کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-15 ساعت 23:34)Ghormeh Sabzi نوشته:  انگیزه ای برای نوشتن ندارم، فقط امیدوارم هفته دیگه دولت آمریکا شروع به کار کنه / سفارت اسم اعلام کنه خروار خروار / هیجان برگرده به تاپیک هوار هوار

امیر حسین نا امیدی کاملاً ممنوعه..... اندکی صبر...سحر نزدیک است.Wink
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، behnam7 ، shandiz ، HPATIMAR ، shadoow ، itex
به نظر من این تعطیلی دولت ا م ر ی ک ا تاثیر گذاشته رو همه چی امیدوارم هر چه زودتر درست بشه 4 روز دیگه 7 ماه میشه که تو مرحله Initial review قفل شدم امیدوارم کارای همه به زودی درست بشهRolleyes
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، Rambod ، yalda91 ، shadoow ، romance33
رهبران دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در مجلس سنای آمریکا، برای پایان دادن به بن بست ایجاد شده در بودجه ایالات متحده و افزایش سقف استقراض مجاز دولت به توافق رسیدند.
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، shandiz ، Rambod ، yalda91 ، romance33 ، paris a ، behnam7 ، SabreAyob
(2013-10-17 ساعت 01:51)mohamadtj نوشته:  رهبران دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در مجلس سنای آمریکا، برای پایان دادن به بن بست ایجاد شده در بودجه ایالات متحده و افزایش سقف استقراض مجاز دولت به توافق رسیدند.

خب پس دیگه کم کم باید شاهد فعالیت بیشتر سفارت ها باشیم

انشالللللله ...
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Rambod ، shadoow ، yalda91 ، romance33 ، paris a ، behnam7
شبکه تلویزیونی سی ان ان به نقل از برخی منابع از حصول توافق در مجلس سنای آمریکا برای بازگشایی دولت آمریکا و جلوگیری از فلج شدن دولت این کشور خبر داد.
این شبکه اعلام کرد این توافق میان میچ مک کانل رهبر جمهوری خواهان سنا و هری رید رهبر دموکرات های مجلس سنای آمریکا حاصل شده است.
این توافق شامل چگونگی بازگشایی دولت و چگونگی افزایش سقف بدهای دولت آمریکا می شود تا از فلج شدن آن جلوگیری شود.
این شبکه اعلام کرد جمهوری خواهان در مجلس نمایندگان آمریکا در حال مذاکره هستند و احتمالا به زودی مجلس نمایندگان نیز در خصوص طرح تصویب شده در سنای آمریکا رای گیری می کند.باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه از کنگره این کشور خواست فورا توافق سنا را برای بازگشایی مجدد دولت آمریکا تصویب و از خطر ناتوانی دولت در پرداخت بدهی‌هایش پیشگیری کند.
جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید گفت اوباما از مقامات سنا به خاطر همکاری برای دستیابی به این موافقت‌نامه تشکر کرده است.
وی گفت اوباما اکنون از کنگره می‌خواهد فورا به این توافق‌نامه جامه عمل بپوشاند.
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، shadoow ، kamalir36 ، yalda91 ، romance33 ، paris a
(2013-10-17 ساعت 08:39)shandiz نوشته:  شبکه تلویزیونی سی ان ان به نقل از برخی منابع از حصول توافق در مجلس سنای آمریکا برای بازگشایی دولت آمریکا و جلوگیری از فلج شدن دولت این کشور خبر داد.
این شبکه اعلام کرد این توافق میان میچ مک کانل رهبر جمهوری خواهان سنا و هری رید رهبر دموکرات های مجلس سنای آمریکا حاصل شده است.
این توافق شامل چگونگی بازگشایی دولت و چگونگی افزایش سقف بدهای دولت آمریکا می شود تا از فلج شدن آن جلوگیری شود.
این شبکه اعلام کرد جمهوری خواهان در مجلس نمایندگان آمریکا در حال مذاکره هستند و احتمالا به زودی مجلس نمایندگان نیز در خصوص طرح تصویب شده در سنای آمریکا رای گیری می کند.باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه از کنگره این کشور خواست فورا توافق سنا را برای بازگشایی مجدد دولت آمریکا تصویب و از خطر ناتوانی دولت در پرداخت بدهی‌هایش پیشگیری کند.
جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید گفت اوباما از مقامات سنا به خاطر همکاری برای دستیابی به این موافقت‌نامه تشکر کرده است.
وی گفت اوباما اکنون از کنگره می‌خواهد فورا به این توافق‌نامه جامه عمل بپوشاند.

درسته عزیز جون
امروز تو خبرها اومده بود که دولت آمریکا Shut down را برداشته است. بنابراین همه ادارات دولتی دوباره مشغول به کار می شوند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، shadoow ، yalda91 ، romance33 ، shandiz ، paris a ، سی سی
سلام دوستان خوبم.یه پیشنهاد دارم البته به توصیه و فرمایش عمو سعید هستش.بهتره که ما هم یعنی کیس های ازدواجی و نامزدی و خانوادگی یه منتظر سرا واسه خودمون درست کنیم تا دیگه دوست خوبمون آیتکس اینقدر متحمل زحمت نشن و پست هم تکرار نشه.قرار هست که افشین خان هم بذل مرحمتی به ما بفرمایند که پیشاپیش ازشون ممنونم.لطفاً هر کسی که موافقه از دکمه تشکر استفاده کنه.در ضمن تاپیک هامون داره خیلی غیر حرفه ای میشه بیایین دست به دست بدیم از همه قدیمیا و جدیدیا و مدیران عزیز و غیره یه تکون اساسی به تاپیکهامون بدیم تا کسانی هم که تازه میان بتونن از تجربیات خوب و مفید همه دوستان بهره کافی رو ببرن.در ضمن نا امیدی و نگرانی و استرس هم کلاً دیگه ممنوعهBig Grin
به قول یکی از دوستان خوب که بنده بهشون ارادت دارم " ممنونم و فداتون" با تچکرBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، shandiz ، khsh2006 ، teriole ، paris a ، arian307 ، kian88 ، behnam7 ، fa79iran ، سی سی ، itex ، MONA FB ، SabreAyob ، mohamadtj ، Saeedv13 ، navidshii
(2013-10-17 ساعت 11:38)romance33 نوشته:  سلام دوستان خوبم.یه پیشنهاد دارم البته به توصیه و فرمایش عمو سعید هستش.بهتره که ما هم یعنی کیس های ازدواجی و نامزدی و خانوادگی یه منتظر سرا واسه خودمون درست کنیم تا دیگه دوست خوبمون آیتکس اینقدر متحمل زحمت نشن و پست هم تکرار نشه.قرار هست که افشین خان هم بذل مرحمتی به ما بفرمایند که پیشاپیش ازشون ممنونم.لطفاً هر کسی که موافقه از دکمه تشکر استفاده کنه.در ضمن تاپیک هامون داره خیلی غیر حرفه ای میشه بیایین دست به دست بدیم از همه قدیمیا و جدیدیا و مدیران عزیز و غیره یه تکون اساسی به تاپیکهامون بدیم تا کسانی هم که تازه میان بتونن از تجربیات خوب و مفید همه دوستان بهره کافی رو ببرن.در ضمن نا امیدی و نگرانی و استرس هم کلاً دیگه ممنوعهBig Grin
به قول یکی از دوستان خوب که بنده بهشون ارادت دارم " ممنونم و فداتون" با تچکرBig Grin

گرچه که هنوز فکر نمیکنم تعداد به حدی باشه که منتظر سرا نیاز باشه ولی اگر هم نیاز باشه اینجور کارا باید توسط مدیران کلید بخوره که بعداً زحمات بقیه به هدر نره. من یک سیستم اطلاع رسانی درست کردم که بعداً به جاسوسی هم متّهم شدم. البته برای من مهم نبود ولی کسی خواست اقدامی بکنه حواسش به این مسئله هم باشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi ، Saeedv13 ، الی1
(2013-10-15 ساعت 11:56)Rambod نوشته:  سلام
من خانومم تو آژانس هواپيمايى كار ميكنه، ميگه چندتا از مسافرهاش رفتن براى ويزا، سفارت گفته تا زمانى كه دولت امريكا تعطيله، هيچ جا ويزا صادر نميشه و اونا هم برگشتن. فكر ميكنم به خاطر اينه كه چند هفته هست كه سايت اپديت نميشه، اول لاتاريها بودن و الانم اين. عجب.........

(2013-10-16 ساعت 17:32)shandiz نوشته:  به نظر من این تعطیلی دولت ا م ر ی ک ا تاثیر گذاشته رو همه چی امیدوارم هر چه زودتر درست بشه 4 روز دیگه 7 ماه میشه که تو مرحله Initial review قفل شدم امیدوارم کارای همه به زودی درست بشهRolleyes

بصورت خبر و در تماسهای گرفته شده که توی صفحات قبلی همین تاپیک هم هست اعلام شده که تعطیلی دولت تأثیری روی کاغذ بازی و روند صدور ویزا نداره. دلیلش هم اینه که هزینه این عملیات قبلاً پرداخت شده.
برای مثال سفارت ترکیه فعال بوده و موارد متعددی دانشجو توی دوهفته گذشته کلیر شدن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، behnam7 ، Ghormeh Sabzi ، الی1
برای مثال سفارت ترکیه فعال بوده و موارد متعددی دانشجو توی دوهفته گذشته کلیر شدن.

بله درسته ولی روند کارها کندتر از سابق شده
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Ghormeh Sabzi
تبریک صمیمانه من به مناسبت بازگشایی دولت به همه منتظران
شب آرومی براتون آرزو دارمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، itex ، behnam7 ، shadoow ، kamalir36 ، Rambod ، romance33 ، yalda91 ، SabreAyob ، پيام ، MONA FB ، الی1
مدیر عزیز سایت لطفا نام کاربری منو از قورمه سبزی به فسنجون تغییر بده
دیشب بعد از خوردن فسنجون خاله خانم حس عجیبی نسبت به این غذا پیدا کردم،
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، itex ، behnam7 ، romance33 ، yalda91 ، MONA FB ، الی1
(2013-10-17 ساعت 20:18)Ghormeh Sabzi نوشته:  مدیر عزیز سایت لطفا نام کاربری منو از قورمه سبزی به فسنجون تغییر بده
دوست عزیز خوشحالم شاد میبنمت امیدوارم همیشه شاد باشی Big Grin
فسنجون غذای خوشمزیی هست واقعاCoolBig GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Ghormeh Sabzi ، romance33 ، yalda91 ، MONA FB ، الی1
(2013-10-17 ساعت 20:24)shandiz نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 20:18)Ghormeh Sabzi نوشته:  مدیر عزیز سایت لطفا نام کاربری منو از قورمه سبزی به فسنجون تغییر بده
دوست عزیز خوشحالم شاد میبنمت امیدوارم همیشه شاد باشی Big Grin
فسنجون غذای خوشمزیی هست واقعاCoolBig GrinTongue

قوربونت
امیدوارم ی روزی این حسو با هم به اشتراک بذاریم
امیدوارم سفارت هفته آینده اسم همه بچه های مهاجرسرایی از صبر ایوب گرفته تا امید عزیز یکجا اعلام کنه ، اینجوری همه با هم میریم آنکارا واسه گرفتن ویزا، دور همی بیشتر خوش میگذرهBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، SabreAyob ، itex ، shandiz ، MONA FB ، الی1
(2013-10-17 ساعت 15:01)itex نوشته:  گرچه که هنوز فکر نمیکنم تعداد به حدی باشه که منتظر سرا نیاز باشه ولی اگر هم نیاز باشه اینجور کارا باید توسط مدیران کلید بخوره که بعداً زحمات بقیه به هدر نره. من یک سیستم اطلاع رسانی درست کردم که بعداً به جاسوسی هم متّهم شدم. البته برای من مهم نبود ولی کسی خواست اقدامی بکنه حواسش به این مسئله هم باشه.
اتفاقاً کیس های ازدواجی یا خانوادگی یک تفاوتی با لاتاری ها دارند که داشتن منتظرسرا رو براشون توجیه پذیرتر می کنه. لاتاری ها روز 30 سپتامبر هر سال کارشون تموم میشه. ولی کیس های شما محدودیت زمانی ندارند. یعنی اطلاعات کیس های شما می تونه تو سایتی مثل منتظرسرا ذخیره بشه و همینطور روی هم جمع بشه و سالیان سال قابل استفاده باشه. با یک نگاه به همچین سایتی میشه فهمید کلیرنس هر کتگوری ویزا به طور متوسط چقدر طول می کشه. دادن اطلاعات برای درست کردن همچین سایتی اختیاری هست. اطلاعاتی که از شما گرفته میشه در حدی نیست که باعث به خطر افتادن پرونده شما بشه و اگر دوست ندارین می تونین اصلاً درش شرکت نکنین. من توی ذهنم بود که یک سری اطلاعات اولیه مثل این پستی که مرتب تکرارش می کنین رو داخلش بذارین و نه بیشتر. به افشین هم گفتم ولی افشین می خواد یک چیزی براتون طراحی کنه که کاملتر از منتظرسرای لاتاری ها باشه و به مقداری زمان احتیاج داره. فعلاً من قولش رو ازش گرفتم. اگر کسی سر رشته ای از طراحی سایت داره و می تونه برای همکاری در چنین طرحی و همکاری در جمع آوری اطلاعات از کاربرها وقت بذاره به من پیام خصوصی بده. قصد من از این کار کمک کردن به شماست و نه چیز دیگه. اگر هم فکر می کنین این کار بی فایده و وقت تلف کردنه بازم بهم بگید. موفق باشید. سعید
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shandiz ، arian307 ، shimoda ، Rambod ، khsh2006 ، romance33 ، mohamadtj ، Ghormeh Sabzi ، SabreAyob ، MONA FB ، itex ، الی1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان