کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-20 ساعت 22:20)Ghormeh Sabzi نوشته:  شبی یاد دارم که چشمم نخفت .................. شنیدم که آفیسر با من بگفت

دمی دگر منتظر باش و زود نخروش ............... کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، Ghormeh Sabzi ، nimmaa ، shadoow ، romance33 ، minoo meh ، azadandish
ناسلامتی فردا شب یلداست
شاید یلداهای دیگه ایران نباشیم پس بیایین حالا که با خونواده هستیم جشن بگیریم
غم و نگرانی باشه واسه چند روز بعد
یلدا پیشاپیش بر همه دوستان مبارک
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، navidshii ، Ghormeh Sabzi ، sib 24 ، denag ، paris a ، shadoow ، taghi1311 ، romance33 ، minoo meh ، الی1 ، behnam7 ، azadandish ، yalda91
(2013-12-20 ساعت 20:51)MONA FB نوشته:  
(2013-12-20 ساعت 20:38)پيام نوشته:  سلام
نميدونم چرا تا الان انكارا اپديت نشده فكر نكنم بشه
اينا زرنگ تر از اين حرفان واي ميستن كريسمس بشه دوباره مداركو از نو اپديت كنيم يه پول يامفت بگيرن ازمايش مدارك اسپانسر بايد اپديت شه

Cr1 ankara

منم نگران همینم . دوباره ازمون مدارک جدید نخوان یه وقت .
ما فایل تکسمون واسه 2011 بود .
مدیکالمون که 6 ماه وقتش گذشت هیچی .

نگران نباشید چون تکس جدید تازه تو آپریل میاد و از می اینطورا از متقاضیان تکس جدید رو میخوان
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، denag ، shadoow ، romance33 ، minoo meh ، الی1 ، MONA FB ، yalda91
متأسفانه امروز ترکیه شماره جدیدی اعلام نکرد... امید به خدا دوشنبه اعلام میکنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، denag ، shadoow ، romance33 ، الی1 ، MONA FB ، behnam7 ، yalda91
(2013-12-16 ساعت 20:34)Amiraliamirali نوشته:  با سلام به همگي
امروز من بعد از 9 ماه با ايميلي كه ار ارمنستان گرفتم پروسه كليرنسم تمام شد و مي تونم براي گرفتن ويزا برم ولي سايتش آپديت نشده به هر حال از همه كسايي كه اين مدت راهنمايي كردن و دلداري دادن خيلي ممنونم

مبارک باشه... همیشه خوش خبر باشید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، minoo meh ، الی1 ، yalda91 ، sad sal tanhaee
خب از مصاحبه منم یک ماه گذشت
درسته که تقریبا تو این جمع تازه واردم و برا این حرفا زوده اما برام این روزا داره سخت میگذره ،مثل همه شما
اما خوشحالم همراه هایی مثل شما دارم

به امید خدا زود تر همه کلیر بشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، shadoow ، romance33 ، minoo meh ، الی1 ، itex ، MONA FB ، sad sal tanhaee
(2013-12-20 ساعت 20:38)پيام نوشته:  سلام
نميدونم چرا تا الان انكارا اپديت نشده فكر نكنم بشه
اينا زرنگ تر از اين حرفان واي ميستن كريسمس بشه دوباره مداركو از نو اپديت كنيم يه پول يامفت بگيرن ازمايش مدارك اسپانسر بايد اپديت شه

Cr1 ankara

مهلت پر کردن فرمهای مالیاتی معمولا تا ایپریل هست. برای همین امیدوارم که با عوض شدن سال مدارک سال جدید رو نخوان و همه هم تا قبل از ایپریل کلیر بشن...... آمیییییییییین Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، shadoow ، romance33 ، minoo meh ، الی1 ، MONA FB ، navidshii
(2013-12-21 ساعت 01:13)hamidiri نوشته:  خب از مصاحبه منم یک ماه گذشت
درسته که تقریبا تو این جمع تازه واردم و برا این حرفا زوده اما برام این روزا داره سخت میگذره ،مثل همه شما

این پروسه چه یک ماه چه یک سال سخت میگذره، پس تازه وارد نیستید Wink امیدوارم به زودی خبرهای خوب بشنوید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، shadoow ، romance33 ، minoo meh ، الی1
(2013-12-21 ساعت 01:28)denag نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 01:13)hamidiri نوشته:  خب از مصاحبه منم یک ماه گذشت

این پروسه چه یک ماه چه یک سال سخت میگذره، پس تازه وارد نیستید Wink امیدوارم به زودی خبرهای خوب بشنوید Smile
مگه سربازیه که تازه واردی داشته باشه ماها اصلا نباید کارمون به اینجا میرسید که بخوایم منتظر باشیم .زندگیمون داره خراب میشه فقط.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، minoo meh ، الی1 ، denag
(2013-12-20 ساعت 20:51)MONA FB نوشته:  منم نگران همینم . دوباره ازمون مدارک جدید نخوان یه وقت .

مونا خانوم فکر میکنم W2 و 1040 Tax income برای سال 2012 را حداقل ازتون بخوان چون من که July مصاحبه داشتم آفیسر گفت که 1040 سال 2012 را هم بیار.به هر حال اسپانسرتون مطمئنا تکس 2012 رو تا حالا داده و حتما تا قبل April کلیر میشید پس دیگه مشکل خاصی به وجود نمیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، الی1
(2013-12-21 ساعت 17:49)navidshii نوشته:  
(2013-12-20 ساعت 20:51)MONA FB نوشته:  منم نگران همینم . دوباره ازمون مدارک جدید نخوان یه وقت .

مونا خانوم فکر میکنم W2 و 1040 Tax income برای سال 2012 را حداقل ازتون بخوان چون من که July مصاحبه داشتم آفیسر گفت که 1040 سال 2012 را هم بیار.به هر حال اسپانسرتون مطمئنا تکس 2012 رو تا حالا داده و حتما تا قبل April کلیر میشید پس دیگه مشکل خاصی به وجود نمیاد

سلام به همه
در مورد tax 2012 و w2 سفارت ارمنستان الان از من خواسته و بايد با خودم ببرم
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، shadoow ، romance33 ، الی1
تمام دوستان بعد كريسمس تازه پروندشون به جريان ميفته اينا زرنگتر از اين حرفان انقدر طولش دادن كه مدارك همهو همه اپديت شه يه پول قلبمبه دوباره تو جيب ازمايشگاه كه از خودشونن بره ماليات اسپانسرم باز ريخته شه
پاسخ
(2013-12-21 ساعت 17:55)Amiraliamirali نوشته:  

سلام به همه

مرسی از اطلاع دادنتون.در مورد مدارک پزشکی چطور؟باید دوباره تجدید بشند؟
پاسخ
صد در صد مدرک جدید میخوان من نمیدونم چرا نمیگن زودتر .
من جون رفتم مصاحبه مدارک مالیاتی همسرم هم 2011 بود . همون موقع به من گفتن مدارک 2012 هم با خودت ببر اما همسرم اپریل فایل نکرده بود تکسشو . اکستنشن گرفته بود تا اکتبر که من برم با هم فایل کنیم . منم چک خوردم بعد فک کنم تو جولای 2012 هم فایل کرد و امادست .
اما اونا نخواستن ازمون هنوز .
راستی یه چیز دیگه اون خانم که مدارک میگرفت جلو در به من گفت که اصل i864 رو بده که من نبرده بودم . ولی افیسر بهم هیچی نگفت و هیچ کسر مدرکی رو تیک نزد .

حالا بگذریم از این حرفا اگر هم چیزی بخوان ادم واسشون میفرسته ولی اینجوری ادم خیال میکنه اونا اصلن حواسشون به ادم نیست .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadoow ، romance33 ، الی1
(2013-12-21 ساعت 21:32)navidshii نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 17:55)Amiraliamirali نوشته:  

سلام به همه

مرسی از اطلاع دادنتون.در مورد مدارک پزشکی چطور؟باید دوباره تجدید بشند؟

مدیکال ترکیه اعتبارش 6 ماهه و اعتبار ویزا هم تا اعتباره مدیکال .
اگر یه ضرب بدن که هیچ اگر بخوان چک کنن و از 6 ماه بیشتر بشه باید مدیکال رو تمدید کرد .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadoow ، romance33 ، الی1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان