موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 09:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 09:20 توسط فری خانم.)
(2014-02-23 ساعت 22:22)sib 24 نوشته: دوستان از نامزد یا همسرتان بخواهید به کاخ سفید ایمیل بزنند و وضعیت شمارو توضیح بدند.من اینکار کردم و جواب گرفتم.چون به پدر و مادرم برای ویزای توریستی کلیرنس طولانی خورده بود
واقعا؟
چی بهتون پاسخ دادند؟
(2014-02-23 ساعت 22:39)itex نوشته: من چند روزی سفر بودم البته سایت هم فقط یک روز برای من باز شد و بقیه روزها مشکل داشت.
متأسفانه آنکارا بدون اعلام شما جدید بروز شد البته یکی از بچه ها رو ظاهراً با ایمیل کلیر کردن که تبریک میگم بهشون.
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییک فراوان
با بهترین آرزوها برایت
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 09:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 09:35 توسط فری خانم.)
(2014-02-24 ساعت 00:15)GalaxyM1 نوشته: کاخ سفید فکر نکنم زیاد کاری بکنه بهترین راه برای شکایت از طریق سناتو ایالتی هست که خانوادتون در اون زندگی میکنن و من شنیدم اگر واقعا سناتور مشکلتون رو جدی بدونه میتونه کارتون رو را بندازه
من هم با شما موافقم.
یکی از همکاران من 2 سال کارش طول کشید که می خواست بره آمریکا 2 ماه بمونه . پسرش رو ببینه و برگرده. به علت تشابه اسمی با یک تاجر مواد مخدر بهش ویزا نمی دادند. پسرش از طریق یک سناتور اقدام کرد و مدارک مثبته دال بر اینکه این فقط تشابه اسمیه رو ارائه دادند و ویزا گرفت و رفت و برگشت.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،دوستان من از روز مصاحبه تا الان به فاصله يك هفته دو بار اپديت شدم به نظر شما امكانش هست كه زود كلير بشم ؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 05:18)sib 24 نوشته: من هم به کاخ سفید وهم به سناتور تگزاس ایمیل زده بودم.که بعد از ایمیلها بفاصله کوتاهی ویزا آماده شد.
سلام
کاش لطف کنید و بگید دقیقا براشون چی نوشتید
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 13:46)itex نوشته: (2014-02-24 ساعت 05:18)sib 24 نوشته: من هم به کاخ سفید وهم به سناتور تگزاس ایمیل زده بودم.که بعد از ایمیلها بفاصله کوتاهی ویزا آماده شد.
(2014-02-24 ساعت 09:27)فری خانم نوشته: (2014-02-24 ساعت 00:15)GalaxyM1 نوشته: کاخ سفید فکر نکنم زیاد کاری بکنه بهترین راه برای شکایت از طریق سناتو ایالتی هست که خانوادتون در اون زندگی میکنن و من شنیدم اگر واقعا سناتور مشکلتون رو جدی بدونه میتونه کارتون رو را بندازه
من هم با شما موافقم.
یکی از همکاران من 2 سال کارش طول کشید که می خواست بره آمریکا 2 ماه بمونه . پسرش رو ببینه و برگرده. به علت تشابه اسمی با یک تاجر مواد مخدر بهش ویزا نمی دادند. پسرش از طریق یک سناتور اقدام کرد و مدارک مثبته دال بر اینکه این فقط تشابه اسمیه رو ارائه دادند و ویزا گرفت و رفت و برگشت.
امید واهی ندین لطفاً. اینها همه شایعه و شنیده هستش در عمل کسی نتونسته کاری بکنه. تنها توجیه میتونه این باشه بصورت تصادفی، کلیر شدن با نامه نگاری همزمان شده.
دقیقا همینطوره که ایتکس میگه..من هم برای سناتور نامه دادم هم برای نماینده کنگره .... هردوشون هم جواب دادن...سناتور چهار صفحه اراجیف درباره مذاکرات هسته ای و روابط ایران و امریکا واسمون نوشت نماینده کنگره که باز خدا پدرشو بیامرزه جواب داد که این پروسه اصلا زمانش مشخص نیست و ما این اختیارو نداریم به امور خارجه مداخله کنیم فقط گفت تا یکسال اگه جوابت نیومد ما میتونیم ازشون سوال کنیم که در چه مرحله ای هستین... دوستان هم بی جهت تزهای دانشمندانه ندن که واسه کسی دردسر درست بشه...هیچ راه و چاره ای جز تحمل و صبر وجود نداره.
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 13:46)itex نوشته: (2014-02-24 ساعت 05:18)sib 24 نوشته: من هم به کاخ سفید وهم به سناتور تگزاس ایمیل زده بودم.که بعد از ایمیلها بفاصله کوتاهی ویزا آماده شد.
(2014-02-24 ساعت 09:27)فری خانم نوشته: (2014-02-24 ساعت 00:15)GalaxyM1 نوشته: کاخ سفید فکر نکنم زیاد کاری بکنه بهترین راه برای شکایت از طریق سناتو ایالتی هست که خانوادتون در اون زندگی میکنن و من شنیدم اگر واقعا سناتور مشکلتون رو جدی بدونه میتونه کارتون رو را بندازه
من هم با شما موافقم.
امید واهی ندین لطفاً. اینها همه شایعه و شنیده هستش در عمل کسی نتونسته کاری بکنه. تنها توجیه میتونه این باشه بصورت تصادفی، کلیر شدن با نامه نگاری همزمان شده.
ايتكس جان اسم اون يه نفرو تو ليست نياوردي
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 23:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 01:09 توسط amjad.)
ضمن اینکه به timber wolf عزیز خوشامد میگیم و در همین ابتداء حضورشون خواهشمندیم از الفاظ مناسبتری استفاده کنند تا به کسی بر نخوره
وقتی در اینترنت عبارت مراحل اداری رو (البته به انگلیسی ) سرچ بزنید منابع و سایتهای بیشماری رو بهتون معرفی میکنه که عمدتا سایتهای مشاوره ای خصوصی و نیز مهاجر سراهای کشورهای متفاوت هست ، که البته نمیدونم چرا اونا بهش میگن (under 221(g ظاهرا این فرمی که قبل از مصاحبه اون دست شکسته پر میکنه و میزاره رو پرونده ماها و اون یکی کورشده تا اونو میبینه برگه صورتی رو رو میکنه برامون
در این میون چند نکته برای اطلاع دوستان قابل توجه هست
- در هیچیک از این سایتها سابقه انتظار بیش از چهار پنج ماه از طرف سوال کنندگان من ندیدم
- دو سایت دیدم که اطلاعات نسبتا کاملتری در خصوص مراحل این پروسه نوشتن این اولی و این دومی
جالب در اولی گفته به دلایلی ممکن پروسه مراحل اداری شما بیشتر طول بکشه مثلا ایرانی باشید!!!!! یا نامتون جزو گروههای مافیائی روسی باشه!!!!!!! (قیاسو حال کردین)
در شبکه اجتماعی فیس هم یه صفحه داره دولت ام ری کا که شماره تلفن هم داده با نام Administrative Processing - 221g
من که سواد درستو حسابی ندارم زنگ بزنم کسی زنگ زد ، اگر جواب دادن مارو هم بی نصیب نزاره لطفا
پیشنهاد میکنم دوستانی که بیدلیل آپ میشن حتما ایمیل بزنن و علتشو بپرسن ، فوقش میگن ببخشید دستمون اشتباهی خورد رو یه دگمه !! حکایت صبر ایوب عزیز یادمون نره که اشتباه از سفارت بود.
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من هم با شما موافقم.
اقا امین من امید ندادم چون دیگه بعد از هشت ماه و نیم خستم از هر چی امید الکیه من فقط گفتم اگه کسی میخواد شکایت کنه از این طریق میتونه ببخشید
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 23:32)amjad نوشته: ضمن اینکه به timber wolf عزیز خوشامد میگیم و در همین ابتداء حضورشون خواهشمندیم از الفاظ مناسبتری استفاده کنند تا به کسی بر نخوره
وقتی در اینترنت عبارت مراحل اداری رو (البته به انگلیسی ) سرچ بزنید منابع و سایتهای بیشماری رو بهتون معرفی میکنه که عمدتا سایتهای مشاوره ای خصوصی و نیز مهاجر سراهای کشورهای متفاوت هست ، که البته نمیدونم چرا اونا بهش میگن (under 221(g ظاهرا این فرمی که قبل از مصاحبه اون دست شکسته پر میکنه و میزاره رو پرونده ماها و اون یکی کورشده تا اونو میبینه برگه صورتی رو رو میکنه برامون
در این میون چند نکته برای اطلاع دوستان قابل توجه هست
- در هیچیک از این سایتها سابقه انتظار بیش از چهار پنج ماه از طرف سوال کنندگان من ندیدم
- دو سایت دیدم که اطلاعات نسبتا کاملتری در خصوص مراحل این پروسه نوشتن این اولی و این دومی
جالب در اولی گفته به دلایلی ممکن پروسه مراحل اداری شما بیشتر طول بکشه مثلا ایرانی باشید!!!!! یا نامتون جزو گروههای مافیائی روسی باشه!!!!!!! (قیاسو حال کردین)
در شبکه اجتماعی فیس هم یه صفحه داره دولت ام ری کا که شماره تلفن هم داده با نام Administrative Processing - 221g
من که سواد درستو حسابی ندارم زنگ بزنم کسی زنگ زد ، اگر جواب دادن مارو هم بی نصیب نزاره لطفا
پیشنهاد میکنم دوستانی که بیدلیل آپ میشن حتما ایمیل بزنن و علتشو بپرسن ، فوقش میگن ببخشید دستمون اشتباهی خورد رو یه دگمه !! حکایت صبر ایوب عزیز یادمون نره که اشتباه از سفارت بود.
شمارشو بده لطفا
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز