کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-09-10 ساعت 12:29)inanna نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 11:56)amin1981 نوشته:  ceac من issued شددددددددد

به سلامتی Rolleyes خیلی براتون خوشحالم , بسیار مبارکتون باشه Smile

ممنونم مرسى، ايشالا همه دوستان زودتر كلير بشن، اميد به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، karo.eng ، Tolu IR ، fahi
دوستان همراه سلام. من پاسپورت مزین به ویزا و مدارک رو گرفتم. قسمت همتون ایشالا. البته بازم میام سر میزنم ببینم دوستان یکی یکی کلیر میشن و با هم شادی کنیم. امین جان الان ویزا تو پاسته. تاریخ ویزای من تاریخ ایشوده. ارادتمند همه . Smile
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، amin1981 ، Haghighat ، kurosh866 ، amirsalehish ، shadoow ، amir_naji ، sib 24 ، Tolu IR ، hamidoo_b ، fahi
از خودت ١ سانت دورش نكن

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: kurosh866 ، sib 24 ، Tolu IR ، karo.eng ، fahi
(2015-09-10 ساعت 18:06)karo.eng نوشته:  دوستان همراه سلام. من پاسپورت مزین به ویزا و مدارک رو گرفتم. قسمت همتون ایشالا. البته بازم میام سر میزنم ببینم دوستان یکی یکی کلیر میشن و با هم شادی کنیم. امین جان الان ویزا تو پاسته. تاریخ ویزای من تاریخ ایشوده. ارادتمند همه . Smile

به به اقا به سلامتى ، برو به سلامت ما هم پشتت ميايم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Tolu IR ، karo.eng ، fahi
(2015-09-10 ساعت 18:06)karo.eng نوشته:  دوستان همراه سلام. من پاسپورت مزین به ویزا و مدارک رو گرفتم. قسمت همتون ایشالا. البته بازم میام سر میزنم ببینم دوستان یکی یکی کلیر میشن و با هم شادی کنیم. امین جان الان ویزا تو پاسته. تاریخ ویزای من تاریخ ایشوده. ارادتمند همه . Smile

انشالله به سلامتی و دله خوش،
فقط شما سفارت ایروان نبودی وگرنه میگفتم به این کنسول از طرف بچه ها بگی یا با زبون خوش ویزای همه رو کلیر کن که با گل و شیرینی بیایم خدمتتون یا همگی با هم میایم برات برا دعوا و بافتنتBig GrinBig GrinTongueTongue
انشالله این پیام که الان نوشتی به زودی همه بیان و تک تک بنویسن و همدیگرو خوشحال کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، ATYY ، shadoow ، Tolu IR ، karo.eng

سلام.ایشالا بسلامتی و دل خوش.خیلی تبریک میگم.Big Grinهمراه با پاسپورت چه چیزهای دیگه تحویل دادند تا تو فرودگاه آمريکا همراهتون باشه؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، karo.eng ، amirsalehish
دوستان شما بعد از كارنت شدن، از سفارت نامه دريافت كرديد كه مدارك شما دستشون رسيده؟ اگه اره بعد از چند روز؟ و چگونه بهتون اطلاع دادن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
تبريك به دوستايي كه ويزاشونو گرفتن و اميدوارم كه به زودي قسمت ما منتظرين هم بشه.
ميشه لطفاً بگين كه معمولاً بعد از ايميل دادن به سفارت ( ابوظبي)، چقدر طول ميكشه تا آپديت بشه سيستم؟ چون براي من دفعه اول كه ايميل زدم فقط يك روز طول كشيد، ولي اينبار تا الان ٣ روز گذشته و حتي آپديت هم نشدم!!!! و اينكه آيا اصولاً ممكنه كه حتي آپديت هم نشه!؟!؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
سلام
ما تو ایروان وقتی نامه میزنیم به محض اینکه نامه رو میبینن هم جواب میدن و هم تو سیس آپدیت میشه، مثلا من دو بار نامه زدم درباره مطالب مختلف که هر دو بار هم این اتفاق افتاد، فکر میکنم این قضیه کلی باشه، فقط یه مطلبی اینجا هست دوستانی که تو ابوظبی پرونده دارن خیلی از پاسخگویی این سفارت گلایه دارن، ولی برای ما که تو ایروان هستیم طبق حرف خودشون که گفتن ظرف سه روز کاری به نامه های ارسالی جواب میدیم عمل میکنن، الحمدالله
ان شالله که ابوظبی هم همینطور عمل کنه در آینده نزدیک
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
(2015-09-11 ساعت 00:27)Nasim.sp نوشته:  تبريك به دوستايي كه ويزاشونو گرفتن و اميدوارم كه به زودي قسمت ما منتظرين هم بشه.
ميشه لطفاً بگين كه معمولاً بعد از ايميل دادن به سفارت ( ابوظبي)، چقدر طول ميكشه تا آپديت بشه سيستم؟ چون براي من دفعه اول كه ايميل زدم فقط يك روز طول كشيد، ولي اينبار تا الان ٣ روز گذشته و حتي آپديت هم نشدم!!!! و اينكه آيا اصولاً ممكنه كه حتي آپديت هم نشه!؟!؟

تا اونجايي كه من مى دونم هر ايميلى كه بدين اپ ميشين، ماله من حدودا هر ٢٠روز يه بار اپ ميشد، تو سايت خودشون زدن كه با پيگيرى كردن و ايميل و ... به طى شدن پروسه سرعت نمى بخشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nasim.sp ، Tolu IR
(2015-09-10 ساعت 22:33)sib 24 نوشته:  

سلام.ایشالا بسلامتی و دل خوش.خیلی تبریک میگم.Big Grinهمراه با پاسپورت چه چیزهای دیگه تحویل دادند تا تو فرودگاه آمريکا همراهتون باشه؟

سلام. بله دوست عزیز. یه پاکت زرد که یه برگه سفید روش منگنه کردن که که اطلاعات فردی و شغل و این چیزاست. فقط من نمیدونم این 165 دلار رو با مشخصات همین برگه باید بدم یا یه چیز دیگه است که به من ندادن. الانم فرودگاه امام هستم و تازه وارد ایران شدم. (آقای مدیر نیایی بگی حرف مذهبی زدم اسم فرودگاهه بخدا TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue)
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، sib 24 ، Tolu IR ، armehraboon ، sanbad
(2015-09-11 ساعت 00:55)karo.eng نوشته:  

سلام. بله دوست عزیز. یه پاکت زرد که یه برگه سفید روش منگنه کردن که که اطلاعات فردی و شغل و این چیزاست. فقط من نمیدونم این 165 دلار رو با مشخصات همین برگه باید بدم یا یه چیز دیگه است که به من ندادن. الانم فرودگاه امام هستم و تازه وارد ایران شدم. (آقای مدیر نیایی بگی حرف مذهبی زدم اسم فرودگاهه بخدا TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue)

رسیدن به خیر، 165 دلار داستانش چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-09-11 ساعت 01:16)kurosh866 نوشته:  

رسیدن به خیر، 165 دلار داستانش چیه؟
والا میگن هزینه صدور گرین کارته. باید پرداخت بشه تا صادر کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، kurosh866 ، sib 24

من شنیدم قبل ورودتون باید پرداخت بشه بعضی ها هم میگن بعد از ورود هم میشه منتهی به کجا و کدوم حساب نمیدونم.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، karo.eng ، Tolu IR ، armehraboon
فرقي نمي كنه كه كي پرداخت كنيد فقط تا پرداخت نكنيد گرين كارت و دريافت نمي كنيد. بايد بريد تو سايت و USCIS ELIS و اونجا مي تونيد انلاين پرداخت كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Tolu IR ، armehraboon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان