موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-11 ساعت 07:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-11 ساعت 07:25 توسط gole202.)
سلام به همه
از همه دوستان عزیزی که تبریک گفتن تشکر می کنم و امیدوارم در زندگی همیشه موفق باشید.
ببخشید دیر جواب دادم
پرواز تهران -رم با تاخیر نیم ساعته انجام شد و قرار بود در رم یکساعت توقف کنم که بعلت تاخیر در پرواز تهران به نیم ساعت رسید. فعلن یکهفته ای هست که رسیدم و هنوز جای خاصی نرفتیم. محله ما خدا رو شکر بسیار آروم و زیبا هست و منطقه بالای شهر محسوب میشه. منطقه بیشتر مسکونی هستش و خونه ها ویلایی و بزرگ و اکثرا استخر دار هستند. دم در هر خونه ای پر از سبزه و گل و بوته های گل هست. الحمدالله به لطف اینترنت دیگه دوری از خونواده سخت نیست مخصوصا اگه همسر مهربون و فهمیده ای داشته باشید :دی
بازهم سوالی هست در خدمتتون هستم. شاد باشید
نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فردا جان شما مصاحبتون فارسی بود؟
من از Inbox جداگانه و از خود متن ایمیلها هم جداگانه پرینت گرفتم+ پرینت history oovoo
+ عکس که البته 6 تا بیشتر نداشتیم که من یک تعداد عکس که با خانواده همسرم در نبود خودش گرفتم هم گذاشتم که ببرم
به نظرت کافیه؟
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنماییت،
نه اتفاقاً استرس ندارم، منتها دوست دارم تا میتونم و امکانش هست کارمو درست انجام بدم، واسه همینم زیاد سوال می کنم، شما به بزرگی خودتون ببخشید
بازم ممنون،
اگه میشه یکم از مصابحه خودت بگو، اینکه آفیسر چی پرسید و اگر نکته ای به ذهنتون میرسه به من بگو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.یه سوال داشتم
آیا جایی تو تنظیم های oovoo هست که بشه پنجره history رو maximize کرد؟ میخوام چت هامو به عکس تبدیل کنم.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
زیاد با ooVoo کار نکردم ولی ۲ تا راه دارید یکی اینکه با گوشی موبالتون عکس بگیرید از چت و دیگه اینکه با لپ تاپ از روی صفحه مانیتور Snapshot بگیرید و بعد اونها رو پرینت کنید.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
وای خدا.. این چیزارو که میخونم میترسم. اخه ما که اصلا چت نمیکنیم چکار کنیم 
فقط تلفن که اونم نمیشه پرینت بگیریم.. نکنه ردمون کنن بخاطر این چیزا!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-13 ساعت 21:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-13 ساعت 21:25 توسط Acaro.)
همسرتون به راحتی می توانند ریز مکالمات تلفن خودشون را بگیرند.
در ضمن نگران نباشید این موارد بیشتر در مورد ویزای نامزدی (و یا ازدواجی که Applicant مرد باشد) صدق می کند نه مورد شما
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جونم بد به دلت راه نده. شما که جریانتون نامزدی نیست. به امید خدا درست میشه
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همینطور باشه.. همسرم از اونجایی که ایه یأس هستن میگه نمیتونم بگیرم! اما کلی عکس داریم عکسارو میبرم ببینم چی میشه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-13 ساعت 22:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-13 ساعت 22:56 توسط sara mas.)
(2012-11-11 ساعت 07:24)gole202 نوشته: سلام به همه
از همه دوستان عزیزی که تبریک گفتن تشکر می کنم و امیدوارم در زندگی همیشه موفق باشید.
ببخشید دیر جواب دادم
پرواز تهران -رم با تاخیر نیم ساعته انجام شد و قرار بود در رم یکساعت توقف کنم که بعلت تاخیر در پرواز تهران به نیم ساعت رسید. فعلن یکهفته ای هست که رسیدم و هنوز جای خاصی نرفتیم. محله ما خدا رو شکر بسیار آروم و زیبا هست و منطقه بالای شهر محسوب میشه. منطقه بیشتر مسکونی هستش و خونه ها ویلایی و بزرگ و اکثرا استخر دار هستند. دم در هر خونه ای پر از سبزه و گل و بوته های گل هست. الحمدالله به لطف اینترنت دیگه دوری از خونواده سخت نیست مخصوصا اگه همسر مهربون و فهمیده ای داشته باشید :دی
بازهم سوالی هست در خدمتتون هستم. شاد باشید
چقدر خوبه هر چند روز یک بار یه خبر خوب از بچهها میشنویم...خیلی حسّ خوبیه...به ما هم که منتظریم امید میده 
گًل عزیز زندگی خیلی خوبی داشته باشی
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز leila.e
history oovoo گزینه پرینت نداره، تنها راهی که من پیدا کردم این بود که صفحه به صفحه با دکمه پرینت اسکرین عکس گرفتم و اونها رو به ترتیب توی یک فایل وورد چیدم و پرینت گرفتم.