کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان در جدول منتظران mhy_1985 عزیز هفتاد و هشت(78) روزه کلیر شدن؟ یعنی امکان اینکه زودتر از 8-9 -10 ماه آدم کلیر بشه هست؟ یا اینکه ایشون موردشون فرق داشته؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، denag
(2014-01-19 ساعت 12:24)azri نوشته:  دوستان در جدول منتظران mhy_1985 عزیز هفتاد و هشت(78) روزه کلیر شدن؟ یعنی امکان اینکه زودتر از 8-9 -10 ماه آدم کلیر بشه هست؟ یا اینکه ایشون موردشون فرق داشته؟
اتفاقا روال طبیعی همینه ، ماها فرق داریم !!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، minoo meh ، romance33 ، houmanmir ، denag ، behnam7
(2014-01-19 ساعت 12:18)amjad نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 12:07)fa79iran نوشته:  روز یکشنبه هم ممکنه کسی آپدیت بشه؟عجیبه من امروز آپدیت شدم !!!

داشتم این پستارو میدیدم که اینا چی میان میگن ، تعطیلی بوده همه جا
ولی مرض دیگه با اینکه جمعه شب چک کرده بودم باز الان رفتم ceac دیدم دیروز شنبه آپ شدم!!!!!

amjad شما هم مثل من و نوید جولای مصاحبه داشتین ؟فکر کنم خدماتی های سفارت در حین نظافت دارن گرد و خاکای پرونده رو می تکونن . چیز خاصی نیس Smile
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33 ، denag ، behnam7 ، navidshii
Exclamation 
(2014-01-18 ساعت 14:23)minoo meh نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 13:30)safsate نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 09:15)minoo meh نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 01:40)itex نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 01:05)safsate نوشته:  با عرض تبریک خدمت همه ی دوستان کلیر شده و آرزوی کلیر شدن باقی دوستانِ در انتظار کلیرنس...Rolleyes
من چند تا سوال داشتم که جواب درستی براش پیدا نکردم فرصت زیادی هم ندارم برای همین از دوستانِ مطلع خواهش میکنم پاسخ بدند...
سوال من این هست که آیا لازم هست که من دوباره مدرکی با خودم ببرم یا آیا لازم هست که دوباره مدیکال بدم؟
یا لازمه که فرزندانم رو هم با خودم ببرم؟
اگه لازمه مدرکی رو ببرم لطفا بگید که چه مدرکی رو باید ببرم؟
کلا اگه کار و موضوع خاصی مد نظرتون هست که فکر میکنید لازمه که بدونم لطفا بگید.
مرسی.Wink

مدیکال تاریخ انتقضا داره، برای ابوظبی که معمولاً یکسال هستش ولی موقعی که کلیرشدین دوباره از سفارت سئوال کنین که مطمئن بشین
برای گرفتن ویزا لازم نیست کسی رو ببرین، ابوظبی حتی خودتون هم لازم نیست برین... مگر مدیکال نیاز به تجدید داشته باشه
مدارک مورد نیاز رو مشخص میکنن، بصورت عادی پاسپورت و برگه رنگی معروف

من خودم چون سفارتم آنکاراست اگر موردی رو از قلم انداختم یا اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن.
سلام
برگه ثبت نام اداره پست رو هم به فرمايشات دوست خوبمitex اضافه ميکنم که لازمه همراه داشته باشيد Smile
ممنون از راهنماییتون فقط برگه ثبت اداره پست چی هست؟کی دادند؟؟
اگه گم شده باشه چی؟
شما گمش نکرديد چون هنوز ثبت نامش نکرديد Big Grin نگران نباش دوست عزيزم منم مثل شما دارم همين مراحلو طي ميکنم و با کمک دوستانم دارم پيش ميرم.شما تشريف ميبريد usvisa-info.com و اونجا براي خودتون يک حساب کاربري باز ميکنيد.اين سايت ترجمه فارسي هم داره راحت متوجه ميشيد.بعد که تمام مشخصاتتون رو وارد کرديد و اداره پستي که قراره پاس هاتون رو اونجا تحويل بگيريد رو مشخص کرديد، ازش يک پرينت ميگيريد و روز سفارت با خودتون همراه ميبريد.بازم سوالي بود در خدمتيم.نگران نباشيدWink
من باز هم متوجه نشدم!!!
نامزد من امروز رفتند به ابوظبی البته چون امروز سفارت تعطیل هستش سه شنبه پاس هارو تحویل میده ولی حساب باز نکردیم مشکلی پیش می آد؟؟
حتما باید این حسابو باز کنم؟
درضمن من مدیکالم باید دوباره انجام بشه؟؟چون دیگه نامزدمو فرستادم!!!
واااای!Big Grin
نوع ویزا:k1(نامزدی)
تشکیل پرونده:2012, 13 Dec
تاریخ دریافت رسیپت نامبر: Dec 26, 2012
تاریخ مصاحبه:Apr 4, 2013
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرنس: Jan 15,2013
کل پروسه: تقریبا 400 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-01-19 ساعت 12:34)fa79iran نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 12:07)fa79iran نوشته:  
amjad شما هم مثل من و نوید جولای مصاحبه داشتین ؟فکر کنم خدماتی های سفارت در حین نظافت دارن گرد و خاکای پرونده رو می تکونن . چیز خاصی نیس
این دست آپدیت شدنها از سفارت نیست ، از جائی هست که با ما اختلاف ساعت زیادی دارن - جمعه شب چک کردم تغییری نداشته ولی شنبه ما ، پرونده دیده شده ! به تحلیلهای سرویسهای اطلاعاتی مهاجر سرائیها شک نکن !Big Grin
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33 ، denag ، behnam7
(2014-01-19 ساعت 12:44)amjad نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 12:34)fa79iran نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 12:07)fa79iran نوشته:  
amjad شما هم مثل من و نوید جولای مصاحبه داشتین ؟فکر کنم خدماتی های سفارت در حین نظافت دارن گرد و خاکای پرونده رو می تکونن . چیز خاصی نیس
این دست آپدیت شدنها از سفارت نیست ، از جائی هست که با ما اختلاف ساعت زیادی دارن - جمعه شب چک کردم تغییری نداشته ولی شنبه ما ، پرونده دیده شده ! به تحلیلهای سرویسهای اطلاعاتی مهاجر سرائیها شک نکن !Big Grin
متوجه هستم
پس چرا تاریخ آپدیت من 19 ژانویه است ساعتی که من دیدم آپدیت شدم هنوز نیمه شب آمریکا هم نبود .
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، denag
امروز عید مولود هست. شما که اپ دیت شدین خدا بتون عیدی داده D:
التماس دعا
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33 ، fa79iran ، itex ، denag
(2014-01-19 ساعت 12:07)fa79iran نوشته:  روز یکشنبه هم ممکنه کسی آپدیت بشه؟عجیبه من امروز آپدیت شدم !!!

ولی مرض دیگه با اینکه جمعه شب چک کرده بودم باز الان رفتم ceac دیدم دیروز شنبه آپ شدم!!!!!
دوست عزيز بسلامتي ديگه داري مياي توي صف جديد Big Grin منتظر الويزاها Big Grin
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، romance33 ، amjad ، denag
(2014-01-19 ساعت 12:42)safsate نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 14:23)minoo meh نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 13:30)safsate نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 09:15)minoo meh نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 01:40)itex نوشته:  مدیکال تاریخ انتقضا داره، برای ابوظبی که معمولاً یکسال هستش ولی موقعی که کلیرشدین دوباره از سفارت سئوال کنین که مطمئن بشین
برای گرفتن ویزا لازم نیست کسی رو ببرین، ابوظبی حتی خودتون هم لازم نیست برین... مگر مدیکال نیاز به تجدید داشته باشه
مدارک مورد نیاز رو مشخص میکنن، بصورت عادی پاسپورت و برگه رنگی معروف

من خودم چون سفارتم آنکاراست اگر موردی رو از قلم انداختم یا اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن.
سلام
برگه ثبت نام اداره پست رو هم به فرمايشات دوست خوبمitex اضافه ميکنم که لازمه همراه داشته باشيد Smile
ممنون از راهنماییتون فقط برگه ثبت اداره پست چی هست؟کی دادند؟؟
اگه گم شده باشه چی؟
شما گمش نکرديد چون هنوز ثبت نامش نکرديد Big Grin نگران نباش دوست عزيزم منم مثل شما دارم همين مراحلو طي ميکنم و با کمک دوستانم دارم پيش ميرم.شما تشريف ميبريد usvisa-info.com و اونجا براي خودتون يک حساب کاربري باز ميکنيد.اين سايت ترجمه فارسي هم داره راحت متوجه ميشيد.بعد که تمام مشخصاتتون رو وارد کرديد و اداره پستي که قراره پاس هاتون رو اونجا تحويل بگيريد رو مشخص کرديد، ازش يک پرينت ميگيريد و روز سفارت با خودتون همراه ميبريد.بازم سوالي بود در خدمتيم.نگران نباشيدWink
من باز هم متوجه نشدم!!!
نامزد من امروز رفتند به ابوظبی البته چون امروز سفارت تعطیل هستش سه شنبه پاس هارو تحویل میده ولی حساب باز نکردیم مشکلی پیش می آد؟؟
حتما باید این حسابو باز کنم؟
درضمن من مدیکالم باید دوباره انجام بشه؟؟چون دیگه نامزدمو فرستادم!!!
واااای!Big Grin
درمورد مديكال مجدد منم اطلاعي ندارم Big Grin به سفارت هم هر چي ايميل زدم جوابمو نداد منم پاس هارو از طريق مليكا پيكاپ كردم رفت Big Grin حالا هر جوابي بهم بدن ميام اينجا بهتون ميگم.اما درمورد ثبت نام در اداره پست شما ميتونيد خودتون همين الان اينكارو انجام بديد ،بعد از صفحه آخرش پرينت بگيريد و اون پرينت رو اسكن كرده و براي نامزدتون ايميل كنيد كه وقتي ايشون تشريف مي برن سفارت همراهشون باشه.كار آسونيه خودتون بريد توي سايتش متوجه ميشيد.بالاي صفحه اش زده فارسي، شما اونو بزنيد كل سايت فارسي ميشه،بعد روي كلمه حساب كاربري كليك كنيد و اطلاعاتي كه ازتون ميخواد رو پركنيد همين
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad
(2014-01-18 ساعت 23:11)samira1990 نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻯﻩ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻯﻛﻪ ﺟﻪ ﻣﻮﺍﺭﺩﻱ ﺑﺎﻋﺚ fbiﺟﻚ ﻣﻴﺸﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﻫﺮ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ﺑﻜﻪ?

اصلاً در کیسهای مهارجتی طبق بررسیهای سعید عزیز و بنده اصولاً قبل از مصاحبه طی چند روز FBI بررسیهای لازمه رو انجام داده. روال اداری فعلی در وزارت امورخارجه هستش و اضلاً هیچ وقت اعلام نشده که چه مواردی رو شامل میشه یا چی باعث میشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، teriole ، romance33 ، minoo meh ، azi_sa ، houmanmir ، denag
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻳﻜﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎﻣﻦ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺮﺍﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻭﺃﺭﺩ ﺳﻔﺎﺭﺕ بشه?Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-19 ساعت 12:24)azri نوشته:  دوستان در جدول منتظران mhy_1985 عزیز هفتاد و هشت(78) روزه کلیر شدن؟ یعنی امکان اینکه زودتر از 8-9 -10 ماه آدم کلیر بشه هست؟ یا اینکه ایشون موردشون فرق داشته؟

محمد رو میشه استثنا دونست مثل صبرایوب، البته شرایط خانواده محمد هم خاص بود "شاید" تأثیر داشته. محمد فرزندش در آمریکا به دنیا اومده بود و اصلاً ندیده بودش. هرجا هست موفق باشه.
با این حال به نظر من فعلاً از ماها زیر 6 ماه کسی کلیر نمیشه. الان حتی بچه های لاتاری هم گیرن بنده های خدا.
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، houmanmir ، denag ، romance33 ، yalda91 ، navidshii
(2014-01-19 ساعت 14:31)samira1990 نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻳﻜﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎﻣﻦ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺮﺍﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻭﺃﺭﺩ ﺳﻔﺎﺭﺕ بشه?Big Grin

حتی اگر همسر شما آمریکایی هم باشه نمیتونه برای مصاحبه شما رو همراهی کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، denag ، romance33 ، yalda91

زحمت کشیدن من هم دیروز به وقت آمریکا بروز شدم. فکر کنم دارن تأثیر آپدیت نا به هنگام رو روی مغز ما امتحان میکنن Big Grin

جالبه که فردا تولد مارتین لوتر کینگ هستش و سفارت تعطیله، بیان حالا که اضافه کار دارن فردا هم مارو کلیر کنن... دستشون درد نکنه Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، houmanmir ، denag ، romance33 ، behnam7 ، kamalir36 ، minoo meh ، navidshii
(2014-01-19 ساعت 14:34)itex نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 14:31)samira1990 نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻳﻜﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎﻣﻦ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺮﺍﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻭﺃﺭﺩ ﺳﻔﺎﺭﺕ بشه?Big Grin

حتی اگر همسر شما آمریکایی هم باشه نمیتونه برای مصاحبه شما رو همراهی کنه.
ﻳﻌﻨﻲ ﺍﺻﻠﺎ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺪﻥ?
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان