آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ازدواج بعد از دریافت نامه قبولی
اگر در زمان ثبت نام برای لاتاری مجرد بوده اید و بعد از دریافت نامه قبولی ازدواج کرده یا قصد ازدواج دارید گفتگوهای این تاپیک را دنبال کنید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، morteza_2010
‎salam age azdevaj kardam chekar konam ?‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: morteza_2010
این سوال رو من با ‎e.mail‎ از kccکردم اینم دقیقا جواب اوناست.نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمی آد.

‎Family members not included on the initial entry may cause the case to be disqualified. Extenuating circumstances such as; you have been married or had a child after the initial application submission may be acceptable. If you meet either of these circumstances a photocopy of the marriage and/or birth certificate, along with English translations, should be provided with the completed forms. If you need to obtain additional DS 230 Parts I & II forms, you may download them at: http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo...ml.‎

‎A spouse and/or eligible children, unmarried and under the age 21 must have the above forms completed and returned before KCC can make the necessary adjustments to your case. KCC will accept this information via postal mail, email, or fax. Information received at KCC after interview scheduling will be forwarded to the Embassy or the applicant may carry this information with them to their interview appointment.‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، morteza_2010 ، silence7
من خودم یک نمونه حی و حاضر هستم که بعد قبول شدن ازدواج کردم و فقط باید مدارک ازدواج به همراه شناسنامه ها ترجمه بشه و فکس، ایمیل یا پست بشه برای کی سی سی که به پرونده اضافه بشه. وفرم هایی که الان پر می کنید هم آپدیت بشه و برای همسرتون هم پر کنید و اون ها رو هم بفرستید. من برنده ‎2009‎ بودم والبته هنوز ویزا نگرفتم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، hellgood2009 ، hananeazimi ، silence7 ، 3pideh ، r.bazargan
‎salam‎
chera ‎hanooz visa nagereftid?‎
man ‎shenidam ke agar lottory ro ghabool beshid bayad mablaghe 90 milion toman (Be poole iran) daram migam, bedahid ta ejazeye vorood be amrika ra bedahand‎
in ‎sehat darad?‎
lotfan ‎javab bedahid‎
man ‎baradaram dar lotory 2010 ghabool shode ama hanooz name naumadeh va mikhad bedoone hazineash cheghadr ast?‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: morteza_2010
سلام دوستان
من وقتی ثبت نام کردم مجرد بودم وقتی نامه قبولیم اومد بازم مجرد بودم و فرم هارو پر کردم زدم مجرد ولی الان شرایط طوری شده که می خوام ازدواج کنم اما بازم می گم مدارکمو پر کردم و فرستادم و به دست اونا هم رسیده که بهشون گفتم مجردم
میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید
ممنون میشم
شماره کیس:2010AS00007xxx

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، morteza_2010
مجید جان
شما هر وقت ازدواج کردی فرمها رو دوباره پر میکنی بهمراه مدارک ازدواج و شناسنامه ها که ترجمه شدن به ‎kcc‎ ارسال میکنی تا تو پروندت منظور بشن.
‎2010AS3xxx‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، ghazal1985 ، usa.lover ، morteza_2010 ، hananeazimi ، 3pideh
با سالام
در حصوص سوال دوستمان در مورد ازدواج من عینا متن جواب ‎kcc‎ را در مورد سوال خودم (تولد فرزند پس از ارسال مدارک ) که می تواند پاسخ سوال شما نیز می باشددرج می نمایم.
‎Thank you for your inquiry[align=left‎
]. ‎Family members not included on the initial entry may cause the case to be disqualified. Extenuating‎
‎circumstances such as; you have been married or had a child after the initial application submission may‎
‎be acceptable. If you meet either of these circumstances a photocopy of the marriage and/or birth‎
‎certificate, along with English translations, should be provided with the completed forms. If you need to‎
‎obtain additional DS 230 Parts I & II forms, you may download them at: http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo...ml.‎
‎A spouse and/or eligible children, unmarried and under the age 21 must have the above forms completed and returned before KCC can make the necessary adjustments to your case. KCC will accept‎
this ‎information via postal mail, email, or fax. Information received at KCC after interview scheduling will be forwarded to the Embassy or the applicant may carry this information with them to their interview appointment.[/align]‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، morteza_2010 ، jan
شرایط من هم مثل مجیده. فرم ها رو مجردی می فرستم ولی بعدا ازدواج خواهم کرد. خوب شد این اطلاعات گیرم اومد.
بچه ها من الآن باید تکلیف اسپانسر رو مشخص کنم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، 3pideh
یک سؤال:
بنده به تازگی به خواستگاری رفتم و قرار شده که مدتی ازدواج موقت کنیم تا بعداً ببینیم چی میشه و اگر من پسر خوبی بودم و خانمم هم دختر خوبی بود با هم عقد کنیم. می خواستم بدونم که آیا برای سفارت ازدواج موقت قابل قبول است؟ دقت کنید که ازدواج موقت ثبت در شناسنامه ندارد. اگر مورد قبول است تا چند وقت قبل از مصاحبه فرصت دارم اعلام کنم که ازدواج کردم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: morteza_2010
نه خیر ازدواج موقت را قبول ندارند و شما باید قباله ازدواج دائم و صفحه دوم شناسنامه که مهر ابطال روی آن خورده را ترجمه کرده و اصلش را هم هراه ببرید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohsen324 ، morteza_2010 ، 3pideh
روش پاسخگویی هر کس در محیطهای عمومی مطابق شان و شخصیت اوست.
با همه همه جدید ها هستم: باور کنید اینجا محل بی ادبی و جوابهای تند دادن، دوستیابی، دشمنیابی، صحبتهای اجتماعی و سیاسی نیست. این سایت تا حالا به خیلیها کمک کرده و زحمات زیادی برای آن کشیده شده. اگر نمی تونید مطابق قوانین و مقررات سایت ازش استفاده کنید، خواهشا به گند نکشیدش. به قول معروف (ما را به خیرت امید نیست شر نرسان)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: reza22 ، M!LAD ، Hashem ، morteza_2010 ، laili ، hananeazimi ، silence7 ، 3pideh
آقا پیام ممنون از جوابتون. فقط می خواستم بدونم چقدر مطمئن هستید از جوابتون؟
بابت جواب تندم به فردی که به من توهین کرده بود از شما و تمامی مدیرا و ادمین سایت عذرخواهی می کنم. یک لحظه عصبانی شدم و اون پست رو نوشتم،اومده بودم پست رو پاک کنم که شما پاکش کردید پیشتر. اگر اون آقا هم به من جوابی داده من ندیدم اصلاً.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payam_prz ، morteza_2010
کاملا مطمئنم
تو توضیحات مربوط به نامه دوم دقیقا نوشته که فقط ازدواج دائم و تک همسری را قبول دارند. مثل اینکه از این مشکلات زیاد داشتن بیچاره ها
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، 3pideh
سلام
دوستان یه سوال
اگه بعد از دریافت گرین کارت برگردم ایران و ازدواج کنم چه مدت طول میکشه همسرم بیاد ؟
ممنون
شماره کیس:2010AS00007xxx

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 3pideh




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان