موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام حمید جان
خوب مترجم با نوشتن این جمله No marriage event or birth of children has been recorded in the certificate until the translation date.
تایید کرده که من مجردم آما آفیسر ظاهراً این جمله براش کافی نبود، توی ترجمه شناسنامه شما چیزه دیگه ای به غیر از این نوشته؟
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-14 ساعت 01:18)brotherhood نوشته: دوستان یکی به من کمک کنه / طرف 17 سالشه با مادرش الان اینجان / من 18 سالمه / چیکار باید بکنم اصلا نمیدونم تورو خدا کمککککک؟
دبی و ترکیه فرق دارن ؟
شنیدم دبی ارزون تره ؟
سلام. دوست من اطلاعاتی که شما میدین ناقص و تلگرافیه. شرایط رو بازگو کن تا بچه ها بتونن راهنمایی کنن. این دختر خانم ایرانی متولد آمریکاست؟ قصد ازدواج دارین یا برای ویزای نامزدی قراره اقدام کنید؟
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه آومدم در مهاجرسرا اميد هست من رو همراهي نماييد
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. خیلی خوش آمدید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-20 ساعت 13:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-20 ساعت 13:25 توسط الهه سابق.)
بچه هایی که کلیر میشید و میخواهید ویزاتونو دریافت کنید:
باید توی این سایت ثبت نام کنید.
http://usvisa-info.com/
اول باید کشور ایرانو انتخاب کنید بعد توی صفحه باز شده، لینک ماموریت ترکیه یا ارمنستان (بسته به اینکه مصاحبه تون کجاست)، بعد توی صفحه باز شده، ایجاد حسابو بزنید. صفحه ثبت نام که اومدش، خط اول نام خانوادگیه و خط دوم نام هستش (اشتباها هر دو رو نوشته نام خانوادگی)، بعد از ثبت نام باید اداره پستی رو که قراره ویزاتونو بهتون تحویل بده انتخاب کنید. به روش زیر:
باید بری توی لینک "مدارک را برای بخش کنسولگری ارسال کنید" بعد که اونو زدی، لینک ویزای مهاجرتی رو بزن، بعد گزینه ضمانت خانوادگی رو تیک بزن بعد بزن ارسال بعد دوباره بزن ارسال بعد بزن ادامه و بعدشم آدرس اداره پستی رو که میخوای از اونجا ویزات واست فرستاده بشه، تعیین کن.
البته واسه ویزاهای K-1 فکر کنم گزینه ها فرق کنه. خودتون چک کنید دیگه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون یعنی منم باید پر کنم ؟
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-22 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-22 ساعت 21:05 توسط الهه سابق.)
نه عزیزم
این پست رو اشتباها گذاشتم. بچه هایی که قبلا مصاحبه داشتن، نیازی نیست پر کنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
salam,elahe jan,man taze be jame shoma peyvastam,man hamsaram citizen amricas va taghriban 1 salo 7 mah ezdevaj kardim va 24 feb vaghte mosahebe daram,mikham bebinam baraye tahvile madarek bayad in siti ke goftido por konam va aya midonid cheghadr tol mikeshe behem visa bedan?mer30
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یلدا جان من که اول راهم دقیق نمیدونم بزار بچه ها عصری یا شب فکر کنم بیان حتما کمکت میکنن
خوب انشالله که مثل جودی جون یک ضرب بگیری نمی خوام فکر کلیرنس رو بکنی که اون اصلا معلوم نمیشه چقدر بعد مصاحبه میاد.راستی کجاست مصاحبت؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-21 ساعت 15:49)yalda91 نوشته: salam,elahe jan,man taze be jame shoma peyvastam,man hamsaram citizen amricas va taghriban 1 salo 7 mah ezdevaj kardim va 24 feb vaghte mosahebe daram,mikham bebinam baraye tahvile madarek bayad in siti ke goftido por konam va aya midonid cheghadr tol mikeshe behem visa bedan?mer30
یلدا جان تو همین پیج الهه نوشته ،باید همین مراحل رو انجام بدی ،و اگه به امید خدا بخوان یه ضرب بهت ویزا بدن تا 5 روز کاری طول میکشه و اگه اگه خدای ناکرده بهت چک نیم بخوره باید برگردی ایران و صبرکنی تا کیس نامبرت رو دوباره اعلام کنن که انشاالله یک ضرب ویزا رو میگری
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...