2013-12-07 ساعت 22:35
(2013-12-07 ساعت 21:40)itex نوشته:با حرفتون موافقم ولی چیزی که من فکر میکنم و میکردم اینه که ممکنه یه سیستم پیگیری ضروری و یا یک یادآوری بتونه از سفارت به اون نهاد چک ارسال بشه(2013-12-07 ساعت 20:57)Ghormeh Sabzi نوشته: دوستای گل مهاجر یکسال از مصاحبه ام میگذره و هیج خبری نیست
به نظرتون چکار کنم؟ راهی روشی ترفندی چیزی پیشنهاد بدین
ی متن ایمیل احساسی پیشنهاد بدین بفرستم واسه سفارت شاید دلشون به درد بیاد و کارمو را بندازن
(2013-12-07 ساعت 21:12)mohamadtj نوشته: باز هم از تك تك دوستاي گلم تشكر ميكنم و ارزو ميكنم تا يك ماه ديگه خيلي اينجا خلوت شه.
مونا خانم خواهش ميكنم اميدوارم اين اواتور براي شما هم خوش يمن باشه.
يك پيشنهاد به همه دوستان دارم، حتما هر سه هفته يكبار ايميل بزنيد به سفارت و از در احساسي وارد شيد. من اوايل ميترسيدم ايميل بزنم چون هي تو جواب ميگفتن ايميل نزنيد و ميترسيدم لج كنن! ولي واقعا از زماني كه ايميل ميزدم تاثيرش رو حس ميكردم و دوباره هفته بعد از ايميل اپديت ميشدم، خيلي محترمانه شرايط سخت خودم و خانمم رو مينوشتم و تقاضا ميكردم ما رو درك كنن و در اخر ميخواستم منو از روند پروندم با خبر كنن. در ضمن ايميل هم به ادرس ايميل سفارت بزنيد و از سايتش نزنيد اونطوري خيلي قشنگ جواب ميدن و اتوماتيك نيست و فكر ميكنم اينا تاثير داشت
اگر بپذیریم که روند کلیرنس از دست سفارت خارجه و بروزرسانی اولیه کلیرشدن از آمریکا صورت میگیره و نه از سفارت، قبول اینکه نوشتن نامه احساسی باعث میشه زودتر کلیر بشیم، مشکل میشه.
با این حال به شخصه چون فکر نمیکنم ایمیل زدن ضرری داشته باشه... چرا که نه