آقا نمیشه ما هم یه طوری سوابق ثبت نام های قبلیمون رو از بین ببریم و سال آینده (اگه قرعه کشی در کار بود) ، به عنوان سال اولی ثبت نام کنیم؟
انگاری ماها که چندین و چند سال ثبت نام کردیم رو بردن تو بلک لیست. اگه قرار نیست من و امثال من رو اصلاً تو قرعه کشی شرکت بدن یا مناسبات و شرایطی رو در انتخاب افراد لحاظ میکنند که ما روحمون هم ازش خبر نداره ، بهتره که همون لحظه تو مرحله آخر ثبت نام آب پاکی رو بریزن رو دستم و بگن
Unfortunately according to our records, you are not eligible for DV Lottery program. Please DO NOT try again
جدی میگما!
در ضمن يه تشکر جانانه هم از آقای علی سپهر بکنم که خداييش خیلی کمک میکنه به همه بچه ها. من الان هفت ساله که کمک هاشو میبینم. ديدم که چطور بعد از اولین دستور ترامپ، عاشقانه زحمت میکشید و لحظه به لحظه خبرهای جدید در اختیار کاربران تلگرامش ميداشت. فقط کافیه ساعت پست هایی که ميداشت رو ببینید، دو صبح، سه صبح. چهار صبح هروقت براش پیغام میزاشتی، چند ساعت بعد جواب دقیق و قطعی ميداد.
قدرشو باید دونست، توی این آشفته بازار امروز.
به امید قبولی همه دوستان و خودم.
سلام به همه
واقعا تكليف كساني كه نميتونن نتيجه رو ببينن چيه؟ من هم خواهرم، هم خواهر شوهرم خطاي invalid confirmation number ميبينن
سلام کسی قبولیشو اعلام کرده اینجااااا؟؟؟
منم با دو کیس قبول نشدم برای بار چهارم
بله ، یکی دو نفر اعلام کردند دیروز
متاسفانه فرمایشات @gozargah@ درسته. در تکمیل صحبت های ایشون باید بگم فرمان حکومتی ترامپ هم درسته که توسط دادگاه های فدرال لغو شده اما عملاً دولت آمریکا برای مهاجرینی که از اون 6-7 کشور طی چند ماه گذشته درخواست ویزا دادن ، ویزاهای خیلی کمتری نسبت به مدت مشابه در سال قبل صادر کرده و در واقع حکم دادگاه های فدرال داره نادیده گرفته میشه و دولت داره دستور دادگاه های فدرال رو یک جورایی دور میزنه.
به نظر من اونای که روز های اول ثبت نام کردن وارد قرعه کشی شدن اگگه ممکنه بگید چه روزی ثبت نام کردید؟
تا الان که ساعت 1 بعد از ظهر هست هنوز همون ارور رو میده
عمه ریکا مارو دوس نداره