .. یا انرژی منفی ... نه، همیشه توکلتون به خدا باشه اما آماده این موضوع هم باشید که شاید امسال اون سال همیشگی نباشه. شاید دوستانی که سال های قبل قبول نشدن امسال سال شانسشون باشه ... شایدم دوستانی که مثل من امسال اولین سالشونه هست و تازه بعد از 2010 تا الان امسال تصمیم گرفتم شرکت کنم و ودیدم شرایطشو دارم .
از اونطرف هم دعا میکنم انشالله هرکی قبول شد این قبولی براش خیر وبرکت داشته باشه و اون شخص آمادگی شو داشته باشه . یکم از داستان لاتاری و قبولی و چشم این دربیاد و... بریم اونجا فقط خوشگذرونی محض و... اینا دور بشیم باید بدونیم مهاجرت یکی از اتفاقات مهم زندگی هست ، از اون اتفاقات که ممکنه زندگی رو به دو بخش تبدیل کنه به نام قبل از مهاجرت و بعد از مهاجرت
به امید قبولی اونایی که لایقش هستن
با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی.یه سوالی واسم پیش اومده!قرعه کشی لاتاری در چه زمانی انجام میشه؟!منظورم روز اعلامش نیست.ممکنه طی چند ماه یا چند هفته قبل اعلام نتایجش نتایج اون مشخص بوده باشه؟استید گرامی نظر بدید لطفا.
وای رتبه من رو 13 است?? یکی رتبه بده از عدد نحس در بیام
سلام دوستان,مراقب باشید.هر کی رتبه بالاتری داشته باشه,احتمالش هست رایانش رو قطع کنن,حواستون باشه.از نظر کارشناسان افرادی که رتبه بالا دارند,مدت حضور و فعالیت بیشتر در فضای مجازی دارند.مراقب باشید.?
دوستان به نظر شما نیویورک گرونتر هست برای شروع زندگی اولیه یا شهر های نسبتا معروف کالیفورنیا مثل لس انجلس- سانفرانسیسکو- سن دیگو ???