کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-21 ساعت 18:35)fa79iran نوشته:  [quote='parande mohajer' pid='444006' dateline='1385039944']
salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast .

تبریک می گم عزیزم امیدوارم همیشه شاد و خوشحال کنار همسرت زندگی کنی ممنون از اطلاعاتی که دادی مراقب خودت باش
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2013-11-23 ساعت 01:04)Rambod نوشته:  ارمنستان باز براى چند هفته متوالى هيچ اسمى اعلام نكرد.
واقعا آدم رو ناراحت می کنند.خوب حداقل کسایی که ویزاشون رو گرفتند از کیس ها حذف کنند یکم دلمون خوش بشه که دارند یه کارایی می کنند.من که تصمیم دارم ماهی یک بار چک کنم که اینطور امید رو بیشتر زنده نگه دارم،چون هر بار چک می کنی و هیچ خبری نیست،نا امید میشی.در نهایت همه چیز درست میشه و ما همه با هم هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72 ، الی1 ، Rambod
من نامزدم سربازیش رو در وزارت دفاع گذرونده. فکر می‌کنید این برامون مشکل می‌شه؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان منتظر. اینجا کسی نیست که ندونه انتظار چقدر سخته! مصاحبه من 8 ماه پیش تو ایروان بود. 22 nov بدون ایمیل اپدیت شدم و فکر کردم کلیر شدم. ولی نشدم! کسی نمیدونه واقعا چه اتفاقی افتاده که سفارتها هیچ کاری نمی کنن؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، minoo meh ، Rambod
روزی که من مصاحبه داشتم، ۱۰ تا ۱۵ نفر بودیم که همه‌مون چک خوردیم. از پیرمرد و پیرزن بگیر تا زن و مرد جوان. ۹ هفته از اون موقع گذشته و تنها ۷ نفر کلیر شدن. یعنی حتی هفته‌ای ۱ نفر هم کلیر نشده. تازگی‌ها تقریبن به همه چک می‌خوره و طبق آمارکلیر حداقل ۶ ماه طول می‌کشه. ارمنستان واقعن گند زده.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1 ، minoo meh ، Rambod ، sib 24
(2013-11-23 ساعت 17:24)Reflection نوشته:  من نامزدم سربازیش رو در وزارت دفاع گذرونده. فکر می‌کنید این برامون مشکل می‌شه؟Sad

مشکل که پیش نمیاد چون سربازی بوده.آفیسر کارتشو چک میکنه و تا اونجا که خودم دیدم و یکی دیگه از دوستام هم همین رو تعریف کرد تعداد ماه های خدمت رو می شمارن که ببینند از کسری خدمت استفاده شده یا نه.البته آفیسر از من پرسید که کدوم ارگان خدمت کردم،چه درجه ای داشتم،و چه کار می کردم که منم جوابشون رو دادم.(البته توی فرمی که باید پر می کردم هم دقیقا همه این ها پرسیده شده بود).تنها چیزی که می تونم بگم اینه که راستشو بگید.بازم میگم مشکلی پیش نمیاد چون میدونند پروسه سربازی اجباری هست و دست خود آدم نیست کجا خدمت کنه(الیته اگه منظورتون از مشکل کلیر خوردنه،که احتمال زیاد کلیر میخورن)
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1 ، minoo meh
(2013-11-23 ساعت 17:24)Reflection نوشته:  من نامزدم سربازیش رو در وزارت دفاع گذرونده. فکر می‌کنید این برامون مشکل می‌شه؟Sad

دوست عزیز هیچ کس هیچ تضمینی نمیتونه بده که چک میخورین و یا نه ولی توصیه به همه اینه که با دانستن و قبول اینکه چک میخورین پیش برین که در اینصورت صدمات روحی کمتری ببینین و اگر هم که یک ضرب ویزا رو گرفتین که جای شکر و خوشحالی داره.موفق باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، الی1 ، minoo meh
مهاجرا درود
باید بگم شرایط آنکارا بهتر از ارمنستان نیست، من فکر میکنم حجم کیسهای آنکارا حداقل 4 تا 5 برابر ارمنستان باشه و با این حساب طبیعیه که کلیر شده ها بیشتر از سفارت آنکارا باشن،
اینطور که مشخصه پروسه چک شدن ربطی به سفارت نداره و به سایر ارگانهای امنیتی موجود بستگی داره ، پس نمیشه گفت یک سفارت در کلیر کردن از سایر سفارتها بهتره،
امیدوارم هرچه زودتر این شرایط سخت و نفسگیر تمام بشه
من با 11 ماه انتظار واقعا زندگیم رو هواست، من فکر می کنم بیشترین چیزی که در طولانی شدن پروسه کلیر شدن موثره اسم و فامیلی شماست، افرادی که مثل من اسم و فامیلیشون تو ایران زیاده احتمال تشابه اسمی با افراد مورددار دارن که این در چکشون زمانبره
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، behnam7 ، itex ، romance33 ، yalda91 ، minoo meh ، Saeedv13
والا من که دیگه اصلاً ذهنم رو از کلیرشدن رها کردم و بهش فکر نمیکنم، دوباره کار رو شروع کردم و پروژه گرفتم. خانم رو هم گفتم هر وفت تونستی بیا. زندگی چقدر هست که بخوام انقدر حرص و جوش بخورم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، fa79iran ، yalda91 ، minoo meh ، romance33 ، Saeedv13 ، nilofar72
(2013-11-23 ساعت 21:05)Ghormeh Sabzi نوشته:  مهاجرا درود
باید بگم شرایط آنکارا بهتر از ارمنستان نیست، من فکر میکنم حجم کیسهای آنکارا حداقل 4 تا 5 برابر ارمنستان باشه و با این حساب طبیعیه که کلیر شده ها بیشتر از سفارت آنکارا باشن،
اینطور که مشخصه پروسه چک شدن ربطی به سفارت نداره و به سایر ارگانهای امنیتی موجود بستگی داره ، پس نمیشه گفت یک سفارت در کلیر کردن از سایر سفارتها بهتره،
من با 11 ماه انتظار واقعا زندگیم رو هواست، من فکر می کنم بیشترین چیزی که در طولانی شدن پروسه کلیر شدن موثره اسم و فامیلی شماست، افرادی که مثل من اسم و فامیلیشون تو ایران زیاده احتمال تشابه اسمی با افراد مورددار دارن که این در چکشون زمانبره
امیر حسین جان من فکر می کنم خیلی پیچیده تر از این باش من که اسمم کم فامیلیم فقط خانواده و اقوامم و شامل می شه رشته تحصیلیم هم جزء رشته های خاص نبود خانمم که هستم فقط کارم دولتی اونم یک رشته تخصصی جای خاصی نیست ولی با این حال 7ماه شد در حالیکه آفیسر گفت بود 2ماه به هر حال امیدوارم واقعا با این توافق امروز حداقل کار ما زودتر راه بیفته چون واقعا تو رابطه ها مشکل ایجاد می شه و واقعا بلاتکلیفی بد
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، navidshii ، denag ، romance33 ، yalda91 ، mohamadtj ، khsh2006 ، سانازی ، behnam7
امیر حسین جان من فکر می کنم خیلی پیچیده تر از این باش من که اسمم کم فامیلیم فقط خانواده و اقوامم و شامل می شه رشته تحصیلیم هم جزء رشته های خاص نبود خانمم که هستم فقط کارم دولتی اونم یک رشته تخصصی جای خاصی نیست ولی با این حال 7ماه شد در حالیکه آفیسر گفت بود 2ماه به هر حال امیدوارم واقعا با این توافق امروز حداقل کار ما زودتر راه بیفته چون واقعا تو رابطه ها مشکل ایجاد می شه و واقعا بلاتکلیفی بد
[/quote]
الی عزیز
انشالله با توافق امروز انتظار همه منتظرهای این تاپیک به سر می رسه. شاید هم حکمتش این بود که دوستان منتظر و دوستانی که هنوز به مصاحبه نرفته اند با دلار ارزانتر به کارشون برسند و دیگه پرواز مستقیم هم کهد داره درست می شه ، امیدوارم که همگیمون با پرواز مستقیم و به سلامتی به آمریکا می ریم. انتظارها به زودی به سر می یاد. آاااااااااااااااامین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، shadoow ، denag ، Rambod ، الی1 ، romance33 ، yalda91 ، mohamadtj ، سانازی ، behnam7
(2013-11-23 ساعت 21:05)Ghormeh Sabzi نوشته:  مهاجرا درود

سلام دوستان مهاجرسرا
واقعا" کلیرنس تا 11 ماه هم طول میکشه؟؟؟آخه مگه میخوان چکار کنند؟؟من بعد از گذشتن 8 ماه از تاریخ مصاحبه دیگه دارم کم کم ناامید میشم.یعنی ممکنه اصلا" کلیر نشیم یا مثلا" بعد از گذشت اینهمه وقت، ویزای ما رو رد کنند؟؟؟کیس من خانوادگی و F4 بوده و در تاریخ 20 فروردین بهم گفتن مشکلی نداری و تا چند هفته دیگه کلیر خواهی شد!!!!!
ضمنا" در سایت NVC قید شده که فقط 1% افراد بیش از 6 ماه جهت کلیر شدن معطل میشوند و سایر افراد تا قبل از این زمان کلیر خواهند شد!!!!!!!
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، الی1 ، mohamadtj ، سانازی ، sad sal tanhaee
(2013-11-24 ساعت 10:54)minoo meh نوشته:  سلام دوستان مهاجرسرا
واقعا" کلیرنس تا 11 ماه هم طول میکشه؟؟؟آخه مگه میخوان چکار کنند؟؟من بعد از گذشتن 8 ماه از تاریخ مصاحبه دیگه دارم کم کم ناامید میشم.یعنی ممکنه اصلا" کلیر نشیم یا مثلا" بعد از گذشت اینهمه وقت، ویزای ما رو رد کنند؟؟؟کیس من خانوادگی و F4 بوده و در تاریخ 20 فروردین بهم گفتن مشکلی نداری و تا چند هفته دیگه کلیر خواهی شد!!!!!
ضمنا" در سایت NVC قید شده که فقط 1% افراد بیش از 6 ماه جهت کلیر شدن معطل میشوند و سایر افراد تا قبل از این زمان کلیر خواهند شد!!!!!!!

دوست عزیز در واقع کار خاصی نمیخوان بکنن!!! طبق اونچه که من توی این مدت متوجه شدم مدت واقعی چک پرونده یکی دو هفته بیشتر نیست؛ چون چیز خاصی هم تو دست ندارن که بخوان چک کنن!!!!!!! این 8 ماه که کار شما طول کشیده احتمالا بابت اینه که هنوز پرونده شما رو نگاه هم نکردن! نا امید نشید. من از طرف هم وطنان امریکاییم از همه شما هم وطنان ایرانیم پوزش میخوام. مایه شرمندگی ما شدن رفت!!! Rolleyes
F4 فکر میکنم مربوط به خواهر و برادر سیتیزن میشه، درسته؟ اگر اینطوره که تا قبل از مصاحبه هم خیلی منتظر بودین، هر چند انتظار بعد از مصاحبه بسیااااااااااار متفاوته و آدم بین زمین و هواست، ولی فکر کنید این هم روی اون مدت...
شما که بیش از 6 ماه از تاریخ مصاحبه تون میگذره میتونید ایمیل بزنید و یاداوری کنید. از این کار غافل نشید اصلا! باعث میشه سفارت پرونده تون رو یاد آوری کنه برای چک شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، navidshii ، teriole ، الی1 ، Rambod ، minoo meh ، romance33 ، sad sal tanhaee
(2013-11-24 ساعت 12:08)denag نوشته:  
(2013-11-24 ساعت 10:54)minoo meh نوشته:  سلام دوستان مهاجرسرا

دوست عزیز در واقع کار خاصی نمیخوان بکنن!!! طبق اونچه که من توی این مدت متوجه شدم مدت واقعی چک پرونده یکی دو هفته بیشتر نیست؛ چون چیز خاصی هم تو دست ندارن که بخوان چک کنن!!!!!!! این 8 ماه که کار شما طول کشیده احتمالا بابت اینه که هنوز پرونده شما رو نگاه هم نکردن! نا امید نشید. من از طرف هم وطنان آمریکاییم از همه شما هم وطنان ایرانیم پوزش میخوام. مایه شرمندگی ما شدن رفت!!! Rolleyes
F4 فکر میکنم مربوط به خواهر و برادر سیتیزن میشه، درسته؟ اگر اینطوره که تا قبل از مصاحبه هم خیلی منتظر بودین، هر چند انتظار بعد از مصاحبه بسیااااااااااار متفاوته و آدم بین زمین و هواست، ولی فکر کنید این هم روی اون مدت...
شما که بیش از 6 ماه از تاریخ مصاحبه تون میگذره میتونید ایمیل بزنید و یاداوری کنید. از این کار غافل نشید اصلا! باعث میشه سفارت پرونده تون رو یاد آوری کنه برای چک شدن
سلام
بله خواهر همسرم سیتی زن هستند که ایشان بارها برای ما اپلای کردند تا اینکه بلاخره آپریل 2001 پرونده ما اپروو شد!!! و از اون زمان تا فروردین امسال (بعد از گذشت 12 سال) منتظر دعوت جهت مصاحبه بودیم!!!بلاخره با خوشحالی و شوق و ذوق فراوان برای مصاحبه رفتیم و تمام موارد و نکات مطرح شده در سایت مهاجرسرا را رعایت کردیم تا حتی الامکان به این روند اف بی آی چک برنخوریم!!!!از نوع پوشش و لبخند روی لب و جواب های ساده و کوتاه دادن و هول نبودن و حفظ آرامش و ...اما خانم آفیسر با نگاهی سرد و یخ زده باهامون برخورد کرد و بعد از چند سوال و جواب معمول گفت که پرونده شما مشکلی نداره و تا چند هفته دیگر کلیر می شوید!!!انگار سطل آب یخ روی من ریختند!!!تمام تلاش خودم را کردم تا جلوی آفیسر پس نیافتم آخه بازم انتظار بود و انتظار!!!حالا بعد از گذشت 8 ماه از تاریخ مصاحبه واقعا" طاقتم طاق شده و خسته و بیحوصله و بی انگیزه شدم.الان مدتهاست که دارم به این موضوع فکر میکنم که بیخود و بی جهت برای خودم رویا پردازی کرده بودم که با زندگی در آمریکا به آرامش و اطمینان و خوشبختی خواهم رسید.الان برام ثابت شده این آمریکایی ها به حقوق سایرین کمترین اهمیتی نمیدهند و وقت و زمان دیگران برایشان کمترین ارزشی ندارد!!!
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، nilofar72 ، الی1 ، romance33 ، alitg ، Reflection ، khsh2006 ، Rambod ، سانازی ، denag
سلام دوستان

منم به 6 ماه انتظار اف بی آی رسیدم . جای تاسفه واقعا
امروز صبح واسه پنجمین بار همسرم رو بدرقه کردم . Sad
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Rambod ، navidshii ، romance33 ، itex ، سانازی ، Saeedv13 ، الی1 ، shadoow ، minoo meh ، behnam7 ، houmanmir ، denag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان