آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

قوانين جديد مهاجرت (38 رشته تخصصي)
رشته‌هاي جديد جهت مهاجرت به كانادا اعلام شده ، ممنون اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره بفرسته .
در اين 38 رشته 1 سال سابقه كار الزامي است .
اينكه مدارك در اين خصوص بايد به چه صورت تهيه گردد اطلاعات خود را ارسال كنيد .
اگه اطلاعاتي بخواهيد بنده در خدمتم ‎.[/b]‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، Parslottery ، pagan ، hvm ، es96 ، OverLord ، afsoun ، jahan_roone
توجه: اين قانون صرفاً بر روي پرونده كساني اعمال خواهد شد كه تاريخ تشكيل پرونده ايشان بعد از 27 فوريه ‎2008‎ باشد. پرونده كساني كه قبل از از اين تاريخ تشكيل پرونده داده اند طبق روال قبل بررسي خواهد شد.


بر اساس تغييرات اعمال شده بر قانون مهاجرت كانادا متقاضيان مهاجرت به كانادا از طريق نيروي كار ماهر ‎(Skilled Worker)‎ بايد حداقل يكي از شرايط زير را دارا باشد :

• متقاضي، دعوت به كار از كانادا داشته باشد يا

• متقاضي به مدت حداقل يك سال به صورت قانوني به عنوان دانشجو و يا نيروي كار موقت در كانادا زندگي كرده باشد يا

• متقاضي نيروي كار ماهري باشد كه حداقل يك سال در يكي و يا بيشتر از مشاغل زير سابقه كار داشته باشد:

مدير مالي ‎NOC Code : 0111‎
مدير رايانه و سيستم هاي فن آوري اطلاعات ‎NOC Code: 0213‎
مدير بهداشت و درمان ‎NOC Code: 0311‎
مدير رستوران و خدمات تغذيه ‎NOC Code: 0631‎
مدير خدمات مسكن ‎NOC Code: 0632‎
مدير ساخت و ساز ‎NOC Code: 0711‎
حسابرس و حسابدار ‎NOC Code : 1111‎
زمين شناس ‎NOC Code: 2113‎
مهندس معدن ‎NOC Code: 2143‎
مهندس زمين شناسي ‎NOC Code: 2144‎
مهندس نفت ‎NOC Code: 2145‎
پزشك متخصص ‎NOC Code: 3111‎
پزشك عمومي و خانواده ‎NOC Code: 3112‎
متخصص شنوايي سنجي و گفتار درماني ‎NOC Code: 3141‎
متخصص كار درماني ‎NOC Code: 3143‎
فيزيوتراپ ‎NOC Code: 3142‎
سرپرستار و سوپروايزر ‎NOC Code: 3151‎
پرستار ‎(Registered Nurses)‎ د ‎NOC Code: 3152‎
كارشناس راديولوژي كد ‎NOC : 3215‎
پرستار ‎(Licensed Practical Nurses)‎ د ‎NOC Code: 3233‎
استاد دانشگاه ‎NOC Code: 4121‎
استاد كالج ‎NOC Code: 4131‎
سرآشپز ‎NOC Code: 6241‎
آشپز ‎NOC Code: 6242‎
پيمانكار و سركارگر لوله كشي ‎NOC Code: 7213‎
پيمانكار و سركارگر نجاري ‎NOC Code: 7215‎
پيمانكار و سركارگر ماشين آلات سنگين ساخت و ساز ‎NOC Code: 7217‎
برقكار (به استثناي صنعتي و سيستم هاي قدرت) ‎NOC Code: 7241‎
برقكار صنعتي ‎NOC Code: 7242‎
لوله كش ‎NOC Code: 7251‎
تعميرکار لوله هاي بخار ‎NOC Code: 7252‎
جوشكار و اپراتور ماشين هاي مربوطه ‎NOC Code: 7265‎
مكانيك ماشین آلات سنگين ‎NOC Code: 7312‎
اپراتور جرثقيل ‎NOC Code: 7371‎
متخصص مته زني و انفجار جهت استخراج معدن ‎NOC Code: 7372‎
سوپروايزر استخراج معدن ‎NOC Code: 8221‎
سوپروايزر حفاری براي نفت و گاز ‎NOC Code: 8222‎
سوپروايزر فرآيندسازي و تاسیسات نفت خام، گاز و موارد شيميايي ‎NOC Code: 9212‎

نكته مهم: براي حصول اطمينان از تطابق شغل خود با مشاغل نام برده شده در بالا به سايت منابع انساني و توسعه اجتماعي كانادا مراجعه نموده و با وارد كردن كد ‎NOC‎ (كد طبقه بندي مشاغل ملي كانادا كه در مقابل هر يك از مشاغل بالا نوشته شده است) در اين سايت، تعريف شغل و شرح وظايف آن را مشاهده نمائيد.
یافتن نقل قول‌ها
اگه جزو اين 38 رشته نيستيد باز هم مي‌تونيد از طريق استان كبك اقدام كنيد .فقط دونستن زبان فرانسه الزامي است .
اگه واقعا تصميم به اقدام داريد از همين الان با برنامه ريزي صحيح شروع كنيد .چون پروسه مهاجرت بين ‎1.5‎ تا3 سال طول مي‌كشه ( بسته به روش اقدامتون و امتياز پرونده تون) زمان داريد تا هم مداركتون كامل كنيد هم زبانتون رو تقويت كنيد . فقط با چشم باز و تحقيق كامل اقدام كنيد
حتما موفق ميشيد .
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، afsoun ، Doctorjoon ، Ramkal ، rahbar ، jahan_roone
امتیازات سن و زبان همچنان مثل سابق اعمال میشه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، afsoun ، jahan_roone ، ras2008ir
سلام

اگر هیچکدام از شرایط بند الف و ب و ج را نداشتیم یعنی جزء 38 رشته نباشیم ، در کانادا کار یا زندگی نکرده باشیم و همینطور دعوت به کار هم نداشته باشیم
آیا حتی اگر 67 امتیاز را هم از مدرک و زبان و غیره بیاوریم باز هم امکان شرکت کردن را نداریم ؟؟؟ ( غیر از استان کبک )
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، afsoun ، jahan_roone
دوستان عزيز امتيازات مثل سابق اعمال مي‌شه ولي در خصوص سابقه كار شما اگر 1 سال سابقه داشته باشيد شرايطتون براي اقدام مهيا است اگر در اون زمينه كاري بيش از يك سال سابقه داريد و مداركتون بتونه اينو اثبات كنه ،آفيسر با ديد مثبت به شما نگاه مي‌كنه و موقع مصاحبه اون مداركتون چك مي‌كنه تا ببينه درست گفتين يا نه و اين در قبولي شما مؤثره .
در ضمن عناوین بالا تنها دسته های شغلی را نشان مي‌دهد و عناوین شغلی متعددی می توانند زیر مجموعه آن قرار بگیرند که داشتن حداقل یک سال سابقه کاردر یکی از عناوین شغلی زیر مجموعه هریک از دسته های شغلی 38 گانه بالا فرد را واجد شرایط اقدام خواهد کرد.

این مقررات تنها شامل کسانی است که در تاریخ 27 فوریه ‎2008‎ وبعد از آن اقدام به باز کردن پرونده نموده اند و به پرونده های قبل از آن تاریخ بر اساس مقررات قبلی رسیدگی می شود.پرونده هایی که بعد از این تاریخ ثبت شده اند و مشاغل آنها در لیست مشاغل نیامده است به متقاضی بازگردانده شد وهزینه تقاضا نیز پس داده می شود.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، afsoun ، Ramkal ، jahan_roone
سلام نینا جان. بعد افسردگی لاتاری تو هم کانادایی شدی؟ منم همینطور. یه سوال من جز 38 رشته هستم و کل سایت مربوطه رو هم زیر و رو کردم. چیزی خوندم که یه کمی ناراحت کنندست. نوشته بود تا اول آپریل ‎2009‎ فرصت ارسال فرمها بوده و بعد اون تاریخ چیزی اعلام نشده. تو اطلاعاتی در این مورد داری؟
لینک را برات می گذارم خودت ببین:
‎http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/skilled.asp‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، Farshid22 ، jahan_roone
سلام
دوستان لطفا راهمنمائی کنید
رشته کار و دانش هستم و دیپلم کامپیوتر گرفتم و زبان انگلیسیم هم معمولی است ولی دارم خوبش میکنم و برای چند شرکت در این چند سال کار کردم و حدودا سه سال سابقه کار دارم
حالا آیا میتونم برای رفتن به کانادا اقدام کنم
لطف میکند و بگید چطوری میتونم این کار را بکنم و چطوری میتونم بهشون بگم که قبلا چند سال کار رکدم و سابقه کار دارم آیا باید از جاهائی که کار کردم قبلا کاغذی بگیرم و به سفارت بدهم
لطفا کامل راهنمائی کنید
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، jahan_roone
شیما جان سلام
منم چک کردم ، دارم تحقیق می کنم ببینم جریان چیه ؟ سعی می کنم سریع همه رو در جریان بزارم ،البته ممکنه مربوط به کسایی بشه که از قبل اقدام کردن وباید مدارکشون رو کامل می کردن ، بهتره دقیقتر ببینیم ته قضیه چیه.
‎iran‎ عزیز در خصوص
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، jahan_roone
سابقه کار شما :
حتما باید در اون ضمینه کاری ‎( 38‎ رشته) از شرکتهایی که کار کردید و دارای سابقه هستید گواهی کار تهیه کنید که سر برگ شرکت ومهر داشته باشه و در اون شرح کار شما قید شده باشه و بعد بدید ترجمه و با بقیه مدارک که سابقه بیمه هم جزوشون هست ارسال کنید .
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، jahan_roone
بر اساس مقرراتی که پانزدهم ماه جون به ادارات مهاجرت ابلاغ شده است، در راستای سرعت بخشیدن به روند رسیدگی به پرونده ها و دچار نشدن به تاخیرهای غیر قابل قبول در زمان حاکمیت مقررات سابق، مقررات سخت گیرانه ای برای دریافت مدارک در مهلت ۱۲۰ روزه پس از دریافت فایل نامبر از دفتر سیدنی اعمال می شود. بر اساس این مقررات اداره رسیدگی کننده به درخواست متقاضیان که در مورد ایرانیان سفارت کانادا در دمشق می باشد موظف است در خصوص داشتن شرایط متقاضی برای اقدام در قالب قانون جدید اظهار نظر کند و در صورت نبود مدارک بلافاصله اقدام به بستن پرونده می کند. البته هزینه های قانونی به متقاضی بر می گردد و وی می تواند در صورت تمایل یک بار دیگر از طریق سیدنی پرونده را به جریان بیندازد.

در صورتی که مدارک ارسال شود اما ناقص باشد افسر پرونده بر اساس مدارک موجود به پرونده رسیدگی می کند به این معنا که اگر مثلا نمره زبان نداشته باشد امتیاز زبان را برای وی در نظر نمی گیرد. این مقررات امکان درخواست مهلت برای تمدید مدارک را منتفی نکرده است اما شانس قبول این درخواست بسیار کم است.

با توجه به مقررات بالا به متقاضیان توصیه اکید می شود که مدارک خود را به طور کامل حداقل یک ماه قبل از پایان مهلت به دفتر کنپارس ارائه کنند و اطمینان حاصل نمایند که همه مدارک در اختیار قرار داده شده است.
منبع : كنپارس
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: admin ، kaizen ، jahan_roone
ممنون نینا جان از تلاشی که می کنی.
من دو تا سوال دیگه دارم بچه ها که هر کی بتونه کمکم کنه واقعاً ممنونش می شم:
1) باید زمان ارسال فرمهای تکمیل شده حتما مدارکمون را هم باهاش بفرستیم؟ یا فقط فرمها به همراه هزینه ارسال بشه بهد خودشون می گن مدارکم بفرستیم؟
2) هزینه را چطوری بفرستیم از ایران که الحمداله امکان ترانسفر پول به علت تحریمات وجود نداره!
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، jahan_roone
ارسال شماره 7
اشاره کردید "نوشته بود تا اول آپریل ‎2009‎ فرصت ارسال فرمها بوده و بعد اون تاریخ چیزی اعلام نشده" کلی حال ما رو گرفتی بابا جون یکم زبانتو تقویت کن اونجا که رفتی جیزیو اشتباه متوجه نشی ‎as of april 1 2009‎ که تو اون صفحه نوشته یعنی از تاریخ 1 آپریل ‎2009‎ به بعد فرمهای اولیه رو بفرستید. ‎as of =‎ از تاریخ
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، jahan_roone
‎SALAM DOSTAN‎
‎MAN TO DV2010 BARANDE SHODAM VALI CHON ADRESE IRANO DADAM NAMEAM BE DASTAM NARESIDE BE NAZARETON CHEKAR KONAM‎
MAMNON
‎E-MAIL:HASSANDA_2000@YAHOO.CA‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، jahan_roone
cdbmc100 نوشته:
ارسال شماره 7
اشاره کردید "نوشته بود تا اول آپریل ‎2009‎ فرصت ارسال فرمها بوده و بعد اون تاریخ چیزی اعلام نشده" کلی حال ما رو گرفتی بابا جون یکم زبانتو تقویت کن اونجا که رفتی جیزیو اشتباه متوجه نشی ‎as of april 1 2009‎ که تو اون صفحه نوشته یعنی از تاریخ 1 آپریل ‎2009‎ به بعد فرمهای اولیه رو بفرستید. ‎as of =‎ از تاریخ


مرسی ‎cdbmc‎ عزیز. خیلی خوشحال شدم. چشم حتماً رو انگلیسیم کار می کنم. ممنون. راستی اگه تو اطلاعات بهتری داری میشه بگی پول و چیه جوری می خوای واریز کنی؟ قبلاً سفارت کانادا تو ایران می گرفته رسید میداده اما الان دیگه اینکارو نمی کنه.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kaizen ، farzad24 ، anoosha64 ، afsoun ، jahan_roone




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان