کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-05 ساعت 08:17)kamela نوشته:  دوستای عزیز...همسر من امروز صبح(به وقت آمریکا)Issued شد....حالا معلوم نیست پست کی پاسپورت رو تحویل بده...خدارو شکر این مرحله هم گذشت...فقط ما اخرش هم نفهمیدیم همسر من کی کلیر شد که هیچوقت شمارش در سایت نیومد!!!!!خیلی عجیب بود و فکر کنم تاحالا کسی اینجوری نبوده

کامیلا جون مبارک باشه. همسرت که ویزا رو تحویل بگیرن روی پاکت نوشته کی کلیر شدن. من که فکر میکنم همون زمان مصاحبه کلیر شده بودن (3-4 روز بعد از تاریخ مصاحبه اگه نوشته باشن یعنی از اول کلیر بودن ایشون) فقط اشتباه یک نفر باعث به وجود اومدن این همه استرس شده!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، shadoow
سلام دوستان. اقای الن ایر سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه امریکا اعلام امادگی کرده برای دریافت سوالات ومشکلات ایرانی ها برای گرفتن ویزا. گفتن می تونید سوالاتتون رو در صفحه فیسبوکشون مطرح کنین. نمی دونم چقدر کار از دستش بر میاد اما اگر کسی می خواد در مورد روند طولانی شدن کلیرنس چیزی بپورسه لینک فیسبوکشو می زارم. دیگه تیریه در تاریکی. ما که به همه جا نامه زدیم و جواب نگرفتیم اینو هم امتحان کنیم.
https://www.facebook.com/alan.eyre.77

راستی مثله بلبل فارسی حرف می زنه نیاز نیست دنبال متن انگلیسی بگردین
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، denag ، behnam7 ، Reflection
(2014-04-05 ساعت 10:15)1362Eli نوشته:  سلام دوستان. اقای الن ایر سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا اعلام امادگی کرده برای دریافت سوالات ومشکلات ایرانی ها برای گرفتن ویزا. گفتن می تونید سوالاتتون رو در صفحه فیسبوکشون مطرح کنین. نمی دونم چقدر کار از دستش بر میاد اما اگر کسی می خواد در مورد روند طولانی شدن کلیرنس چیزی بپورسه لینک فیسبوکشو می زارم. دیگه تیریه در تاریکی. ما که به همه جا نامه زدیم و جواب نگرفتیم اینو هم امتحان کنیم.
https://www.facebook.com/alan.eyre.77

راستی مثله بلبل فارسی حرف می زنه نیاز نیست دنبال متن انگلیسی بگردین
یکی از سوالایی که توی برنامه زنده ازش پرسیدن همین طولانی شدن کلیرنس بود که آقای آلن ایر همون جواب تیپیکال و همگانی رو داد که این در اختیار ما نیست و به جاهای مختلف مربوط میشه .
کلیر ما که 9 ماه و نیم شده و اگر بشه 12 ماه مصاحبمون اصلا باطل میشه و همه مدارکمون هم باید از اول تهیه کنیم.
یکی از دوستام میگفت شما باید از طریق وکیل در آمریکا شکوایه ای از طریق writ of mandamus in federal court بر علیه سفارت تنظیم کنید و ازشون بخوایید که سریع جواب شما رو بدن و میگفت این کارشون غیر قانونی هست.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag
(2014-04-05 ساعت 08:17)kamela نوشته:  دوستای عزیز...همسر من امروز صبح(به وقت آمریکا)Issued شد....حالا معلوم نیست پست کی پاسپورت رو تحویل بده...خدارو شکر این مرحله هم گذشت...فقط ما اخرش هم نفهمیدیم همسر من کی کلیر شد که هیچوقت شمارش در سایت نیومد!!!!!خیلی عجیب بود و فکر کنم تاحالا کسی اینجوری نبوده

یعنی چه ساعتی به وقت ایران؟ ویزا معمولاً به وقت ترکیه صادر میشه! ایمیل CSC براتون اومد؟ چون معمولاً ایمیل میزنن که رسیده دست پست.
برای من دیروز 5عصر به وقت ترکیه رسیده دست پست ولی امروز صبح ایمیل زدن بهم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، denag ، yalda91
(2014-04-05 ساعت 10:42)jafarpourmh نوشته:  یکی از سوالایی که توی برنامه زنده ازش پرسیدن همین طولانی شدن کلیرنس بود که آقای آلن ایر همون جواب تیپیکال و همگانی رو داد که این در اختیار ما نیست و به جاهای مختلف مربوط میشه .
کلیر ما که 9 ماه و نیم شده و اگر بشه 12 ماه مصاحبمون اصلا باطل میشه و همه مدارکمون هم باید از اول تهیه کنیم.
یکی از دوستام میگفت شما باید از طریق وکیل در آمریکا شکوایه ای از طریق writ of mandamus in federal court بر علیه سفارت تنظیم کنید و ازشون بخوایید که سریع جواب شما رو بدن و میگفت این کارشون غیر قانونی هست.

الان بعضی بچه ها بالای یک سال هستن و صبرایوب و nav هم کلیر شدن. کی گفته مصاحبه باطل میشه؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، yalda91
(2014-03-30 ساعت 15:37)amjad نوشته:  
(2014-03-30 ساعت 11:28)فری خانم نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 22:01)lidlid نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 15:50)k1_cid نوشته:  ما بچه های jun شدیم نسل سوخته.
این همه آپدیت شدیم و هیچی !!!
آره واقعا ما نسل سوخته ایم Sad
بهتر نیست به جای ترویج افکار منفی به پراکنی انرژی مثبت مبادرت کنیم.
وقایع زندگی ما نتایج افکار ما هستند.
انرژی مثبتBig Grin
همه چی آرومه من چقدر باحالم
همه چی آرومه ، قرضها رو دادم ، شک نداری دیگه ،تو به کلیر من
همه چی آرومه ،پس چرا بیحالم، دیگه کار ندارم ، به خودم می بالم
نه ماهه منتظرم ، چمدونو بستم ، من چقد خوشبختم همه چی آرومه
تشته ی ویزاتم منو سیرابم کن
منو تو پروازت دوباره خوابم کن
بگو این پس انداز تا ابد پابرجاست
حالا که برق پول تو نگاهت پیداست
غول بدبختی رو غول خوشبختی خورد
هرچی که مشکل بود همه رو لولو برد!
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم...
دقیقا شما دارید از لیمو ترش لیمونات درست می کنید و میل می کنید.
این یعنی روحیه و انرژی مثبت!!!!!
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-03-31 ساعت 20:43)Timber Wolf نوشته:  بهتر نیست به جای ترویج افکار منفی به پراکنی انرژی مثبت مبادرت کنیم.
وقایع زندگی ما نتایج افکار ما هستند.

شما تازه نفسی , هنوز میتونی از این جور سخنان عارفانه بزنی و به انرژی مثبت فکر کنی...البته امیدوارم همیشه همینجور بمونید..انشااله به روز من در نیای که دیگه حتی به خود خدا هم امید ندارم چه برسه به انرژی مثبت و از این جور چیزاSad
[/quote]
حق انتخاب با شماست.
اثبات خود در نفی دیگران، نا امیدی، برنامه مثبت ندادن و ...
اونهائی که این راه رو رفته اند چقدر باعث تسریع در کارشون شده؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، denag ، lidlid

کاملا جونننننننننننننننننننن تبریک میگم
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow
(2014-04-05 ساعت 11:23)itex نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 10:42)jafarpourmh نوشته:  یکی از سوالایی که توی برنامه زنده ازش پرسیدن همین طولانی شدن کلیرنس بود که آقای آلن ایر همون جواب تیپیکال و همگانی رو داد که این در اختیار ما نیست و به جاهای مختلف مربوط میشه .

الان بعضی بچه ها بالای یک سال هستن و صبرایوب و nav هم کلیر شدن. کی گفته مصاحبه باطل میشه؟

یه وکیل به من گفت مصاحبت یکسال اعتبار داره شاید کیس من متفاوت بوده.
شما نمیدونید کلیر چقر اعتبار داره 3 یا 6 ماه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، shadoow
(2014-04-05 ساعت 11:56)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 11:23)itex نوشته:  الان بعضی بچه ها بالای یک سال هستن و صبرایوب و nav هم کلیر شدن. کی گفته مصاحبه باطل میشه؟

خیلی ببخشید که اینجوری میگم، اون جناب وکیل برا پر کردن جیب خودش همچین حرفی رو زده!
اگه نگاه به کیسایی که مثلا همین آنکارا کلیر میکنه ببینید متوجه میشید دوست من Smile تو همین جدول منتظرا هم اگه سر بزنید میبینید که بچه ها بعد یک سال هم از مصاحبشون گدشته بوده و کلیر شدن Smile
خودتونو با این حرفا نگران نکنید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، taghi1311 ، hamed_na ، lidlid
(2014-04-05 ساعت 12:09)houmanmir نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 11:56)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 11:23)itex نوشته:  الان بعضی بچه ها بالای یک سال هستن و صبرایوب و nav هم کلیر شدن. کی گفته مصاحبه باطل میشه؟

خیلی ببخشید که اینجوری میگم، اون جناب وکیل برا پر کردن جیب خودش همچین حرفی رو زده!
اگه نگاه به کیسایی که مثلا همین آنکارا کلیر میکنه ببینید متوجه میشید دوست من Smile تو همین جدول منتظرا هم اگه سر بزنید میبینید که بچه ها بعد یک سال هم از مصاحبشون گدشته بوده و کلیر شدن Smile

البته اون وکیل ذی نفع نبود ولی الان که شما گفتید مدارکمو نگاه کردم چیزی در مورد یکسال ندیدم ولی فکر کنم بعضی مدارک باطل بشه و باید تجدید بشه. کلیر هم فکر کنم با اعتبار مختلف داشته باشیم از 3 ماه تا 1 سال. درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-03 ساعت 09:48)romantic نوشته:  سلام
آپدیتهای سال 2014
18 JAN
18 FEB
4 MARCH
12 MARCH
21 MARCH
28 MARCH
2 April
کسی دیگه آپ دیت شده؟
تاریخ آخرین آپ دیت من 5 مارچه و قبل از اون 4 بار آپ دیت شدم و دیگر هیچ...

(2014-04-03 ساعت 11:35)houmanmir نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 09:48)romantic نوشته:  سلام
آپدیتهای سال 2014
18 JAN
18 FEB
4 MARCH
12 MARCH
21 MARCH
28 MARCH
2 April
کسی دیگه آپ دیت شده؟
نزدیکه
باور کن

شما هم ایشالله امروز یا دیگه فردا کلیر میشی و حالشو میبری Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، romance33 ، taghi1311 ، romantic
(2014-04-05 ساعت 12:13)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 12:09)houmanmir نوشته:  خیلی ببخشید که اینجوری میگم، اون جناب وکیل برا پر کردن جیب خودش همچین حرفی رو زده!

البته اون وکیل ذی نفع نبود ولی الان که شما گفتید مدارکمو نگاه کردم چیزی در مورد یکسال ندیدم ولی فکر کنم بعضی مدارک باطل بشه و باید تجدید بشه. کلیر هم فکر کنم با اعتبار مختلف داشته باشیم از 3 ماه تا 1 سال. درسته؟

پس اون آقا یا خانم وکیل از این داستان خبری نداشته،
شما کدوم سفارت مصاحبه داشتید دوست من؟ و کیستون چی هست؟
آنکارا و ایروان این مدلیه که اگه از مصاحبتون 6ماه بگذره باید مدیکالتونو تمدید کنید ، ابوظبی یه زمانی یک ساله بوده ولی الان یه سری از دوستان میگن اونم 6ماهه شده ،
تنها چیزی که نیاز به تمدید داره همینه Smile
در ضمن ایشالله زمانی که کلیر شدید حتما به سفارت ایمیل بزنید که به جز تمدید مدیکال چبز دیگه ای نیاز هست یا نه! که اونا هم حتما میگن نه مدیکال و پاسپورتو اون برگه ای که روز مصاحبه بهتون دادن رو بیارید Smile
و زمانی که بازم ایشالله ویزاتونو تو پاستون دید 99% بچه ها ویزاشون 6ماه اعتبار داره که برن پیش خانواذه ، زن و بچه ، نامزد ، یا دوستای لاتاری هم مهاجرت کنن Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، taghi1311 ، itex ، hamed_na
(2014-04-04 ساعت 21:52)Elahvision نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 17:50)itex نوشته:  آنکارا با 10 شماره ازدواجی/خاتوادگی بروز شد، بچه های لاتاری هم با 7تا رکورد شکستن:
ANK2011863002, ANK2009808109, ANK2013754011, ANK2013830005, ANK2009779037, ANK2011539009, ANK2013837006, ANK2013266081, ANK2013296042, ANK2013346001

بابا يه نفر يه چيزي بگه. دست و جيغ و هورايي!!!!!!!!!!
اين همه شماره اعلام شده يعني كسي از بچه هاي مهاجرسرا توشون نيست هورا بكشه دلمون شاد شه؟
بچه هاي لاتاري كه كولاك كردن.
دست...
هورا...
جیغ...
من یک مرحله به سری بعدی که نمیدونم کی هست و در آن اعلام خواهم شد، نزدیکتر شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، alitab ، romance33 ، baba manam sanaz ، shadoow
(2014-04-05 ساعت 12:41)houmanmir نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 12:13)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 12:09)houmanmir نوشته:  خیلی ببخشید که اینجوری میگم، اون جناب وکیل برا پر کردن جیب خودش همچین حرفی رو زده!

پس اون آقا یا خانم وکیل از این داستان خبری نداشته،
شما کدوم سفارت مصاحبه داشتید دوست من؟ و کیستون چی هست؟
آنکارا و ایروان این مدلیه که اگه از مصاحبتون 6ماه بگذره باید مدیکالتونو تمدید کنید ، ابوظبی یه زمانی یک ساله بوده ولی الان یه سری از دوستان میگن اونم 6ماهه شده ،
تنها چیزی که نیاز به تمدید داره همینه Smile
در ضمن ایشالله زمانی که کلیر شدید حتما به سفارت ایمیل بزنید که به جز تمدید مدیکال چبز دیگه ای نیاز هست یا نه! که اونا هم حتما میگن نه مدیکال و پاسپورتو اون برگه ای که روز مصاحبه بهتون دادن رو بیارید Smile
و زمانی که بازم ایشالله ویزاتونو تو پاستون دید 99% بچه ها ویزاشون 6ماه اعتبار داره که برن پیش خانواذه ، زن و بچه ، نامزد ، یا دوستای لاتاری هم مهاجرت کنن Smile

من 27 june آنکارا بودم پزشکی که توی نامه صورتی سفارت نوشته 6 ماه اعتبار داره ولی توی این سایت دیدم میگن ترجمه هایی که 1 سال از تاریخش بگذره باید تجدید بشه. من کیس E1 هستم ولی چون هیچ تالاری نداره اومدم در خدمت شما.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، taghi1311 ، hamed_na ، baba manam sanaz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان