سلام برهمه دوستان قدیمی . نمیدونم چرا بعد سالها انقدر دلم هوای اینجا رو کرد و اومدم یه سری بزنم به روزهای خوب گذشته در انتظار برنده شدن لاتاری .... امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه و راه های زیادی در زندگی پیش روتون باشه
دوستان سلام
اگر کسی دنبال کار هستش ، من در نشویل - تنسی هستم و برای تایر شاپ دنبال آدم مطمئن و فنی و صد البته علاقمند هستم
در مورد پیدا کردن خانه و دیگر شرایط لازم زندگی میتونم کمک کنم، اگر خودتون و یا کسی رو میشناسید که دارای چنین شرایطی هست ، بهم پیام بدید
*****************سلام دوستان
سال 1399 مبارک.
امیدوارم اتفاقات بد سال پیش رو دیگه امسال نداشته باشیم و اتفاقات خوبی رو تک تک تون تجربه بکنید همراه با سلامتی😀*******************
سال نو همگی دوستان مبارک باشه
میدهم خود را نوید سال بهتر..
سالهاست
سلام دوستان، سال نو مبارک!
واقعاً اینکه میگن هر سال دریغ از پارسال همینه... اون از اوضاع مملکت و جهان و اینم از شرایط فروم که کاملاً تعطیل شده دیگه.
هر سال از اواسط فروردین شوق و ذوق بچهها و فعالیتشون شروع میشد ولی امسال... 🥺
تا پارسال برای مهاجرت و زندگی بهتر میجنگیدیم و امروز برای بقا!
سلام دوستان
به جز مبحث تراول بن به نظرتون آیا امسال برای برنده شدن شانس بالاتری وجود داره یا نه؟
فکر میکنم کم کم باید فکر کشورهای دیگه بود برای مهاجرت چون تا وقتی ترامپ هست ورود برای ایرانیها امری محاله و با این قانون جدیدی که گذاشته کلا مهاجرت به امریکا تعطیله و معلوم نیست کی بخواد به حالت عادی برگرده ، فقط میشه گفت خوشبحال کسایی که دوره اوباما هر جوری بود خودشونو رسوندن امریکا .
اعلام نتایج ۲۰۲۱ هم که رفت واسه ۱۷ خرداد...