2013-12-23 ساعت 12:06
میخواستم اگر از دوستان و اطبا عزیز کسی در زمینه بینایی سنجی اطلاعات داره سوالی راجع شماره عینک داشتم !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
مشاوره پزشکی برای مهاجران
|
2013-12-23 ساعت 12:06
میخواستم اگر از دوستان و اطبا عزیز کسی در زمینه بینایی سنجی اطلاعات داره سوالی راجع شماره عینک داشتم !
2014-05-06 ساعت 03:21
(2014-05-05 ساعت 17:23)فریاد تنها نوشته: سلام من سوالی داشتم ما آنکارا مدیکال انجام دادیم اما از همسرم دو بار عکس قفسه سینه گرفتند یکبار از جلو یکبار از پشت میشه بگید علتش چی بود من خیلی نگرانمعزیزم اگر موردی بود همونجا بهتون می گفتن. وقتی کسی چیزی به شما نگفته نگران چی هستین؟
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: فریاد تنها ، آلیس-1980 ، taherifar
2014-05-06 ساعت 15:11
(2014-05-06 ساعت 03:21)Saeedv13 نوشته:(2014-05-05 ساعت 17:23)فریاد تنها نوشته: سلام من سوالی داشتم ما آنکارا مدیکال انجام دادیم اما از همسرم دو بار عکس قفسه سینه گرفتند یکبار از جلو یکبار از پشت میشه بگید علتش چی بود من خیلی نگرانمعزیزم اگر موردی بود همونجا بهتون می گفتن. وقتی کسی چیزی به شما نگفته نگران چی هستین؟ تشکر دوست عزیز آخه میدانید تو این شرایط آدم استرس همه چی را میگیره
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ تشکر کنندگان: taherifar
2014-08-14 ساعت 23:18
(2012-12-08 ساعت 16:09)gbtm نوشته: دوستان سلامسلام افتاب گرفتن کمک میکنه البته قرص ویتامین دی هفته یک یا دوتا میتونید مصرف کنید البته با یک پزشک هم مشورت کنید من اطلاعات شخصیم رو گفتم
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیا
![]() نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای تشکر کنندگان: taherifar
2014-08-14 ساعت 23:37
سلام دوستان یه سوال از پزشکان محترم من بیماری لوپوس دارم البته مفصلی هست الان هم کنترله دارو هم 2.5 میل هر روز پردنیزولون و سیکلوسپورین 25 مصرف میکنم حدود 12 ساله که بیماریم همین طوریه و خدارو شکر پیشرفت نداشته سوالام اینه که :
1 در امریکا برای دارو باید چی کار کنم 2 برای ازمایش تکلیفم چیه چون تقریبا هر 3 ماه باید چک بشم 3ایا بیمه خاصی واسه اینجور بیماریها هست 4 هزینه حدودچقدر میشه 5ایا در کالیفرنیا نزدیکای LA,ANAHEIM,پزشک روماتولوژی خوب سراغ دارید؟ 6برای ازمایشات مدیکال باید به پزشک بگم یا به نظرتون لازم نیست ممنون
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیا
![]() نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
2014-10-05 ساعت 04:20
goliii
1. برای دوره حداقل 6-9 ماهه داروهات را بیار..کنارش نسخه باشه.فرودگاه مشکل پیش نمیاد 2. اتوایمیونهای تحت کنترل شش ماه یکبار چک کنی فکر کم اوکیه... تااون موقع بیمه میشی وارجاع به روماتولوگ و ... 3و4و5. نمیدونم..منم دنبالشم 6. برای ازمایشات مدیکال اصلا معلوم نمیشه..نگی بهتره... بعدا یک خروارتست تخصصی آنتی بادی میدن که خیلی هزینه بره براتون و بعلاوه تایم جوابدهی اونها فکر کنم10-7 روزه باشه که دردسرمیشه برات.... خودایمنیها اصلا تو آزمایشات روتین دیده نمیشه..مگر اینکه خدای نکرده تستهای اوره مشکلات کلیوی نشون بده.
2014-10-05 ساعت 22:44
(2014-10-05 ساعت 04:20)rahbar نوشته: goliii تورو خدا اين چه توصيه هايى هست كه ميكنيد VDRL( تست سيفليس كه جز آزمايشات روتين براى سفارت هست )تو لوپوس مثبت كاذب ميشه بعدش تست FTA-ABS و ايدز ميگيرند و در نهايت اگر مشخص بشه كه به خاطر لوپوس مثبت كاذب شده ايشون بايد توضيح بده كه يا به دكتر دروغ گفته كه قطعا پروندش ريجكت ميشه يا اينكه تاالان نميدونسته كه لوپوس داشته كه دكتر هم گوشهاش دراز نيست كه باور كنه، لطفا اگر پزشك نيستيد جواب سوالات را ندهيد، بيمار داره سيكلوسپورين ميخوره اونوقت شما ميگيد آزمايشات روتين مختل نميشه....
F2a, PD:15Nov 2015
2014-10-06 ساعت 02:21
اینها تجربه شخصی اتوایمیون کاملا مشابهی است که گذروندم...البته با استروئیدی متفاوت
تشکر کنندگان: taherifar
2014-10-06 ساعت 02:25
ممنون از توضیحات.. اما اینها تجربه شخصی تست مدیکالم با اتوایمیون کاملا مشابهی است که گذروندم...البته با استروئیدی متفاوت
با سلام دوستان...من حدود 18 سال هست که پیس میکر دارم و هر 6 ماه یک بار باید باطریم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
2014-10-06 ساعت 08:23
با سلام دوستان...من حدود 18سال هس که پیس میکر دارم وهر 6 ماه یک بار بایدباطریم چک بشه و من الان تقریبا3ماه هس که تو ایالت تگزاس شهر دالاس هستیم حالابا این شرایط میخواستم ببینم که من برای چک شدن باید به کجا مراجعه کنم و ایا بیمه درمانی خاصی واسه این جور بیماری ها وجود داره? ممنون میشم راهنمایی کنید
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
مرسی از جوابهاتون البته متاسفانه من بعد از رفتن به سفارت دیدم که شاید به نفعم بوده چون من تصمیم گرفتم که به دکتر نگم ونگفتم و مشکلی هم پیش نیومد ویزا رو هم یک ضرب گرفتم باز هم ممنون از لطف همتون
![]() نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای تشکر کنندگان: rahbar
2015-01-31 ساعت 16:54
دوستان سلام
من می خواستم بدونم کسی که hpv داره با توجه به اینکه از طریق آزمایش خون مشخص نمیشه و تنها از طریق آزمایشات پیشرفته مشخص میشه آیا نیازی هست که اعلام کنه؟ ممنون
سلام دوستان سال نو مبارک
چند تا سوال داشتم من بیماری تالاسمی ماژور دارم که هر ۲۰ روز یکبار خون میگیرم بسته به آب و هوا تا ۱ ماه متغیره و داروهای بخوص خودمون رو داریم مثل دسفرال .امسال لاتاری شرکت کردم اگه به امید خدا قبول بشم ( انشالله همگی با هم ) باید این رو به دکتر سفارت بگم؟ مشکلی تو دریافت ویزا پیش نمیاد؟ این قضیه باعث کلیر خوردن نمیشه؟ و اینکه ما توی ایران دفترچه بیمه بیماری های خاص داریم و برای خونگیری و دارو ها و دکتر پول نمیدیم البته تا حدودی اینه که توی آمریکا وضعیت بیماران تالاسمی کسی میدونه وضعیتشون چطوریه؟ خود دولت اونجا مثل اینجا بیماران رو بیمه میکنن و بیماران پول نمیدن آیا اونجا هم اینطوریه یا نه؟ ممنون میشم کسی چیزی میدونه کمک کنه با تشکر فراوان ببخشید زیاد شد.
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریاد وا میدارد...! و انسانها فقط به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم! ------------------------------------------------------------------------- 2017 : HAS NOT BEEN SELECTED 2016 : HAS NOT BEEN SELECTED تشکر کنندگان: mohammadg846 ، behfaza
2015-04-09 ساعت 11:26
کسی نیست بتونه جواب منو بده؟
|