کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-13 ساعت 16:15)shmo نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 15:51)mordadi نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 14:54)jafarpourmh نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 13:05)HPATIMAR نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 12:53)taghi1311 نوشته:  منم از 5 مارچ نشدمSad

منم از 5 مارچ نشدمSadSad

من از ١٤ مارچ نشدم. ولي ٥ اپريل ايميل زدم سفارت و بخاطر ايميل ٧ آپريل آپديت شدم
من از ١٤ مارچ نشدم. ولي 9 اپريل ايميل زدم سفارت و بخاطر ايميل 10 آپريل آپديت شدم

سلام ببخشید شما که ایمیل میزنید چی میپرسید اگه میشه راهنمایی کنید در ضمن من سفارتم آنکارا بود به چه آدرسی ایمیل میکنید اگه میشه متن انگلیسی که ایمیل میکنید را بنویسید ممنون

من چون ٩ ماهه منتظرم ايميل زدم برا دلخوشي خودم پرسيدم كي كلير ميشم ؟كه يه وقت پروندمون رو بايگاني نكنن بره. ولي ايميل ها تاثيري نداره .
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، taghi1311
بچه های ابوظبی که همه 5 مارچ آپدیت شدن یعنی ممکنه همه با هم کیلیر بشیم؟!؟!؟
با هم یک تور دبی-ابوظبی راه میندازیم میریم برای گرفتن ویزاSmile
اینطوری تو کارها به هم کمک می کنیم Smile
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، taghi1311
(2014-04-13 ساعت 20:31)lidlid نوشته:  بچه های ابوظبی که همه 5 مارچ آپدیت شدن یعنی ممکنه همه با هم کیلیر بشیم؟!؟!؟
با هم یک تور دبی-ابوظبی راه میندازیم میریم برای گرفتن ویزاSmile
اینطوری تو کارها به هم کمک می کنیم Smile

چرا یکی نمیگه آپدیت شدن یعنی چی ؟یعنی اتفاقی توی سایت می فاته یا ایمیلی بهتون میزنن؟!!خوب یکی بگه دیگهSad(
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-13 ساعت 20:40)shaya نوشته:  چرا یکی نمیگه آپدیت شدن یعنی چی ؟یعنی اتفاقی توی سایت می فاته یا ایمیلی بهتون میزنن؟!!خوب یکی بگه دیگهSad(
چرا شما اطلاعات کیسیتون رو در امضاتون نمیذارین
میتونم خواهش کنم ایکون کاربر حرفه ای رو از امضاء من کلیک کنید و مطالعه بفرمایید-اینقدرخوب
همه چیز درباره ceac واپدیت شدن- ممنون عمو سعید
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، aghaghia ، houmanmir ، romance33 ، taghi1311 ، Saeedv13 ، فری خانم
با اجازه دوستان پیشکسوت
تا اوجایی که من اطلاع دارم اپدیت یعنی اینکه یه اتفاقی برای پرونده شما بیفته که پروند شما توسط سفارت باز بشه
این اتقاق میتونه اضافه شدن مدرکی به پرونده شما باشه یا جلو رفتن یه مرحله از پروسه کلیر شدن شما باشه
البته اگر شما ایمیل هم بزنید و پیگیری کنید که مثلا چرا کار پروندتون پیش نرفته باز هم به دلیل اینکه سراغ پرونده شما میرن باز هم اپدیت مبشید که البته این نوع اپدیت هیچ نوع فایده خاصی برا پروسه پرونده نداره

اطلاعات بنده در همین حد هست
امیدوارم به کارتون بیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، romance33 ، shadoow ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-04-14 ساعت 01:51)hamidiri نوشته:  با اجازه دوستان پیشکسوت
تا اوجایی که من اطلاع دارم اپدیت یعنی اینکه یه اتفاقی برای پرونده شما بیفته که پروند شما توسط سفارت باز بشه
این اتقاق میتونه اضافه شدن مدرکی به پرونده شما باشه یا جلو رفتن یه مرحله از پروسه کلیر شدن شما باشه
البته اگر شما ایمیل هم بزنید و پیگیری کنید که مثلا چرا کار پروندتون پیش نرفته باز هم به دلیل اینکه سراغ پرونده شما میرن باز هم اپدیت مبشید که البته این نوع اپدیت هیچ نوع فایده خاصی برا پروسه پرونده نداره

امیدوارم به کارتون بیاد

ممنون از توضیحاتتون ولی مشا چطور متوجه میشین آپدیت شدین؟بهتون ایمیل میزنند یا در سایت اتفاقی می افته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
(2014-04-13 ساعت 20:54)amjad نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 20:40)shaya نوشته:  چرا یکی نمیگه آپدیت شدن یعنی چی ؟یعنی اتفاقی توی سایت می فاته یا ایمیلی بهتون میزنن؟!!خوب یکی بگه دیگهSad(
میتونم خواهش کنم ایکون کاربر حرفه ای رو از امضاء من کلیک کنید و مطالعه بفرمایید-اینقدرخوب

یک دنیا ممنون از لطفت حالا فهمیدم Smileکیس نامزدی هستم تاریخ مصاحبه اول اپریل ایراون ،کنسول درخواست مدارک بیشتر مثل ایمیل و ...کرده که براشون پست کردم امروز بدستشون می رسهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 08:52)shaya نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 20:54)amjad نوشته:  

یک دنیا ممنون از لطفت حالا فهمیدم Smileکیس نامزدی هستم تاریخ مصاحبه اول اپریل ایراون ،کنسول درخواست مدارک بیشتر مثل ایمیل و ...کرده که براشون پست کردم امروز بدستشون می رسهSmile

من الان کیس نامبرم رو چک کردم مینویسه Ready و تاریخ اپدیت رو میزنه 9 آپریل که احتمالا تاریخی است که مدارک بدستشون رسیده !!اما من که مصاحبه ام اول اپریل بوده دیگه برای چی میزنه ready ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 08:50)shaya نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 01:51)hamidiri نوشته:  با اجازه دوستان پیشکسوت

امیدوارم به کارتون بیاد

ممنون از توضیحاتتون ولی مشا چطور متوجه میشین آپدیت شدین؟بهتون ایمیل میزنند یا در سایت اتفاقی می افته؟

از سایت سیس باید چک کنید
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-04-14 ساعت 09:18)shaya نوشته:  من الان کیس نامبرم رو چک کردم مینویسه Ready و تاریخ اپدیت رو میزنه 9 آپریل که احتمالا تاریخی است که مدارک بدستشون رسیده !!اما من که مصاحبه ام اول اپریل بوده دیگه برای چی میزنه ready ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر میکنم حالت ready و issued زمانی اتفاق میافته که پاس برای صدور ویزا نزد سفارت باشه
اما بصورت کلی ، هر اپدیتی که در سیس اتفاق میافته و هر اعلانی که صورت میگیره لزوما مورد تائید و منظور سفارت نیست ! چه بسا دوستانی در سیس موقتا refusal شدن ولی سفارت گفته به این اعلام توجه نکنید و پرونده شما مشکلی نداره !!
اما ، اماداره، بطور معمول اگر در برگه ای که روز مصاحبه به شما دادن ، گذشته از اینکه چه رنگی داره ، اگر بند " مراحل اداری" رو تیک نکرده باشه ، این احتمال وجود داره که با ارسال مدارکی که فرمودید و تکمیل پرونده شما ، امکان صدور ویزا وجود داره
راه حلش هم اینه که حتما با سفارت مکاتبه و از خودشون سوال کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، romance33 ، فری خانم
(2014-04-14 ساعت 10:52)amjad نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 09:18)shaya نوشته:  من الان کیس نامبرم رو چک کردم مینویسه Ready و تاریخ اپدیت رو میزنه 9 آپریل که احتمالا تاریخی است که مدارک بدستشون رسیده !!اما من که مصاحبه ام اول اپریل بوده دیگه برای چی میزنه ready ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر میکنم حالت ready و issued زمانی اتفاق میافته که پاس برای صدور ویزا نزد سفارت باشه
.... راه حلش هم اینه که حتما با سفارت مکاتبه و از خودشون سوال کنید

Ready به این معنی که شخص به مرحله مصاحبه رسیده و ربطی به صدور ویزا نداره. بصورت معمول مراحل بصورت Issued < Administrative Process < Ready هستش. گاهی AP نداره پرونده که زود ویزا رو میدن و گاهی هم دیرتر وارد AP میشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، romance33 ، Saeedv13 ، فری خانم ، pari pariaaa
(2014-04-14 ساعت 11:09)itex نوشته:  
.... راه حلش هم اینه که حتما با سفارت مکاتبه و از خودشون سوال کنید

Ready به این معنی که شخص به مرحله مصاحبه رسیده و ربطی به صدور ویزا نداره. بصورت معمول مراحل بصورت Issued < Administrative Process < Ready هستش. گاهی AP نداره پرونده که زود ویزا رو میدن و گاهی هم دیرتر وارد AP میشه.

یک دنیا ممنون از لطفتون منم فکر میکنم هنوز پرونده وارد APنشده با این حال یه ایمیل میزنم می پرسم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، itex
اما بصورت کلی ، هر اپدیتی که در سیس اتفاق میافته و هر اعلانی که صورت میگیره لزوما مورد تائید و منظور سفارت نیست ! چه بسا دوستانی در سیس موقتا refusal شدن ولی سفارت گفته به این اعلام توجه نکنید و پرونده شما مشکلی نداره !!
اما ، اماداره، بطور معمول اگر در برگه ای که روز مصاحبه به شما دادن ، گذشته از اینکه چه رنگی داره ، اگر بند " مراحل اداری" رو تیک نکرده باشه ، این احتمال وجود داره که با ارسال مدارکی که فرمودید و تکمیل پرونده شما ، امکان صدور ویزا وجود داره

ارمنستان برگه آبی به من داده که فقط توش قسمتی که باید مدارک ایمیل و...رو بفرستم فقط تیک خورده ولی قسمت مراحل اداری رو تیک نزده حالا باید دید با این مدارک اضافی که ارسال کردم اصلا قبول میشه وارد مراحل اداری میشه یا نه فکر میکنم 3 حالت داره یا مدارک مورد قبول واقع نمیشه و رد میشه یا قبول میشه واردمراحل ادرای میشه یا قبول میشه و ویزا صادر میشه !!!چه می دونم والله !!خدایا مددی
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، taghi1311 ، nedarzdh ، hamed_na
(2014-04-14 ساعت 11:59)shaya نوشته:  

ارمنستان برگه آبی به من داده که فقط توش قسمتی که باید مدارک ایمیل و...رو بفرستم فقط تیک خورده ولی قسمت مراحل اداری رو تیک نزده حالا باید دید با این مدارک اضافی که ارسال کردم اصلا قبول میشه وارد مراحل اداری میشه یا نه فکر میکنم 3 حالت داره یا مدارک مورد قبول واقع نمیشه و رد میشه یا قبول میشه واردمراحل ادرای میشه یا قبول میشه و ویزا صادر میشه !!!چه می دونم والله !!خدایا مددی
الان سایت دی اچ ال رو چک کردم دیدم امرورز تازه بسته پستی من میرسه سفارت!!http://www.dhl.co.ir/content/ir/en/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=1547729293%0D%0A
این مسیر دی اچ ای هم عجب دور دنیا ست ها !!این بسته از ایران کلی کشورا رفته تا برسه ارمنستان!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، taghi1311 ، hamed_na
(2014-04-14 ساعت 11:59)shaya نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 10:52)amjad نوشته:  [quote='shaya' pid='478794' dateline='1397450899']
من الان کیس نامبرم رو چک کردم مینویسه Ready و تاریخ اپدیت رو میزنه 9 آپریل که احتمالا تاریخی است که مدارک بدستشون رسیده !!اما من که مصاحبه ام اول اپریل بوده دیگه برای چی میزنه ready ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایشالا زود زود خبرای خوب میشنویم ازت شایا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان