کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-31 ساعت 17:34)mehri11 نوشته:  سلام
دوستان اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد اگرچه كه من نديدم دوستان ديگه همچين سوالي داشته باشن. منم فقط براي اطمينان ميخوام بدونم براي دريافت پاسپورت از پستخونه همون بار أولي كه براي تعيين وقت مصاحبه محل مورد نظر رو انتخاب كرديم كافيه؟ يا اينكه الان براي بار دوم هم بايد أقدام خاصي انجام بدم؟ چون تو برگه صورتي نوشته ثبت إرسال گذرنامه بايد هر بار كه متقاضي گذرنامه و مدارك رو به بخش ويزا مياره كامل بشه.

amjad پاسخ دادن ولی برای تأکید مجدد: تنها اقدام لازمه اینه که به usvisa-info.com مراجعه کنین و دوباره برگه آدرس رو پرینت کنین و با سایر مدارک به سفارت تحویل بدین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، mehri11 ، فری خانم ، پدی
(2014-08-31 ساعت 20:12)itex نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 22:10)shaya نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 21:15)itex نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 21:00)hamed.us نوشته:  سلام دوستان یک سوال
از زمانی که در سایت سفارت اعلام میکنند که کیس ما کامل شده و کلیر شدیم.. حداکثر چقدر فرصت داریم که برای دریافت ویزا به سفارت مراجعه نماییم ؟!!!!

به نوع پرونده فرق میکنه برای ما از نظر تئوری 3 ماه ولی عملاً فرداش باید برین بگیرین که یک وقت یکی نره پرونده رو بازبینی کنه باز AP برای شما ببره. چندتا از بچه های همین تاپیک اینطوری شدن.

آخرین مهلت گرفتن ویزا توی سایت جلوی کیس نامبرتون نوشته مثلا برای من 10 نوامبره !!یعنی چی که یکی بره پرونده رو باز بینی کنه ؟!!!من که بلیت گرفتم سیزده سپتامبر میرم Tongueمن شماره هایی که با خودم 20 اگست کلیر شدن چک کردم اکثرشون آخرین اپ دیتشون همون 20 اگسته یعنی هنوز نرفتن ویازشون رو بگیرن !!!ولی عجیبه من 26 اگست دوباره اپدیت شدم در حالیکه 21 آگست ایمیل زدم ومدارک مورد نیاز رو پرسیدم !!!Cool

خیلی پیش میاد پرونده مجدد بازبینی بشه، خودت هم پروندت باز بینی شده که امید به خدا مشکلی پیش نمیاد. صبرایوب و علیرضا متأسفانه از مثالهایی هستن که بازبینی شدن و دوباره AP خوردن.
سلام ایتکس جان
یه مشکلی پیش اوومده که مقداری نگران شدم اگه براتون مقدوره راهنمایی کنید ممنون میشم .من 29 آگوست2013 مصاحبه شدم ومرتب چک میکردم چند بار هم به سفارت میل زدم و چند بار هم بدون میل اپدیت شدم 30آگوست تو سیس اپدیت شدم ولی وضعیت من رو به expiring soonتغییر داده ویه مشت جملات مسخره که ما تو این یک سال از شما پیگیری ندیدیم ویه مشت چرند دیگه به نظر شما برا سفارت میل بزنم یا بازم صبر کنم؟مرسی از توجهتون
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، پدی
(2014-08-31 ساعت 23:38)zobeir نوشته:  سلام ایتکس جان
یه مشکلی پیش اوومده که مقداری نگران شدم اگه براتون مقدوره راهنمایی کنید ممنون میشم .من 29 آگوست2013 مصاحبه شدم ومرتب چک میکردم چند بار هم به سفارت میل زدم و چند بار هم بدون میل اپدیت شدم 30آگوست تو سیس اپدیت شدم ولی وضعیت من رو به expiring soonتغییر داده ویه مشت جملات مسخره که ما تو این یک سال از شما پیگیری ندیدیم ویه مشت چرند دیگه به نظر شما برا سفارت میل بزنم یا بازم صبر کنم؟مرسی از توجهتون

جایی برای نگرانی نیست. معمولاً خودش دوباره به حالت AP برمیگرده ولی شما ایمیل بزنین به سفارت و دلیلش رو جویا بشین.
در کل مصاحبه مدت اعتبار یکساله داره و بعد از کلیر شدن دوباره باید مصاحبه بشین که باز هم جای نگرانی نیست یک مصاحبه فرمالیته هست و تا الان من ندیدم بعد از مصاحبه دوم به کسی AP بدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، فری خانم ، پدی
(2014-08-31 ساعت 23:51)itex نوشته:  

جایی برای نگرانی نیست. معمولاً خودش دوباره به حالت AP برمیگرده ولی شما ایمیل بزنین به سفارت و دلیلش رو جویا بشین.
در کل مصاحبه مدت اعتبار یکساله داره و بعد از کلیر شدن دوباره باید مصاحبه بشین که باز هم جای نگرانی نیست یک مصاحبه فرمالیته هست و تا الان من ندیدم بعد از مصاحبه دوم به کسی AP بدن.
هيچ جاي نگراني نيست . من هم همين جور شدم.
ايميل زدم بلافاصله كردنش ADMIN PROCESS .
هيچ جوابي هم نميدن به ايميل.
نزديك هاي 1 سال بعد مصاحبه اين اتفاق برا همه ميوفته .كاملا طبيعيه.Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Shahabpk ، behnam7 ، فری خانم ، پدی
از زمانی که در سایت سفارت اعلام میکنند که کیس ما کامل شده و کلیر شدیم.. حداکثر چقدر فرصت داریم که برای دریافت ویزا به سفارت مراجعه نماییم ؟!!!!

به نوع پرونده فرق میکنه برای ما از نظر تئوری 3 ماه ولی عملاً فرداش باید برین بگیرین که یک وقت یکی نره پرونده رو بازبینی کنه باز AP برای شما ببره. چندتا از بچه های همین تاپیک اینطوری شدن.

آخرین مهلت گرفتن ویزا توی سایت جلوی کیس نامبرتون نوشته مثلا برای من 10 نوامبره !!یعنی چی که یکی بره پرونده رو باز بینی کنه ؟!!!من که بلیت گرفتم سیزده سپتامبر میرم Tongueمن شماره هایی که با خودم 20 اگست کلیر شدن چک کردم اکثرشون آخرین اپ دیتشون همون 20 اگسته یعنی هنوز نرفتن ویازشون رو بگیرن !!!ولی عجیبه من 26 اگست دوباره اپدیت شدم در حالیکه 21 آگست ایمیل زدم ومدارک مورد نیاز رو پرسیدم !!!Cool

خیلی پیش میاد پرونده مجدد بازبینی بشه، خودت هم پروندت باز بینی شده که امید به خدا مشکلی پیش نمیاد. صبرایوب و علیرضا متأسفانه از مثالهایی هستن که بازبینی شدن و دوباره AP خوردن.

سلام. کسی منو صدا کرد؟ Tongue
Itex عزیز کاملاً درست می گه .
دقیقاً این اتفاق افتاد و به خاطر بازبینی پروندم AP خوردم بار بعد که کلیر شدم برام ایمیل اومد که برای جلو گیری تکرار AP بدون فوت وقت ASAP برم سفارت.
اینم مدرک
After we received your passport your file was reviewed again and the Consular Officer decided that you needed to go under another administrative processing and your case is still pending for this reason. Your case number will be announced when the process is completed.
Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

من 8 یا 9 روز بعد از کلیر شدن رفته بودم آنکارا چون تعطیلات خرداد بود.
من جای شما بودم فردا صبح فرودگاه بودم.Smile
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shandiz ، behnam7 ، amjad ، itex ، پدی
(2014-09-01 ساعت 00:04)mordadi نوشته:  هيچ جاي نگراني نيست . من هم همين جور شدم.
ايميل زدم بلافاصله كردنش ADMIN PROCESS .
هيچ جوابي هم نميدن به ايميل.
نزديك هاي 1 سال بعد مصاحبه اين اتفاق برا همه ميوفته .كاملا طبيعيه.Smile

آقا خوبی خوشی؟ 430 روز واقعاً زیاده... خدا صبر بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shandiz ، behnam7 ، پدی
(2014-09-01 ساعت 01:56)Alireza83 نوشته:  

سلام. کسی منو صدا کرد؟ Tongue
Itex عزیز کاملاً درست می گه .
دقیقاً این اتفاق افتاد و به خاطر بازبینی پروندم AP خوردم بار بعد که کلیر شدم برام ایمیل اومد که برای جلو گیری تکرار AP بدون فوت وقت ASAP برم سفارت.
اینم مدرک
After we received your passport your file was reviewed again and the Consular Officer decided that you needed to go under another administrative processing and your case is still pending for this reason. Your case number will be announced when the process is completed.
Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

من 8 یا 9 روز بعد از کلیر شدن رفته بودم آنکارا چون تعطیلات خرداد بود.
من جای شما بودم فردا صبح فرودگاه بودم.Smile

از متن ایمیل بر میاد که بعد از دریافت پاسپورت شما رفتن سراغ پرونده تون و دوباره بنظرشون اومده که نیاز به بررسی بیشتر دارین !!!هر زمانی که میرفتی و پاسپورتت رو میدادی این امر امکان پذیر بود !!!!!توی سایت فقط به این امر اشاره کرده که از تاریخی که ما جلوی کیس نامبرتون اعلام کردیم اگه دیرتر بیاین مهلت کلیرنستون تموم میشه و دوباره چک میخورین!!!ولی خوب اینطور که علیرضا و صبر ایوب براشون پیش اومده استثنا ست که بعد از دریافت پاسپورت پرونده بازبینی شده و آفیسر بنظرش اومده که نیاز به بررسی بیشتر دارن که خوب فکر نمیکنم ربطی به روز تحویل پاسپورت داشته باشه و برای هر کسی میتونه پیش بیاد !!! ....The date stated below, next to your case number, is not a new appointment date. It is the date that your administrative processing expires. Failure to receive your visa prior to that date will result in significant delays in your visa issuance. We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.
بهر حال من نمیتونم فردا برم دوشنبه دیگه عروسی برادر زاده مه و اگه نباشم تا قیام قیامت دلخور میشه Tongueمن ترجیح میدم براساس مستندات و فراوانی وقوع حادثه عمل کنم نه براساس موارد استثنا و مثبت فکر
کنم +++++++++++++++++++++++++++++++++++ اینطوری کارها بهتر پیش میرهSmile
در مورد جواب سفارت برای مدارکی که باید ببرم هم دقیقا طبق همانچه که توسایت برام مشخص کرده بودن جواب دادن چون تو سایت جلوی شماره من با علامت # مشخص کرده بودن و در توضیحات نوشته بودن که منظور از # چی هست Smileپس جواب کلی نبوده براساس پرونده ام بوده Smile

(#)The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may have expired. Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.

Notes Admin Process Expires On Case Number

# 10.NOV.2014 YRV2013XXXX
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Shahabpk ، mani_badb0y ، پدی
دوستان من 8 آپریل مصاحبه دداشتم و جمعه گذشته در تاریخ 28 آگوست کلیرنس شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، ad_jojo ، shmo ، پدی ، فری خانم
دوستان من 2 سوال دارم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
1_ من پست استانبول انتخاب کردم برای پیکاپ اما الان میخوام تغییرش بدم به پست آنکارا. چطور میتونم اینکار و انجام بدم؟؟؟
2_ من 28 آگوست کلیرنس شدم. حالا وقتی برم سفارت دوباره باهام مصاحبه میکنند یا فقط پاسپورتم و میخوان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-08-28 ساعت 20:44)mehri11 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 19:26)shaya نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 15:43)georgia1 نوشته:  با درود،
دوستان خواستم بگم که من هم 17AUG کلییر شدم اما بخاطر مشکلی که یکبار برای علیرضا ی گرامی پیش اومده بود( درج اشتباهی شماره اش در سایت آنکارا) تصمیم گرفتم تا گرفتن ویزا این موضوع رو به صورت عمومی مطرح نکنم، امروز بعد از 11 روز ویزای من صادر شده،
در مورد وضعیت کیسم هم، کلا تو زندگیم کار دولتی نداشته ام و تنها سربازی رفتنم باعث چک خوردن کیسم شد!! از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر نمونده بود!!! اما آقای مومنی همسر خانم ملیکا گفت من برات ویزا بیشتر از مدیکالت می گیرم و الان که باهاش[عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
مبارکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باشه
با بهترین آرزوها برایتان

Georgia بابا تو دیگه کی هستی !!!:D

ممنونم shaya جان!!! منم تو كار اين georgia موندم وا... نميدونم چه جور طاقت أورد كه خوشحال يشو پنهون كنه؟!!!

تبریک میگم. ممنون مبشم اگه بگید شما بعد از تحویل پاسپورت به سفارت آنکارا 11 روز طول کشید تا پاسپورتتون و پس بگیرید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-01 ساعت 18:59)Dokhmal14 نوشته:  دوستان من 8 آپریل مصاحبه دداشتم و جمعه گذشته در تاریخ 28 آگوست کلیرنس شدم.
اولاکه دخمل جان مبارکا باشه دوما نه مصاحبه نداری فقط مدیکالت رو ببین تا کی اعتبار داره اگه لازمه تمدیدیش کن دوما ایمیل بزن سفارت بپرس چه مدارکی باید با خودت ببری و تاییدیه کلیرنست رو هم بگیر Big Grin
[عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]
مبارکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باشه
با بهترین آرزوها برایتان
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، mehri11 ، shmo ، Dokhmal14 ، پدی
(2014-09-01 ساعت 08:04)shaya نوشته:  از متن ایمیل بر میاد که بعد از دریافت پاسپورت شما رفتن سراغ پرونده تون و دوباره بنظرشون اومده که نیاز به بررسی بیشتر دارین !!!هر زمانی که میرفتی و پاسپورتت رو میدادی این امر امکان پذیر بود !!!!!توی سایت فقط به این امر اشاره کرده که از تاریخی که ما جلوی کیس نامبرتون اعلام کردیم اگه دیرتر بیاین مهلت کلیرنستون تموم میشه و دوباره چک میخورین!!!ولی خوب اینطور که علیرضا و صبر ایوب براشون پیش اومده استثنا ست که بعد از دریافت پاسپورت پرونده بازبینی شده و آفیسر بنظرش اومده که نیاز به بررسی بیشتر دارن که خوب فکر نمیکنم ربطی به روز تحویل پاسپورت داشته باشه و برای هر کسی میتونه پیش بیاد !!! ....The date stated below, next to your case number, is not a new appointment date. It is the date that your administrative processing expires. Failure to receive your visa prior to that date will result in significant delays in your visa issuance. We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.
بهر حال من نمیتونم فردا برم دوشنبه دیگه عروسی برادر زاده مه و اگه نباشم تا قیام قیامت دلخور میشه Tongueمن ترجیح میدم براساس مستندات و فراوانی وقوع حادثه عمل کنم نه براساس موارد استثنا و مثبت فکر
در مورد جواب سفارت برای مدارکی که باید ببرم هم دقیقا طبق همانچه که توسایت برام مشخص کرده بودن جواب دادن چون تو سایت جلوی شماره من با علامت # مشخص کرده بودن و در توضیحات نوشته بودن که منظور از # چی هست Smileپس جواب کلی نبوده براساس پرونده ام بوده Smile

(#)The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may have expired. Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.

شاید جان برای شما امید به خدا هیچ مشکلی پیش نمیاد. حامد یک سئوالی کرد من جواب دادم، نگران نشو. توصیه میشه در اسرع وقت برین ویزا رو بگیرین. همین.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Shahabpk ، Alireza83 ، پدی
(2014-09-01 ساعت 19:13)Dokhmal14 نوشته:  دوستان من 2 سوال دارم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
1_ من پست استانبول انتخاب کردم برای پیکاپ اما الان میخوام تغییرش بدم به پست آنکارا. چطور میتونم اینکار و انجام بدم؟؟؟
2_ من 28 آگوست کلیرنس شدم. حالا وقتی برم سفارت دوباره باهام مصاحبه میکنند یا فقط پاسپورتم و میخوان؟

یک فایل pdf هست که توضیح میده نحوه تغییر ptt رو. از اینجا بگیرین. این پست هم کلاً در مورد ptt توضیح داده.

برای مورد دوم هم که بچه ها جواب دادن. در صورتی مصاحبه مجدد میشه که یکسال گذشته باشه از مصاحبه قبلی.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، Dokhmal14 ، پدی
(2014-09-01 ساعت 20:06)itex نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 08:04)shaya نوشته:  از متن ایمیل بر میاد که بعد از دریافت پاسپورت شما رفتن سراغ پرونده تون و دوباره بنظرشون اومده که نیاز به بررسی بیشتر دارین !!!هر زمانی که میرفتی و پاسپورتت رو میدادی این امر امکان پذیر بود !!!!!توی سایت فقط به این امر اشاره کرده که از تاریخی که ما جلوی کیس نامبرتون اعلام کردیم اگه دیرتر بیاین مهلت کلیرنستون تموم میشه و دوباره چک میخورین!!!ولی خوب اینطور که علیرضا و صبر ایوب براشون پیش اومده استثنا ست که بعد از دریافت پاسپورت پرونده بازبینی شده و آفیسر بنظرش اومده که نیاز به بررسی بیشتر دارن که خوب فکر نمیکنم ربطی به روز تحویل پاسپورت داشته باشه و برای هر کسی میتونه پیش بیاد !!! ....The date stated below, next to your case number, is not a new appointment date. It is the date that your administrative processing expires. Failure to receive your visa prior to that date will result in significant delays in your visa issuance. We strongly advise you to come to our office with all missing documents at your very earliest convenience after your case number is announced below.

شاید جان برای شما امید به خدا هیچ مشکلی پیش نمیاد. حامد یک سئوالی کرد من جواب دادم، نگران نشو. توصیه میشه در اسرع وقت برین ویزا رو بگیرین. همین.

نه امین جان منم نگران نشدم پوست کلفت تر ازین حرفامBig GrinTongueمن توضیح دادم که بقیه هم نگران نشن اگه مثل من مجبور شدن با تاخیر سه هفته ای برن ویزاشونو بگیرنBig GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، itex

مرسی از شما امین جان ومردادی عزیز امیدوارم موفق باشید

مرسی از شما امین جان ومردادی عزیز امیدوارم موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان