کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-02-17 ساعت 09:44)فری خانم نوشته:  سلام دوستان
امروز 39 روزه که از مصاحبه تو انکارا برگشتم. بهشون ایمیل زدم که شما روز مصاحبه گفتید که 1 - 2 ماه طول می کشه و هنوز خبری نیست. کارم چقدر طول می کشه.
بلافاصله فرداش جواب دادند که 4 - 6 ماه زمان می بره.
البته مشخص بود که این ایمیل ها یکسان برای همه میره. مثل جمله بعد از مصاحبه که به همه می گن : پروسه اداری شما نیاز به تکمیل شدن داره و 1 - 2 ماه طول می کشه....

دوست عزیز امیدوارم که کارتون همون 2 ماه که گفتن درست بشه...ولی شما مثل من که به خاطر همون حرف از کارم استعفا دادم و همه زندیگیمو تو ایران معلق کردم این اشتباه رو نکن...چون الان 6 ماهه که همینطور بلاتکلیف شب و روز نشستم خونه به انتظار کلیر شدن.موفق باشید
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، denag ، فری خانم
دوستان من هم امروز به جمع منتظرين پيوستم ......كيس نامزدي ابوظبي بودم بدون هيچ دليل موجهي برگه أبي داد
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، denag ، hamidiri ، سی سی ، yalda91
(2014-02-17 ساعت 15:15)zobeir نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 14:51)hamidiri نوشته:  دوستان من دو سه روزی هست که تو سیس کیس نامبرم رو که میزنم ارور میده
کسی به جز من همچین مشکلی داره؟
آره دوست عزیز من هم با این مشکل مواجه شدم شما کجاوکی مصاحبه داشتین؟

سلام من هم ابوذبی بودم و همین مشکل رو چند روزی دارم
خدا کنه به آخر آپدیت کردن سایت باشه و بعد از درست شدن همه خبرهای خوب خوب بهمون بدن Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: denag
(2014-02-17 ساعت 14:51)hamidiri نوشته:  دوستان من دو سه روزی هست که تو سیس کیس نامبرم رو که میزنم ارور میده
کسی به جز من همچین مشکلی داره؟

بله
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-17 ساعت 18:36)piboo نوشته:  دوستان من هم امروز به جمع منتظرين پيوستم ......كيس نامزدي ابوظبي بودم بدون هيچ دليل موجهي برگه أبي داد

عجب!!! ما منتظر ویزای یک ضرب شما بودیم... اشکال نداره، انتظار هم دنیایی داره، راحت بگیریدش، تو این مدت برنامه ریزی کنید خوش بگذرونید. امید و شادیتون رو حفظ کنید. انرژی مثبت ها! خوب؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، فری خانم
دارم ميرم تو ٩ ماه پا به ماهم هنوز اسمم در نيومده خيلي سخته ولي مهم نيس

Cr1 يك مسافر
پاسخ
تشکر کنندگان: kanan ، hamidiri ، behnam7 ، azi_sa ، taghi1311 ، hamed_na ، فری خانم
دوستان تازه وارد خودتونو بيكار نكنين من خيلي وقته به هواي رفتن خودمو بيكار كردم فقط ضرر كردم از جيب خوردم
پاسخ
تشکر کنندگان: kanan ، hamidiri ، alitg ، azi_sa ، taghi1311 ، romance33
(2014-02-17 ساعت 20:38)پيام نوشته:  دوستان تازه وارد خودتونو بيكار نكنين من خيلي وقته به هواي رفتن خودمو بيكار كردم فقط ضرر كردم از جيب خوردم

اینجا من باید یه تشکر ویژه از دوستان مهاجر سرایی مخصوصا ایتکس عزیز کنم
روز بعد از مصاحبه اومدم اینجا و پرسیدم که اگه واقعا اون آفیسر درست گفته من آنکارا بمونم تا کلیر بشم، راستش اینقدر عصبی شده بودم که دلم نمیخواست برگردم ایران
ایتکس گفت که به جدول یه نگاه بندازم که بفهمم چه خبره
وگرنه تا الان اونجا بودم و کل پس اندازمو خرج میکردم

واقعا ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid ، azi_sa ، taghi1311 ، yalda91 ، romance33 ، hamed_na
(2014-02-17 ساعت 20:08)denag نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 18:36)piboo نوشته:  دوستان من هم امروز به جمع منتظرين پيوستم ......كيس نامزدي ابوظبي بودم بدون هيچ دليل موجهي برگه أبي داد

عجب!!! ما منتظر ویزای یک ضرب شما بودیم... اشکال نداره، انتظار هم دنیایی داره، راحت بگیریدش، تو این مدت برنامه ریزی کنید خوش بگذرونید. امید و شادیتون رو حفظ کنید. انرژی مثبت ها! خوب؟!

این برگه آبی که میگید واقعا رنگش آبی هست یا اسمش برگه آبی هست؟
مال من یک برگه سفیده؟
ببخشید اگر سوالم احمقانه ست Smile

(2014-02-17 ساعت 23:14)hamidiri نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 20:38)پيام نوشته:  دوستان تازه وارد خودتونو بيكار نكنين من خيلي وقته به هواي رفتن خودمو بيكار كردم فقط ضرر كردم از جيب خوردم

اینجا من باید یه تشکر ویژه از دوستان مهاجر سرایی مخصوصا ایتکس عزیز کنم
روز بعد از مصاحبه اومدم اینجا و پرسیدم که اگه واقعا اون آفیسر درست گفته من آنکارا بمونم تا کلیر بشم، راستش اینقدر عصبی شده بودم که دلم نمیخواست برگردم ایران
ایتکس گفت که به جدول یه نگاه بندازم که بفهمم چه خبره
وگرنه تا الان اونجا بودم و کل پس اندازمو خرج میکردم

واقعا ممنونم
ولی من دیوونه با اینجا آشنا نبودم Sad الان یکساله دارم از جیب می خورم
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، taghi1311 ، romance33
سلام
دوستان عزيز سايت سيس مشكلش رفع شده و به تاريخ امروز كيس من آپديت شده آيا كيس همه آپديت شده؟
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: denag
(2014-02-18 ساعت 12:40)azi_sa نوشته:  سلام
دوستان عزيز سايت سيس مشكلش رفع شده و به تاريخ امروز كيس من آپديت شده آيا كيس همه آپديت شده؟

مبارک باشه ایشالا که ادامه دار باشه
من که آپدیت نشدم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، azi_sa ، romance33
(2014-02-18 ساعت 23:00)hamidiri نوشته:  [quote='azi_sa' pid='464989' dateline='1392711031']
سلام

من که آپدیت نشدم Sad
[/quote
دوستان عزیز بلاخره بعد از 3 سال و 2 ماه انتظار ویزای بنده ایشود شد فعلا پاسپورتم به دستم نرسیده ولی تو سایت سیس ایشود شده . به امید ایشود شده همه منتظرانBig Grin
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، navidshii ، taghi1311 ، S K ، hamidiri ، romance33 ، kamalir36 ، teriole ، yalda91 ، lidlid ، hamed_na ، فری خانم
(2014-02-19 ساعت 10:36)azi_sa نوشته:  
(2014-02-18 ساعت 23:00)hamidiri نوشته:  [quote='azi_sa' pid='464989' dateline='1392711031']
سلام

من که آپدیت نشدم Sad
[/quote
دوستان عزیز بلاخره بعد از 3 سال و 2 ماه انتظار ویزای بنده ایشود شد فعلا پاسپورتم به دستم نرسیده ولی تو سایت سیس ایشود شده . به امید ایشود شده همه منتظرانBig Grin

ما هم آپدیت شدیم
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، azi_sa ، taghi1311 ، kamalir36 ، teriole ، lidlid ، romance33 ، hamed_na
(2014-02-19 ساعت 10:59)آنوشا نوشته:  
(2014-02-19 ساعت 10:36)azi_sa نوشته:  
سلام

من که آپدیت نشدم Sad
[/quote

ما هم آپدیت شدیم

azi-sa مبارک باشه و دوستان دیگه که آپدیت شدن هم خوش به حالتون من که آپدیت نشدم ولی اینجور که دارم می بینم فعلا مصاحبه های آپریل و می دارن ایشو میشن خدا کنه زودتر به جون هم برسند

(2014-02-19 ساعت 20:25)دخترمهربون نوشته:  Bad az daryafte case number che kar bayad bokonam?

باید منتظر بمونی Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها منم امروز 19 فوریه آپدیت شدم .Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: lidlid ، teriole ، romance33 ، yalda91 ، hamed_na ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان