کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-03 ساعت 13:43)shaya نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 13:12)mordadi نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 12:05)shaya نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 20:51)zaniar_tnt نوشته:  [quote='شاهین1' pid='507234' dateline='1401717124']
بچه ها Zaniar قبلا" گفته بود اگه کلیر بشه آنلاین برامون ساز میزنه چی شد؟؟؟؟

الان که خیلی سرم شلوغه، آنکارا واستون میزنم.
بیااینم ساز و دهل به افتخار همه تون که کلیر شدین و یه ضرب ویزا گرفتین !!Smile
یعنی دیونه ی این یکی مونده به آخریم.SmileWink
Smileاون که منم Smileاونی که طبل میزنه زانیاره که قرار بود ساز بزنه برامون آخری که میپره بالا و پایین سانازه که یه ضرب ویزا گرفته اون چهارتا بقیه کلیر شده هان و اون دوتا اونایی ان که اخیرا آپ دیت شدن و دارن میگن دفعه بعد نوبت ماست انشالله Smile
خدائیش به این می گن end خلاقیت.
عالی بود عالی
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، shaya ، taghi1311
(2014-06-03 ساعت 14:01)azri نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 10:14)piboo نوشته:  كسي تا الان بوده كه به سفارت ايميل بزنه اما اپديت نشه؟؟؟؟؟

من 2 ماه پيش زدم ولي 4 روز پيش آپديت شدم.

یکی از دوستان من که لاتاری برنده شده و 6 ماهه منتظر کلیرنسه ابوظبی. امروز بهم خبر داد کلیرنس شده.
میگه توی این 6 ماه یک بار هم آپ دیت نشده بود. تا 2 هفته پیش مشورت کرد گفتم یه ایمیل بزن شاید پروندت گم و گور شده یا یه جائی افتاده و کسی سراغش نمی ره. ایمیل زد و جواب همیشگی و بعدش هم اپدیت بعد از ایمیل ولی بعد از اون هم 5 بار اپ شد و امروز هم خبر کلیرنسش رو داد.
به این می گن...
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، azri ، taghi1311
دوستانی که منتظر کلیر شدن هستن میخواستم بدونم از شماها هیچ مدرک دیگه ای نخواستن که بعدا با خودتون ببرین من مارچ2014 ابوظبی مصاحبه شدم وازم مدارک دامیسیل خواستن خیلی نگرانم میترسم بعد از اینکه کلیر شدم و رفتم سفارت بازم بهم گیر بدن اونقدر که به این موضوع فکر میکنم به کلیر شدن فکر نمیکنم. خوش به حال اونایی که دردشون فقط اینه که کلیر بشن.Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 14:44)memoly86 نوشته:  دوستانی که منتظر کلیر شدن هستن میخواستم بدونم از شماها هیچ مدرک دیگه ای نخواستن که بعدا با خودتون ببرین من مارچ2014 ابوظبی مصاحبه شدم وازم مدارک دامیسیل خواستن خیلی نگرانم میترسم بعد از اینکه کلیر شدم و رفتم سفارت بازم بهم گیر بدن اونقدر که به این موضوع فکر میکنم به کلیر شدن فکر نمیکنم. خوش به حال اونایی که دردشون فقط اینه که کلیر بشن.Sad

به من گفتن وقتی کیس نامبرت رو تو سایت دیدی و خواستی بیایی، ترجمه جدید شناسنامه و سند ازدواج رو با خودت بیار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 11:11)Timber Wolf نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 21:57)p.t نوشته:  بچه ها سلام من هم جمعه كلير شدم ارمنستان :-)))))
F2a interview dec2013
مرسي اميدوارم همتون زود كلير شيد
همه بچه هايي كه توي يك روز با من مصاحبه بودن چه لاتاري و چه ازدواج، همه با هم جمعه كلير شديم
فقط از كساني كه ارمنستان بودم سوال دارم كه مي دونن چند روز طول ميكشه از زمان تحويل پاس تا ويزا بدن؟ و ممكنه مديكال رو اگه صبح بري عصر بدن؟ من كمتر از ٦ ماه شد ولي بازم ازم مديكال خواستن

به سلامتی ... مبارکه باشه... بچه هایی که قبلا رفتن ویزا گرفتن معمولا 2 تا 4 روزه آماده شده... شما یه جوری برو که دوشنبه پاسپورتتو بدی ایشالا تا چهارشنبه یا پنج شنبه همون هفته بهت میدن... مدیکال هم صبح بری تا عصر نمیدن , یک روز بعد ... موفق باشی..
cdc

pt عزیز برای منم این همیشه سواله : شما کمتر از 6 ماه شده ولی باز هم مدیکال خواستن لطفا" بگو آیا بعد از کلیر شدنت از طریق ایمیل بهت اعلام کردن که باید دوباره مدیکال بدی یا خودت پیگیری کردی و یا از چه طریق مطلع شدی ...؟؟ چون منم ظاهرا" مدیکالم یک سال اعتبار داره و الان 10 ماه گذشته حالا به فرض اینکه تا قبل یک سال کلیر شم میخوام بدونم از چه طریق پیگیر شم که آیا تمدید میخواد یا خیر؟در ضمن بعدا" اطلاع بده از زمانی که پاس ویا احیانا" کسری مدارک رو تحویل میدی تا دریافت ویزا چند روز طول میکشه؟این سوال رو برای تعداد روزهای سفرم وگرفتن تور میکنم.ممنون میشم.
اگر کسی از دوستان هم اطلاع دقیق برای 2 سوال من دارن ممنون میشم راهنمایی کنید.
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 14:50)فری خانم نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 14:44)memoly86 نوشته:  دوستانی که منتظر کلیر شدن هستن میخواستم بدونم از شماها هیچ مدرک دیگه ای نخواستن که بعدا با خودتون ببرین من مارچ2014 ابوظبی مصاحبه شدم وازم مدارک دامیسیل خواستن خیلی نگرانم میترسم بعد از اینکه کلیر شدم و رفتم سفارت بازم بهم گیر بدن اونقدر که به این موضوع فکر میکنم به کلیر شدن فکر نمیکنم. خوش به حال اونایی که دردشون فقط اینه که کلیر بشن.Sad

به من گفتن وقتی کیس نامبرت رو تو سایت دیدی و خواستی بیایی، ترجمه جدید شناسنامه و سند ازدواج رو با خودت بیار

به من هم گفت ترجمه شناسنامه و سند ازدواج بیار با وجود اینکه من قبلا" داده بودم ولی ظاهرا" گم کرده بودن
بهر حال من خوش خیال همون روز روبروی سفارت یه دارلترجمه بود(آنکارا) و دادم ترجمه و الان 10 ماه گذشته ..کسی میدونه آیا نیاز هست دوباره ترجمه کنم یا اون ترجمه تاریخ(آگوست 2013) رو فبول میکنن؟
البته همه اینا به فرض اینکه زیر یه سال کلیر شمSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-03 ساعت 14:09)azri نوشته:  هورا من دوباره آپديت شدم Jun 3 Smile ببخشيد كه من با يه آپديت اينقدر ذوق مي كنم آخه تو اين 5-6 ماه اصلا آپديت نشده بودم.

عامو نوبتته که کلیر بشی Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، taghi1311
(2014-06-03 ساعت 15:18)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 11:11)Timber Wolf نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 21:57)p.t نوشته:  بچه ها سلام من هم جمعه كلير شدم ارمنستان :-)))))
F2a interview dec2013
مرسي اميدوارم همتون زود كلير شيد
همه بچه هايي كه توي يك روز با من مصاحبه بودن چه لاتاري و چه ازدواج، همه با هم جمعه كلير شديم
فقط از كساني كه ارمنستان بودم سوال دارم كه مي دونن چند روز طول ميكشه از زمان تحويل پاس تا ويزا بدن؟ و ممكنه مديكال رو اگه صبح بري عصر بدن؟ من كمتر از ٦ ماه شد ولي بازم ازم مديكال خواستن

به سلامتی ... مبارکه باشه... بچه هایی که قبلا رفتن ویزا گرفتن معمولا 2 تا 4 روزه آماده شده... شما یه جوری برو که دوشنبه پاسپورتتو بدی ایشالا تا چهارشنبه یا پنج شنبه همون هفته بهت میدن... مدیکال هم صبح بری تا عصر نمیدن , یک روز بعد ... موفق باشی..
cdc

pt عزیز برای منم این همیشه سواله : شما کمتر از 6 ماه شده ولی باز هم مدیکال خواستن لطفا" بگو آیا بعد از کلیر شدنت از طریق ایمیل بهت اعلام کردن که باید دوباره مدیکال بدی یا خودت پیگیری کردی و یا از چه طریق مطلع شدی ...؟؟ چون منم ظاهرا" مدیکالم یک سال اعتبار داره و الان 10 ماه گذشته حالا به فرض اینکه تا قبل یک سال کلیر شم میخوام بدونم از چه طریق پیگیر شم که آیا تمدید میخواد یا خیر؟در ضمن بعدا" اطلاع بده از زمانی که پاس ویا احیانا" کسری مدارک رو تحویل میدی تا دریافت ویزا چند روز طول میکشه؟این سوال رو برای تعداد روزهای سفرم وگرفتن تور میکنم.ممنون میشم.
اگر کسی از دوستان هم اطلاع دقیق برای 2 سوال من دارن ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام، بله من کمتر از شش ماه شد و مدیکال مجدد خواستن برای بقیه کسانی که با من همون روز اومده بودن مصاحبه و باهم کلیر شدیم هم همینو خواستن. زمان کلیر شدن هم سایت آپدیت شد و همزمان برای همسرم هم که petitioner بود ایمیل اومد که عکس و مدیکال و 1040-w2 رو بیار. اصلا هم نگفته ترجمه جدید شناسنامه و یا سند ازدواج و .... همین سه تا! در مورد جواب مدیکال زنگ زدم و گفتن که هر روزی بری چه صبح و چه عصر، فردا صبحش جوابت رو می دن. واسه ویزا هم نمی دونم چون هنوز نگرفتم. من 4 روزه بلیط گرفتم ولی بعضی از دوستان 1 هفته. اونش مهم نیست فوقش اینه که میری اگه مجبور شدی تمدید می کنی زمان موندنت رو.
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1
(2014-06-03 ساعت 15:28)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 14:44)memoly86 نوشته:  
کسی میدونه آیا نیاز هست دوباره ترجمه کنم یا اون ترجمه تاریخ(آگوست 2013) رو فبول میکنن؟
ترجمه جدید شناسنامه و سند ازدواج رو از این نظر میخوان که ببینن در این مدتی که از شما بی خبر بودن تغییری در وضعیت تاهل و اولاد بوجود آمده یانه! برای همین اعتبار ترجمه ها رو محدود کردن - فکر میکنم ، بهترین کار اینه که به محض کلیر شدن ، مدارک رو ترجمه مجدد کرد.
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، taghi1311
(2014-06-03 ساعت 15:51)amjad نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 15:28)شاهین1 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 14:44)memoly86 نوشته:  
کسی میدونه آیا نیاز هست دوباره ترجمه کنم یا اون ترجمه تاریخ(آگوست 2013) رو فبول میکنن؟
ترجمه جدید شناسنامه و سند ازدواج رو از این نظر میخوان که ببینن در این مدتی که از شما بی خبر بودن تغییری در وضعیت تاهل و اولاد بوجود آمده یانه! برای همین اعتبار ترجمه ها رو محدود کردن - فکر میکنم ، بهترین کار اینه که به محض کلیر شدن ، مدارک رو ترجمه مجدد کرد.
ارمنستان آپ دیت کرد کسی نبود؟
YRV2012779063وYRV2013620075وYRV2013620086وYRV2012730073وYRV2013620025وYRV2013620085وYRV2013668008
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، شاهین1 ، fa79iran ، romance33
دوستان و همراهان عزيز، همسر من امروز بعد از ٩ ماه كلير شد، انقدر شوكه شدم كه هنوز باورم نميشه و تا ويزا نخوره توي پاسش انگار فكر مي كنم دارم خواب مي بينم، از اينكه اين مدت همه با هم اين روزاي سختو در كنار هم بوديم و به هم دلداري داديم، از همتون ممنونم، مخصوصا itexعزيز كه هميشه با ديدن جدولي كه تنظيم كردن دلمون خوش بود كه مثلا چند روز ديگه نوبت ما ميشه يابا ديدن دوستايي كه بيشتر از ما منتظر بودن، ياد مي گرفتيم كه بايدبيشتر صبور باشيم و خلاصه روزاي سخت انتظار رو گذرونديم. الان هم تو صفحه اي كه اعلام شده كليرنسمون، پايينش نوشته مديكال مجدد بايد ببريم، من نمي دونم آيا مدارك ديگه اعم از ترجمه شناسنامه يا ازدواج يا مدارك مالياتي، اگر خودشون نگفته باشن لازمه؟ يه سوال ديگه اگر بعد از دو هفته يا سه هفته برن تا ويزاشونو بگيرن كليرنسشون باطل ميشه؟!
ممنون ميشم باز هم راهنمايي بفرمايين، مثل هميشه.
با اميد اينكه اين روزاي سخت براي همه بزودي به پايان برسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، شاهین1 ، HPATIMAR ، mordadi ، hamed.us ، georgia1 ، behnam7 ، azri ، shaya ، fa79iran ، itex ، mehri11 ، taghi1311 ، S K ، romance33 ، hamseda ، shadoow ، فری خانم ، hamed_na
(2014-06-03 ساعت 16:24)naka_sach نوشته:  من نمي دونم آيا مدارك ديگه اعم از ترجمه شناسنامه يا ازدواج یا مدارك مالياتي، اگر خودشون نگفته باشن لازمه؟ يه سوال ديگه اگر بعد از دو هفته يا سه هفته برن تا ويزاشونو بگيرن كليرنسشون باطل ميشه؟!
ضمن تبریک به شما وهمسر گرام
بهترین مرجع برای پاسخ سوالات شما ، همون سوال از خود سف ارت
اما اگر ترجمه جدید ببرین بهتره
مدارک مالیاتی 2013 نیز حتما لازم
از نظر تئوری ، شما تا تاریخی که در ستونAdmin Process Expires On جدول کلیرنس هست فرصت دارین مراجعه کنید ولی از اونجائی که خودشون از جمله به محض اینکه شمارتون رو دیدین بیاین استفاده میکنند ، شما هم تاخیر نکنید!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، fa79iran ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم ، hamed_na
(2014-06-03 ساعت 16:24)naka_sach نوشته:  دوستان و همراهان عزيز، همسر من امروز بعد از ٩ ماه كلير شد، انقدر شوكه شدم كه هنوز باورم نميشه و تا ويزا نخوره توي پاسش انگار فكر مي كنم دارم خواب مي بينم، از اينكه اين مدت همه با هم اين روزاي سختو در كنار هم بوديم و به هم دلداري داديم، از همتون ممنونم، مخصوصا itexعزيز كه هميشه با ديدن جدولي كه تنظيم كردن دلمون خوش بود كه مثلا چند روز ديگه نوبت ما ميشه يابا ديدن دوستايي كه بيشتر از ما منتظر بودن، ياد مي گرفتيم كه بايدبيشتر صبور باشيم و خلاصه روزاي سخت انتظار رو گذرونديم. الان هم تو صفحه اي كه اعلام شده كليرنسمون، پايينش نوشته مديكال مجدد بايد ببريم، من نمي دونم آيا مدارك ديگه اعم از ترجمه شناسنامه يا ازدواج يا مدارك مالياتي، اگر خودشون نگفته باشن لازمه؟ يه سوال ديگه اگر بعد از دو هفته يا سه هفته برن تا ويزاشونو بگيرن كليرنسشون باطل ميشه؟!

تبریک میکم انتظار 268 روزه شما هم به پایان رسید با آرزوی موفقیت.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، taghi1311
(2014-06-03 ساعت 16:24)naka_sach نوشته:  دوستان و همراهان عزيز، همسر من امروز بعد از ٩ ماه كلير شد، انقدر شوكه شدم كه هنوز باورم نميشه و تا ويزا نخوره توي پاسش انگار فكر مي كنم دارم خواب مي بينم، از اينكه اين مدت همه با هم اين روزاي سختو در كنار هم بوديم و به هم دلداري داديم، از همتون ممنونم، مخصوصا itexعزيز كه هميشه با ديدن جدولي كه تنظيم كردن دلمون خوش بود كه مثلا چند روز ديگه نوبت ما ميشه يابا ديدن دوستايي كه بيشتر از ما منتظر بودن، ياد مي گرفتيم كه بايدبيشتر صبور باشيم و خلاصه روزاي سخت انتظار رو گذرونديم. الان هم تو صفحه اي كه اعلام شده كليرنسمون، پايينش نوشته مديكال مجدد بايد ببريم، من نمي دونم آيا مدارك ديگه اعم از ترجمه شناسنامه يا ازدواج يا مدارك مالياتي، اگر خودشون نگفته باشن لازمه؟ يه سوال ديگه اگر بعد از دو هفته يا سه هفته برن تا ويزاشونو بگيرن كليرنسشون باطل ميشه؟!

دوست عزیز بسیار تبریک میگم.
برای گرفتن ویزا 2 یا 3 هفته ایرادی نداره. اما به نظر من هر چه زودتر اقدام به رفتن و گرفتن ویزا کنید عاقلانه تر میباشد.
همچنین برای دریافت ویزا تا اونجا که من میدونم احتیاج به ترجمه مجدد شناسنامه یا عقد نامه و مدارک مالیاتی نمیباشد. مگر آنکه یا نقص مدرک داشته باشید یا خود سفارت از شما خواسته باشد. فقط مدیکال جدید باید انجام شود.
موفق باشید.
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، taghi1311 ، romance33
اصلا نگران نباش دوست عزیز .
از من هم دامیسیل و فرم های مالیاتی رو خواستن .
من هم پرسیدم الان براتون بفرستم یا وقتی میام برا دفعه بعد بیارم. گفت فرقی نداره ما تا کلیرنست نیامده لازم نداریم بعد از اون لازمه .
همین هم که میبینین بچه ها کلیرنس براشون مهم هست به خاطر همینه که اینها در مقایسه با کلیرنس اصلا چیز مهمی نیست . یک سری مدارکه که در 90 درصد موارد همون روز که رفتین قبول میکنن مدارک ناقصی رو و 10 درصد امکان داره چیز بیشتری بخوان که 2یا 3 روز بیشتر میمونین تهیه میکنین بعد بازم ویزاتون رو میدن.
من هم چیزی بهشون ندادم منتظر هستم کلیر بشم بعد.
در مورد دامیسیل هم اگه اقدام کننده برا شما آنطرف باشه (که خودشون بهتر میدونن) اصلا گیر نمی دن.
اینها رو برا تکمیل پرونده میخوان و دیگر هیچ .(فرمالیته)
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان