آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

responsibilities & naturalization ... مساله این است
Question 
این هم به خاطر ‎TARA‎ عزیز
دو تا موضوع جالب میگذارم در خصوص ‎reentry‎ و ‎naturalization‎ تا از حالت خمود هممون در بیایم ‎Wink
نظراتتون رو بگین و اگر چیزی دارین بهشون اضافه کنین
ممنون


مسئولیتهای کسی که اقامت دائم دارد و میخواهد این شرایط را حفظ کند:
- باید ‎Federal Tax return‎ را در صورت نیاز تنظیم کند. در صورتی که این مدرک آماده نگردد و یا فرم ‎nonresident alien tax‎ تنظیم گردد، احتمالا اقامت دائم او کنسل میشود.
- باید ‎SSN‎ را دریافت کند که معمولا برای پرداخت مالیات و اشتغال به کار مورد نیاز میباشد.
- برای سنین بین 18 تا 26 سال باید برای خدمت سربازی ثبت نام کند(Selective ‎Service)‎
- قبل از پایان اعتبار گرین کارت آن را تمدید کند.
- سفرهای خارجی برای دارندگان اقامت دائم با در نظر گرفتن محدودیتهایی مجاز است. غیبتهای طولانی به خصوص اگر اقامت و کار در خارج از کشور را به همراه داشته باشد میتواند باعث ترک شرایط اقامت دائم گردد و یا باعث تاخیر در پروسه اخذ شهروندی گردد. غیبت بیش از یک سال مشکلات جدی را ایجاد مینماید. میتوان ریسک از دست دادن اقامت دائم را با پر کردن ‎reentry permit‎ کاهش داد



شرایط اقدام برای شهروندی آمریکا ‎Naturalization :
- بزرگتر از 18 سال باشد
- دارای اقامت دائم برای یک مدت خاص : معمولا 5 سال باشد
- درای شخصیت اخلاقی خوب باشد
- اطلاعات پایه تاریخی و دولت آمریکا را بداند
- مدت مشخصی را به صورت متوالی و به صورت فیزیکی در خاک آمریکا حضور داشته باشد.
- قادر به خواندن و نوشتن و صحبت به زبان انگلیسی باشد (البته برای سنین بالای 50 سال استثنا دارد)
زمان درخواست برای شهروندی ‎naturalization:‎
- بزرگتر از 18 سال باشد
- برای حداقل مدت 5 سال اقامت دائم داشته باشد یا
- حداقل برای سه سال با یک شهروند آمریکایی ازدواج کرده باشد و با او در حال زندگی باشد یا
- در حال خدمت سربازی برای مدت یک سال در آمریکا باشد.

تهرانی جون شاید بالاخره بیاید شاید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
دوستان چند تا مطلب دیگه دیگه از ‎M618‎ پیدا کردم فکر کنم به درد بخوره:

چگونه شهروند آمریکا شویم:
شرایط:
- به عنوان مقیم دائم در آمریکا برای حداقل مدت 5 سال اقامت پیوسته داشته باشد:Continuous ‎Residence‎
o اگر آمریکا را بیش از 6 ماه ترک کند اقامت پیوسته او ممکن است باطل شود و باید ثابت کند که در این مدت در آمریکا زندگی میکرده، کار میکرده و یا در زمانی که خارج از آمریکا بوده مالیات خود را پرداخت کرده است.
o اگر آمریکا را بیش از یک سال ترک کند اقامت پیوسته او باطل میشود و در اکثر موارد باید اقامت خود را مجددا از ابتدا آغاز کند. به هرحال در صورتیکه بخواهد به عنوان مقیم دائم به آمریکا باز گردد لازم است قبل از ترک آمریکا برای بیش از یک سال، برای ‎reentry permission‎ درخواست کند.
- حداقل برای 30 ماه از 5 سال گذشته در آمریکا حضور فیزیکی داشته باشد ‎(physical presence)‎
- 3 ماه آخر را پیش از درخواست برای شهروندی در ایالت مورد نظر زندگی کند.

تفاوت بین حضور فیزیکی و اقامت پیوسته ‎(continuous presence & physical presence) :‎
حضور فیزیکی به معنای مجموع تعداد روزهایی است که شخص به صورت فیزیکی در آمریکا حضور دارد. هر روز که فرد در خارج از آمریکا حضور داشته باشد از این مجموع کسر خواهد شد. در صورتیکه سفرهای کوتاه مدت زیادی به خارج از آمریکا داشته باشید ممکن است شرط حضور فیزیکی را از دست بدهید. این سفرهای کوتاه مدت شامل حتی سفرهای آخر هفته به کانادا یا مکزیک نیز میباشد.
اقامت پیوسته به معنی مجموع مدت زمانی است که شما پیش از درخواست برای شهروندی به عنوان مقیم دائم به آمریکا آمده اید. اگر شما مدت زمان طولانی در حین یک سفر خارج از آمریکا باشید ممکن از اقامت خود را منقطع نموده و مجبور باشید مجددا از ابتدا اقامت پیوسته خود را آغاز نمایید.

برخی از رفتارهای غیر اخلاقیBehaviors ‎which shows a lack of good moral character :‎
- رانندگی در حالت مستی یا مستی در اغلب اوقات
- شرط بندی غیر قانونی
- روسپیگری
- دروغ گفتن برای دریافت مزایای مهاجرتی
- عدم پرداخت پشتیبانی کودک که توسط دادگاه اعلام شده باشد.
- اقدام به ترور
- تبعیض نژادی، مذهبی، قومی، ملیتی، عقاید سیاسی یا گروههای اجتماعی



نظری نبووود ؟! ‎Shy
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
دوست عزيز از اطلاعات داده شده بسيار ممنونم چنانچه باز هم اطلاعات مفيد ديگري داشتي خوشحال ميشوم آن را در اختيار ساير دوستان سايت بگذاري
هميشه موفق باشي
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: taherifar
سلام به همهٔ دوستان،

امیدوارم که همگی‌ کارتون تا مرحلهٔ آخر خوب پیش بره.Wink

من یه سوال دارم و توی موضوعات هم نتونستم جوابم را پیدا کنم. می‌خوام بدونم بعد از اینکه رفتیم آمریکا و گرین کارت را گرفتیم قوانین رفت و آمد به آمریکا چه محدودیت هایی داره؟ می‌شه فقط گرین کارت را گرفت و برگشت؟

پاس سفید را کی بهمون میدن و چه مزایایی داره؟


چه مدت باید اونجا باشیم تا شهروند بشیم؟

حقیقتش می‌خوام برای دورهٔ دکترا برنامه ریزی کنم که ببینم می‌شه تمومش کنم یا نه؟Cool

با تشکر از همه،
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: taherifar
داستان خدمت سربازی چیــــــــه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: meweadl ، taherifar
دوستان عزيز
لطفا به اين 4 سوال شفاف ذيل پاسخ شفاف بدهيد:
1- اگر رفتيم امريكا و گرين كارت و ‎SSN‎ را گرفتيم اصولا ميتوانيم (مثلا پس از 2 ماه) به ايران برگرديم ؟(ميدانم ميتوانيم برگرديم ولي منظور اين است كه اصولا توصيه ميكنيد يا اگر رفتيم حالا حالاها نياييم و ريسك نكنيم )
2- چنانچه امديم حداكثر چقدر فرصت داريم دوباره برگرديم ؟(6 ماه،يكسال ،....)
3- در مراجعه دوم به امريكا ايا در گمرك ايرادي به رفتن بار اول ميگيرند يا نه؟ اصولا از چه مدت بيشتر ايراد مي گيرند؟
4- براي بار دوم چنانچه بخواهيم به ايران برگرديم قوانين چه ميگويند؟
لازم به ذكر است كه تاكنون دوستان عزيزي به شكلهاي مختلف به اين سوالت پاسخ داده اند ولي خوشحال ميشوم چنانچه مجددا پاسخ داده شوند
همگي موفق باشيد
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Hashem ، taherifar
تارا جان سوالات خیلی سخته یعنی روایات گوناگونی در موردشون وجود داره................
منهم چون بالاخره نفهمیدم که چی به چیه توصیه میکنم اگه کار واجبی نداری در این بهشت برین بهتره که دوریش و میدونم که خیلی سخته تحمل کنی و نیائی................
اگر هم باید بیائی این سوالها رو از اداره مهاجرت اونجا دقیق بپرس.... حتما راههائی وجود داره که هم اقامتت و از دست ندی هم بتونی به کارهای خارج از آمریکات برسی....من فقط میدونم باید هر کاری میکنیم بهشون اطلاع بدیم و دروغ و زرنگ بازی هم تحت هیچ شرایطی در قاموسشون جائی ندارهWink
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Hashem ، seravin ، Nazem ، سارا کوچولو ، mary joon ، taherifar
msnazi نوشته:
داستان خدمت سربازی چیــــــــه؟


برای سنین بین 18 تا 26 سال سربازی اختیاریه ولی باید برای خدمت سربازی ثبت نام کنند .
موفق و سربلند باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، سارا کوچولو ، taherifar
سلام مجدد به همه دوستای خوبم
من بعد از یه مدت نسبتاً طولانی برگشتم و از بابت غیبتم از همه عذرخواهی میکنم. راستش چند مورد رو صلاح دیدم که مطرح کنم.
1- شما بعد از دریافت گرین کارت یا حتی قبل از دریافت اون میتونید از آمریکا خارج بشید. مهم این هست که پروسه دریافت گرین کارت با ورود شما به آمریکا فعال میشه. همین. پس میتونین حتی یک روز بمونید و برگردید. توی آمریکا مهر خروج توی پاسپورتتون نمیخوره. پس نگران هیچی نباشین.
2- پاسپورت سفید (یک پاسپورت واقعی به رنگ سفید ولی با صفحات کمتر) فقط از طریق پر کردن فرم ‎I-131‎ به شما تحویل میشه. اول باید گرین کارتتون رو بگیرید. یادتون باشه برای پر کردن فرم باید توی آمریکا باشید. به جهت انجام انگشت نگاری برای دریافت پاسپورت سفید این پروسه حداقل 10 روز الی 2 هفته طول میکشه. وکیلی به من گفت یک ماه ولی کمتر از این حرفاست. به هر صورت به درد کسی میخوره که میخواد بیش از یکسال و کمتر از دوسال خارج از آمریکا باشه. حدود ‎400‎ دلار هم براتون آب میخوره.
3- مدت زمان مجاز بیرون بودن شما از خاک آمریکا کمتر از یکسال هست. من میتونم آدرس دقیق بهتون بدم که برید و از دستورالعمل پرکردن فرم ‎I-131‎ اون رو ببینید. عیناً اشاره شده کمتر از یکسال نیاز به هیچ مجوزی نداره و گرین کارت کافیه. دوستانی که میگن 6 ماه لطفاً مدرک ارائه کنن. منم شنیده بودم ولی هیچ کجا به طور رسمی اعلام نشده. موفق باشین. ‎Smile
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
saeedhei نوشته:
msnazi نوشته: داستان خدمت سربازی چیــــــــه؟


برای سنین بین 18 تا 26 سال سربازی اختیاریه ولی باید برای خدمت سربازی ثبت نام کنند .
موفق و سربلند باشید .

ممنون از جوابتون. می خوام بدونم برای کسانی که گرین کارت گرفتند امکانش هست که تو ارتش برن؟ درآمدش چقدره؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeedhei ، taherifar
سلام
شما بعد از سیتی زن شدن امکان استخدام در ارتش و کلیه مشاغل دولتی رو دارا هستید. قبل از سیتی زن شدن:
1-حق رای دادن ندارید
2-حق استخدام در جاهای دولتی رو ندارید
3-حق داشتن پاسپورت آمریکایی رو ندارید.
بقیه حقوق رو مانند یک شهروند آمریکایی دارا هستید. موفق باشین. ‎Wink
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohsen324 ، matrix ، Hashem ، reza22 ، Nazem ، nnazi_2005 ، سارا کوچولو ، rasarasa ، mary joon ، aadine ، farzad24 ، taherifar
TARA نوشته:
دوستان عزيز
لطفا به اين 4 سوال شفاف ذيل پاسخ شفاف بدهيد:
1- اگر رفتيم امريكا و گرين كارت و ‎SSN‎ را گرفتيم اصولا ميتوانيم (مثلا پس از 2 ماه) به ايران برگرديم ؟(ميدانم ميتوانيم برگرديم ولي منظور اين است كه اصولا توصيه ميكنيد يا اگر رفتيم حالا حالاها نياييم و ريسك نكنيم )
2- چنانچه امديم حداكثر چقدر فرصت داريم دوباره برگرديم ؟(6 ماه،يكسال ،....)
3- در مراجعه دوم به امريكا ايا در گمرك ايرادي به رفتن بار اول ميگيرند يا نه؟ اصولا از چه مدت بيشتر ايراد مي گيرند؟
4- براي بار دوم چنانچه بخواهيم به ايران برگرديم قوانين چه ميگويند؟
لازم به ذكر است كه تاكنون دوستان عزيزي به شكلهاي مختلف به اين سوالت پاسخ داده اند ولي خوشحال ميشوم چنانچه مجددا پاسخ داده شوند
همگي موفق باشيد


تارا جان سلام
پدر جان این سوالهایی که میپرسی خیلی سخته !
تا اونجا که من متوجه شدم:
‎1-‎ حتی بدون گرفتن گرین کارت و سوشال نامبر هم میشه برگشت چون اونها رو به آدرسی که تو فرودگاه اعلام میکنین پست میکنن و حضور شخص لازم نیست و میندازن تو صندوق پستی.
در خصوص ریسک اینکه چقدر بمونیم و برگردیم، به نظر من ریسک کردن نیست بلکه بستگی به کارها و برنامه های زندگی تو ایران داره که میخواهیم چه جوری رفع و رجوعشون کنیم و برناممون رو چه جوری تو آمریکا بنویسیم! میخوایم درس بخونیم، تافل بگیریم، از دانشگاه پذیرش بگیریم، نقدا خونه بخریم، دنبال کار بگردیم و... یا اینکه بچه پولداریم و ‎Big Grin
2- تا زیر یک سال ظاهرا مشکلی نداره و معمولا کسی نباید سوال خاصی بپرسه و آخرش اینه که اخطار داده میشه که حواستون باشه. ولی اگر بالای 6 ماه به صورت فیزیکی خارج از آمریکا باشیم شرط حضور مستمر رو برای اخذ شهروندی بعد از 5 سال از دست میدیم. پس، برگشت به آمریکا قبل از شش ماه اجازه میده این شرط رو حفظ کنیم در صورتیکه ثابت کنیم در آمریکا خونه زندگی داریم، مالیات پرداخت کردیم، اجاره خونه دادیم، پول موبایل و شارژ ساختمون دادیم، بچمون مدرسه میرفته تو آمریکا و ‎... .‎ ظاهرا پرداخت مالیات خیلی مهمه ‎Sad
حالا اگر ‎reentry permit‎ بگیریم میتونیم بیش از یک سال ولی کمتر از دو سال رو خارج آمریکا باشیم ولی اگر این عدم حضور فیزیکی بیشتر از شش ماه بشه شرط حضور مستمر از بین میره و مدت حضور برای درخواست شهروندی از زمان برگشت مجدد شروع میشه. اگر هم بیش از دو سال خارج از آمریکا باشیم که خداحافظ گرین کارت میشه.
در خصوص 3 و 4 هم اصلا نمیدونم!


پیشنهاد میکنم حتما ‎M618: welcome to US-A guide for new immigrants‎ رو همه بچه ها بخونن چون خیلی اطلاعات میده در خصوص حقوق و وظایف دارندگان گرین کارت.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seravin ، meweadl ، ChairMan ، farzad24 ، سارا کوچولو ، rasarasa ، mary joon ، aadine ، Hossein81 ، taherifar
agsone نوشته:
سلام مجدد به همه دوستای خوبم
من بعد از یه مدت نسبتاً طولانی برگشتم و از بابت غیبتم از همه عذرخواهی میکنم. راستش چند مورد رو صلاح دیدم که مطرح کنم.
1- شما بعد از دریافت گرین کارت یا حتی قبل از دریافت اون میتونید از آمریکا خارج بشید. مهم این هست که پروسه دریافت گرین کارت با ورود شما به آمریکا فعال میشه. همین. پس میتونین حتی یک روز بمونید و برگردید. توی آمریکا مهر خروج توی پاسپورتتون نمیخوره. پس نگران هیچی نباشین.
2- پاسپورت سفید (یک پاسپورت واقعی به رنگ سفید ولی با صفحات کمتر) فقط از طریق پر کردن فرم ‎I-131‎ به شما تحویل میشه. اول باید گرین کارتتون رو بگیرید. یادتون باشه برای پر کردن فرم باید توی آمریکا باشید. به جهت انجام انگشت نگاری برای دریافت پاسپورت سفید این پروسه حداقل 10 روز الی 2 هفته طول میکشه. وکیلی به من گفت یک ماه ولی کمتر از این حرفاست. به هر صورت به درد کسی میخوره که میخواد بیش از یکسال و کمتر از دوسال خارج از آمریکا باشه. حدود ‎400‎ دلار هم براتون آب میخوره.
3- مدت زمان مجاز بیرون بودن شما از خاک آمریکا کمتر از یکسال هست. من میتونم آدرس دقیق بهتون بدم که برید و از دستورالعمل پرکردن فرم ‎I-131‎ اون رو ببینید. عیناً اشاره شده کمتر از یکسال نیاز به هیچ مجوزی نداره و گرین کارت کافیه. دوستانی که میگن 6 ماه لطفاً مدرک ارائه کنن. منم شنیده بودم ولی هیچ کجا به طور رسمی اعلام نشده. موفق باشین. ‎Smile

سلام اگسون جان
شما ‎reentry permit‎ گرفتی؟
این پاس سفید رو حتما به شخص تحویل میدن یا مثل گرین کارت و سوشال نامبر میندازن تو صندوق پستی و لازم نیست اونجا حضور داشت؟
قبل از گرفتن گرین کارت امکان درخواست ‎reentry‎ وجود نداره؟ چون تو دستورالعمل نوشته کارت شناسایی عکسدار مثل پاسپورت.
ممنون از جوابت.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: taherifar
سلام
تا جایی که من میدونم و شما هم حتماً میدونی ویزای شما به محض ورود به آمریکا حکم گرین کارت رو پیدا میکنه. پس قاعدتاً باید بتونی اقدام کنی. ولی یادت باشه. این آمریکاییها خیلی هم باهوش نیستن! جدی میگم. ممکنه افسر اداره مهاجرت متوجه نباشه که ویزای شما همون گرین کارته و برات مشکل درست کنه. منظورم اینه که کارت طول بکشه و به موقع نتونی تقاضات رو تکمیل کنی. حضور شما فقط به هنگام تکمیل فرم و انگشت نگاری لازمه. همین. بعدش میتونن پستش کنن. البته به سفارت خونه های آمریکا خارج از خاک ایالات متحده هم ارسال میشه! ‎Smile
من درخواست نکردم و الان ایران هستم و مدت خروجم از آمریکا (ایشالا تا پرواز بعدی) کمتر از یکسال هست. پس احتیاجی ندارم.
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: arshkarshk ، mohsen324 ، Hashem ، reza22 ، meweadl ، سارا کوچولو ، aadine ، taherifar
سلام اگسون
ممنون از اطلاعاتی که دادید.
آیا با ویزای تو پاسپورت ‎SSN‎ می دن؟ آیا با همون ویزای تو پاسپورت و ‎SSN‎ میشه کار پیدا کرد؟ اگر حاضر باشم به هر کاری تن بدم و زود بخوام یه کاری برای امرار معاش پیدا کنم چطوریه؟ حقوق چطوریه؟ شما خودتون دنبال کار بودید؟ چطور بود؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: taherifar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان