کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2012-10-09 ساعت 15:38)ehsan m نوشته:  چه فرم هایی ر باید پر کنیم؟(برای درخواست ویزای نامزدی)
فرمهای I-129F ، DS-156 ،DS-156K ،فرم I-134 چه فرم ها یی هستند باید پر کنیم؟
شما اول مراحلی رو که من در زیر مینویسم انجام بده. بعد که پروندت توی اداره مهاجرت approve شد، خودشون بهتون ایمیل میدن و میگن چه فرمهایی رو باید پر کنید:
مدارک زیر را لازم داری شما
1- فرم I-29F را نامزدت واست پرکنه و امضا کنه
2- فرم G-325 را هم واسه خودش هم واسه شما پر میکنه و امضاش میکنید
3- ترجمه شناسنامه های هردوتون (اگه نامزدت آمریکاییه کپی birth certificate)
4- کپی پاس آمریکایی نامزدت و کپی پاس خودت
5- کپی سوشیال سکیوریتی نامزدت
6- 2 تا عکس 5 در 5 از خودت و 2 تا هم از نامزدت (فرمت عکسها، همون فرمت عکس لاتاری هستش و عکاسیها خودشون بلدن)
7- یک چک به مبلغ 340 دلار که از یک حساب بانکی توی آمریکا باید باشه
8- همه اینارو باید به آدرس اداره مهاجرت واقع در شیکاگو پست کنی. البته اگه از ایران پست کنی باید به شیکاگو پست کنی، اما چون نامزدت ساکن آمریکا هست، بسته به اینکه ساکن کدوم ایالته یا باید به شیکاگو پست کنه یا فونیکس.
9- همه فرمها و آدرس ها را میتونی از توی سایت www.uscis.gov پیدا کنی
همین Smile
البته باید حتما حتما چند تا عکس که شما رو با هم نشون بده هم همراه مدارک پست کنی. الزامیه
البته اینا واسه ویزای نامزدیه. اگه از طریق ازدواجی بخواهید برید باید ایشون بیاد ترکیه عقد کنید (اگه ایرانیه که میتونه بیاد ایران و عقد کنید). مراحلش هم توی تاپیک ازدواج در ترکیه هست.
اگه از طریق ازدواجی بخواهید بری همین مدارک بالا رو لازم دارید، فقط بجای فرم I-129F باید فرم I130 رو پر کنید. ترجمه عقدنامه تون هم لازمه و مبلغ چک بجای 340 دلار میشه 420 دلار
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan m
ویزای نامزدی اولش که 340 دلار باید بدید. بعد روز مصاحبه هم با احتساب هزینه های معاینات پزشکی و هزینه ای که باید بریا مصاحبه پرداخت کنید، حدود 300 دلاری بشه فکر کنم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
اگه با ویزای نامزدی بخواهید برید نیاز به این چیزا هستش و واسه ویزای ازدواجی نیاز نیست.
شما متن ایمیل و چت و تلفن رو روز مصاحبه باید ببرید. اگه الان اقدام کنید، حدود 9 ماه تا 1 سال بعد تاریخ مصاحبتونه. توی این فاصله ایمیل هم بزنید و پرینت تلفن هم تهیه کنید.
فقط عکس دو نفره هستش که باید همین اول همراه مدارک پست کنید
پاسخ
سلام دوستان. چند تا سوال دارم، به دادم برسید Smile
1- انگلیسیم متوسطه، واسه مصاحبه فارسی انتخاب کنم یا انگلیسی؟
2- روز مصاحبه کت شلوار بپوشم یا اسپرت؟
3- بلیط برگشت واسه چند روز بعد از تاریخ مصاحبه بگیرم ؟
4- اتوبوس واسه آنکارا فقط شنبه و 3 شنبه رویال سفر داره، آیا شرکت دیگه ای هم داره؟ از سیر و سفر پرسیدم گفت ما با رویال مشترکیم
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-10 ساعت 01:10)mehrannn نوشته:  سلام دوستان. چند تا سوال دارم، به دادم برسید Smile
1- انگلیسیم متوسطه، واسه مصاحبه فارسی انتخاب کنم یا انگلیسی؟
2- روز مصاحبه کت شلوار بپوشم یا اسپرت؟
3- بلیط برگشت واسه چند روز بعد از تاریخ مصاحبه بگیرم ؟
4- اتوبوس واسه آنکارا فقط شنبه و 3 شنبه رویال سفر داره، آیا شرکت دیگه ای هم داره؟ از سیر و سفر پرسیدم گفت ما با رویال مشترکیم
اگه به انگلیسی مسلط نیستید فارسی رو انتخاب کنید. ولی اگر نامزدتون آمریکایی هست باید انگلیسی صحبت کنید.
لباس اصلا مهم نیست، فقط مرتب باشید. بلیط رو جوری بگیرید که ترجیحا بتونید تاریخش رو عوض کنید اگه یه وقت طول بکشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84
سلام اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه .. من با خانمی تو usبه مدت 3 سال اشنا هستم ایشون 10 سال از من بزرگتر هستند اگه برای من اقدام به ویزای نامزدی بکنند بهتره یا عقد کنیم بعد اقدام کنند برای ویزای ازدواج کدومش راحت تره و کدومش مطمن تره ایشون 9 سال پیش طلاق گرفتن
ممنون می شم اگه کسی جوابمو بده
در ضمن اشون سیتیزن هستند

ایشون.......
پاسخ
تشکر کنندگان:
اون جا اگه وکیل بگیرن بهتره یا کاراشونو خودشون بکنن چند درصد ما شانسه موافقیت داریم به نظره شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
آفرین mhy-1985
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-13 ساعت 15:52)mhy_1985 نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 10:40)ali@ نوشته:  اون جا اگه وکیل بگیرن بهتره یا کاراشونو خودشون بکنن چند درصد ما شانسه موافقیت داریم به نظره شما

سلام علی
منم خانمم 11 سال از من بزرگتر هستند اما ما واقعا باعشق ازدواج کردیم و همدیگر رو دوست داشتیم.اولش همکار بودیم و اشنا شدیم. الانم یه کوچولو تو راه داریم. ببین من قصد جسارت ندارم اما برای ویزا تن به ازدواج صوری نده زندگی ات تباه میشه.
اما اگه واقعا دوستش داری. پس برو ترکیه ازدواج کن و تفاوت سنی بهانه خوبی برای آفیسرهاست که ویزا ندند. اما من ازدواج کردم و لحظه ای که همسرم مسلمان شدو توکل کردم به خدا. هنوز مدارکم رو نفرستادم به مرکز مهاجرت اما تو همین هفته میفرستم. اگه سوالی راجع به مراحل ازدواج تو ترکیه و سفارت ایران داری بپرس.

(2012-10-13 ساعت 10:40)ali@ نوشته:  اون جا اگه وکیل بگیرن بهتره یا کاراشونو خودشون بکنن چند درصد ما شانسه موافقیت داریم به نظره شما

یادم رفت بگم وکیل نمیخواد اصلا. سه چهارتا فرمه که خودتم میتونی پر کنی. بچه ها کمکت میکنن.

شانس من و شما به خاطر اختلاف سنی همسرهامون 50-50 است.

نه امیدوار باش نه نا امید. پیش برو ببین چی میشه. اگه ویزا ندادند همسرتو بیار ایران. اگه عاشقت باشه میاد اینجا زندگی کنه.

من که اصلا نگران ویزا نیستم. من مهم همسرم بود که بهش رسیدم حالا ایران یا آمریکا چه فرقی میکنه. درسته که اونجا 1000 بار بهتره اما اگه ویزا ندند که نمیتونی خودتو بکشی. زندگیتو بکن.
بسیار عالی.امیدوارم تمام عمر همینطور عاشق هم بمونید و زندگی خوبی داشته باشید. همه کارا درست میشه Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، ali@
سلام به همه دوستان
من آلان ایرانم و خوشبختانه مصاحبه ام بدون هیچ مشکل و استرسی برگزار شد و ویزام رو بعد یک هفته تحویل گرفتم و انشالله تا چند وقت دیگه راهی آمریکا هستم که مراسم عروسی را اونجا برگزار کنم. راستش خواستم از مدیریت این سایت وسایر دوستانی که اطلاعات درست و مفیدی را قرار می دن که واقعا خیلی به درد من خورد در این سفر و مصاحبه، تشکر کنم و امیدوارم بتون تجربیاتم را دراختیار همه بذارم تا شاید کمک حال کشی بشم.
برای همه دوستانی که منتظر مصاحبه و گرفتن ویزا هستن آرزوی موفقیت می کنم و با اطمینان می گم که مصاحبه هیچ استرس و نگرانی نداره و با خیال راحت برن سفارت. فقط یادتون باشه وارد شهر ابوظبی شدید بعلت اینکه قدم به قدم اون شهر دوربین مخفی هست بهیچ عنوان از دوربین جهت کار عکاسی استفاده نکنید مخصوصاً اطراف سفارت که به بهانه جاسوسی دستگیر می شید. این اتفاقی بود که اونجا واسه کسی افتاده بود و بیچاره 10 روز در بازداشت بسر می برد تا روزی که من برگشتم خبری از آزاد شدنش نداشتم. پس یادتون نره لطفا
شاد باشید
نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، sara mas ، mercedeh2011
گل جان تبریک میگم. امیدوارم زندگی خوبی رو کنار کسی که دوست داری شروع کنی و دلت همیشه شاد باشه. دیگه باید مشغول جمع کردن وسایلت بشی کم کم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-10-14 ساعت 14:32)gole202 نوشته:  سلام به همه دوستان
من آلان ایرانم و خوشبختانه مصاحبه ام بدون هیچ مشکل و استرسی برگزار شد و ویزام رو بعد یک هفته تحویل گرفتم و انشالله تا چند وقت دیگه راهی آمریکا هستم که مراسم عروسی را اونجا برگزار کنم. راستش خواستم از مدیریت این سایت وسایر دوستانی که اطلاعات درست و مفیدی را قرار می دن که واقعا خیلی به درد من خورد در این سفر و مصاحبه، تشکر کنم و امیدوارم بتون تجربیاتم را دراختیار همه بذارم تا شاید کمک حال کشی بشم.
برای همه دوستانی که منتظر مصاحبه و گرفتن ویزا هستن آرزوی موفقیت می کنم و با اطمینان می گم که مصاحبه هیچ استرس و نگرانی نداره و با خیال راحت برن سفارت. فقط یادتون باشه وارد شهر ابوظبی شدید بعلت اینکه قدم به قدم اون شهر دوربین مخفی هست بهیچ عنوان از دوربین جهت کار عکاسی استفاده نکنید مخصوصاً اطراف سفارت که به بهانه جاسوسی دستگیر می شید. این اتفاقی بود که اونجا واسه کسی افتاده بود و بیچاره 10 روز در بازداشت بسر می برد تا روزی که من برگشتم خبری از آزاد شدنش نداشتم. پس یادتون نره لطفا
شاد باشید

گل جان خیلی‌ تبریک میگم. می‌شه بگی‌ چه سوال هایی پرسیدن؟ شما عکس مراسم داشتین یا فقط عکس ۲ نفره؟
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84
سارا سوالات به جا بود. دستت درد نکنه Smile گل بگه ببینیم چی ازش پرسیدن

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، sara mas
(2012-10-15 ساعت 19:00)shabnam.84 نوشته:  سارا سوالات به جا بود. دستت درد نکنه Smile گل بگه ببینیم چی ازش پرسیدن

سلام شبنم جان
مرسی بابت تبریک همه دوستان. سوالات خیلی راحت بودن. پرسیدن از چه طریق با هم آشنا شدین؟ کار نامزدتون چیه؟ آیا قبلا ازدواج کردن؟ بچه دارن؟ کار من توی ایران چی هست در حال حاضر؟ آیا کار دولتی داشتم یا خیر؟سوالات در همین حد بود. البته از بقیه مثل اینکه سوالات دیگه هم پرسیده بودن (البته من توی این سایت خوندم و اونجا کسی رو ندیدم که واسه مصاحبه کیس نامزدی اومده باشه)
عکس هایی که نامزدم فرستاد عکسهای دو نفره ای بوده که توی ترکیه 1 سال پیش با هم گرفتیم. سفارت عکسهایی که خودم برده بودم را اصلا نگاه نکرد!
مدارکی که از من خواستند (توی سفارت):
اصل شناسنامه+کپی+ترجمه و کپی
مدارک پزشکی
4قطعه عکس
اصل پاسپورت و کپی
رسید بانکی پرداخت 160 دلار
و رسید پرداخت 80 دلار در خود سفارت
اونجا می تونید مصاحبه فارسی یا انگلیسی انجام بدین . اونا به هر دو زبون مسلط هستند! معمولا اونایی که قبول میشن یه کارت صورت بهشون میدن که ساعت و تاریخ مراجعه روی اون نوشتن و یک هفته بعد مصاحبه ویزا اماده میشه که ما بخاطر این مجبور شدیم بلیط هامونو کنسل کنیم و فردای گرفتن ویزا به میهن عزیز اسلامی برگشتیم!
در مورد آزمایشهای پزشکی هم بگم خدمتتون که از چندتا مرکز پزشکی که معرفی می کنن پلی کیلینیک مید ایست واقع در دیره 900 درهم بابت آزمایشها میگیره و یکروزه هم تحویل میده اما فکر کنم جای دیگه 500 درهم میگیره و واسه یکروزه 700درهم میگیره ولی آلان اسمشو حضور ذهن ندارم. بعدا حتما اسمشو می نویسم که قبلش با هاشون تماس بگیرید. 200درهم هم 200درهمه! لول
بازم اگر سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم. (قبل رفتن )
شاد و سلامت باشید . به امید خوندن خبرهای خوب از همه دوستان در انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، الهه سابق ، girl ، rezanet ، shabnam.84 ، mercedeh2011
تاریخ اخذ ویزای من 10 اکتبر بوده و الان توی دستمه! چطور می تونم بالا رو اصلاح کنم؟ :دیBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان