کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-01 ساعت 07:05)نارنجی نوشته:  سلام دوستان من بعد از کلیر شدن و رفتن به انکارا متوجه شدم تاریخ اعتبار شش ماهه مدیکال برای ورود به آمریکا است نه سفارت. یعنی اگر زمانی که کلیر میشوید نزدیک به شش ماه باشه انها شما را برای تجدید مدیکال میفرستند .من خانواده هایی را دیدم که طبق گفته سفارت یک نفر برای دریافت ویزا امده بود ولی مجبور شد برگرده و با اعضای خانواده برای تجدید مدیکال اقدام کنند. زمان برنامه ریزی سفر حتما به ان موضوع توجه کنید

این موضوع توی سایت سفارت و توی همین تاپیک بارها مطرح شده الان که کلیرها داره طول میکشه اهمیتش بیشتر از قبل شده. همه بچه ها توجه کنن که مشکل نخورن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romance33 ، yalda91 ، shadoow
(2014-04-01 ساعت 16:06)melina123 نوشته:  سلام.با کیس من در 20febدر اداره nvcموافقت شده الان 1ماه میگذذره هنوز جوابی نیمده لطفا راهنمایی کنید.باید به کجا مراجعه کنم؟چقدر طول میشه ؟نه وقت سفارتی نه شماره ویزا سنتر به ما دادن .کیس ازدواج

دوست عزيز نگران نباش و عجله هم نكن. كمترين زمان ٤٥ روز است. به زودي ايميل حاوي اطلاعات مورد درخواست و مراحل بعدي را دريافت خواهيد كرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
تقدیم با احترام سفرنامه دوم - قسمت اول
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، denag ، HPATIMAR ، Reflection ، hamed_na ، kian88 ، behnam7 ، anoosha1 ، yalda91 ، shadoow
(2014-04-01 ساعت 20:28)itex نوشته:  تقدیم با احترام سفرنامه دوم - قسمت اول

ایتکس جان موفق باشی‌

منتظر خبر رسیدن ویزا به پست و گرفتنش از پست هستیم

کدوم پستو انتخاب کردی همونی که شنبه باز

بعدشم مگه برگه که خود دکتر آنکارا اونجا میده برای واکسن نداشتی‌ که ۳ تا دیگه زد بهت و اوندفعه مگه کامل نکرده بودی یعنی‌ خودشونم قبول ندران

من و شما ۱ روز اختلاف داره وقت مصاحب مون و اون موقع چون تابستون بود

آنفولانزا لازم نبود بقیه رو یا اینجا زدیم یه دونم ابلمرقون که اگه اینجا بزنیم مثل اینکه قبول ندارن البته اینو خانم دکتر تو ایران بمن گفت و رفتم اونجا آنکارا دفعهٔ پیش بهم زد

واقعا جالبه که بدونم چی‌ می‌تونه زده باشه این‌دفعه بهت

واقعا دیگه شورشو در اوردن کاملا دارن کاسبی می‌کنن با اینکارشون

آقا اگه می‌خوای fbi chek کنی‌ و ویزا بدی کاراشو بکن بد بگو بیاین عجبا

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، itex ، shadoow ، فری خانم
دوستان امروز که رفتیم ویزا رو گرفتیم فهمیدیم تاریخ کلیر شدن همسر من31 ژانویه بوده. یعنی همه آپدیتهای فوریه مربوط به سفارت بوده و از داخل امریکا نبوده. دقیقا 5 آپدیت توی فوریه!!! فقط 2تا آپدیت قبل از فوریه مال امریکا بوده!!!!!!!!!!

راستی امین جان حتما ویزا رو که گرفتی چک کن (دوستان دیگه هم همینطور) امروز رفتیم ویزا رو از پست گرفتیم. توش تاریخ انقضای ویزا رو زده 12 مارچ که تاریخ انقضای مدیکال قبلی بود. یکی نیست بپرسه اون کسی که اینا رو وارد ویزا میکرده براش سوال پیش نیومده چرا این از تاریخ ایشو شدن قدیمیتره؟!!! حالا فردا بریم سفارت ببینیم چی میشه. امیدوارم مجبور به عوض کردن بلیط نشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، amjad ، itex ، shadoow ، فری خانم
دوستان من بالاخره متوجه نشدم كساني كه چك ميخورن پروندشون رو مجدد سفارت چك ميكنه يا ميفرستن امريكا uscis چك ميكنه و اين كه من از بعضي از دوستان شنيده بودم كه كيسهايي كه خيلي طول ميكشه تا اپروو بشن مثل من كه ٨ ماه طول كشيد ديگه از هر نظر چك شدن حالا بماند كه شامل حال من نشد اما در كل اين موضوع صحت داره يا نه؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow
پیبو جان هیچ چیز مشخصی خودشون نمیگن که! فقط با آمار و احتمالات میشه گفت. مثلا همسر من طول کشید تا اپروو بشه، شغل دولتی نداشته، سربازی نرفته، با این حال تو جدول میتونی ببینی چقدر طول کشید تا کلیر بشه. شاید طول مدت اونقدری مهم نباشه چون لزوما نمایانگر میزان کاری که رو پرونده میشه نیست. ممکنه روی یک پرونده 6 ماه هیچ کاری نکنن، اصلا سراغش هم نرن، ولی ما بنشینیم هر روز منتظر باشیم و خیال کنیم دارن بررسی میکنن. ذهنت رو مشغول این چیزها نکن، سعی کن روند زندگیت رو پویا نگه داری تا وقتی کلیر بشی.
در مورد مرجع بررسی کننده صلاحیت افراد برای ورود به امریکا (حالا از نظر امنیتی باشه یا پرونده های مجرمانه یا هر چیز دیگه) هم به گمان من نه جزء وظایف تعریف شده سفارته و نه صلاحیتش رو داره. احتمالا اینها رو سازمانهای امنیتی امریکا پیگیری کنن. باز هم تاکید میکنم که این فقط گمان منه، وگرنه خودشون چیزی نمیگن و با عبارت "مراحل اداری" سر و ته قضیه رو هم میارن.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، piboo ، shadoow ، فری خانم
(2014-04-02 ساعت 15:48)behnam7 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 20:28)itex نوشته:  تقدیم با احترام سفرنامه دوم - قسمت اول

ایتکس جان موفق باشی‌

منتظر خبر رسیدن ویزا به پست و گرفتنش از پست هستیم

کدوم پستو انتخاب کردی همونی که شنبه باز

بعدشم مگه برگه که خود دکتر آنکارا اونجا میده برای واکسن نداشتی‌ که ۳ تا دیگه زد بهت و اوندفعه مگه کامل نکرده بودی یعنی‌ خودشونم قبول ندران

من و شما ۱ روز اختلاف داره وقت مصاحب مون و اون موقع چون تابستون بود

آنفولانزا لازم نبود بقیه رو یا اینجا زدیم یه دونم ابلمرقون که اگه اینجا بزنیم مثل اینکه قبول ندارن البته اینو خانم دکتر تو ایران بمن گفت و رفتم اونجا آنکارا دفعهٔ پیش بهم زد

واقعا جالبه که بدونم چی‌ می‌تونه زده باشه این‌دفعه بهت

واقعا دیگه شورشو در اوردن کاملا دارن کاسبی می‌کنن با اینکارشون

آقا اگه می‌خوای fbi chek کنی‌ و ویزا بدی کاراشو بکن بد بگو بیاین عجبا

من برگه همراهم بود ولی به من واکسن آبله مرغان٬ آنفلونزا و کزاز زدن که بغیر از آنفلونزا اون دوتای دیگه لازم نبوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، yalda91 ، hamed_na ، behnam7 ، romance33 ، فری خانم
(2014-04-02 ساعت 21:15)piboo نوشته:  دوستان من بالاخره متوجه نشدم كساني كه چك ميخورن پروندشون رو مجدد سفارت چك ميكنه يا ميفرستن امريكا uscis چك ميكنه و اين كه من از بعضي از دوستان شنيده بودم كه كيسهايي كه خيلي طول ميكشه تا اپروو بشن مثل من كه ٨ ماه طول كشيد ديگه از هر نظر چك شدن حالا بماند كه شامل حال من نشد اما در كل اين موضوع صحت داره يا نه؟؟

من با uscis مکاتبه کردم به من گفتن روند این پرونده ها از دست ما خارجه و برعهده وزارت امور خارجه هستش.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، shadoow ، yalda91 ، hamed_na ، denag ، romance33 ، فری خانم
دوستان..همسر من 2روز پیش مدارکی که باید میداد رو همراه با پاسپورتش داد به سفارت..توی این 2روز هر روز یعنی 2بار اپدیت شده کیسمون..ولی همسرم هنوز در انکارا منتظر هست ببینه چی جواب میدن!!بچه هایی که اونجان گفتن 4روز طول میکشه..ایا 4روز طول میکشه که بگن ویزا میدن یا نمیدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، itex ، shadoow ، yalda91 ، romance33
سلام
آپدیتهای سال 2014
18 JAN
18 FEB
4 MARCH
12 MARCH
21 MARCH
28 MARCH
2 April
کسی دیگه آپ دیت شده؟
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، romance33
(2014-04-03 ساعت 09:48)romantic نوشته:  سلام
آپدیتهای سال 2014
18 JAN
18 FEB
4 MARCH
12 MARCH
21 MARCH
28 MARCH
2 April
کسی دیگه آپ دیت شده؟

ما 14 march بوديم

مصاحبه 27 jun آنكارا
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، taghi1311 ، romance33
(2014-04-03 ساعت 07:37)kamela نوشته:  دوستان..همسر من 2روز پیش مدارکی که باید میداد رو همراه با پاسپورتش داد به سفارت..توی این 2روز هر روز یعنی 2بار اپدیت شده کیسمون..ولی همسرم هنوز در انکارا منتظر هست ببینه چی جواب میدن!!بچه هایی که اونجان گفتن 4روز طول میکشه..ایا 4روز طول میکشه که بگن ویزا میدن یا نمیدن؟

منم دوروز پیش پاس رو دادم به سفارت و همون روز فقط آپدیت شدم. هنوز هم که از issued خبری نیست. سایت CSC هم باز نمیشه میگه خیلی مراجعه کننده داریم.
بعضی بچه ها اخیراً تا 10 روز طول کشیده بعضیا هم 4 روزه دادن.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، yalda91 ، hamed_na ، kamela ، romance33 ، فری خانم
(2014-04-03 ساعت 09:48)romantic نوشته:  سلام
آپدیتهای سال 2014
18 JAN
18 FEB
4 MARCH
12 MARCH
21 MARCH
28 MARCH
2 April
کسی دیگه آپ دیت شده؟

شما هم ایشالله امروز یا دیگه فردا کلیر میشی و حالشو میبری Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، shadoow ، taghi1311 ، romance33
(2014-04-03 ساعت 11:34)itex نوشته:  . سایت CSC هم باز نمیشه میگه خیلی مراجعه کننده داریم.

سیس رو منم الان با کروم و موزیلا نتونستم باز کنم ولی با اکسپلورر راحت باز شد،
اول فکر کردم سایت سیس رو نمیتونی باز کنی برا همین تست کردم ، دوباره پست رو خوندم دیدم نوشته CSC!! Smile الان تست کردم راحت باز شده
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، shadoow ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان