کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-04 ساعت 02:41)mordadi نوشته:  سلام دوستان
يك تجربه بگم خدمتتون .
من روز 2july تو سيس بروز شدم .كه چشتون روز بد نبينه سر تيترش شده بود expiring soon و همون متن مشهورش كه ميگه تو ديگه همه چيت كنسل شده و كلي از اين داستانا .
بعد من بلافاصله ايميل زدم كه بابا خودتون گفتين بايد منتظر باشين و اين كه من در 2و 3 ايميل اخيرم با شما در تماس بودم چرا سيس اينجور ميگه ؟
آخه يك قسمتشم ميگه تو دنبال نكردي و جواب ندادي و اين چيزا.
خلاصه اول صبح تو سايت سيس بلافاصله status رو برگردوندن به همون حالت admin processing و جواب ايميل رو دادن كه منتظر شمارتون تو سايت ما باشين هنوز admin process شما تموم نشده .
اينو گفتم كه دوستاني كه بعد از ما هستن بدونن اگه نزديك يكسال هستن و يا يكسالشون بگذره (مثل بهنام جان و من) احيانا يك همچين status ي خوردن .نگران نباشن . چيز خاصي نيست وحتي اگه ايميل هم نزنن تو بروز رساني بعدي خود به خود درست ميشه .
--
يك خبر خوبم دارم كه ميگم . يكي از دوستان عزيز با ايميل همين ديروز كلير شدن ولي چون بايد زود خودشون رو ميرسوندن آنكارا فرصت نكردن بيان اينجا .
از همين جا از طرف همه دوستان بهش تبريك ميگم و آرزوي بهترين هارو براش دارم.

آخرين بروز رساني من هم بدون ايميل همون 2july و بعد بخاطر ايميل 3july بوده . بازم خبري از كارم شد بهتون اطلاع ميدم.

Smile

این دوست عزیز اسم نداره؟Big Grinکی کلیر شده ؟ای خدا اینهفته این قرمه سبزی و مردادی و بهنام و رمانتیک و جعفر پور کلیر شن برن Big Grinحالا برای این دوستمون بزن و بکوب کنیم تا ببینیم کی بوده Smile

[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romantic ، شاهین1 ، behnam7 ، jafarpourmh ، فری خانم
(2014-07-03 ساعت 21:38)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 19:51)romantic نوشته:  سلام,
آپدیتهای سال 2014
18 JAN
18 FEB
4,12,21,28 MARCH
2,8,21,22 April
May 14
11,12 Jun
July 3

آیا تمام این اپدیتها بدون ایمیل دادن به سفارت بوده ؟
این آپدیتها من در سال 2014 بدون ایمیل دادن بودش
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11 ، شاهین1 ، behnam7 ، فری خانم
دوستان ببخشید پست نا مربوط میزارم
اگه ازانسی میشناسید که کارش خوبه برای گرفتن ویزای امارات ممنون میشم توپیام خصوصی تلفن یا ادرسشو بده .
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-07-03 ساعت 09:09)shaya نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 08:42)platypus15 نوشته:  دوستان سلام، من الان آنکارا هستم، 3 شنبه مدارک رو تحویل دادم، همون روز تو سیس یه آپدیت شدم، دیروز 4 شنبه استتوسم به ready تغییر کرد، کسی می دونه یعنی چی؟
ضمنا اینجا چندین کیس دیدم ( لاتاری، همکار سابق. .. ) کهم مثل من بعد حدود 6 ماه کلیر شده بودن و اومده بودن واسه ویزا

فکر کنم مرحله قبل از ایشود است که وقتی ویزا خورد توی پاست میشه ایشود Smileبالاخره تموم شد مبارکت باشه Smileکاش اینهفته هم اینجا خبرای خیلی خوبی باشه و بقیه بچه های جون کلیر شن برن Smile
بنظرم سرعت عمل سفارتها دوباره کم شده ارمنستان قبلا هفته ای دوبار کیس نامبر اعلام میکرد الان حدود 3-4 تا کیس هفتگی اعلام میکنه نمیدونم دوباره چی شده !!

بچه ها من استتوسم از ready تبدیل شد به Administrative Process و در توضیحاتش نوشته اگر مشکلی نباشه تا 2 روز کاری ویزاتون حاضر میشه، امیدوار بودم تا امروز عصری بگیرم که نشد،به نظرم باید برم واسه تغییر بلیط به 4 شنبه آینده Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shaya ، فری خانم ، hamed_na
(2014-07-03 ساعت 14:27)taghi1311 نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 13:35)azri نوشته:  دوستان اگه من یکشنبه پاسمو بدم سفارت کی برمی گردونن؟ می خوام بدونم لازمه تا جمعه بمونم ؟راستی میشه مدیکال رو جمعه انجام داد تو nmc؟
سلام اولا" خيلي مبارك باشه دوما به احتمال خيلي زياد اگه يكشنبه بديد 5 شنبه بهتون برميگردونن البته بستگي به تعداد نفرات اون روز شما داره ما يكشنبه تحويل سفارت ابوظبي داديم پنج شنبه بهمون دادن.
در مورد سوال سوم اينم بستگي به شلوغي اون روز داره بعض دوستان مثل هومن جان جمعه رفتن كلينيك بخشي از كارش موند براي شنبه ولي خوشبختانه يكشنبه جوابو گرفت و با هم رفتيم سفارت البته توي nmc با شارژ اضافه ميشه جوابو يك روزه گرفت اگه از خانم مليكا كمك بگيريد خوب ميتونه راهنماييتون بكنه
به اميد موفقيت شماSmile

سلام به همه ی دوستای عزیز Smile
همون طوری که دوست گلم آقای Taghi گفتن شما جمعه برید کارتونو تو nmc انجام میدن، فقط بلیط هواپیما رو صبح جمعه بگیرید که راحت برسید هتل و بعد ناهار هتل برید به سمت nmc ، یه جوری هم برید که ساعت 4 اونجا باشید، حتی 10 دقیقه هم زودتر رسیدید بهتر ، چون اولین گروه بعداز ظهر میشید! شنبه بعدازظهر هم جواب مدیکالو میگیرید و یکشنبه میرید به سمت ابوظبی، و پنجشنبه هم پاستونو با ویزا ایشالله تحویل میگیرید Smile اگه بلیط برگشت رو هم همون پنجشنبه برا ساعت 6 به بعد غروب بگیرید راحت و بدون دردسر به پروازتون میرسید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، azri
سلام به دوستان عزيز
من چون سايت در دسترس نبود نتونستم بهتون بگم.
من ٢ جولاي با ايميل كلير شدم.
با آرزوي كلير شدن همه دوستان عزيز به خصوص پيش كسوتان.
الان هم آنكارا هستم و ٩ جولاي مصاحبه مجدد داريم.
اگر سوال يا كاري آنكارا داريد در خدمتم.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، platypus15 ، مسكاتي ، shmo ، mordadi ، shadoow ، itex ، فری خانم ، شاهین1 ، azri ، hamed_na ، houmanmir ، k1_cid
(2014-07-04 ساعت 21:20)jafarpourmh نوشته:  سلام به دوستان عزيز
حدس زدم شما باشین Smileمبارک باشه انشالله همه چی بخوبی پیش بره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، mordadi
سلام بچه ها اميدوارم همه به زودي كلير بشين وبريدسر خونه زندگيتون من ديشب رسيدم خونه همراه با ويزا سه شنبه صبح رسيدم انكارا سريع رفتم مديكال راانجام دادم چهارشنبه صبح ساعت يازده جواب را گرفتم وسريع تحويل سفارت دادم چهارشنبه وپنجشنبه ابديت شدم گفتم حتما جمعه ايشود ميشم وميتونم سه شنبه سر وقت خودم برم ايران ولي اين اتفاق نيفتاد ودوشنبه صبح ايشود شدم تا اخر وقت هم به پست سرزدم ولي ويزا نيامده بود مجبور شدم بليطم را عوض كنم براي پنجشنبه بالاخره صبح چهارشنبه باركد پستيم امد توي اينترنت وساعت دو رفتم جناب ويزا وا گرفتم حالا هم استرس امريكا رفتن را دارم كه ميتونم انجا دوام بيارم يانه. خدايا به همه كمك كن بعدش هم به من.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، platypus15 ، shmo ، mordadi ، shadoow ، shaya ، فری خانم ، azri ، hamed_na
خوب پس از اون لحاظ Big Grin
حالا اسمتون تو سایت درست شد؟!!
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
[/quote]

خدا رو چه دیدی شاید مسکاتی همین روزا کلیر بشه چرا که نه !!!مگه نبودن افرادی که یه ضرب ویزا گرفتن یا 3 ماهه کلیر شدن و... Smile
[/quote]

خدا از دهنت بشنوه. بر چشم بعد لعنت Wink
مسکاتی جان چک کن خبرشو بده....
[/quote]

من چك كردم ،اسمم هنوز درست نشده؛))))
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-07-04 ساعت 17:37)shandiz نوشته:  دوستان ببخشید پست نا مربوط میزارم
اگه ازانسی میشناسید که کارش خوبه برای گرفتن ویزای امارات ممنون میشم توپیام خصوصی تلفن یا ادرسشو بده .

آژانس تعطیلات آقای صمدی 22710191
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-07-04 ساعت 22:40)farsho نوشته:  سلام بچه ها اميدوارم همه به زودي كلير بشين وبريدسر خونه زندگيتون من ديشب رسيدم خونه همراه با ويزا سه شنبه صبح رسيدم انكارا سريع رفتم مديكال راانجام دادم چهارشنبه صبح ساعت يازده جواب را گرفتم وسريع تحويل سفارت دادم چهارشنبه وپنجشنبه ابديت شدم گفتم حتما جمعه ايشود ميشم وميتونم سه شنبه سر وقت خودم برم ايران ولي اين اتفاق نيفتاد ودوشنبه صبح ايشود شدم تا اخر وقت هم به پست سرزدم ولي ويزا نيامده بود مجبور شدم بليطم را عوض كنم براي پنجشنبه بالاخره صبح چهارشنبه باركد پستيم امد توي اينترنت وساعت دو رفتم جناب ويزا وا گرفتم حالا هم استرس امريكا رفتن را دارم كه ميتونم انجا دوام بيارم يانه. خدايا به همه كمك كن بعدش هم به من.

زندگی یعنی همین!!یعنی همیشه در چلنج و چالش هستی !!مشکلات مثل انرژی میمونند از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشن ولی از بین نمیرن !!Smileتو باید از هر موقعیتش استفاده کنی برای ارتقاء خودت چون در گیر و دار و دست و پنجه نرم کردن با مشکلاته که رشد میکنی Smileفقط باید به دید مثبت به همه این جریانات و مشکلات نگاه کنی Smileمن برات بهترینها رو آرزو میکنم Smileاین پروسه منو یاد کنکور، دانشگاه ،گزینش، استخدام ،تغییر پست، ارتقاء و...تمام اون مسیری که طی کردیم میندازه !!این هم بگذرد !!Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، azri ، مسكاتي ، platypus15 ، shadoow ، behnam7
بچه ها اونايي كه دوباره مديكال دادن: بايد برم پاستور با كارت واكسن و اون كاغذي كه nmc دفعه پيش بهم داد؟ بعد پاستور چكاري انجام ميده؟ اونو دوباره تمديد مي كنه يا بازم واكسن ديگه اي بايد بزنم. البته همه واكسن ها كه قبلا زده شده دوباره كه نمي زنن. پس چي؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-05 ساعت 13:46)azri نوشته:  بچه ها اونايي كه دوباره مديكال دادن: بايد برم پاستور با كارت واكسن و اون كاغذي كه nmc دفعه پيش بهم داد؟ بعد پاستور چكاري انجام ميده؟ اونو دوباره تمديد مي كنه يا بازم واكسن ديگه اي بايد بزنم. البته همه واكسن ها كه قبلا زده شده دوباره كه نمي زنن. پس چي؟

ببین کلا تو باید یه توام زده باشی 3 تا هپایتیت 2 تا ام ام آر و انفولانزا هم که الان فصلش نیست اگه ازنا رو زدی که همون برگه قبلی که سفارت از روی کارت زردت پرکرده بهت دااده که ببری با خودت اونور کفایت میکنه وگرنه همون برگه رو ببر انستیتو ادامه واکسنهاتو بهت میزنن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، shadoow
(2014-07-04 ساعت 21:20)jafarpourmh نوشته:  سلام به دوستان عزيز

خیلی خوشحال شدم بالاخره از این بالاتکلیفی در اومدین منم حدس زدم شما باشی . فقط اگر وقت کردی از اوضاع قبل کلیر شدن برامون بگو مثلا" آیا قبلش آپدیت شدی تو سیس بعدش ایمیل دریافت کردی ؟ و اینکه تو ایمیل براتون مشخص کردن چه مدارکی لازمه ببری؟ مثل نامه مالیات -ترجمه جدید مدارک- عکس جدید و ... و اینکه آیا تاریخ جدید مصاحبه رو تو ایمیل مشخص کردن؟
کلا" یه سری اطلاعات در این خصوص اگه امکان داره برامون بزار(مخصوصا" برای ما پیش کسوتان که مثل شما نزدیکه یکساله شیم)
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، mehri11 ، shaya ، 1362Eli ، jafarpourmh ، فری خانم
سلام,
آپدیتهای سال 2014 بدون ایمیل:
18 JAN
18 FEB
4,12,21,28 MARCH
2,8,21,22 April
May 14
11,12 Jun
July 3,5
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11 ، georgia1 ، shadoow ، شاهین1 ، itex ، behnam7 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان