کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-05 ساعت 01:24)kanan نوشته:  دوستان سلام
كسى ميدونه براى انجام كارهاى مديكال تو دبى به كجا بايد مراجعه كرد؟ يكى از دوستان من كلير شده و بهش گقتن مديكال جديد بايد ببره ، دفعه پيش كه رفته بوده و مصاحبه داشته مديكال رو تو ابوظبى انجام داده كه رفت و آمدش از دوبى به ابظبى خيلى براش هزينه داشته ، حالا اين بار ميخواد تو دوبى مديكال رو انجام بده، اگه كسى ميدونه تو دوبى كجا انجام ميشه لطفاً راهنمايى كنه ... ممنون

سلام
تو دبی میتونید به nmc مراجعه کنید اما بهتره که به بخش سفرنامه های ابوظبی مراجعه کنید، توضیحات کامل به همراه آدرس و تلفن میتونید در اون بخش پیدا کنید.
من ابوظبی مصاحبه داشتم و تو دبی در همین nmc مدیکال انجام دادم.
موفق باشید
مشخصات: F2A / مصاحبه: 2013 Jun24 - ابوظبی کلیرنس:5jun.2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، kanan
houmanmir شما آپ دیت شدی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2014-06-05 ساعت 02:48)HPATIMAR نوشته:  houmanmir شما آپ دیت شدی؟

چه جالب, دل به دل راه داشت :-) همین که بهتون پیغام خصوصی دادم اینجا شما ازم سوال پرسیدید, بله من امشب حدودای ۸.۳۰ ، ۹ بود که آپدیت شدم, شما چطور؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، taghi1311 ، shaya ، azri ، فری خانم ، hamed_na
امیدوارم تو آپدیت بعدی hpatimar,houmanmir و jafarpourmh عزیز
کلییر بشن .حرف اون دوست عزیز (amin fox) درست از آب در بیاد که مطمئنم درسته.
به امید کلییر شدن هرچه زودترتون.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shadoow ، taghi1311 ، jafarpourmh ، shaya ، HPATIMAR ، behnam7 ، azri ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 04:22)k1_cid نوشته:  امیدوارم تو آپدیت بعدی hpatimar,houmanmir و jafarpourmh عزیز

خیلی ممنونم به خاطر دعات K1 جان، ایشالله دیگه امروز خودتم آپدیت و کلیر میشی Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، HPATIMAR ، k1_cid ، mordadi ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 04:22)k1_cid نوشته:  امیدوارم تو آپدیت بعدی hpatimar,houmanmir و jafarpourmh عزیز

مرسي كيوان جان ايشالا تو قبل از هممون كلير بشي. من كه براي اولين بار اميدوارم
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، k1_cid ، mordadi
وقتی همه برای هم خوب بخواهند خدا هم برای انها بهترین ها را خواهد خواست خدا رو شکر جو حاکم طلب خیر کردن برای همدیگه است انشالله تا تابستان همه رفتنی هستیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، HPATIMAR ، houmanmir ، fa79iran ، shaya ، k1_cid ، Elahvision ، taghi1311 ، mordadi ، azri ، فری خانم

ممنون از لطفت وانرژی که میدی کیوان عزیز،
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++برای شما.ShyShyShy
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، houmanmir ، k1_cid ، taghi1311 ، mordadi ، behnam7 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 10:08)HPATIMAR نوشته:  

ممنون از لطفت وانرژی که میدی کیوان عزیز،
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++برای شما.ShyShyShy
من که همه اش دعا میکنم این جون و جولایی ها کلیر شن برن Big Grinاینم انرژی مثبتش امیدوارم امروز خبرای خوب بشنویم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohmoh ، houmanmir ، fa79iran ، jafarpourmh ، behnam7 ، k1_cid ، 1362Eli ، taghi1311 ، mordadi ، azri ، فری خانم
بچه ها من الان بازم آپدیت شدممم!!! تورو خدا بیایید حولم بدید کلیر بشممم!!!
HPATIMAR جان چه خبررر؟؟؟؟ Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، HPATIMAR ، hamed.us ، shaya ، k1_cid ، 1362Eli ، taghi1311 ، zaniar_tnt ، mordadi ، azri ، فری خانم
منم امروز و دیروز آپدیت شدم
انشاله دیگه آخرشه
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، jafarpourmh ، HPATIMAR ، Timber Wolf ، hamed.us ، shaya ، k1_cid ، 1362Eli ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 01:30)HPATIMAR نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 01:24)kanan نوشته:  دوستان سلام
كسى ميدونه براى انجام كارهاى مديكال تو دبى به كجا بايد مراجعه كرد؟ يكى از دوستان من كلير شده و بهش گقتن مديكال جديد بايد ببره ، دفعه پيش كه رفته بوده و مصاحبه داشته مديكال رو تو ابوظبى انجام داده كه رفت و آمدش از دوبى به ابظبى خيلى براش هزينه داشته ، حالا اين بار ميخواد تو دوبى مديكال رو انجام بده، اگه كسى ميدونه تو دوبى كجا انجام ميشه لطفاً راهنمايى كنه ... ممنون

سلام
تو دبی میتونید به nmc مراجعه کنید اما بهتره که به بخش سفرنامه های ابوظبی مراجعه کنید، توضیحات کامل به همراه آدرس و تلفن میتونید در اون بخش پیدا کنید.
من ابوظبی مصاحبه داشتم و تو دبی در همین nmc مدیکال انجام دادم.
موفق باشید
ممنون از راهنمايى شما دوست عزيز
پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR
(2014-06-05 ساعت 10:28)houmanmir نوشته:  بچه ها من الان بازم آپدیت شدممم!!! تورو خدا بیایید حولم بدید کلیر بشممم!!!
HPATIMAR جان چه خبررر؟؟؟؟ Smile
نه من آپدیت نشدمSad همون 4jun مونده.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shaya ، k1_cid ، taghi1311
من هم امروز صبح آپدیت شدم... دیروز غروب و امروز صبح..... توکل به خدا
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، houmanmir ، hamed.us ، HPATIMAR ، shaya ، k1_cid ، S K ، taghi1311 ، mordadi ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 10:40)fa79iran نوشته:  منم امروز و دیروز آپدیت شدم
انشاله دیگه آخرشه

انشاله...حتما همینطوره
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shaya ، k1_cid ، fa79iran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان