2013-07-17 ساعت 20:58
مقدار بار مجاز پرواز قطری چقدره ؟
هر نفر یه چمدون 22 کیلویی یا دوتا ؟ابعاد چمدون رو هم اگه کسی می دونه بگه.
ممنون.
هر نفر یه چمدون 22 کیلویی یا دوتا ؟ابعاد چمدون رو هم اگه کسی می دونه بگه.
ممنون.
لاتاری 2013
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
|
2013-07-17 ساعت 20:58
مقدار بار مجاز پرواز قطری چقدره ؟
هر نفر یه چمدون 22 کیلویی یا دوتا ؟ابعاد چمدون رو هم اگه کسی می دونه بگه. ممنون.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink
2013-07-17 ساعت 21:10
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته: دوستان سلاممیدونی چیه دوست عزیز. من فکر می کنم اکثر بچه های اینجا،بچه های خودساخته ای هستن.اینو میشه از لحن نوشتار و همین طور گفتارشون به راحتی فهمید.بچه هایی که تا الان روی پای خودشون ایستادن و بعد از این هم می خوان مسیر جدید زندگی رو خودشون تعیین کنن.آره دوست من.من خودم یکی از این آدما هستم و به هیچ وجه به کسی دل نبستم.امیدم اول از همه به خداست و بعداز اون هم به خودم و دوستان دیگه و اطلاعات کافی.پس تا اونجایی که بشه اطلاعات خودم رو کامل می کنم تا نخوام اونجا واسه کسی مشکلی پیش بیارم.باور کنین اونجا همه بیش از اونی که فکر کنیم گرفتارن.بازم خدارو شکر بعضی از ما جایی رو حداقل واسه چند روز داریم.دوستانی که میرن هتل و به امید کسی نیستن هنوز نیاز به جمع کردن اطلاعات بیشتری دارن و من معتقدم این دسته از افراد در آینده ای نه چندان دور به مراتب از افرادی که به نوعی حمایت می شن موفق تر خواهند بود. به امید موفبقیت همه.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: azar1348 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، mirzamemar ، Ali.US ، ستاره سلمانزاده ، مانترا ، roeentan ، immigrant2us ، sumya ، AsemanAbee ، shatsi
2013-07-17 ساعت 21:15
(2013-07-17 ساعت 20:58)sce نوشته: مقدار بار مجاز پرواز قطری چقدره ؟هر نفر، ٢تا چمدون ٢٣كيلويي و يه ٨ كيلو بار همراه خود به كابين
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣ تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، negar_karimi6 ، afshin-b ، Alirezaa2013 ، aghaghia ، roeentan ، afshinghwink
2013-07-17 ساعت 22:40
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته: دوستان سلام نگار جون هر کمکی خواستی در خدمت هستم حتما قبل از سفر اطلاعات کامل در مورد شهر میزان اشتغال و بیمه و ماشین ... جمع اوری کن البته افشین و دوستان با تجربه در مهاجر سرا خیلی خوب راهنمایی می کنند [color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
Freedom Is Not Free بانک اطلاعات تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، مانترا ، afs ، afshinghwink ، shatsi
2013-07-17 ساعت 22:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 22:42 توسط negar_karimi6.)
(2013-07-17 ساعت 19:57)marjani نوشته:(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته: دوستان سلامعزیزم ممنون ازراهنماییتون امامیشه یه درخواست کنم؟ هراطلاعاتی روبرای خودتون جمع کردید اخرسراگربراتون ممکنه برای منم بفرستیدهرکدومش بدردم خوردنگه میدارم بازممممممممممممممممممم لطف میکنید تشکر کنندگان: مانترا ، byousefi_p ، afshinghwink ، azar1348 ، shatsi
2013-07-17 ساعت 23:13
(2013-07-17 ساعت 18:17)mgolchin13 نوشته: دوستان گرامی، اولین سفر ما هم برای فعال سازی! گلچین جان اینا که درباره آدرس و اینا گفتی تو حرف درسته اما من روز ارسال مدارک اولین بار یه آدرسی دادم که روز مصاحبه عوض کردم و بعد تو فرودگاه هم گفت آدرستون این جدیدست اما گرین کارت رفت به همون آدرسی که روز ارسال مدارک(اردیبهشت پارسال )داده بودم. اما هرجه زودتر 165 دلار رو بدی سریعتر گرین کارتت میاد و برای من از زمان پرداخت مبلغ بعد از 20 روز اومد.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری•
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن• تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013 تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20) تاریخ مصاحبه: 9 November تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th ![]() تشکر کنندگان: کاوه شیز ، Alirezaa2013 ، گل نهال ، Ali.US ، negar_karimi6 ، mgolchin13 ، fire dragon ، usa lover ، nooshshahnar ، mohammadrezah ، ابی هانی ، roeentan ، afshinghwink ، HRSH ، azar1348 ، Sonaen60 ، AsemanAbee ، shatsi
2013-07-17 ساعت 23:17
(2013-07-17 ساعت 19:57)marjani نوشته:همونجور که خانم معلم (مرجانی) میگن من وقتی رفتم خونه دوستمون تو لس آنجلس که 30 ساله اینجان،اطلاعاتی داشتم که اونا نمیدونستند(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته: دوستان سلامعزیزم ![]() مثلا شما الان میدونی اگر کسی بخواد از شهری بیاد شهر شما باید کجا بره اطلاعات تغییر آدرسش رو ثبت کنه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری•
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن• تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013 تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20) تاریخ مصاحبه: 9 November تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th ![]() تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، گل نهال ، afs ، مانترا ، aghaghia ، yalda91 ، mohammadrezah ، ابی هانی ، afshinghwink ، HRSH ، mrbonbon ، azar1348 ، AsemanAbee ، shatsi
2013-07-17 ساعت 23:26
تو صفحه دوم فرم custom declaration هر چی که داریم باید بنویسیم یا فقط اشیای گرون قیمت ؟ یه جایی دیدم گفتن که باید همه رو بنویسیم اگه اینجوری باشه که خیلی میشه
در مورد وزن چمدون ها خیلی حساس هستند؟ مثلا اگه 24 کیلو بشه جریمه داره؟من بلیطم ترکیشه
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، fahim61 ، mohammadrezah ، afshinghwink ، azar1348 ، shatsi
2013-07-18 ساعت 05:54
(2013-07-17 ساعت 18:37)عضو باسابقه نوشته:(2013-06-09 ساعت 14:25)عضو باسابقه نوشته: دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم... دوست عزيز بليط مربوط به پرواز داخلي أمريكا رو نگاه كنيد ببينيد چند pcs براتون در نظر گرفتند چند حالت داره يا ايرلاين اصلي خودش با ايرلاين داخلي قرارداد داره و بليط رو براتون بگيره كه اون خودش ميشه چقدر بايد اضافه بديد ما با لوفتانزا گرفتيم خودش بليط داخلي رو گرفته بود و به ما گفتند بابت چمدان دوم بايذ ١٠٠$ بديم كه در تهران ازمون گرفتند يا بستگي به قرارداد ايرلاين ممكنه چيزي نگيرند يه حالت ديگه اينه كه بليط داخلي رو جدا گرفته باشيد كه بايد بريد تو سايت اون ايرلاين و قوانين مربوط به چمدان رو بخونيد
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه تشکر کنندگان: afs ، amiz.abdollah ، sce ، negar_karimi6 ، tajhizgaran ، amir82 ، Alirezaa2013 ، roeentan ، afshinghwink ، amin arefi ، azar1348 ، shatsi
2013-07-18 ساعت 06:07
(2013-07-17 ساعت 00:48)majid.s نوشته: سلام دوستان ما ٤ روزه رسيديم واشنگتن، بدون استثنا چمدون همه رو از ايكس ري رد ميكنن و چندين بار ازتون سوال ميكنن كه ايا خوراكي دارين يا نه. حتي كلمات رو فارسي ميگن مثلا از من پرسيد: زعفرون، گلپر، تخمه، سبزي، ميوه! جالب بود كه ميدونست گلپر چيه!!! ضمنا اينجا به طرز عجيبي پر از سوپرهاي ايراني هست كه من وقتي خوراكي هاي توي اونو ديدم شاخام دراومد، از انواع سبزيجات خودمون چه تازه چه خشك چه حتي تخمش براي كاشتن. انواع عرق بهار و خارشترو نسترن، انواع ادويه جات، كله پاچه، زولبيا باميه، لواشك گلين، سيخ و قليون ، تن ماهي شيلات، و كنار همه اينها نونوايي تافتون، بربري و سنگك. قيمت هم يا مشابه ايران بود يا در بعضي مواقع حتي ارزونتر فقط سبزيجات تازه يه كم گرون تر هستند. پس خيلي خودتونو اذيت نكنين.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: afs ، amiz.abdollah ، کاوه شیز ، negar_karimi6 ، tajhizgaran ، mhz_ir ، گل نهال ، مانترا ، honey rahmati ، zohre02 ، پدی ، amir82 ، babakirani ، yalda91 ، mohammadrezah ، Alirezaa2013 ، ابی هانی ، reza6966 ، roeentan ، lonelyman ، afshinghwink ، amin arefi ، HRSH ، mrbonbon ، Saeedv13 ، mohammad_r ، daria ، azar1348 ، amir0_0amir ، usa lover ، AsemanAbee ، shatsi ، remarya
2013-07-18 ساعت 07:22
(2013-07-17 ساعت 23:26)behnam88 نوشته: تو صفحه دوم فرم custom declaration هر چی که داریم باید بنویسیم یا فقط اشیای گرون قیمت ؟ یه جایی دیدم گفتن که باید همه رو بنویسیم اگه اینجوری باشه که خیلی میشهاز ایران موقع تحویل بار ایرادی نگرفتن و تا نیویورک هیچ مشکلی نبود . ولی موقع برگشت نمی دونم . من نفری دو چمدون حدود 23 تا 26 کیلو داشتم . دقت کنید ساکی که داخل هواپیما میبرید زیاد سنگین نباشه و اسپری ادکلن و چاقو و کارد و چیزهای خطرناک داخلش نباشه . هرچی ایراد هست این کاسه داغ تر از آش ها میگیرن . منظورم راهنماهای پرواز ایرانی که همش میگن نمیشه قطر ایراد میگیرن و کلی جریمه باید بدین . اینقدر تو دل ما رو خالی کردند که گفتیم برسیم قطر تمام نیروی نظامی قطر مسلح آماده شلیکند .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون تشکر کنندگان: mdna ، alirezass ، amiz.abdollah ، sce ، zavosh ، negar_karimi6 ، tajhizgaran ، mhz_ir ، azar1348 ، honey rahmati ، پدی ، amir82 ، behnam88 ، Danoosh ، s.s.h ، mohammadrezah ، Alirezaa2013 ، ابی هانی ، lonelyman ، afshinghwink ، amin arefi ، shatsi
2013-07-18 ساعت 12:17
سلام به همگی
بالاخره وقت گیر اوردم که بنویسم بر من چی گذشت من 3 جولای با پرواز امارات امدم سن فرانسیسکو 15:30 ساعت پرواز ساعت 8:30 به وقت دبی و ساعت 1:30 اگر اشتباه نکنم به وقت اینجا رسیدم نکته ای که درباره پرواز باید مد نظر بگیرید خواب و صندلی راحت هست من خودم 2 روز قبل از پرواز رو نخوابیدم به هیچ وجه و صندلی هم تو ردیف امرجنسی گرفتم پس نیازی نبود برای کسی بلند بشم یا کسی برای من بلند بشه راحت 12 ساعت از پرواز رو خوابیدم و اینجا جت لگ نشدم خوشبختانه پرواز پر از هندی بود فرودگاه هم شلوغ ولی خوشبختانه یه فسمت برای مهجران جدید بود که خلوت بود اونجا همه مدراک رو چک کرد فرم گرین کارت رو امضا کردم ( دست من شکسته بود و آفیسر وقتی دید که من با همون دست میخوام امضا کنم هی میگفت عجله نکن راحت باش وقت زیاده ![]() پس از انگشت نگاری گفت بشین کنار فعلا بعد هم دو خانواده ایرانی اضافه شدن وقتی همه مسافرا راه افتادن ما رو صدا کردن و مدارک رو گرفتن به همراه برگه آبی رنگ گمرک رو من آجیل داشتم پس روی برگه من زد B یعنی اکس ری وقتی چمدون رو گرفتم و تو صف اکس ری بودم یه آفیسر دیگه امد و پرسید چی دارم وقتی گفتم آجیل بو داداه منو از صف خارج کرد و گفت به سلامت بدون اکس ری رفتم بیرون قرارا بود با مترو یا بارت برم بی اریا که دوستم بیاد دنبالم ولی وقتی با تلفن عمومی اونجا ( 1 دلار برای 3 دقیقه ) زنگ زدم گفت مترو اعتصاب و خودش داره میاد خلاصه بعد از اینکه 4 دلار واسه یه آب دادم و سوختم ![]() رفیقمون امد و رفتیم یه دوری تو سنفراسیسکو زدم و رفتیم خونه خالش که تو سنفراسیسکو بود تا فرداش بریم به سمت سونورا که شهر خودشون هست من روز قبل از 4 جولای اینحا بودم پس ادارات تا 8 تعطیل بودن 8 رفتم اداره سوشیال تو سیستم زد و گفت هنو برات اقدام نشده و همونجا برام اقدام کرد و گفت فردا بیا شمارت رو بگیر همون روز رفتم بانک آف آمریکا و حساب باز کردم که ازم دوتا آی دی خواست گفتم دوستانم در بقیه شعبه ها که رفتن پاس رو یه آی دی و ویزا رو یه آی دی حساب کردن گفت که این طور و قبول کرد و حساب سیوینگ رو باز کرد بدون سوشیال باز کرد ( البته تو اداره سوشیال بهم یه رسید داده بودن که من برای سوشیال افدام کردم و اونو نشونش دادم ) برای سیوینگ باید 300 دلار تو حساب باشه تا 5 دلار جریمه نخوره برای چکینگ باید 1500 دلار باشه تا 12 دلار جریمه نخوره فرداش شماره سوشیال رو گرفتم و 10 ام کارت بانک امد رفتم بانک هم اکتیوش کردم و هم شماره سوشیال رو آپدیت کردم و هم یه کردیت کارت سکیور باز کردم (کردیت کارت سکیور از 300 دلار شروع میشه تا 10000 دلار و سالیانه 37 دلار شارژ داره ) سود ماهیانه که رو بدهیتون میگیره هم بین 0.99 % تا 29% هست و خودش براتون تایین میکنه من برای گرین کارت و سوشیال آدرس سن دیگو رو دادم و امروز سوشیالم رسیده به مقصد برای پاس سفید هم اقدام کردم قراره تا فردا برسه به اداره مربوطه واسه گواهینامه هم ایشالا فردا میرم و واسه خدمت اختیاری سربازی هم که باید برم اداره پست بعد از رسیدن ولکام لتر و گرین کارت که هنو خبری نیست میرم ![]() فعلا تا اینجا رو داشته باشید تا ببینیم زندگی با ما چه میکنه ![]()
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینهها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، sce ، payam62 ، پدی ، enchantress_boy ، sasbk ، azar1348 ، negar_karimi6 ، amiz.abdollah ، ARSHIYA USA ، shadi79 ، naarestan ، alvan ، amir82 ، el333 ، afs ، honey rahmati ، dana ، Ali.US ، SOROUSH2013 ، babakirani ، yalda91 ، Setare99 ، fire dragon ، mdna ، Danoosh ، usa lover ، s.s.h ، soruosh ، mehdi110 ، nooshshahnar ، mohammadrezah ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، ابی هانی ، reza6966 ، roeentan ، rouzbehdarvishi ، afshinghwink ، amin arefi ، Sepasttian ، sam110 ، mori ، bayat_r ، mrbonbon ، Saeedv13 ، لاتاری ، daria ، amir0_0amir ، sumya ، AsemanAbee ، shatsi ، remarya
2013-07-18 ساعت 12:34
دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد امریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست
![]() ![]() تشکر کنندگان: tajhizgaran ، payam62 ، گل نهال ، mahdi/sh ، azar1348 ، amiz.abdollah ، Ali.US ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، afshinghwink
2013-07-18 ساعت 12:48
(2013-07-18 ساعت 12:34)peymanp76 نوشته: دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد آمریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟ بله چون همسرتون برنده اصلي هستند ميتونند زودتر بروند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣ تشکر کنندگان: mahdi/sh ، azar1348 ، negar_karimi6 ، Soap McTavish ، marjani ، honey rahmati ، dana ، amiz.abdollah ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، rouzbehdarvishi ، afshinghwink ، mrbonbon ، shatsi
2013-07-18 ساعت 15:54
(2013-07-18 ساعت 12:48)گل نهال نوشته:(2013-07-18 ساعت 12:34)peymanp76 نوشته: دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد آمریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟ دوست عزيز در اولين ورود به خاك آمريكا همه اعضاي كيس بايد همراه با برنده اصلي وارد شوند . يعني زمانيكه شما مي خواهيد براي اولين بار به آمريكا برويد بايد همسرتون هم همراه شما باشند.ولي بعد از دريافت گرين كارت هر كدام از اعضا مي توانند جداگانه سفر كنند. البته به تاريخ انقضاي ويزاتون هم دقت كنيد . موفق باشيد ![]()
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th) تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amiz.abdollah ، negar_karimi6 ، s.s.h ، azar1348
|