کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-05-04 ساعت 14:58)amir.forougi نوشته:  سلام دوستان

ببخشین من تازه عضو این سایت شدم و مطالب این صفحه رو دیدم سوال واسم پیش اومد.ویزای من ازدواجیشکور آمریکاس و منتظر وقت مصاحبه هستم واسه آنکارا.این کلیرنس که میگین به منم صدق میکنه یا ویزای شما کلا چیزای دیگه اس؟فکر کنم من قبل این که پروندمو اپروو کنن اف بی آی چک کردن منو

دقیقا معلوم نیس به کیا صدق میکنه. بعد از مصاحبه معلوم میشه!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، romance33 ، فری خانم
(2014-05-04 ساعت 13:16)jafarpourmh نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 13:04)zaniar_tnt نوشته:  یه دو روزه اینجا خیلی سوت و کور
یه کم گپ بزنیم خب Smile

ما هم میخایم مثل سفارت آنکارا شنبه ، یکشنبه ها تعطیل کنیم.Big Grin
کاش روز مصاحبه مخ یکی از کارمندای سفارتو زده بودیم. الان رفیقمون بود و زود کلیرمون میکرد. TongueBig Grin
مثل یکی از بچه های دانشگاهمون که تو دانشگاه با یه دختره دوست شده بود بعدشم به هم زده بود. موقع فارغ التحصیلی فهمیده بود دختره دانشجو نبوده کارمند بایگانی دانشگاه بوده.
خلاصه بیچاره چند ماه دنبال فارغ التحصیلیش میدوید. آخه دختره پروندشو گم و گور کرده بود.
احتمالا ما هم اگر با کارمندای سفارت کانال زده بودیم از شانس نداشتمون پروندمون الان تو سازمان بازیافت ترکیه داشت میشد کود.
حالا این اراجیفی که من گفتم برا این بود که روحیمونو حفظ کنیم. اگر میدونید خارج از موضوعه تا بیخیال بشم و برم سراغ بحث ها و تحلیل های سخت و نا امید کننده کلینس.Cool

میدونم خیلی سخته درک میکنم حالتو... من هم خیلی مقاومت کردم که به این حال و روز دچار نشم ولی مغز آدم مگه چقدر تاب و تحمل داره ؟؟ عاقبت یه روز میرسه که رد میکنه ... رها میشه... الان مرحله ردی مغزه , این مرحله قابل درمانه و میشه به حالت عادی برگشت ولی اگه ادامه داشته باشه و این کلیر بزودی انجام نشه دیگه کار از کار میگذره و مغز از مرحله ردی میگذره و جنون میاد سراغش...هیچ درمانی هم نداره تا آخر عمر میمونه... جنون یا دیوانگی عاقبت این راهه...Wink
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، zaniar_tnt ، amjad ، taghi1311
(2014-05-04 ساعت 18:32)tina1 نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 10:49)lidlid نوشته:  آیتکس جان من ماه مصاحبه رو تو جدول منتظران اشتباه زدم Jun در صورتیکه Jul بود اگه میشه درستش کنید Smile

Misheh begid in jadval montazeran kojast?mamnon misham

از توی امضای آیتکس میتونی ببینی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، hamed.us ، taghi1311
(2014-05-04 ساعت 14:39)taghi1311 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 14:06)nedarzdh نوشته:  
یه کم گپ بزنیم خب Smile

بسم ال...

بچه ها يه چيزي بگم Sad من كم آوردم آخه بي وجدان حتي يك نفرو كلير نميكنه دلمون خوش بشه به من روحيه بديدSmile
يكي از دوستان من دو هفته پيش بعد شش ماه از طريق ايميل كلير شد و جمعه رفت ويزايش را بگيرد. عضو مهاجرسرا نبود ولي حرفي كه زد جالب بود. گفت نامه كليرنسش دوماه پيش به دست سفارت رسيده تاريخ مشخص شده در ايميل اين را نشان داده. قرار بود ايميلش را به من نشان بدهد كه وقت نشد. بعد ايشون به سفارتش كه آنكارا بوده ايميل ميزنه و سفارت با ايميل اطلاع ميده كه براي دريافت ويزا بره آنكارا و مديكالش رو هم تجديد كنه. اين را گفتم هم اينجا حرفي زده باشم هم ببينم دوستان چنين سابقه اي شنيده اند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، zaniar_tnt ، hamed_na ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-05-04 ساعت 18:48)Elahvision نوشته:  يكي از دوستان من دو هفته پيش بعد شش ماه از طريق ايميل كلير شد و جمعه رفت ويزايش را بگيرد. عضو مهاجرسرا نبود ولي حرفي كه زد جالب بود. گفت نامه كليرنسش دوماه پيش به دست سفارت رسيده تاريخ مشخص شده در ايميل اين را نشان داده. قرار بود ايميلش را به من نشان بدهد كه وقت نشد. بعد ايشون به سفارتش كه آنكارا بوده ايميل ميزنه و سفارت با ايميل اطلاع ميده كه براي دريافت ويزا بره آنكارا و مديكالش رو هم تجديد كنه. اين را گفتم هم اينجا حرفي زده باشم هم ببينم دوستان چنين سابقه اي شنيده اند؟

بله دوست عزیز قبلاً هم چنین موردی برای دوستان بوده ولی متاسفانه اسم و آی دی آنها یادم نیست.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-05-04 ساعت 18:51)romance33 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 18:48)Elahvision نوشته:  يكي از دوستان من دو هفته پيش بعد شش ماه از طريق ايميل كلير شد و جمعه رفت ويزايش را بگيرد. عضو مهاجرسرا نبود ولي حرفي كه زد جالب بود. گفت نامه كليرنسش دوماه پيش به دست سفارت رسيده تاريخ مشخص شده در ايميل اين را نشان داده. قرار بود ايميلش را به من نشان بدهد كه وقت نشد. بعد ايشون به سفارتش كه آنكارا بوده ايميل ميزنه و سفارت با ايميل اطلاع ميده كه براي دريافت ويزا بره آنكارا و مديكالش رو هم تجديد كنه. اين را گفتم هم اينجا حرفي زده باشم هم ببينم دوستان چنين سابقه اي شنيده اند؟

بله دوست عزیز قبلاً هم چنین موردی برای دوستان بوده ولی متاسفانه اسم و آی دی آنها یادم نیست.
حالا باید چی کار کنیم ؟یعنی سایت رو آپدیت نمیکنن؟!!!!بعد از 2 ماه هنوز توسایت ثبت نشده بوده ؟!!هر ماه به سفارت ایمیل بزنیم خوابشون نره ؟!!!Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، hamed_na ، taghi1311 ، فری خانم
به نظرتون بچه ها اینا از کجا میفهمن که شغل دولتی داریم یا نه؟من خودم بصورت قراردادی و پاره وقت تو یه اداره دولتی کار میکنم ولی کار اصلیم تو یه شرکت خصوصی هستش و گواهی اشتغال رو میخوام از شرکت بگیرم.تو ds 260 هم فقط اون شرکت رو نوشتم.خوب اینا میخوان بفهمن که من تو اون اداره دولتی هم کار کردم؟اونوقت ضایع میشه؟اگه راستشو بگم که میگن چرا تو فرم ننوشتی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-04 ساعت 18:26)Timber Wolf نوشته:  
یه کم گپ بزنیم خب Smile

کاش روز مصاحبه مخ یکی از کارمندای سفارتو زده بودیم. الان رفیقمون بود و زود کلیرمون میکرد. TongueBig Grin
مثل یکی از بچه های دانشگاهمون که تو دانشگاه با یه دختره دوست شده بود بعدشم به هم زده بود. موقع فارغ التحصیلی فهمیده بود دختره دانشجو نبوده کارمند بایگانی دانشگاه بوده.
خلاصه بیچاره چند ماه دنبال فارغ التحصیلیش میدوید. آخه دختره پروندشو گم و گور کرده بود.
احتمالا ما هم اگر با کارمندای سفارت کانال زده بودیم از شانس نداشتمون پروندمون الان تو سازمان بازیافت ترکیه داشت میشد کود.
حالا این اراجیفی که من گفتم برا این بود که روحیمونو حفظ کنیم. اگر میدونید خارج از موضوعه تا بیخیال بشم و برم سراغ بحث ها و تحلیل های سخت و نا امید کننده کلینس.Cool

میدونم خیلی سخته درک میکنم حالتو... من هم خیلی مقاومت کردم که به این حال و روز دچار نشم ولی مغز آدم مگه چقدر تاب و تحمل داره ؟؟ عاقبت یه روز میرسه که رد میکنه ... رها میشه... الان مرحله ردی مغزه , این مرحله قابل درمانه و میشه به حالت عادی برگشت ولی اگه ادامه داشته باشه و این کلیر بزودی انجام نشه دیگه کار از کار میگذره و مغز از مرحله ردی میگذره و جنون میاد سراغش...هیچ درمانی هم نداره تا آخر عمر میمونه... جنون یا دیوانگی عاقبت این راهه...Wink
دوست عزیز
شما که پاک همه رو بردی ته خط.
بییائید همه به ذهنمون برنامه بدیم که این پروسه 1 سال یا 5/1 سال طول می کشه. اون وقت اگر زودتر شد ( که میشه ) تحملش برامون راحتتره.
من فکر می کنم چون اون از خدا بی خبرها روز مصاحبه به ما گفتند که 1 الی 2 ماه طول می کشه، ضمیر ناخوآگاه ما هم خودش رو برای حداکثر 2 ماه آماده کرده و حالا که طولانی شده داره سختی ها خودش رو نشون می ده.
من 4 ماهه منتظرم ولی همین برنامه رو به خودم دادم.
از من گفتن...
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، zaniar_tnt ، Elahvision ، shaya ، hamed_na ، taghi1311 ، jafarpourmh
(2014-05-05 ساعت 10:54)فری خانم نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 18:26)Timber Wolf نوشته:  
یه کم گپ بزنیم خب Smile

دوست عزیز
شما که پاک همه رو بردی ته خط.
بییائید همه به ذهنمون برنامه بدیم که این پروسه 1 سال یا 5/1 سال طول می کشه. اون وقت اگر زودتر شد ( که میشه ) تحملش برامون راحتتره.
من فکر می کنم چون اون از خدا بی خبرها روز مصاحبه به ما گفتند که 1 الی 2 ماه طول می کشه، ضمیر ناخوآگاه ما هم خودش رو برای حداکثر 2 ماه آماده کرده و حالا که طولانی شده داره سختی ها خودش رو نشون می ده.
من 4 ماهه منتظرم ولی همین برنامه رو به خودم دادم.
از من گفتن...

مراقب باش!!یه وقت هر چی به ذهنت بدی اتفاق میفته ها !!!از منم گفتن بود..!!Big Grin
تنها راهش اینه که خودتون رو مشغول کنید زبان و ورزش و ...
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، فری خانم
آنکارا با 13 کیس خانوادگی آپدیت کرد!!!
ANK2013747004،ANK2012653017،ANK2012736014،ANK2012810002،ANK2005630037،BGH2013741007،ANK2009809083،ANK2013803214،ANK2013606015،ANK2009585001،ANK2013592009،ANK2013823003،ANK2013622002
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
کسی نبود؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، romance33
(2014-05-05 ساعت 14:06)k1_cid نوشته:  کسی نبود؟

بچه ها منتظر خبرهاي خيلي خوبتون هستيم
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt
خودتم نیستی کیوان جان؟
پس اینا شماره های کیا هستن؟
2 ماه دریغ از یکی از بچه های اینجا ....Sad
مگه میشه آخه؟
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، k1_cid
(2014-05-05 ساعت 15:50)mordadi نوشته:  
خودتم نیستی کیوان جان؟
مگه میشه آخه؟
نه من نیستم ،دیشب بهشون ایمیل زدم امروز دیدم آپدیت شدم ولی جواب ایمیل ندادن.وقتی دیدم سایت آپدیت شده گفتم احتمالا خبراییه ولی .......Sad
من نمیدونم قضیه چیه ولی اینایی هم که امروز اعلام کردن هر کدوم 10-20 روز بیشتر مهلت ندارن که برن ویزا بگیرن.احتمال هست که از کم کاری سفارت باشه!
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: zaniar_tnt ، houmanmir ، فری خانم
(2014-05-05 ساعت 16:34)k1_cid نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 15:50)mordadi نوشته:  
خودتم نیستی کیوان جان؟
مگه میشه آخه؟
نه من نیستم ،دیشب بهشون ایمیل زدم امروز دیدم آپدیت شدم ولی جواب ایمیل ندادن.وقتی دیدم سایت آپدیت شده گفتم احتمالا خبراییه ولی .......Sad
من نمیدونم قضیه چیه ولی اینایی هم که امروز اعلام کردن هر کدوم 10-20 روز بیشتر مهلت ندارن که برن ویزا بگیرن.احتمال هست که از کم کاری سفارت باشه!
ای بابا ....
من دیگه گفتم این دفعه شما کلیر شدی.Sad
بهر حال امیدوارم که این جمعه واقعا دیگه خیلی از بچه ها کلیر بشن و برن از این بلا تکلیفی راحت بشن.Smile
من که تصمیم گرفتم فقط تا روز 1 سال بعد مصاحبه منتظر باشم و این وضعیت رو تحمل کنم . واقعا هم بیشتر از این ارزش نداره که آدم بخواد بلاتکلیف باشه.
چون مصاحبه که فقط یکسال اعتبار داره و انگشت نگاری هم فقط 15 ماه. و اینها فقط با همین 2 تا بیشتر کار میکنن وگرنه چیزای دیگه رو که قبلا هم داشتن .
بگذریم Wink دیگه واقعا از خسته کننده بودن گذشته واسه ما.Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، taghi1311 ، shaya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان