کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
من هم همین مشکل رو داشتم. الان مشکلم با اینترنت اکسپلورر حل شده ولی کماکان با فایرفاکس نمیتونم باز کنم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. اینجا کسی هست که از طریق k3 بخواد بره یکی از ایالت های غربی مثل آیداهو، واشینگتن، مونتانا، یوتا، کلورادو، کالیفرنیا و... ؟ یا این که الان اونجا باشه؟
من هنوز نه اقدام کردم و نه ازدواج ولی کسی که می خوام باهاش ازدواج کنم ترجیح میده با یه آمریکایی دیگه که همین شرایط رو داره در ارتباط باشه. خودش توی آیداهو زندگی می کنه. 38 سالشه، اسمش هم دیویده. ممنون میشم کمکمون کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببخشید من چند روزی نبودم، دیروز سایت آپدیت شد و 12 + 1 کیس اعلام شد. او کیس اضافه هم ماله سوریه هستش
DMS2010695002, ANK2013073001, ANK2008789019, ANK2011735001, ANK2010816029, ANK2012729013, ANK2012665010, ANK2011556042, ANK2012590023, ANK2011610002, ANK2010791037, ANK2012560012, ANK2012275021
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، houmanmir ، الی1 ، romance33 ، kamalir36 ، shandiz ، Rambod ، mohamadtj ، behnam7
(2013-11-14 ساعت 18:54)fa79iran نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم
طی 3 روز گذشته ورود به سایت با مشکل روبرو بود
این مشکل واسه شما هم بوده؟

بله
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-16 ساعت 14:49)itex نوشته:  ببخشید من چند روزی نبودم، دیروز سایت آپدیت شد و 12 + 1 کیس اعلام شد. او کیس اضافه هم ماله سوریه هستش
DMS2010695002, ANK2013073001, ANK2008789019, ANK2011735001, ANK2010816029, ANK2012729013, ANK2012665010, ANK2011556042, ANK2012590023, ANK2011610002, ANK2010791037, ANK2012560012, ANK2012275021

بازم تبريك به انكارا كه حداقل يه اميدى دارن كه سفارت داره يه سرى اسامى اعلام ميكنه، چندوقت پيش ٣٠ نفر و الان ١٣ نفر. ارمنستان كه تو دو ماهه اخير فكر نكنم حتى جمع اعلامياش به حتى ١٠ هم برسه، هفته پيش ٢ نفر و اين هفته اصلا هيچ كيسى رو اعلام نكرد. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، romance33 ، navidshii
(2013-11-16 ساعت 21:05)Rambod نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 14:49)itex نوشته:  ببخشید من چند روزی نبودم، دیروز سایت آپدیت شد و 12 + 1 کیس اعلام شد. او کیس اضافه هم ماله سوریه هستش

بازم تبريك به انكارا كه حداقل يه اميدى دارن كه سفارت داره يه سرى اسامى اعلام ميكنه، چندوقت پيش ٣٠ نفر و الان ١٣ نفر. ارمنستان كه تو دو ماهه اخير فكر نكنم حتى جمع اعلامياش به حتى ١٠ هم برسه، هفته پيش ٢ نفر و اين هفته اصلا هيچ كيسى رو اعلام نكرد. Sad
البته نبايد زياد نگران باشيد دوست عزيز چون به همون نسبتم تعداد كيس هايي كه تو انكارا منتظرن بيشتر از دو سفارت ديگه هست
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، behnam7
ولي واقعا سفارت ارمنستان مثل اينكه خوابه و كيس خاصي رو كليرنس نمي كنه با وجود اينكه كاملا اين كار به عهده خود سفارت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod
(2013-11-17 ساعت 02:30)Amiraliamirali نوشته:  ولي واقعا سفارت ارمنستان مثل اينكه خوابه و كيس خاصي رو كليرنس نمي كنه با وجود اينكه كاملا اين كار به عهده خود سفارت است.

اینطوری نیست که تمام مسئولیت متوجه سفارت باشه، بعضی مراحل نیازمند استعلام از منابع خارج از سفارت داره که در مورد AP بخش وقتگیر کار خارج از سفارته.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، الی1 ، teriole ، mohamadtj
سلام لطفاً توضیح بدید بعد از اینکه شماره تو سایت داومد دقیقا باید چه کارایی باید کرد؟ باید دوباره آزمایش داد اگه بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟؟؟؟؟؟ باید دوباره وقت سفارت گرفت و هزینه پرداخت کرد؟تو مطالب دوستان دیده بودم مثل اینکه باید تو سایت خاصی رفت و یه چیزایی پر کرد .ممنون از راهنمائیهاتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 15:02)dybbuk_80 نوشته:  سلام لطفاً توضیح بدید بعد از اینکه شماره تو سایت داومد دقیقا باید چه کارایی باید کرد؟ باید دوباره آزمایش داد اگه بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟؟؟؟؟؟ باید دوباره وقت سفارت گرفت و هزینه پرداخت کرد؟تو مطالب دوستان دیده بودم مثل اینکه باید تو سایت خاصی رفت و یه چیزایی پر کرد .ممنون از راهنمائیهاتون

من ترکیه رو اطلاع دارم:
وقتی شماره شما توی سایت اومد، در اسرع وقت میرین ترکیه، بین ساعت 10 تا 12 روزهای دوشنبه تا پنچ شنبه، به همراه پاسپورت، برگه AP و پرینت آدرس پست از سایت usvisa-info.com میرین سفارت. حدود 5روز کاری بعد ویزا میاد به محل پستی که تعیین کرده بودین. 6ماه وقت دارین برین آمریکا ولی توصیه میشه قبل از پایان 6 ماه مدیکال این کارو انجام بدین.

نکته اول: اگر در هنگام اعلام اسم از مدیکال بیشتر از 6ماه گذشته بود. قبل از رفتن به سفارت باید وقت دکتر بگیرین و با پاکت مدارک جدید به سفارت برین.
نکته دوم: اگر به هر دلیلی قبلاً در سایت usvisa-info.com آدرس پست تعیین نکردیت این کار رو هم قبل رفتن به سفارت انجام بدین و با پرینت آدرس برین. این پست اطلاعات لازمه رو نوشته
پاسخ
تشکر کنندگان: dybbuk_80 ، romance33 ، mohamadtj ، SabreAyob ، الی1 ، behnam7
اميرحسين ايميل زدي سفارت جواب دادن؟ چي گفتن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 19:09)mohamadtj نوشته:  اميرحسين ايميل زدي سفارت جواب دادن؟ چي گفتن؟

بله زدم، فکر می کنی چی گفتن؟!!
همون جواب همیشگی در حد دو خط
Dear Sir/Madam,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

Sincerely,

فکر نکنم حتی به خودش زحمت داده باشن ی نگاه به پروندم بکنن چون تو سیس آپدیت نشدم
گیری کردیم به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، SabreAyob ، الی1 ، romance33 ، mohamadtj ، shandiz
(2013-11-17 ساعت 22:36)Ghormeh Sabzi نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 19:09)mohamadtj نوشته:  اميرحسين ايميل زدي سفارت جواب دادن؟ چي گفتن؟

بله زدم، فکر می کنی چی گفتن؟!!
همون جواب همیشگی در حد دو خط
Dear Sir/Madam,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

Sincerely,

فکر نکنم حتی به خودش زحمت داده باشن ی نگاه به پروندم بکنن چون تو سیس آپدیت نشدم
گیری کردیم به خدا

Dear Sir/Madam؟!؟!؟!؟! یعنی نمیدونسته تو مردی یا زنی؟! کپی/پیست میکنن جوابو میره پی کارش... مام اینجا سماق می مکیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، houmanmir ، shandiz
آشنایی با پروسه کلیرنس (افیسر سفارت و کلیرنس)

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، الی1 ، Rambod ، romance33 ، shandiz
(2013-11-18 ساعت 00:11)hamed.us نوشته:  آشنایی با پروسه کلیرنس (افیسر سفارت و کلیرنس)

افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.
ما که شامل هیچ کدوم از مواردی که گفتید نیستیم یعنی بعد از 7ماه متوجه نشدند ؟چقدر مهم بودیم خودمونم نمی دونستیم 7ماه شد
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، nilofar72 ، itex ، shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان