تبادل نظر در مورد تکمیل فرم DS122
لطفا فقط سوالات مربوط به فرم DS122 را در این تاپیک پیگیری کنید. ارسالهای غیر مرتبط منتقل یا پاک خواهد شد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
آیا امکان مصاحبه در کشور دیگه مثلا مالزی وجود دارد ؟ (اگر ساکن باشین) یا حتما باید آنکارا و ابوظبی اقدام کرد ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
تو صفحه اول نامه من جلوی قسمت POST نوشته KUALA LUMPUR و پاکت نامه هم از سوئد اومده.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام

دوستان گرامی فایل PDF DSP-122 قابل تایپ نیست کسی نسخه قابل تایپشو سراغ داره ممنون از شما
2010AS3xxx
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام به همگی دوستان،
بچه ها منظور از advanced degree فوق لیسانس به بالاست؟ این مربوط به سوال 6 فرم ds-122 میشه.

با تشکر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوستان به زودی فایل قابل تایپ 122 رو براتون میگذارم از پای گیرنده هاتون تکون نخورید

دوستان خوش شانس 2010 این نسخه 2003 رو واو به واو با جدید ترین نسخه مقایسه کردم مو نمیزنه ( توی نت نسخه ی قابل تایپ جدید تر پیدا نکردم):

[attachment=211] DSP-122 fillable:


فایل‌های پیوست
.pdf   80148.pdf (اندازه 116.92 KB / تعداد دانلود: 562)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seravin ، Nirvana ، relax ، maral-map
آقا یکی جواب منو بده لطفا : آیا امکان مصاحبه در کشور دیگه مثلا مالزی وجود دارد ؟ (اگر ساکن باشین) یا حتما باید آنکارا و ابوظبی اقدام کرد ؟ تو صفحه اول نامه من جلوی قسمت POST نوشته KUALA LUMPUR و پاکت نامه هم از سوئد اومده.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام pedramg
بله میشه مالزی بزنید پارسال چندتا از بچه ها مالزی و جاهای دیگه بود مصاحبشون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=355&page=4
اینم لینکشه شاید بتونه کمکتون کنه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
افشین جون تو واقعا خوبی ...مرسی از راهنماییت .
من دو تا سوال دارم .
توقسمت 4 بزنم آنکارا و تو قسمت 5 بنویسم ایران . چیز دیگه ای که لازم نیست ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: afshin
maryam k خیلی ممنون، فقط اینکه مدارک که تو سفارتهای مختلف فرق نمیکنه ؟ مثلا یک جا اسپانسر بخواد یجا نخواد . . .
سو سابقه هم که کلا از ایرانی ها نمی خوان مگر اینکه بیشتر از 6 ماه از ایران خارج شده باشن درسته ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
علیرضای عزیزمن همه ی شما رو دوست دارم و هر کاری از دستم بر بیاد براتون میکنم
آره عزیزم تو قسمت 4 یکی از 2 سفارت آنکارا یا ابوظبی رو بنویس .یه توضیحاتی من تو قسمت مربوط به فرم 230 نوشتم ممکنه به دردت بخوره (یا سفارت های دیگر آمریکا که کار های لاتاری رو توش انجام بدن) و تو قسمت 5 هم IRAN
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
نه pedramg چنین چیزی وجود نداره که از کسی مدارک اسپانسر نخوان هین جز قوانین لاتاری هستش
بله در مورد سوء سابقه درست فرمودید
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها

یکی به من میگه که میشه دستی این فرمها رو پر کرد یا حتما باید تایپ شده باشه؟ من یه سوالی هم راجب advanced degree پرسیدم کسی جواب نداد. کسی نمیدونه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
shabnam286 عزیز:
1. میتونی با خودکار فرمهای 122 و 230 و بقیه موارد رو پر کنی (البته به این شرط که حروف رو سر هم ننویسی حروف رو تک تک بنویسی)اگر ما میگیم اون ها رو پر کنین پرینت بگیرین بخاطر حفظ کلاس مکاتبات اداریست
2. advanced degreeمنظورخود فوف لیسانس و به بالاست
pedramg عزیز:
تا سالهای قبل از تمام ایرانیهافقط (تقریبا فقط) اسپانسر قبول میکردند یعنی تا سال 2008 ولی از 2009 به بعد اول میگن اسپانسر ولی اگر طرف بگه ندارم میگن خوب سندی چیزی که اثبات کنه توانایی مالی داری رو بده سند خونه. مدارک بیزینس.سهام.حساب بانکی.سند وکالتی چه تو ایران چه تو آمریکا یا هر جای دنیا داری روو بطور خلاصه هر مدرکی که نشون بده شما حد اقل یه 30 40 50 ملیونی پول داری به عنوان تضمین شما به اینکه سر بار دولت آمریکا نمیشی میتونه قبول بشه.
بعضی موارد نادر هم وجود داشته که هیچ چیزی بابت این قضیه نخواستن.
البته این جمله ی بالای منو کاملا نشنیده بگیرین که میشه بدون مدرک مالی ویزا گرفت خلاصه کلام اینکه:

آقایون و خانمهای 2010 و 2009 به هیچ وجه امکان نداره به شما بدون اسپانسر یا مدارک مالی ویزا بدن
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: aligudarzi




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان