کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام حمید جان
خوب مترجم با نوشتن این جمله No marriage event or birth of children has been recorded in the certificate until the translation date.
تایید کرده که من مجردم آما آفیسر ظاهراً این جمله براش کافی نبود، توی ترجمه شناسنامه شما چیزه دیگه ای به غیر از این نوشته؟
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
(2012-12-12 ساعت 22:44)mehrannn نوشته:  سلام حمید جان
خوب مترجم با نوشتن این جمله No marriage event or birth of children has been recorded in the certificate until the translation date.
تایید کرده که من مجردم آما آفیسر ظاهراً این جمله براش کافی نبود، توی ترجمه شناسنامه شما چیزه دیگه ای به غیر از این نوشته؟

همين كه بنويسه Single كافيه واي منظورم از صفحه دوم شناسنامه همينكه بدونه وضعيت ازدواجتون چيه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
بچه ها از ديروز سايت اعلام ويزاها مشكل پيدا كرده Sad ميبيني تروخدا

نوشته : Web Sitesi Yapım Aşamasındadır.
وب سایت در دست ساخت است. Sad

معمولا هرچی میخوان بسازن تو تابستون میسازن؛ زمستون سرده بارندگیه Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84
این سایت ویزا چی میگه ؟
یوزر پسورد میخواد؟ یعنی چی؟
[عکس: 123456.jpg]
چندساعتی سایت این مدلی شده بود
الان درست شد
ولی هنوز آپدیت نشده Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
(2012-12-14 ساعت 01:18)brotherhood نوشته:  دوستان یکی به من کمک کنه / طرف 17 سالشه با مادرش الان اینجان / من 18 سالمه / چیکار باید بکنم اصلا نمیدونم تورو خدا کمککککک؟
دبی و ترکیه فرق دارن ؟
شنیدم دبی ارزون تره ؟

سلام. دوست من اطلاعاتی که شما میدین ناقص و تلگرافیه. شرایط رو بازگو کن تا بچه ها بتونن راهنمایی کنن. این دختر خانم ایرانی متولد آمریکاست؟ قصد ازدواج دارین یا برای ویزای نامزدی قراره اقدام کنید؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Acaro ، الهه سابق
سلام دوستان من تازه آومدم در مهاجرسرا اميد هست من رو همراهي نماييد
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mhy_1985
سلام. خیلی خوش آمدید Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985
(2012-12-18 ساعت 10:22)Tareq Heravi نوشته:  سلام دوستان من تازه آومدم در مهاجرسرا اميد هست من رو همراهي نماييد

خوش اومدی ؛ حتما اول تاپیکهای مهم رو بخون بعد هر سوالی داری بپرس ... موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، dinadino228
(2012-12-12 ساعت 04:33)hosseini_hamid نوشته:  
(2009-12-03 ساعت 18:11)amrnsb نوشته:  [/size]
من 2 دسامبر مصاحبه داشتم افسر مصاحبه کننده به من گفت کلیرنس شما بطور متوسط 1 ماه طول می کشه.می خوام ببینم کس دیگه ای تو این فاروم هست که بهش مدت تقریبی کلیرنسش رو گفته باشند یا من اشتباه شنیدم.

به من هم گفتند چهار تا پنج هفته تا حالا 2.5 ماه طول كشيده .

(2012-12-08 ساعت 11:20)sara mas نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 20:21)mehrannn نوشته:  سلام به همه
ببخشید دوستان میشه راهنماییم کنید
به من برگه آب داد و گفت که ترجمه شناسنامه شما ناقصه و باید تمام صفحاتش ترجمه بشه و کپی تمام صفحات به همراه ترجمه باشه، و از من خواست که روزی که برای دریافت ویزا میرم با خودم ببرم، من به آفیسر گفتم که مترجم وقتی که صفحه اول رو ترجمه کرده زیرش توضیح نوشته که :
No marriage event or birth of children has been recorded in the certificate until the translation date.
اما آفیسر قبول نکرد و گفت که باید تک تک صفحات ترجمه بشه
حالا سوال من اینکه به غیر از صفحه اول شناسنامه بقیه صفحات که سفیده چطور میشه ترجمه کرد؟
شما دوستان عزیزی که آفیسر ترجمه شناسنامتون را قبول کرده ، ترجمه شناسنامتون چطوری بوده؟

البته این رو هم اضافه کنم که آفیسر گفت ما باید بدونیم که ازدواجی در شناسنامه شما ثبت نشده و من هم همون جمله مترجم را براش توضیح دادم که در بالا نوشتم
مرسی

مهران جان برای کیس f۱ من هم این مشکل پیش اومده بود. هر چی‌ میفرستادم میگفتن این درست نیست. ترجمه کامل نیست...

تا بالاخره متوجه شدم اون خط که می‌نویسن کافی‌ نیست. باید کپی‌ همهٔ صفحات شناسنامتون به ترجمه ضمیمه شده باشه و بهشون بگین کپی‌ هارو مهر بزنن.

منظورشون اينكه اگه مجرد هستند بايد قيد بشه

سلام
من 12 نوامبر مصاحبه داشتم و بهم گفت دو ماه طول خواهد کشید.
تا الان که خبری نشده، توکل به خدا ببینیم چی می شه.Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985
بچه هایی که کلیر میشید و میخواهید ویزاتونو دریافت کنید:
باید توی این سایت ثبت نام کنید.

http://usvisa-info.com/
اول باید کشور ایرانو انتخاب کنید بعد توی صفحه باز شده، لینک ماموریت ترکیه یا ارمنستان (بسته به اینکه مصاحبه تون کجاست)، بعد توی صفحه باز شده، ایجاد حسابو بزنید. صفحه ثبت نام که اومدش، خط اول نام خانوادگیه و خط دوم نام هستش (اشتباها هر دو رو نوشته نام خانوادگی)، بعد از ثبت نام باید اداره پستی رو که قراره ویزاتونو بهتون تحویل بده انتخاب کنید. به روش زیر:
باید بری توی لینک "مدارک را برای بخش کنسولگری ارسال کنید" بعد که اونو زدی، لینک ویزای مهاجرتی رو بزن، بعد گزینه ضمانت خانوادگی رو تیک بزن بعد بزن ارسال بعد دوباره بزن ارسال بعد بزن ادامه و بعدشم آدرس اداره پستی رو که میخوای از اونجا ویزات واست فرستاده بشه، تعیین کن.
البته واسه ویزاهای K-1 فکر کنم گزینه ها فرق کنه. خودتون چک کنید دیگه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، dinadino228 ، yalda91
الهه جون یعنی منم باید پر کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه عزیزم
این پست رو اشتباها گذاشتم. بچه هایی که قبلا مصاحبه داشتن، نیازی نیست پر کنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، mhy_1985 ، dinadino228
salam,elahe jan,man taze be jame shoma peyvastam,man hamsaram citizen amricas va taghriban 1 salo 7 mah ezdevaj kardim va 24 feb vaghte mosahebe daram,mikham bebinam baraye tahvile madarek bayad in siti ke goftido por konam va aya midonid cheghadr tol mikeshe behem visa bedan?mer30
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام یلدا جان من که اول راهم دقیق نمیدونم بزار بچه ها عصری یا شب فکر کنم بیان حتما کمکت میکنن
خوب انشالله که مثل جودی جون یک ضرب بگیری نمی خوام فکر کلیرنس رو بکنی که اون اصلا معلوم نمیشه چقدر بعد مصاحبه میاد.راستی کجاست مصاحبت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
(2013-02-21 ساعت 15:49)yalda91 نوشته:  salam,elahe jan,man taze be jame shoma peyvastam,man hamsaram citizen amricas va taghriban 1 salo 7 mah ezdevaj kardim va 24 feb vaghte mosahebe daram,mikham bebinam baraye tahvile madarek bayad in siti ke goftido por konam va aya midonid cheghadr tol mikeshe behem visa bedan?mer30

یلدا جان تو همین پیج الهه نوشته ،باید همین مراحل رو انجام بدی ،و اگه به امید خدا بخوان یه ضرب بهت ویزا بدن تا 5 روز کاری طول میکشه و اگه اگه خدای ناکرده بهت چک نیم بخوره باید برگردی ایران و صبرکنی تا کیس نامبرت رو دوباره اعلام کنن که انشاالله یک ضرب ویزا رو میگری
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان