موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی بابت توضیحتون
من مصاحبم ابوظبی بوده من از tnt پرسیدم هیچ بسته ای به هیچ سفارتی نمیفرستن شاید مجبورشم خودم برم
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-13 ساعت 15:20)hossein hatami نوشته: مرسی بابت توضیحتون
من مصاحبم ابوظبی بوده من از tnt پرسیدم هیچ بسته ای به هیچ سفارتی نمیفرستن شاید مجبورشم خودم برم
اگه میتونی همین کارو بکن یا بده آشناها واست ببرن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بسم الله. یعنی چی که با متن باشه؟! آدم حرف خصوصی زده آخه! واااااااااااا. یعنی می خونن؟ آخه مگه کار مهم تر ندارن؟! حرف خصوصی مردم خوندن داره؟
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
به نظر من فقط دروغ نگو همین.درضمن چون برای نامزدی اپلای کردی به هیچ عنوان بهت توریستی نمیدن چند ماه تحمل کن با ویزای نامزدیت برو.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-15 ساعت 22:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-15 ساعت 22:18 توسط الهه سابق.)
(2012-06-15 ساعت 22:08)b1347 نوشته: دوستان عزیز،
مطلبی دارم که فکر میکنم بشه اینجا مطرح کنم ،خواهش میکنم اگر نظری یا راهنمایی دارید بفرمایید که خیلی بهم کمک می کنه....
من پارسال دو بار درخواست ویزای توریستی کردم که بتونم زودتر پیش نامزدم برم و این پروسه ویزای نامزدی و ازدواج رو در خاک آمریکا شروع کنم، هر دو بار به پیشنهاد نامزدم در فرم های اولیه در قسمت مربوط به خدمت سربازی و نظامی هیچ سابقه ای رو ننوشتم در حالی که سالها در ارتش خدمت کرده ام ، البته 3 سال پیش بیرون اومدم و پست مهمی هم نداشتم، کارت پایان خدمت هم ندارم، نظر نامزدم این بود که هر چی کمتر بهشون اطلاعات اضافی بدی دردسرت کمتره، حالا فکر میکنم که هیچ دردسری هم احتمالا درست نمیشد . هر دو بار تقاضام رد شد، دفعه دوم آفیسر ویزا بعد از اینکه ازش پرسیدم که چطور اصلا مدارک منو نگاه نکرد و بازم رد کرد،گفت تو میخوای بری بمونی و ادامه تحصیل بدی و ازین حرفها....، کمی که براش دلیل آوردم که نظرش تغییر کنه ناگهان پرسید سربازی کجا بودی؟ ! ....من هم تنها چیری که در اون لحظه به فکرم رسید این بود که بگم معاف شدم ، کفالت داشتم، البته این قسمت آخر رو نمیدونم اصلا شنید یا نه، ... چیزی هم عوض نشد!
حالا ما درخواست ویزای نامزدی کرده ایم، نمیدونم باید چه کار کنم، اگر زمان مصاحبه در فرمها بنویسم که سابقه خدمت نطامی دارم هم نشون میده که قبلا حقیقت رو نگفتم و هم حساسیت بی دلیل ایجاد میکنه که چرا ؟ و احتمالا گرفتار کلیرانس و حتی رد شدن به خاطر نگفتن بشم، اگر هم دوباره ننویسم شاید کارت پایان خدمت رو بخوان یا سوالاتی بکنن که متوجه بشن جوابها مطابقت ندارند چون میدونم که در مورد قوانین ایران آشنایی زیادی دارن، و بعد حساس بشن که حالا چه مورد مهمی هست که گفته نشده، اصلا نمیدونم اطلاعات اینا در چه حدیست؟ ممکنه از سابقه خدمت نطامی افراد اطلاع داشته باشن؟
نظر شما چیه؟ چه راهی پیشنهاد میکنید؟..... متشکرم
دوست عزیز
خیلی اشتباه کردید که سابقتونو ننوشتید. اونا خیلییی بیشتر از اینکه ما فکر میکنیم اطلاعات دارن.
همین چندماه پیش پسرعمه من از یکی از دانشگاههای خیلی خوب آمریکا بورسیه گرفت و میخواست به همراه خانومش بره. ولی روز مصاحبه اسمی از سوابقش نبرد. خلاصه به خانومش که ویزای همراه میخواست ویزا دادن ولی خودشو permanent reject کردن یعنی تا آخر عمرش حق ورود به آمریکا رو نداره.
شما اگه کارت پایان خدمت نداری چطوری پاسپورت گرفتین؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آره جای حساسی کار میکرد ولی اصلا پست حساسی نداشت. البته بهش گفتن چون دروغ گفتی ریجکت میشی. راستش چیزی به نظرم نمیرسه. خوب وقتی شما پاسپورت دارید واسه اونا به این معنی هستش که حتما کارت پایان خدمت هم دارید و اونو ازتون میخوان. بعد اگه بگید بخاطر شغلتون بدون سربازی بهتون پاسپورت دادن، اونوقت میگن کارتون چی بوده؟ خیلی پیچیدست.
بچه ها لطفا کمک کنید. frozen mind عزیز لطفا نظرتونو بگید
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-21 ساعت 00:58)oxin133 نوشته: سلام میخواستم بدونم از بچه های نامزدی و ازدواج ب غیر از من کس دیگه ای هم منتظر طی شدن مراحل سر کاری یا همون اداری هست یا فقط من سر کارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که تازه خوان دومم. تازه approve شدمو هنوزم نرفته NVC. تا رسیدن به مرحله سرکاری شما، حالا حالاها سرکارم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
oxin عزیز. میشه بگید از اولین اقدام تا روز مصاحبه چقدر طول کشید؟ مرسی