کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
فكر كنم ازدواجى بود، حالم ديگه از اين چك كردن سايت بهم مى خوره
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، sib 24 ، shadoow
با سلام

ممنون میشم اگه دوستان بتونن کمکم کنن.

عرضم به حضورتون که خانومم امریکایی هست و تقاضای ویزای مهاجرتی کرده ایم.

من حدود ۱۰ سال هست که در تایلند زندگی‌ می‌کنم و همین جا هم ازدواجم رو ثبت کردم و از سفارتِ آمریکا توی تایلند درخواستِ ویزا کردم. تمام مراحل از جمله مصاحبه با موفقیت انجام شد منتهی‌ سفارت از من درخواستِ وضعیتِ سربازی کرد(به قول خودشون میلیتری رکورد/اینفرمیشن). من بهشون گفتم که معافی تحصیلی‌ دارم و سربازی نرفتم(من وثیقه گذشتم و برای فوق لیسانس اومدم تایلند و دکترام رو هم دارم تو چند ماه دیگه میگیرم که البته چون به ایران وضعیتم رو اطلاع نداده بودم وثیقه‌ام که ۱۵ میلیون بود رو دولت برداشت). مدارکِ وثیقه و رو بهشون نشون دادم و حتی از سفارت ایران هم یه نامه گرفتم که میگفت این آقا همین جور که ادعا میکنه سربازی نرفته. ولی‌ باز هم قبول نمی‌‌کنن و میگن تو ایران اگه سربازی رو تموم کنی‌ کارت پایان خدمت میگیری و اگه معافی که کارت معافی میگیری. حالا کارت معافی تحصیلیت رو نشون بده. هرچی‌ بهشون میگم که بابا معافی تحصیلی‌ که کارت نداره بلکه فقط یه اجازست اینا برام همون ایمیلِ قبلی‌ رو می‌فرستن که کارتِ معافیت رو نشون بعده و رفرنسشون هم سایتِ وزارتِ امور خارجه آمریکاست که میگه هر ایرانی‌ بالای ۱۸ سال باید سربازی بره مگه اینکه معاف باشه. الان من ۷-۸ ماه هست که معطل این مساله هستم و چند ماه دیگه یه سال از باز کردن کیسم می‌گذره و خود به خود کنسل می‌شه. من حدسم اینه که این کانسلر آفیسر تاحالا کیس ایرانی‌ که سربازی نرفه و ویزای مهاجرتی می‌خواد از سفارتِ آمریکا تو تایلند نداشته و نمیفهمه که من چی‌ میگم.

اینم از شانس ما. حالا سؤالم اینه که باید چی‌ کار کنم یعنی‌ نمیتونم برم آمریکا و باید همین جا تا ابد بمونم چون مثل یه دور باطل میمونه. می‌خوام بدونم کسایی که تقاضای ویزای دانشجویی می‌کنن باید شرایطشون مثل من باشه یعنی‌ سربازی نرفتن و معافی دائم هم که ندارن. تو دوبی‌ یا ترکیه آفیسر وقتی‌ ازشون کارتِ پایان خدمت یا معافی میخواد چی‌ بهش نشون میدن؟ می‌تونم در این مرحله کیسم رو منتقل کنم ترکیه که اونجا آفیسر حرفم رو بفهمه؟ یعنی‌ واقعا دیگه نمیدونم چی‌ کار کنم. یعنی‌ باید برم ایران ۲ سال سربازی و کارت بگیرم و از نو برم این بار ترکیه درخواست بدم؟ این که منطقی‌ به نظر نمیرسه و در ضمن خانومِ من حاضر نیست ییاد ایران ۲ سال زندگی‌ کنه. اگه الان کنسل هم بکنم و دوباره از تایلند یا حتی آمریکا تقاضا بدیم چون من تو تایلند زندگی‌ می‌کنم دوباره کیسم صاف میاد زیرِ دست این آفیسر. تورو خدا اگه کسی‌ چیزی میدونه کمک کنه مخصوصاً اگه کسی‌ تجربهٔ دستِ اول ویزای دانشجویی و سوال در مورد معافیت رو از طرفِ آفیسر داره.

ببخشید که خیلی‌ توضیح دادم و طولانی شد.

دوباره با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان، إز بچه هاي ابوظبي كسي هست كه به تاريخ ١٠ اگست اپديت شده باشه ممنون ميشم إز بچه ها جواب بدن.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng
بچه ها كسي. مي دونه چطوري بايد واسه مديكالم از nmc دبي وقت بگيرم .وقت سفارتم سه شنبه 8 صبح ابوظبي هست .يك شنبه بايد برم واسه مديكال ؟ تورو خدا اگه كسي مي دونه بگه چطوري بايد وقت بگيرم
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
[quote='piboo' pid='646416' dateline='1439371728']
سلام به همه دوستان، إز بچه هاي ابوظبي كسي هست كه به تاريخ ١٠ اگست اپديت شده باشه ممنون ميشم إز بچه ها

سلام. ابوظبی به علت بروز کردن تمام سیستمهاش در ظهر روز 10 آگوست متعاقبا تمام کیسهاش آپدیت شدن
پاسخ
(2015-08-12 ساعت 14:21)ATYY نوشته:  بچه ها كسي. مي دونه چطوري بايد واسه مديكالم از nmc دبي وقت بگيرم .وقت سفارتم سه شنبه ۸ صبح ابوظبي هست .يك شنبه بايد برم واسه مديكال ؟ تورو خدا اگه كسي مي دونه بگه چطوري بايد وقت بگيرم

سلام .دوست عزیز بیاید بهشون زنگ بزنی .تلفنی وقت میدن. کما اینکه اگه صبح اول وقت کاری صبحشون یا عصر ساعت 4:30 اول وقت کاری عصرشون هم اونجا باشی مدیکالتو انجام میدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-12 ساعت 14:21)ATYY نوشته:  بچه ها كسي. مي دونه چطوري بايد واسه مديكالم از nmc دبي وقت بگيرم .وقت سفارتم سه شنبه ۸ صبح ابوظبي هست .يك شنبه بايد برم واسه مديكال ؟ تورو خدا اگه كسي مي دونه بگه چطوري بايد وقت بگيرم
با سلام
راستش من که رفتم وقت نگرفته بودم. تلفنش تو ایمیلی که بهتون میزنن هست. پنجشنبه صبح رفتم و جمعه ساعت هشت شب جواب رو گرفتم. اصلا کاری نداره. نگرانی هم نداره. امیدوترم به شما یه ضرب ویزا بدم مثل ما الاف نشید. در واقع مصیبتش بعد از مصاحبه است اگه AP بهتون بدن Sad

(2015-08-12 ساعت 15:58)sara456 نوشته:  [quote='piboo' pid='646416' dateline='1439371728']
سلام به همه دوستان، إز بچه هاي ابوظبي كسي هست كه به تاريخ ١٠ اگست اپديت شده باشه ممنون ميشم إز بچه ها

سلام. ابوظبی به علت بروز کردن تمام سیستمهاش در ظهر روز ۱۰ آگوست متعاقبا تمام کیسهاش آپدیت شدن

من آپدیتی نداشتم. فکر نمیکنم دلیل درستی باشه
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY
دوبى نيازى به وقت گرفتن نداره ٧ صبح بيمارستان باشيد

ماله منم ١٠ اپ شد

(2015-08-12 ساعت 15:58)sara456 نوشته:  [quote='piboo' pid='646416' dateline='1439371728']

سلام. ابوظبی به علت بروز کردن تمام سیستمهاش در ظهر روز ۱۰ آگوست متعاقبا تمام کیسهاش آپدیت شدن

ماله منم ١٠ اپ شد

ماله منم ١٠ اپ شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
با توجه به آمار بچه های لاتاری و بقیه میشه گفت تقریبا 90 % روز دهم آپ داشتند و طبق همزمانی تمام آپها و تحلیل پیشکسوتان این آپ به دلیل بروز رسانی سیستمهای ابوظبی بوده که خود سفارت هم قبلش اعلام کرده بوده
پاسخ
پس كلى بوده، پس يه اپ معمولى بوده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-12 ساعت 16:57)sara456 نوشته:  با توجه به آمار بچه های لاتاری و بقیه میشه گفت تقریبا 90 % روز دهم آپ داشتند و طبق همزمانی تمام آپها و تحلیل پیشکسوتان این آپ به دلیل بروز رسانی سیستمهای ابوظبی بوده که خود سفارت هم قبلش اعلام کرده بوده
فکر کنم پرونده من افتاده پشت شوفاژ که آپدیت نداشته. به هر حال تا آینده نزدیک دارم قانونی اقدام میکنم که این پروسه رو تمومش کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
اومدم یه سری بزنم به امید اینکه دوستان قدیمی کلیر شده باشن، اما مثل اینکه piboo جان هنوز کلیر نشده. امیدوارم یه فرجی بشه عزیز.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، shmo ، itex
دوستان نگران نباشین. دلیل طولانی شدن روند به نزدیک شدن به سپتامبر هم مربوطه. تمرکزشون الان بیشتر روی کیسهای لاتاریه که ففط تا پایان سپتامبر وقت دارن. ایشالا بعد از اون سرعت بیشتری میگیره روند کار. صبوری کنین و سر خودتونو گرم کنین. هر چند که خودم به تازگی از این مخمصه بیرون اومدم و میدونم همه ابعاد دیگه زندگی تعطیل میشه. ولی به قول itex عزیز، زمان دست بالا رو واسه خودتون در نظر بگیرین که کمتر اذیت بشین و زیر 6 ماه منتظر کلیر شدن نباشین که اگه شد جشن بگیرین Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، amirsalehish ، sanbad ، shadoow
(2015-08-13 ساعت 04:58)negar6043 نوشته:  دوستان نگران نباشین. دلیل طولانی شدن روند به نزدیک شدن به سپتامبر هم مربوطه. تمرکزشون الان بیشتر روی کیسهای لاتاریه که ففط تا پایان سپتامبر وقت دارن. ایشالا بعد از اون سرعت بیشتری میگیره روند کار. صبوری کنین و سر خودتونو گرم کنین. هر چند که خودم به تازگی از این مخمصه بیرون اومدم و میدونم همه ابعاد دیگه زندگی تعطیل میشه. ولی به قول itex عزیز، زمان دست بالا رو واسه خودتون در نظر بگیرین که کمتر اذیت بشین و زیر ۶ ماه منتظر کلیر شدن نباشین که اگه شد جشن بگیرین Smile
نگار خانوم والا من به 6 ماه و 7 ماه راضیم. مشکل من اینه که خانواده دو تیکه شده و این قابل تحمل نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، itex ، negar6043

كلينيك فقط روزهاي جمعه تعطيل است
اگه بري به تاپيك RE: گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
صفحه ١١-١٢ را مطالعه كني به جواب تمام سوالاتت ميرسي ?
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان