موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-31 ساعت 21:57)p.t نوشته: بچه ها سلام من هم جمعه كلير شدم ارمنستان :-)))))
F2a interview dec2013
مبارک دوست عزیز. امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-31 ساعت 23:51)Alireza83 نوشته: (2014-05-31 ساعت 23:42)amjad نوشته: (2014-05-31 ساعت 23:30)Alireza83 نوشته:
100 کیلو متر تا کجا؟ بابا من هرشب دارم این راهو میرم و میام. 60 کیلو متره
گل بود به سبزه نیز آراسته شد!!!!
ماهام لابد باید شب بیایم فرودگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
فهمیدم ، کشیک شبی ، تنهائی ، اونجا دنبال هم صحبت میگردی ؟!!!!
تعارف نکن میخوای هر شب یکیمون بیاد تنها نمونی ؟!!!!
البته صد رحمت به شما ، itex که قراره در ام ری کا بستنی بخره برامون !!! اونو کجای دلمون بذاریم؟!!
آقا حالا که اینجوریه همگی دعوتید شمال خونه من !!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا اینجا هیچ خانمی منتظر کلیرنس شدن ویزای نامزدی نیست؟ من 3 هفته پیش مصاحبه داشتم آنکارا. برای مصاحبه زبان فارسی و انتخاب کردم، اون خانمی که از من مصاحبه کرد به من گفت چون نامزدت امریکاییه باهات انگلیسی صحبت میکنم. خیلی هولم کرد. من جواب سوالاش و همه رو دادم اما افتضاح انگلیس صحبت کردم. اونم گفت پس چطور با نامزدت ارتباط داری وقتی زبانت خوب نیست؟ تنها شناسم این بود که نامردم هم آنکارا با من بود. بهشون گفتم الان استرس دارم و ما تو ارتباط با هم مشکلی نداریم. اونا گفتن بعد از ظهر با نامزدت بیا. بعد از ظهر یکبار با نامزدم و 2 بار دیگه با من مصاحبه کردن. 2 دفعه دوم کلی سوال پیچم کردن و من خیلی بهتر جوابشون و دادم. گفتن حداقل 2_3 ماه طول میکشه.
!تاریخ مصاحبه 5می 2014. -سایت و چک کردم دیدم 23 می اپدیت شدم. چرا هیچ خانمی اینجا نیست؟ یعنی فقط به من تو خانمها کلیرنس خورده؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 07:31)Dokhmal14 نوشته: چرا اینجا هیچ خانمی منتظر کلیرنس شدن ویزای نامزدی نیست؟ من 3 هفته پیش مصاحبه داشتم آنکارا. برای مصاحبه زبان فارسی و انتخاب کردم، اون خانمی که از من مصاحبه کرد به من گفت چون نامزدت آمریکاییه باهات انگلیسی صحبت میکنم. خیلی هولم کرد. من جواب سوالاش و همه رو دادم اما افتضاح انگلیس صحبت کردم. اونم گفت پس چطور با نامزدت ارتباط داری وقتی زبانت خوب نیست؟ تنها شناسم این بود که نامردم هم آنکارا با من بود. بهشون گفتم الان استرس دارم و ما تو ارتباط با هم مشکلی نداریم. اونا گفتن بعد از ظهر با نامزدت بیا. بعد از ظهر یکبار با نامزدم و 2 بار دیگه با من مصاحبه کردن. 2 دفعه دوم کلی سوال پیچم کردن و من خیلی بهتر جوابشون و دادم. گفتن حداقل 2_3 ماه طول میکشه.
!تاریخ مصاحبه 5می 2014. -سایت و چک کردم دیدم 23 می اپدیت شدم. چرا هیچ خانمی اینجا نیست؟ یعنی فقط به من تو خانمها کلیرنس خورده؟؟؟؟
عزيزم منم هستم... غصه نخور
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-01 ساعت 08:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-01 ساعت 08:21 توسط lidlid.)
(2014-06-01 ساعت 07:31)Dokhmal14 نوشته: چرا اینجا هیچ خانمی منتظر کلیرنس شدن ویزای نامزدی نیست؟ من 3 هفته پیش مصاحبه داشتم آنکارا. برای مصاحبه زبان فارسی و انتخاب کردم، اون خانمی که از من مصاحبه کرد به من گفت چون نامزدت آمریکاییه باهات انگلیسی صحبت میکنم. خیلی هولم کرد. من جواب سوالاش و همه رو دادم اما افتضاح انگلیس صحبت کردم. اونم گفت پس چطور با نامزدت ارتباط داری وقتی زبانت خوب نیست؟ تنها شناسم این بود که نامردم هم آنکارا با من بود. بهشون گفتم الان استرس دارم و ما تو ارتباط با هم مشکلی نداریم. اونا گفتن بعد از ظهر با نامزدت بیا. بعد از ظهر یکبار با نامزدم و 2 بار دیگه با من مصاحبه کردن. 2 دفعه دوم کلی سوال پیچم کردن و من خیلی بهتر جوابشون و دادم. گفتن حداقل 2_3 ماه طول میکشه.
من هم هستم بیش از 10 ماه هست که منتظر کیلیر شدنم غصه نخور تنها نیستی
بچه ها تعداد زیادی کیلیر شدن و همه باید شیرینی بدن
نظرتون چیه یه کافی شاپ قرار بذاریم همه با هم شیرینی شون اونجا بهمون بدن
من نظر کافه موکا تو خیابون وزرا بالاتر از سینما آزادی هست نظر شما چیه؟
زود بگید تا در نرفتن برن آمریکا
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!