کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
آقاى ايتكس شما اون افرادى كه ازشون خبرى نبود رو از ليست حذف كرديد؟ مثلا kanan, siavashsiavash, hami واقعا هنوز ويزا نگرفتن يا ازشون خبرى نيست؟
و سوال دوم اينكه آيا به نظر شما زمان كلير شدن به كتگورى هم بستگى داره؟
ممنون
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستانی که انشالله به زودی کلیر میشن و به انکا.را میرن. در جریان باشین که روزهای تحویل پاسپورت تغییر کرده. ظاهرا دیگه پنج شنبه ها پاسپورت نمیگیرن. و من با اینکه دوشنبه صبح پاسمو تحویل دادم ولی ظاهرا هیچ تاثیری در تسریع کارم نداشت و مثل همه ی دوستانی که چهارشنبه پاسشونو تحویل دادن .روز جمعه برام ایمیل اومد که پاس رو فرستادیم پست مربوطه. دوستانی که پست Ulus رو انتخاب کردن شما اگر برید و با کارمندای پست صحبت کنید و بگید که پروازتون یکشنبه هست و باید برید قبول میکنن که روز شنبه ساعت دو برید باجه سه و پاس رو تحویل بگیرید البته بهتر اینه که پستی رو انتخاب کنید که شنبه بازه. برای همتون ارزوی موفقیت و شادکامی دارم. [emoji120]
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، barfi1 ، فری خانم
مرسى كه خبر دادين، امكان اين هست كه پست رو عوض كنيم؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-02 ساعت 01:28)negar6043 نوشته:  مرسى كه خبر دادين، امكان اين هست كه پست رو عوض كنيم؟
اره .البته یه دوستی عوض کرده بود و باز به همون قبلی فرستاده بودن. وقتی عوضش کردید یه پرینت بگیرید ازش و روزه تحویل پاس با خودتون ببرید و همراه با پاس تحویلش بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، فری خانم
کلیر شدم

پاسخ
تشکر کنندگان: ashkan704 ، mohammadreza88 ، negar6043 ، inanna ، 021 ، فری خانم ، shandiz ، houmanmir ، shadoow ، itex ، rbrb-2015
مبارک باشه قربان. مثل اینکه ابوظبی امروز گل کاشته. شما دو تا آپدیت آخریتون 30 ژانویه و 1 فوریه بود؟
مصاحبه تون چه تاریخی بود؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
تبریک بسیار به شما.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-02 ساعت 13:24)Resolute نوشته:  کلیر شدم

تبریک می‌گم. لطف می‌کنی بگی کیست نامزدی بوده یا ازدواج؟ و همچنین تاریخ مصاحبه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
به به تبريك ديدى گفتم Smile سر ٩٠ روز!
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از همگی، ایشالا روزی شما دوستان باشه، کیس ازدواج IR1 , ابوذبی سوم نوامبر ۲۰۱۴

پاسخ
تشکر کنندگان:
قربان برای شما هم زدن که مدیکال رو تجدید کنید؟ اگر رفتید بی زحمت میتونین آمار بگیرید که چقدر گیرن روی این موضوع چون شما الان 3 ماه از مدیکالتون گذشته و 3 ماه فرصت دارید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
چشم حتما اطلاع رسانی میکنم، فقط دوستان مطلع هستند که ویزا برای کتگوری من همیشه موجود هست؟ یعنی من هر وقت برم سفارت ابوذبی مشکلی نداره ؟

پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK
البته اینو هم نوشتند که واقعا متوجه میشیم تمام کسانی که AP خوردند باید مدیکالشون رینیو بشه.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report

پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK
باز هم آپديت سايت آنكارا، كسى كلير شده؟ از بچه هاى قديمى؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-02 ساعت 14:34)Resolute نوشته:  چشم حتما اطلاع رسانی میکنم، فقط دوستان مطلع هستند که ویزا برای کتگوری من همیشه موجود هست؟ یعنی من هر وقت برم سفارت ابوذبی مشکلی نداره ؟

تا جایی که من میدونم نتیجه AP مدت انقضا داره و اگر نرید تا اون زمان دوباره باید برید در پروسه و روز از نو روزی از نو. توصیه میکنم در اولین فرصت تشریف ببرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان