کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-17 ساعت 14:52)mordadi نوشته:  سلام دوستان عزیزم
بچه ها من طبق شنیده ها و خوانده هام و تجارب دوستان به یک سری چیزها در مورد علم کلیرنس رسیدم که براتون میگم .
آفیسر در موقع مصاحبه وبا توجه به شرایط سن و کار و حتی قیافه مصاحبه شونده و ..... بالاخره ریسکش رو که مسلما براش مسولیت هم ایجاد خواهد کرد نمیکنهو ترجیح میده و صلاح میدونه admin .process بزنه .
خوب این تا اینجای کار . به عبارتی دلیلی محکم برا reject نداره و اینکارو نمیکنه .
حالا این پرونده برای تحقیقات کاملتر فرستاده میشه به واشنگتن .(کی ؟ خدا میدونه )
مرحله بعد که آفیسر واشنگتن پرونده روباز میکنه (هیچکس اینها رونمیشناسه ودسترسی بهشون نیست)ایشون هست که با خوندن تمام اطلاعات پرونده تشخیص میده که نیاز هست از چند تا agency این پرونده رو استعلام کنه تا خیالش راحت بشه که case , مشکلی نداره وامن هست و در ضمن به agency ها میگه که جواباتونو به آدرس case no.که توی ceac هست تک تک و جداگانه بفرستید .
خوب مسلما یک خانم خانه دار جواب قسمت بازرگانیش زود میاد .حالا این میشه اولین update که ما در ceac میبینیم و همین جور الی آخر.
برا همین هست که آفیسر کنسول میگه در جواباش ما هیچ اطلاعی نداریم و این کار تحت پروسه multi-agency هست.صبر کنین و سایتی روکه معرفی کردیمو چک کنین.
تا اینکه تمام agency ها جواباشونوبدهند که هر بارکه یکیشون جواب میده ما در ceac آپدیت میشیم.
حالا اینها رو گفتم که به اینجا برسم.....
اگه دقت کنین اکثر بچه های که کلیر شدن قبلا هی آپدیت میشدن بعد یک سکوت 1و 2 ماهه و بعد بلافاصله کلیر شدن.
این نشوندهنده این هست که جوابها آمده حالا هر کسی به میزان استعلامی که ازش لازم بوده و این سکوت 99% نشاندهنده این هست که agency ها کارشون وجوابشون تمام شده و رسیده وفقط یک چیز مونده .....
آفیسر واشنگتن یک آقایی یا خانومی کنه ببینه اگه رنگ همه جوابا سبزهستforward کنه اوکی رو به سفارت مربوطه و آنها تو لیست نامبرتون رو برا اولین هفته اعلام اضافه کنن.
که امیدوارم برا همتون همین زودی ها باشه.
والا منم همینطور فکر میکنم ولی خوب ما فقط داریم نظر شخصیمون رو میگیم.
ولی فعلا که کسی حتی آپدیت هم نشده .از دوستان مخصوصا اشخاصی که تو jun و july مصاحبه داشتن خواهش میکنم که اگه آپدیت میشن اینجا اعلام کنن که از شرایط همدیگه مطلع باشیم.
این jun و july ها واقعا مظلوم واقع شدن.بدترین اتفاقها که موجب طولانی شدن مدت کلیرنس میشه درست هنگام طی شدن پروسشون اتفاق افتاده که فکرشم نمیکردن.(یکیشم خودم)
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، houmanmir ، 1362Eli ، shaya ، itex ، HPATIMAR ، kian88 ، pari pariaaa ، taghi1311 ، shadoow
(2014-04-17 ساعت 08:05)romantic نوشته:  دوست داری اولین نفری که تو جدول منتظران کلیر شه (به جز خودت Shy )،چه کسی باشه؟ همه یه نفر رو نام ببرین لطفا....
من خودم اول دوست دارم Ghormeh Sabzi کلیر شه، چون سفارتش انکاراست و متقاضی ویزای نامزدی و البته چون در صدر جدول منتظران قرار داره
دوم هم Kian88 چون تو جدول منتظران بالا سر من هستش و کیس نامزدی آنکاراست

منم دوست خیلی دوست دارم قرمه سبزی (امیرحسین) اول از همه کلیر بشه ، خدا کنه همین جمعه کلیر بشه و هرچی زودتر بره پیش نامزدش
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romance33 ، hamed_na ، kian88 ، nedarzdh ، pari pariaaa ، taghi1311 ، shadoow
(2014-04-17 ساعت 16:31)houmanmir نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 08:05)romantic نوشته:  دوست داری اولین نفری که تو جدول منتظران کلیر شه (به جز خودت Shy )،چه کسی باشه؟ همه یه نفر رو نام ببرین لطفا....
من خودم اول دوست دارم Ghormeh Sabzi کلیر شه، چون سفارتش انکاراست و متقاضی ویزای نامزدی و البته چون در صدر جدول منتظران قرار داره

منم دوست خیلی دوست دارم قرمه سبزی (امیرحسین) اول از همه کلیر بشه ، خدا کنه همین جمعه کلیر بشه و هرچی زودتر بره پیش نامزدش

والله با این اوصاف منم آرزو میکنم امیرحسین این جمعه کلیر بشه Smile

یه سوال تحصیلات ،جنس،محل خدمت سربازی،شغل روی این پروسه چقدر تاثیر داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، kian88 ، pari pariaaa ، romantic ، taghi1311 ، shadoow

مگه قراره كلير بشيم؟ :دي ..........ديگه عادت كرديم يجورايي!....... راستش من يكي كه زياد عجله ندارم , دوست دارم همه كلير بشن , ولي اگه اولويت بخوام بدم يكيش خودت هستي , كه اصلا بفهميم K1 هنوز قانونش برقراره يانه :دي .....يكي هم سانازي .... كه من اگه يه قدرتي چيزي داشتم همين الان تلپورتش ميكردم ميدون تايمز يا هرجا ميخواد بره .....بسكي بي قرار و كلا كلافس .

ولي در كل هركدوم از بچه ها كه كلير بشن خوشحال ميشم !

يه مطلب ديگه اينكه بچه هاي عزيز دوست دارم بهش توجه كنن اينه كه .... يكم احساس نميكنيد مثل بچه ها ميمونيد !..... حالا بهر دليلي گرفتن ويزاتون دير شده!.... بجاي نق زدن بهتر نيست يه كاري چيزي ياد بگيريد ....حداقل زبانتون رو قوي كنيد!.... 90 درصد از كسايي كه ميان اينجا بزرگترين ترسشون و مهمترين علت اينكه دوست دارن كلير بشن اينه كه فاميل و دوستان ديگه ازشون نپرسن كي ميريد !!!!...... يعني سادش اين ميشه كه كلاس گذاشتن داريم ميريم آمريكا ...حالا چون دير شده از كلاس كار داره كم ميشه .... يعني واقعا اين ترس داره؟!!!!!
بعدشم من خودم كه تا حالا امريكا نرفتم ولي كشورهاي ديگه زياد رفتم ..... 2 دسته ايراني ميشناسم من .... 1 درصد كه آدم عادي با اعتماد بنفس و كلا معمولي..... دسته دوم كه 99 درصد هستن پاشون كه به خارج ميرسه كلا انگار از محدوده قدرتشون خارج شدن ... مثل گربه ها كه وقتي بارون مياد زير ناودون ميشينن ميشن.... بزور ميتونن ارتباط برقرار كنن با محيط جديد.... خلاصه من نه قصد بي احترامي دارم نه قصد قضاوت در مورد شخصيت افراد رو ...... ولي وظيفه دارم به عنوان دوست يه چيز رو بهتون بگم..... حالا اگر ميبينيد بدرتون ميخوره بكار بگيريد اگر كه نه خب بگذريد !
اونم اينه كه توي آمريكا قراره قورتتون بدن !.....حالا دوحالت داره!... اگر قراره كه به عنوان خانم بريد و قورمه سبزي واسه همسرتون درست كنيد و كلا از خونه بيرون نيايد و فقط سالي چند دفعه كنسرت داريوش و ابي و شادمهر رو بريد كه هيچي همين الانشم از خوب بهتريد ! ولي اگه قراره با زندگي حال كنيد و با چالش هاي مختلف روبرو بشيد و بطور واقعي وارد جامعه امريكا بشيد خب يكم بايد با ايني كه هستيد فرق كنيد .......مثل تيم فوتبال ايران كه همين الانشم تو مسابقات آسيايي خوبه .....ولي وقتي ميخواد بره جام جهاني كلا داستان يه چيز ديگس!

آقايون هم همينطور ...... اگه قراره يه شغل معمولي داشته باشن تو يه شركت ايراني و عينهو ايران صبح برن عصر بيان و زندگي ساده داشته باشن كه هيچي ولي اگر قراره قضيه فرق كنه باور كنيد بايد يه چيزي فرق كنه !...... من زياد دوست و فاميل تو آمريكا دارم و مهمترين چيزي كه ازشون ميشنوم اينه كه كلا ايرانيايي كه ميان اينجا بيشترشون نميتونن خودشونو وفق بدن با زندگي امريكايي و زندگياشون خيلي درب و داغونه !

خلاصه .....بجاي اينكه لحظه شماري كنيد براي اينكه پاتون به امريكا برسه و عكساي فيسبوكتون رو آپديت كنيد و دوست و فاميل رو سرجاشون بشونيد حداقل زبانتون رو قوي كنيد ..... ورزش كنيد ..... با فرهنگ آمريكا سعي كنيد آشنا بشيد و مهمتر از همه از لحاظ ذهني خودتون رو آماده رفتن به يه زندگي كاملا جديد بكنيد !..... در نهايت ماها كه بالاخره ميريم .... حداقل بيايد از اينايي نباشيم كه به قول معروف بهشون گفته ميشه اسكل

بچه ها موفق باشيد .... به اميد كلير شدن همتون و موفقيت پشت سر اون !
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
(2014-04-18 ساعت 10:52)kian88 نوشته:  

مگه قراره كلير بشيم؟ :دي ..........ديگه عادت كرديم يجورايي!....... راستش من يكي كه زياد عجله ندارم , دوست دارم همه كلير بشن , ولي اگه اولويت بخوام بدم يكيش خودت هستي , كه اصلا بفهميم K1 هنوز قانونش برقراره يانه :دي .....يكي هم سانازي .... كه من اگه يه قدرتي چيزي داشتم همين الان تلپورتش ميكردم ميدون تايمز يا هرجا ميخواد بره .....بسكي بي قرار و كلا كلافس .

ولي در كل هركدوم از بچه ها كه كلير بشن خوشحال ميشم !

يه مطلب ديگه اينكه بچه هاي عزيز دوست دارم بهش توجه كنن اينه كه .... يكم احساس نميكنيد مثل بچه ها ميمونيد !..... حالا بهر دليلي گرفتن ويزاتون دير شده!.... بجاي نق زدن بهتر نيست يه كاري چيزي ياد بگيريد ....حداقل زبانتون رو قوي كنيد!.... 90 درصد از كسايي كه ميان اينجا بزرگترين ترسشون و مهمترين علت اينكه دوست دارن كلير بشن اينه كه فاميل و دوستان ديگه ازشون نپرسن كي ميريد !!!!...... يعني سادش اين ميشه كه كلاس گذاشتن داريم ميريم آمريكا ...حالا چون دير شده از كلاس كار داره كم ميشه .... يعني واقعا اين ترس داره؟!!!!!
بعدشم من خودم كه تا حالا امريكا نرفتم ولي كشورهاي ديگه زياد رفتم ..... 2 دسته ايراني ميشناسم من .... 1 درصد كه آدم عادي با اعتماد بنفس و كلا معمولي..... دسته دوم كه 99 درصد هستن پاشون كه به خارج ميرسه كلا انگار از محدوده قدرتشون خارج شدن ... مثل گربه ها كه وقتي بارون مياد زير ناودون ميشينن ميشن.... بزور ميتونن ارتباط برقرار كنن با محيط جديد.... خلاصه من نه قصد بي احترامي دارم نه قصد قضاوت در مورد شخصيت افراد رو ...... ولي وظيفه دارم به عنوان دوست يه چيز رو بهتون بگم..... حالا اگر ميبينيد بدرتون ميخوره بكار بگيريد اگر كه نه خب بگذريد !
اونم اينه كه توي آمريكا قراره قورتتون بدن !.....حالا دوحالت داره!... اگر قراره كه به عنوان خانم بريد و قورمه سبزي واسه همسرتون درست كنيد و كلا از خونه بيرون نيايد و فقط سالي چند دفعه كنسرت داريوش و ابي و شادمهر رو بريد كه هيچي همين الانشم از خوب بهتريد ! ولي اگه قراره با زندگي حال كنيد و با چالش هاي مختلف روبرو بشيد و بطور واقعي وارد جامعه امريكا بشيد خب يكم بايد با ايني كه هستيد فرق كنيد .......مثل تيم فوتبال ايران كه همين الانشم تو مسابقات آسيايي خوبه .....ولي وقتي ميخواد بره جام جهاني كلا داستان يه چيز ديگس!

آقايون هم همينطور ...... اگه قراره يه شغل معمولي داشته باشن تو يه شركت ايراني و عينهو ايران صبح برن عصر بيان و زندگي ساده داشته باشن كه هيچي ولي اگر قراره قضيه فرق كنه باور كنيد بايد يه چيزي فرق كنه !...... من زياد دوست و فاميل تو آمريكا دارم و مهمترين چيزي كه ازشون ميشنوم اينه كه كلا ايرانيايي كه ميان اينجا بيشترشون نميتونن خودشونو وفق بدن با زندگي امريكايي و زندگياشون خيلي درب و داغونه !

خلاصه .....بجاي اينكه لحظه شماري كنيد براي اينكه پاتون به امريكا برسه و عكساي فيسبوكتون رو آپديت كنيد و دوست و فاميل رو سرجاشون بشونيد حداقل زبانتون رو قوي كنيد ..... ورزش كنيد ..... با فرهنگ آمريكا سعي كنيد آشنا بشيد و مهمتر از همه از لحاظ ذهني خودتون رو آماده رفتن به يه زندگي كاملا جديد بكنيد !..... در نهايت ماها كه بالاخره ميريم .... حداقل بيايد از اينايي نباشيم كه به قول معروف بهشون گفته ميشه اسكل

بچه ها موفق باشيد .... به اميد كلير شدن همتون و موفقيت پشت سر اون !

همه اینایی که گفتی درسته !!منم عجله ندارم برم چون کلی کار دارم باید اینجا انجام بدم و کسی هم ازم نمیپرسه کی میری؟!!ولی بچه هایی که دوست دارن زودتر کلیر بشن و برن رو درک میکنم !!دوری از نامزدشون و اینکه در یه عالم برزخ قرار دارند و اصلا انتظار سخته !!و خوب اینجا تنها جاییه که هر چی دل تنگت می خواد میتونی بنویسی !!Smileمن که از خوندن نوشته های بچه ها خوشم میاد مثل یه رومان میمونه Smile
در ضمن قانون نامزدی برقراره چون من خودم دیدم که یه ضرب ویزا گرفتن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh ، pari pariaaa ، hamed_na ، romance33 ، taghi1311 ، shadoow
K1
من 21فروردین پروندمو فرستادم (USCIS). 28فروردین ایمیل زدن که به دستشون رسیده.
Your case has been accepted and routed to the USCIS California Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) through which you may visit www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، aghaghia ، romance33 ، shadoow
(2014-04-18 ساعت 13:52)nedarzdh نوشته:  K1
من 21فروردین پروندمو فرستادم (USCIS). 28فروردین ایمیل زدن که به دستشون رسیده.
Your case has been accepted and routed to the USCIS California Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) through which you may visit www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status.

مبارکه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
لیست جدید را اعلام کردند.
Waiting List Charts | Waiting List | Register in Waiting List
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: kanan ، shaya ، فری خانم
کسی کلیر نشده؟ خبرهای خوب بدید دوستان
نوع ویزا:K1 / آنکارا / تاریخ مصاحبه: February 19, 2014 / تاریخ کلیرنس: June 2, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، taghi1311
آنکارا
نبود.......؟Sad
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، shaya ، yalda91
(2014-04-18 ساعت 19:31)Alireza83 نوشته:  آنکارا
نبود.......؟Sad

ظاهرا ما یک هفته فاصله داریم. به امید هر چه زودتر گرفتن جواب.
پاسخ
تشکر کنندگان:
آنکارا با 14 شماره بروز شد:
ANK2009599015, ANK2011735006, ANK2012743001, ANK2011813006, ANK2013748005, ANK2012756016, ANK2013629003, ANK2012754004, ANK2013705002, ANK2009807021, ANK2013626003, ANK2005591009, ANK2006712010, ANK2011820005
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
ما که ظاهرا حالا حالاها هیچ خبری نیست
جدا تو 5 ماه فقط یه آپدیت معنیش چیه؟
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-18 ساعت 11:12)shaya نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 10:52)kian88 نوشته:  [quote='romantic' pid='480173' dateline='1397705758']
دوست داری اولین نفری که تو جدول منتظران کلیر شه (به جز خودت Shy )،چه کسی باشه؟ همه یه نفر رو نام ببرین لطفا....
دوم هم Kian88 چون تو جدول منتظران بالا سر من هستش و کیس نامزدی آنکارااست

مگه قراره كلير بشيم؟ :دي ..........ديگه عادت كرديم يجورايي!....... راستش من يكي كه زياد عجله ندارم , دوست دارم همه كلير بشن , ولي اگه اولويت بخوام بدم يكيش خودت هستي ,
همه این کارا رو کردم و دارم انجام میدم ورزش زبان و .... اما حرفات درسته و کاملا منطقی

من صبرم بسیار زیاده و الان تقریبا 6 ساله از آشنایمون با نامزدم میگذره اما زندگی بعضی ها رو هواست هر کاری میکنی جلو نمیره استاپ کرده، و نیاز مبرم به با هم بودن هستش
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shadoow ، piboo ، فری خانم
(2014-04-17 ساعت 14:52)mordadi نوشته:  سلام دوستان عزیزم
بچه ها من طبق شنیده ها و خوانده هام و تجارب دوستان به یک سری چیزها در مورد علم کلیرنس رسیدم که براتون میگم .
آفیسر در موقع مصاحبه وبا توجه به شرایط سن و کار و حتی قیافه مصاحبه شونده و ..... بالاخره ریسکش رو که مسلما براش مسولیت هم ایجاد خواهد کرد نمیکنهو ترجیح میده و صلاح میدونه admin .process بزنه .
خوب این تا اینجای کار . به عبارتی دلیلی محکم برا reject نداره و اینکارو نمیکنه .
حالا این پرونده برای تحقیقات کاملتر فرستاده میشه به واشنگتن .(کی ؟ خدا میدونه )
مرحله بعد که آفیسر واشنگتن پرونده روباز میکنه (هیچکس اینها رونمیشناسه ودسترسی بهشون نیست)ایشون هست که با خوندن تمام اطلاعات پرونده تشخیص میده که نیاز هست از چند تا agency این پرونده رو استعلام کنه تا خیالش راحت بشه که case , مشکلی نداره وامن هست و در ضمن به agency ها میگه که جواباتونو به آدرس case no.که توی ceac هست تک تک و جداگانه بفرستید .
خوب مسلما یک خانم خانه دار جواب قسمت بازرگانیش زود میاد .حالا این میشه اولین update که ما در ceac میبینیم و همین جور الی آخر.
برا همین هست که آفیسر کنسول میگه در جواباش ما هیچ اطلاعی نداریم و این کار تحت پروسه multi-agency هست.صبر کنین و سایتی روکه معرفی کردیمو چک کنین.
تا اینکه تمام agency ها جواباشونوبدهند که هر بارکه یکیشون جواب میده ما در ceac آپدیت میشیم.
حالا اینها رو گفتم که به اینجا برسم.....
اگه دقت کنین اکثر بچه های که کلیر شدن قبلا هی آپدیت میشدن بعد یک سکوت 1و 2 ماهه و بعد بلافاصله کلیر شدن.
این نشوندهنده این هست که جوابها آمده حالا هر کسی به میزان استعلامی که ازش لازم بوده و این سکوت 99% نشاندهنده این هست که agency ها کارشون وجوابشون تمام شده و رسیده وفقط یک چیز مونده .....
آفیسر واشنگتن یک آقایی یا خانومی کنه ببینه اگه رنگ همه جوابا سبزهستforward کنه اوکی رو به سفارت مربوطه و آنها تو لیست نامبرتون رو برا اولین هفته اعلام اضافه کنن.
که امیدوارم برا همتون همین زودی ها باشه.
اره تقریبا میتونه همین باشه
پس دلیل متناسب بودن آپدیتهای من با سایت سفارت چیه؟
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان