کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-22 ساعت 01:23)مسكاتي نوشته:  بچه ها
به نظرتون سفر اروپا در حين اف بي اي چك مفيد هست واسه كم كردن كليرنس؟

والله دوست من پارسال همین موقع آمریکا بود و دو ماه قبلش با نومزدنگش فرانسه و ژانویه 2014دوباره با نومزدنگش اسپانیابود و همزمان با من مصاحبه داشت هنوز مثل من منتظره !!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، مسكاتي
(2014-06-22 ساعت 01:23)مسكاتي نوشته:  بچه ها
به نظرتون سفر اروپا در حين اف بي اي چك مفيد هست واسه كم كردن كليرنس؟

من اصلاً نمی تونم تصوّر کنم بعد مصاحبه چیزی مدت انتظارو بتونه کم یا زیاد کنه. ممکنه شما قبل از مصاحبه بتونین کاری بکنین ولی بعدش خیلی دور از ذهنه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، مسكاتي ، mordadi ، فری خانم
وايييي شايا جان من اكه جاي اين دوست شما بودم كه رسما ديوانه ميشدم؛)
خوب چرا پارسال ازدواج نكردن كه گرين كارت بگيره؟قانوني نيست؟
اخه مشكل من اين ه كه قرار بود برم امريكا اول اين پسر رو ببينم و چندماه با هم باشيم بعد تصميم بگيريم،حالا الكي الكي از نظر امريكاييا حداقل شديم نامزدSmileهمين حالاشم بابام احترامم گذاشته كه اجازه داده برم در واقع پيش دوست پسرم؛)
اما نميتونم بگم پدر جان من ميخوام با دوستم برم سفر،چون تو امريكا اسمش اين بود كه ميرم پيش داييم اما سفر ديگه خيلي متاهلي هست...؛(از طرفي هم نميتونم يكسال دور باشم و...ايرانم بياد چون فاميل هست همه فك ميكنن ديگه زنشم و هي ميخوان پيگيري كنن چي شد چي شد...
شايد هم خدارو ميخوام هم خرما اما واقعا گير كردم؛(
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
من ديگه وقتي كه ايميل به سفارت ابوظبي ميزنم حتي اپديت هم نميشم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز هم پيغام سايت برام تغيير نكرده منظورم اين هست كه نمينويسه در حال بررسي مراحل إداري ????يه سري از دوستان ميگن پيگيري كن و يه سري ميگن أشكال نداره نميدونم چه كار كنم ؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
(2014-06-22 ساعت 12:35)piboo نوشته:  من ديگه وقتي كه ايميل به سفارت ابوظبي ميزنم حتي اپديت هم نميشم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز هم پيغام سايت برام تغيير نكرده منظورم اين هست كه نمينويسه در حال بررسي مراحل إداري ????يه سري از دوستان ميگن پيگيري كن و يه سري ميگن أشكال نداره نميدونم چه كار كنم ؟

کی ایمیل زدی ؟الان که تعطیلن فردا شاید ببیند !!البته از وقتی یادمه این سایت ابوظبی مشکل فنی داشته !!یه مهندس خوب میخواد Smile

(2014-06-22 ساعت 12:33)مسكاتي نوشته:  وايييي شايا جان من اكه جاي اين دوست شما بودم كه رسما ديوانه ميشدم؛)
خوب چرا پارسال ازدواج نكردن كه گرين كارت بگيره؟قانوني نيست؟
اخه مشكل من اين ه كه قرار بود برم امريكا اول اين پسر رو ببينم و چندماه با هم باشيم بعد تصميم بگيريم،حالا الكي الكي از نظر امريكاييا حداقل شديم نامزدSmileهمين حالاشم بابام احترامم گذاشته كه اجازه داده برم در واقع پيش دوست پسرم؛)
اما نميتونم بگم پدر جان من ميخوام با دوستم برم سفر،چون تو امريكا اسمش اين بود كه ميرم پيش داييم اما سفر ديگه خيلي متاهلي هست...؛(از طرفي هم نميتونم يكسال دور باشم و...ايرانم بياد چون فاميل هست همه فك ميكنن ديگه زنشم و هي ميخوان پيگيري كنن چي شد چي شد...
شايد هم خدارو ميخوام هم خرما اما واقعا گير كردم؛(

این دوست من اول همه چی طرف رو بررسی کرد بعد نومزد شد Big Grinدر واقع تو هم داری میری بررسی کنی دیگه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي
بچه ها آنکارا هتل GOLD بودم عالی بود. 2نفر شبی 60$ (آژانس گرفت). الکی پول اضافی خرج نکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، shadoow ، مسكاتي ، فری خانم
این دوست من اول همه چی طرف رو بررسی کرد بعد نومزد شد Big Grinدر واقع تو هم داری میری بررسی کنی دیگه Big Grin
[/quote]

ايول به اين دوستت شايا جان
فقط نميفهمم چرا در اخر اقامت توريستيش ازدواج امريكايي نكرد كه الان مثل ما گرفتار نباشه؟؛)
از كي تصميم گرفته بود كه نومزدشو بشناسه(يعني توريستي بره امريكا؟)اين نامزد/دوست پسر من پارسال همين موقع اومد ايران و قرار شد من برم كه هنوز هستم در خدمتتونSmile
دلم ميخواد اول برم بعد تصميم بگيرم /بگيريم اما خيلي تحت فشارم...
ايميل ميدم بهت شاا جان
پاسخ
بچه ها اينجا پزشكي بوده كه يه ظرب ويزا گرفته باشه؟به نظر مياد پزشكي خوندن هم مثل سربازي رفتن ه!؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، hamed_na
سلام دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی دقیق کنه چه کار باید بکنم..........من 8 بهمن اپروو شدم و نامه کیس نامبرمو 23 بهمن گرفتم ولی هنوز که هنوزه نامه اینترویو رو نگرفتم .....سفارتم هم ابوظبی هستش ............کسی میدونه چه سایتی رو باید چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟k1
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
فکر نمیکنم کار من جور بشه ...شاید این ادم قسمت من نیست..........Sad
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
(2014-06-22 ساعت 19:35)دخترمهربون نوشته:  فکر نمیکنم کار من جور بشه ...شاید این ادم قسمت من نیست..........Sad

گر صبر کنی زغوره حلوا سازی !!Big Grinچی شده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-22 ساعت 19:32)دخترمهربون نوشته:  سلام دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی دقیق کنه چه کار باید بکنم..........من 8 بهمن اپروو شدم و نامه کیس نامبرمو 23 بهمن گرفتم ولی هنوز که هنوزه نامه اینترویو رو نگرفتم .....سفارتم هم ابوظبی هستش ............کسی میدونه چه سایتی رو باید چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟k1

من کیس نامبرم رو دسامبر 2013 گرفتم آپریل رفتم مصاحبه
یه ایمیل برای سفارت بزن ببین پرونده ات از ان وی سی رسیده اونجا یا نه ؟
منم یه بار به ارمنستان همین ایمیل رو زدم گفتن پرونده ات نرسیده و وقتی رسید برات اینویتیشن میدیم همون هم شد !!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-22 ساعت 12:35)piboo نوشته:  من ديگه وقتي كه ايميل به سفارت ابوظبي ميزنم حتي اپديت هم نميشم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز هم پيغام سايت برام تغيير نكرده منظورم اين هست كه نمينويسه در حال بررسي مراحل إداري ????يه سري از دوستان ميگن پيگيري كن و يه سري ميگن أشكال نداره نميدونم چه كار كنم ؟

من متوحه نشدم سئوالت چیه. سفارتها بعضی وقتا جواب نمیدم به چند دلیل، یکی اینکه سرشون شلوغه یکی اینکه ممکنه وضعیت شما در حال تغییر باشه و ...
در کل به سفارت که ایمیل میزنین 3-4 روز کاری صبر کنین جواب ندادن دوباره امتحان کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
(2014-06-22 ساعت 19:32)دخترمهربون نوشته:  سلام دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی دقیق کنه چه کار باید بکنم..........من 8 بهمن اپروو شدم و نامه کیس نامبرمو 23 بهمن گرفتم ولی هنوز که هنوزه نامه اینترویو رو نگرفتم .....سفارتم هم ابوظبی هستش ............کسی میدونه چه سایتی رو باید چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟k1

اینجا تاپیک کلیرنس هستش... توی تاپیک مرتب درخواست کنین زودتر جواب میگیرین.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
(2014-06-22 ساعت 20:27)itex نوشته:  

من متوحه نشدم سئوالت چیه. سفارتها بعضی وقتا جواب نمیدم به چند دلیل، یکی اینکه سرشون شلوغه یکی اینکه ممکنه وضعیت شما در حال تغییر باشه و ...
در کل به سفارت که ایمیل میزنین 3-4 روز کاری صبر کنین جواب ندادن دوباره امتحان کنین.

معمولا اين جور بوده وقتي دوستان به سفارت ايميل ميزدن همون روز يا يكي دو روز بعدش تو سايت سيس اپديت ميشدن اما من بعد از فرستادن ايميل اپديت نشدم تو خود سايت سفارت هم كم خودشون گفتن جك كنم از روز مصاحبه تا الان هنوز برام نوشته نشده administrative process اما سايت سيس رو كه چك ميكنم برام نوشته در حال بررسي .بعضي دوستان ميگن خود سايت مشكل داره و بعضي ميگن پيگيري كنم . اما خود سفارت هم درست جواب نميده ميگه ما كه چك ميكنيم درست هست نميدونم ميتونم به گفتشون اعتماد كنم يا نه؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان