کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2012-04-18 ساعت 10:53)stealth نوشته:  سلام
این جوابی بود که من بارها و بارها بهم دادن.
انگار که فقط کپی پیست میکنند!

(2012-04-18 ساعت 10:46)hamid.0711 نوشته:  سلام بر دوستان عزیز
قابل توجه دوستانی که مثل شخص بنده منتظر کلیر شدن هستند
چند روز پیش به سفارت ایمیل زدم البته چندین بار این کارو کردم که هر بار فقط میگفتن سایتشونو چک کنم این بار با لحنی متفاوت واسشون نوشتم و علت طولانی شدن این پروسه (6 ماه) جویا شدم جوابشونو کامل واستون میزارم شاید به درد بقیه دوستان هم بخورد.
According to our records, the administrative process for your case has not been completed yet. Please note that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the clearance process and they work independently from each other. Consequently we are unable to estimate when the process may end. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received the case number will be announced on our web site.

Sincerely,
baraye man ham mesle shoma hastesh , khoda kone inghdr tol nakeshe alan 20 roz gozashte dige taghat nadaram , ye soal dashtam , az ezdevaje shoma chand sal migzare ke darkhast dadin ?

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-12-19 ساعت 13:16)jasmine2953 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر!
کلیرنس من حدود ۱ ماه و ۱ هفته طول کشید.. به امید کلیر شدن هرچه زودتر همگی! Smile

baraye shoma ezdevaj bod ya namzadi ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-11 ساعت 16:50)hamid.0711 نوشته:  سلام
کسی از بچه ها به تازگی کلیر نشده ؟ الان 6 ماه هست که من منتظرم دارم دیونه میشم هر چی هم ایمیل مدم سفارت جواب نمیدن Sad

سلام
مصاحبه شما آنکارا بود یا ابوظبی؟
برای ویزای ازدواج اقدام کردین یا نامزدی ؟

(2012-04-13 ساعت 01:06)yazdan90 نوشته:  بر اساس نظر ستجیها حدود 70% تا 2 ماه بعد از مصاحبه کلیر میشن
مال من دقیقا 6 هفته طول کشید همونجوری که خودشون گفتن
تاریخ مصاحبه :15 FEB 2012
کلیرنس: 28 MARCH 2012

به نظرم آنکارا زودتر کلیر میشه .. اینجور که دوستان نوشتن .. برای شما ابوظبی بود یا آنکارا ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-20 ساعت 14:12)piboo نوشته:  
(2012-03-07 ساعت 01:39)elahenadafy2 نوشته:  بچه ها سلام
شما اطلاع دارید که آیا "سیتیزن بورن" بودن یا سیتیزن معمولی بودن تاثیری توی روند تسریع پرونده داره یا نه؟

سلام دوستان
سال نو همگی مبارک امیدوارم همه کسانی که منتظر کلیر هستند تو این سال جدید همگی جواب بگیرند از همگی دوستان میخوام برای من هم دعا کنن من الان 9 ماه هست که بلاتکلیفم و منتظرSad

سلام دوستان
سال نو بر همگی مبارک
امیدوارم تو این سال جدید هر کسی که منتظر هست زود جواب بگیره لطفا برای من هم دعا کنید من الان 9 ماه هست منتظر و بلاتکلیفمSad

9 ماهه !!!!!!!!!!! ؟ شما هم ابوظبی بودید؟ ازدواج یا نامزدی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-10 ساعت 10:37)alimofrad نوشته:  بچه‌ها من ۲۴ آوریل ابوظبی وقت مصاحبه دارم کسی‌ اون‌روز مصاحبه نداره؟

سلام،
مشتاقانه منتظر خبرهای خوب از مصاحبه امروزتون هستیم. امیدوارم که همه چی به خوبی براتون پیش رفته باشه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ویزای ازدواجی انکارا
نوع ویزا : CR1 ازدواجی
اولین اقدام :4 دسامبر 2010
رفتن کیس به nvc : می 2011
تاریخ مصاحبه: اکتبر 2011
کلرینس: 7 ماه
کلییر:جون 2012
دریافت ویزا: 13 جون 2012
تاریخ رفت به بلاد کفر: 22 جون 2012Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: omid.4455
ba salam va ozr khahi az modir site,chon dar hale hazer abu dhabi hastam va ba cell phon conect hastam va dastresi be pc nadaram majbooram english benevisam,emroo 24 april saat 7 sobh joloye sefarat usa boodam ye 6 nafari jolo man boodan,saat 8 mosahebam shoroo shod va dar hade 5 min ba man sohbat kard va ye aghaye kheily nice bood va kolan engar nazr karde bood az hamoon avalesh ke behem visa bede va hamintor ham shod oon 5 daghighe ham serfan be chagh salamati va fun gozasht va passam ro negah dasht va gharar shod 26 april 5shanbe beram visam ro begiram,jome ke residam tehran be farsi mofasal baratoon minevisam

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، hamid.0711
(2012-04-24 ساعت 18:37)alimofrad نوشته:  ba salam va ozr khahi az modir site,chon dar hale hazer abu dhabi hastam va ba cell phon conect hastam va dastresi be pc nadaram majbooram english benevisam,emroo 24 april saat 7 sobh joloye sefarat usa boodam ye 6 nafari jolo man boodan,saat 8 mosahebam shoroo shod va dar hade 5 min ba man sohbat kard va ye aghaye kheily nice bood va kolan engar nazr karde bood az hamoon avalesh ke behem visa bede va hamintor ham shod oon 5 daghighe ham serfan be chagh salamati va fun gozasht va passam ro negah dasht va gharar shod 26 april 5shanbe beram visam ro begiram,jome ke residam tehran be farsi mofasal baratoon minevisam
خیلی خیلی تبریک می گم و خیلی خیلی ممنونم که ما رو با خبر کردید چه خوب که ویزاتون رو ۲ روزه می دند. خیلی خوشحالم براتون. سفر خوبی داشته باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-24 ساعت 11:49)omid.4455 نوشته:  
(2012-04-11 ساعت 16:50)hamid.0711 نوشته:  سلام
کسی از بچه ها به تازگی کلیر نشده ؟ الان 6 ماه هست که من منتظرم دارم دیونه میشم هر چی هم ایمیل مدم سفارت جواب نمیدن Sad

سلام
مصاحبه شما آنکارا بود یا ابوظبی؟
برای ویزای ازدواج اقدام کردین یا نامزدی ؟

(2012-04-13 ساعت 01:06)yazdan90 نوشته:  بر اساس نظر ستجیها حدود 70% تا 2 ماه بعد از مصاحبه کلیر میشن
مال من دقیقا 6 هفته طول کشید همونجوری که خودشون گفتن
تاریخ مصاحبه :15 FEB 2012
کلیرنس: 28 MARCH 2012

به نظرم آنکارا زودتر کلیر میشه .. اینجور که دوستان نوشتن .. برای شما ابوظبی بود یا آنکارا ؟

ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: omid.4455
salam doostam
man omadam dubai passamo dadam be sefarat vasew viza namzadi albate fbi chek ham shodam, masolesh mige 7 rooz tol mikeshe . ye barge be man dade ke tosh neveshte pas az baresi bishtar be shoma viza taalogh migire. aya kasi khabar dare ke emkan dare viza nadan
moteshaker misham zood javab bedid

سلام دوستان
من اومدم دبی پاسمو دادم به سفارت واسه ویزا نامزدی البته FBI Check هم شدم ، مسئوله میگه ۷ روز طول میکشه. یه برگه به من داده که توش نوشته پس از بررسی بیشتر به شما ویزا تعلق می گیره.
آیا کسی خبر داره که امکان داره ویزا ندن
متشکر میشم زود جواب بدید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-25 ساعت 15:12)ali ansari نوشته:  salam doostam
man omadam dubai passamo dadam be sefarat vasew viza namzadi albate fbi chek ham shodam, masolesh mige 7 rooz tol mikeshe . ye barge be man dade ke tosh neveshte pas az baresi bishtar be shoma viza taalogh migire. aya kasi khabar dare ke emkan dare viza nadan
تبریک میگم بهتون. اگه آفیسر گفته ۷ روزه دیگه پس حتماْ ویزارو اونروز میدند بهتون. دوست من ۱۹ آوریل مصاحبه داشت پاسپورتشو نگه داشتند و گفتند یکهفته دیگه بیا. ۲۶ آوریل رفت و ویزاشو گرفت. نگران نباشید. فقط اگه میشه لطف کنید وقتی برگشتید کمی از شرایطتون و سوالهایی که ازتون پرسیدند برامون بنویسید.

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، hamid.0711 ، omid.4455

علی جان جوابه کلیرنس را بعد از چند ماه گرفتی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-26 ساعت 05:48)omid.4455 نوشته:  

علی جان جوابه کلیرنس را بعد از چند ماه گرفتی ؟

تبریک میگم علی نگران نباش تمومه Wink دیگه باید بفکره خریدن بیلیط هوابیما باشی Big Grin مبارکت باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
سلام دوستان
این شمارههای اپدیت 24 اپریل هست امیدوارم شماره دوستان مابین اینا باشه
2012as10499
2012as14348
2012as17697
2012eu4781
ank2006630005
ank2010766051
ank2010800054
ank2011577007
ank2011622015
ank2011654012
ank2011659018
ank2011659020
ank2011659028
نوع ویزا : CR1 ازدواجی
اولین اقدام :4 دسامبر 2010
رفتن کیس به nvc : می 2011
تاریخ مصاحبه: اکتبر 2011
کلرینس: 7 ماه
کلییر:جون 2012
دریافت ویزا: 13 جون 2012
تاریخ رفت به بلاد کفر: 22 جون 2012Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
دوستان گرامی از شما خواهش می کنم طبق مقررات مهاجرسرا فقط با حروف فارسی بنویسین.
برای فارسی نوشتن از این راهنما کمک بگیرید

پستهای فینگلیش بدون اعلام قبلی حذف خواهند شد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان