کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-15 ساعت 16:36)itex نوشته:  
(2014-01-14 ساعت 22:42)samira1990 نوشته:  
(2014-01-14 ساعت 22:12)mok3 نوشته:  
(2014-01-14 ساعت 21:00)samira1990 نوشته:  دوستان لطفا کسایی که اطلاع دارند خبر بدند خیلی نگرانم میتونه به سفارت ایمیل بده؟Sad

با سلام
چی رو خبر داریم؟؟ لطفا بگید چه اتفاقی افتاده؟؟؟

دوستان یعنی اینقدر مبهم گفتم برادرم کلیر شده سفارت انکارا رفته برا ویزا چهارشنبه هفته پیش پاس تحویل داده هنوز خبری نشده نگرانیم شرایط کاری سفارت رو گفتم اخه معلوم نیست چطور کار میکنن؟
Sad

بعیده چک مجدد بخورن ولی اگر این اتفاق بخواد بیفته، پاسپورت رو میگیرن و به پستخانه معرفی شده پاسپورت بدون ویزا و برگه رنگی رو ارسال میکنن. با سفارت مکاتبه کنین حتماً

تبریک به همه دوستان آپدیت شده، امید به خدا بزودی همه کلیر میشین.

دوستانی هم که مثل من آپدیت نشدن نگران نباشن دیر و زود داره سوخت و سوز نداره Wink

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیییییییییییر شدم
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، taghi1311 ، mohamadtj ، alitg ، houmanmir ، pari pariaaa ، romance33 ، navidshii ، minoo meh ، Rambod ، shandiz ، kamela ، Saeedv13 ، hamed_na ، denag
سایت ارمنستان بروز شد بازم من نبودمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، pari pariaaa ، romance33 ، navidshii ، Rambod
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیییییییییییییر شدم
خدایا متشکرم
پاسخ
(2014-01-15 ساعت 16:52)azi_sa نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیییییییییییییر شدم
خدایا متشکرم
تبریک دوست عزیز. برای کدام سفارت بودید ؟
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
(2014-01-15 ساعت 16:52)azi_sa نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کلیییییییییییییر شدم
خدایا متشکرم

هوراااااااااااااااااااااااااااا مبارکه مبارکه. انشالله به سلامتی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، romance33 ، minoo meh ، azi_sa ، shadoow
(2014-01-15 ساعت 16:54)teriole نوشته:  
خدایا متشکرم
تبریک دوست عزیز. برای کدام سفارت بودید ؟
خیلی ممنون دوست عزیز . ابوظبی بودم
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، taghi1311 ، pari pariaaa ، romance33 ، minoo meh
ارمنستان ترکوند Big Grin ولی با اینکه آپدیت شده بودم ولی باز نبودم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، pari pariaaa ، houmanmir ، romance33 ، navidshii ، Rambod
ANK2012770003
معلوم نیست این شماره انکارا چرا تو سایت ارمنستان اعلام شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، pari pariaaa ، houmanmir ، romance33 ، navidshii ، Rambod
بچه ها من همين الان كلير شدممممممممممممممممممBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Dear
,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
الان بايد چكار كنم؟هنوزايميل برام نيامده!!!مديكال مجدد لازمه؟؟؟همه بايد بريم يا يك نفر بره كافيه؟؟؟تورو خدا راهنماييم كنيد من دست و پامو گم كردم
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، amjad ، hamidiri ، azi_sa ، taghi1311 ، mohamadtj ، الی1 ، behnam7 ، alitg ، houmanmir ، pari pariaaa ، romance33 ، navidshii ، yalda91 ، itex ، Rambod ، nimmaa ، shandiz ، romantic ، Saeedv13 ، hamed_na ، SabreAyob ، denag
(2014-01-15 ساعت 17:18)minoo meh نوشته:  بچه ها من همين الان كلير شدممممممممممممممممممBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Dear
,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
الان بايد چكار كنم؟هنوزايميل برام نيامده!!!مديكال مجدد لازمه؟؟؟همه بايد بريم يا يك نفر بره كافيه؟؟؟تورو خدا راهنماييم كنيد من دست و پامو گم كردم
مینو جان تبریکککککککککککککککککککککک دید گفتم Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، azi_sa ، الی1 ، pari pariaaa ، romance33 ، minoo meh
خدایا متشکرم

تبریک میگم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، pari pariaaa ، minoo meh ، Rambod
مینو خانم تبریک
سر فرصت ایمیلی در ارتباط با همین سوالات (تجدید مدیکال ، ترجمه جدید مدارک ، فرم 260 و ... رو برا سفارت بفرستید و زمانی که پاسخ دادن از اون پرینت بگیرین ببرین.
یه بار از طرف همگی هم بگم تاخیر نکنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، pari pariaaa ، romance33 ، minoo meh ، Rambod ، hamed_na ، SabreAyob
خدایا متشکرم

تبريك از صميم قلبSmile
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، minoo meh
(2014-01-15 ساعت 17:18)minoo meh نوشته:  بچه ها من همين الان كلير شدممممممممممممممممممBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Dear
,

تبريك تبريك تبريك تمام چيزها مطابق با روند عادي خودش طي ميشه يك نفر كافيه براي ابوظبي مديكال يك سال است برو در كمال آرامش به سلامتي ويزاتو بگيرSmile
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، houmanmir ، pari pariaaa ، romance33 ، minoo meh

Dear
,

به همه بچه هاي كلير شده تبريك ميگم. ديدين گفتم بع زودي كلير ميشيد. مباركه
ايشالله به زودي توبت بقيه هم ميشه
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، taghi1311 ، houmanmir ، pari pariaaa ، romance33 ، minoo meh ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان